10049
-
Lysandus #3359 Ha kijön a common sense megint kezdhetjük újra... -
hitman1028 #3358
kis helyzet jelentés,mert új dlc miatt nem biztos hogy betudom fejezni
champagne,nevers,burgundy ,norvégia vazallusok ja és provence
cél portugália és aragon elsősorban
braziliát már felszabaditottam portugália alól
mivel a gyarmatositó államok mind kilőve csak én meg portugália van jelen ill holland próbálkozik még
Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2015.06.07. 14:05:50 -
pocoksari #3357 amikor betöltöd a játékot és a mentésben volt folyamatban lévő csata, akkor a battle report ilyen...de jól számol, csak a kiírás rossz -
OGMontana #3356
Ez micsoda? -
Timakrisz #3355 Na jah 10 ből 1x... -
OGMontana #3354 Nálam is pontosan ezt történt a franciákkal. Igazából nem tudom őket sajnálni, mert legvégén meg iszonyat erősek lesznek. -
#3353 R.I.P. France
ez történik ha felzabálod Burgundy-t és fél európa koalícióba lép ellened, és aztán még az angolok is megtámadnak
-
#3352 as far as I know, Albánia sem kezd háborúval az ottok ellen -
hitman1028 #3351 https://www.youtube.com/watch?v=z1w4gGYx51w&list=PLH-huzMEgGWBPri4H7Z4LfH7BCHtWe16A
érdekes az új dlc nem a 100 éves háborúval kezdődik -
OGMontana #3350 Smoke weed everyday! Tütütütűűű-tütütütűűűű
-
1Tauri1 #3349 Most próbálom átvinni az EU4 re a Crusader Kings 2-es birodalmam. De nem oldódik fel az exportálás ikon. Valaki csinált már ilyet? Mik a feltételei? hogyan kell? -
Timakrisz #3348 Baaaszus, köszi, vak voltam nem láttam a questekben :D -
hitman1028 #3347 +1 stabilitás,100 diplomata pont,szövetség és házasság litvániával és persze béke,ennyi kell -
Timakrisz #3346 Oké taníts nagy mágus, mert eltelt 40 év és még semmi... -
Lysandus #3345 Lehet, hogy hivatalos verzió is van. Sőt, Victoria HoI konvertálóról is hallottam már. -
#3344 Hallottam róla, hogy át lehet konvertálni de többet nemtudok mondani.. Létezik a dolog, de nem hivatalos, hanem valami úgy tákolt mód -
1Tauri1 #3343 Üdv. Játszom az Europa Universalis IV-et és a Crusader Kings II-őt. Gondolom legtöbben tudják, hogy a Crusader Kings ben irányított birodalmat át lehet menteni az Europa Universalis IV-be. :) Ez egy nagyon király ötlet volt a készítőktől. :D
Ám most tudtam meg hogy a Victoria 2 nek ugyan az a cég és fejlesztő csoport volt az alkotója mint az említett két másik játéknak. És történelmi időrendben pont a EU 4-et követné. Felmerült bennem a kérdés. Vajon voltak-e olyan remek emberek, hogy ennél a két játéknál is van erre lehetőség? :D
-
hitman1028 #3342 ezt létrehozni kb a legkönnyebb -
hitman1028 #3341 ha tört lenne nem tudnék ironmanazni
-
Timakrisz #3340 Jó, de pl velem előfordul (sajnos) még most is, hogy a felfedező kolonizáló flottám elsüllyed, mert elfeledkezem róla. Meg annyi scriptet nem lehet beleírni a játékba, hogy mindenre jól reagáljon le. Szerintem ezen pár bosszantó hiba ellenére (hiszen a történelem folyamán a csaták során egyik-másik hadvezér / uralkodó mindig hibázott) nagyon jól meg van oldva a harcrendszer... Amúgy tudtátok, hogy a játék "hadi" motorját az egyik leghíresebb porosz hadvezérről nevezték el?
Bump: hogyan lehet gyors lengyel-litván PU-t létrehozni? :)
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2015.06.03. 13:49:33 -
pocoksari #3339 ha a gép racionálisan játszana, akkor a játékost mindig kiütnék a 400 év alatt... -
pocoksari #3338 a háborúk csapnak nagyon oda a gépnek, amikor 30-40 ország kezd el hirtelen egyszerre mozogni és napi szinten korrigálni a lépéseket, nekem a lapiban i7 van 16gb rammal, de úgy belassulok, hogy élvezhetetlen a játék -
Timakrisz #3337 Tört verziód van mi? :D -
hitman1028 #3336 burgundy elfoglalta egész triert,kapott egy 44es büntetést,persze hogy az egész hre beállt ellene koalicióba,kaptam én is az alkalmom,és prtugáliával meg a gyaarmataival kiegészűlve megtámadtam
igy az 50ezres hadserege kb 500ezerel állt szembe
a gép ennnyire ne gondolkodjon előrexd -
Kotomicuki #3335 Egy ehhez hasonló, bonyolultabb stratégiai játékban eléggé sok mindent kell számolni, pláne, ahogy halad előre az idő és egyre több minden kerül elő bennük - ma meg már annak is örülni kell, hogy egyáltalán működik, nem, hogy optimalizált legyen egy játék...
Sz'al, nem annyira meglepő a processzor és RAM éhsége ennek sem - a HoI2-es tapasztalataimból kiindulva. -
Timakrisz #3334 Hogy / mikor üt be a lengyel-litvan PU? Az iberia weddiing már 1456-ban létrejött :(( -
kissssss #3333 nekem volt szerencsém kipróbálni eu3-at p4(2ghz) procival..... a játék elején még hasított de 100 év múlva már keményen belassult, az utolsó 50 év meg általában csak szenvedés volt azzal a gépel.
paradox játékok sosem voltak híresek arról hogy optimalizáltak lennének, vagy széles grafikai beállítással rendelkeznének, sajnos kell alájuk minimum paks közeli erőmű. -
hitman1028 #3332 furcsa nekem sosincs vele gond -
soulless42 #3331 Igen, ezért nem is értem mikor hivatalos gépigénynek odaírnak egy pentium 4-et(2,5ghz). Az egy vicc, lehet, hogy el fog indulni, de játszani nem fognak vele, az is biztos! Szomorú, de ez egyébként a sorozat többi részéhez is igaz (CK2, EU3, Vic2 HoI3)!
A kontinentális, vagy esetleg világháborúknál pedig kifejezetten kell az erős proci, ahogy Te is írtad! -
Timakrisz #3330 Így van, asszony régi gépén dual core 3,1 4 giga ram, saját otthoni, i5-2,67 8 giga ram, melóhelyi fx-8350 8 giga rammal játszom (amelyik épp szabad :) ), a 2 magos sajnos eléggé beakad, ha felpörgeted az időt ilyen esetben, illetve akkor is, amikor 1700 körül már az ottomán/hre/francia/spanyol esetleg skandináv államok belekeverednek a vallásháborúkba vagy valami nagy koalíciós háború alakul ki. Régens tanács alatt én ilyenkor szoktam rendet rakni az asztalon :D
Mondjuk, ha felhúzod a grafikát, akkor egy minimum 192bites videókari sem árt...
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2015.06.02. 12:51:25 -
Zilán007 #3329 Köszönöm a válaszod! -
soulless42 #3328 hello
Sajnos erős CPU kell hozzá! Anélkül lassú lesz, illetve az idő előrehaladtával folyamatosan lassulni fog a játék!
Én eddig már 3 procival toltam ( pentium dual core, fx6300, core i5 4570). Minimum egy fx6300, vagy egy i3-i5-öt kell alátenni, szerintem! -
Zilán007 #3327 Sziasztok olyan kérdésem lenne sok videót láttam már mikor meg pörgetitek az időt pl mikor régenstanács van! Én is ugyan ezt szeretném csinálni fel is tolom az idő léptékét de nekem nem megy olyan gyorsan mint nektek.A gépen bőven meg felel az elvárásnak. Valamilyen patch kell leszednem vagy valami ötletetek van ?
Köszönöm előre is válaszotokat!
-
hitman1028 #3326 2883as bejegyzést nézd,azok vannak bekapcsolva -
Kacyking #3325 Jól néz ki. Valamilyen grafikai modot használsz? Vagy csak benéztem, de mintha kicsit máshogy nézne ki a játék. -
Ntj #3324 Köszi OGMontana, pont egy ilyen kellett nekem. :D -
hitman1028 #3323 szövetséges volt ausztriával -
kissssss #3322 hogy a fenébe van még mindig egybe a Magyar királyság? általában 60 év alatt szétszokták kapni vagy széthullik magától.
(bevédted?) -
hitman1028 #3321 one night in paris
http://www.kephost.com/images/2015/06/01/eu4_2.jpg
pu castileval ,1555-be jár le
berry,champagne,guyenne,brittany,sardinia vazallusok és nem sokára provence is xd -
wednes #3320 Igen. Mert a körülmények megteremtése automatikusan negatív megítéléssel jár.