10049
-
wednes #3439 Próbálj egy vadi új mentést csinálni és az összeset töröld ki (ill vedd ki a save mappából, nem feltétlen kell letörölni). Mintha régebben nálam lett volna olyan, hogy a folyamatos autosave felülírások megőrjítettek 1-2 autómentést. Bár lehet annak sem az volt a baja, itt már csak próbálkozni lehet. -
wednes #3438 Igen.
Ugyanis nem régens tanács vezeti az országot, hanem maga Hunyadi 1db régens, kvázi királyként funkcionált.
Az vicces lesz, hogy a legjobb hadvezérünk ha úgy jön ki a lépés (nem minket támadnak meg) lehet nem is fog egy nyamvadt csatát sem vezetni. Csinálok egy újrakezdést, lehet bug..bár nem tom.. -
zelgadis23 #3437 Soulless42! Sajnos egyik sem működik (másik ország, illetve a lassítás), sőt 4 évvel korábbi mentést visszatöltöttem, de ugyanannál a megátkozott dátumnál fagy ki minden egyes alkalommal.
Azért kösz a tippet. Újat kezdeni meg nem igen akarok, hiszen erre a 180 évre ráment 3-4 hónapon. Érdekes korábban játszottam ennél tovább (1622) is más országokkal.
-
barnetpowa #3436 Eddig lehetett? -
wednes #3435 Most már Hunyadi János régens kormányzása alatt SEM lehet háborút indítani? -
soulless42 #3434 Én még nem találkoztam ilyen hibával, mint a tiéd, így nem tudok segíteni, de:
1. "illetve ha új verziót teszek fel, lehet, hogy nem tudom használni a régi mentéseimet." - viszont cserébe lehet hibamentes lesz a játék
2. nekem az EU2-ben volt olyan, hogy adott időpontban kilépett (nem tudom már milyen hibaüzenettel), 1526.8.29-én (milyen ismerős dátum...), két dologgal próbálkoztam, valamelyik működött, de már nem tudom melyik:
-a kilépés előtt vedd minimumra a játék sebességet
- a bizonyos nap előtt ments, és töltsd be egy másik nemzettel, ha átmegy a dátumon mentés és betöltés az eredeti állammal
-
zelgadis23 #3433 Újratelepítettem, virusírtó kikapcsolva ugyanaz a probléma. Tört verzióval játszom, új verzióhoz nem nagyon jutok hozzá, illetve ha új verziót teszek fel, lehet, hogy nem tudom használni a régi mentéseimet.
Próbáltam lejjebb venni a képernyő felbontását ugyanúgy kifagy. A gugli sem segített.
Még azt tudom megcsinálni, hogy visszamegyek 4-5 évet újra játszom, hátha akkor tovább megy.
Valakinek esetleg van még ötlete?
Van valakinek tippje mit lehet tenni ilyenkor? A játék mindig leáll 1622.02.01-es dátummal.
A következő hibaüzenetet kapom.
Runtime error
C/ Program Files/… R0625 pure virtual function call
-
soulless42 #3432 Próbálj meg egy másik verziót, pl skidrow, telepítésnél kapcsold ki a vírusirtód! -
--deathstroke-- #3431 De akkor én nem is tudok fejleszteni???Na szóóóval akkor meg kéne vennem még a common sense-t is.. de jó hogy most az összes pénzemet más dlc-(ék)re költöttem -
#3430 Mivel a Common Sense DLC adja a Development rendszert, így látok rá némi esélyt, hogy ez az oka. :D -
--deathstroke-- #3429 Nkem nincs ilyen development fejlesztés!Nem tudom miért, de hiányos.
http://imgur.com/6w2d9W
http://imgur.com/ma2Rape
Lehet hogy azért mert nem vettem meg a common sense-t???
Valamit elb.sztam így kép itt nincs de ott a link azon keresztül meg lehet nézni :)
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.06.19. 23:34:43 -
#3428 Development
Lehet emelni az Admin/Diplo/Military szintet a Production Interface legalsó fülével az ikonokra kattintva. Ugyanezek az ikonok megjelennek az adott provinciákon, ott is lehet változtatni.
-VAGY-
Az egyszerű Provincia nézetben is megjelenik a három ikon, itt szintén lehet változtatni.
A három típus összege adja a provincia Development szintjét. Közvetlen mellette a Buildings fülön ott van, hogy a következő épület slot hányas Development szinten nyílik meg.
Melyik mit ad ?
Admin:
Monthly tax income (szinttől függőven változik tizedeket)
Local spy defence +1%
Diplo:
Monthly production income
Local goods produced
Local shipbuilding time (hajóépítés nem parti provinciánál számomra fura)
Military:
Maximum manpower
Local recruitment time -1%
Garrison growth +1%
Én úgy vettem észre egy adott provinciát érdemes egy valamire kitolni és épületekkel segíteni ezt a provincia adottságaitól függően, és csak akkor dobálni a pontokat, ha az adott típusból "Ahead of time" bónusz van. A pontköltséget befolyásolja a provincia szintje (értelemszerűen drágul) és a típusa is, pl. erdő +15%, mocsár +25%, meg még sok egyéb apróság, amik eléggé permanens adott dolgok sajnos. -
soulless42 #3427 https://www.youtube.com/watch?v=KFRd2nX4T5w
18. másodperc
Utoljára szerkesztette: soulless42, 2015.06.19. 23:09:13 -
--deathstroke-- #3426 Hmm és hogyan kell monarchia pontokkal felemelni az adót? -
soulless42 #3425 #3403 hsz -
--deathstroke-- #3424 Egy provincián a development hogyan lehet növelni hogy építkezhessek? -
#3423 Holland esetében milyen ideakat ajánlotok? Természetesen a kolonizálás az igazi cél, érdemes egyből az olyan idea-kat választani, vagy legyen millitary, hogy könnyebb legyen megalapítani Hollandiát? :D 160 a colonial range-em alapból, az igaz, hogy ha valakitől naval base access-t kérek, akkor attól a base-től számítja a range-et? Valahol hallottam, de lehet nem is emlékszem jól
-
--deathstroke-- #3422 Ez az első iron man-em.Két vazallusom van Silesia és Laüneburg (Teuton lovagrend most lesz).Célom egyenlőre Prussia valamint Germany létrehozása.Tippetek van kezdőknek hogy mit rontottam el, mire kellene odafigyelnem? -
zelgadis23 #3421 Van valakinek tippje mit lehet tenni ilyenkor? A játék mindig leáll 1622.02.01-es dátummal.
A következő hibaüzenetet kapom:
Runtime error
C/ Program Files/… R0625 pure virtual function call
-
Lysandus #3420 Pedig van pár. Ha máshol nem, a hotfixek leírásában megnézheted, hogy mit javítottak ki idáig. -
NGLord #3419 Akinek tört játéka van jönne velem multizni? -
OGMontana #3418 Most rendbejött, lehet az volt a baja, hogy virágbolti verzióval felhőbe mentettem. Kapitány meg simán él. Mindössze csak odamentek felfedeztek egy vagy két területet, aztán csak álltak, miközben rothadt alattuk a hajó. -
Timakrisz #3417 Őszintén szólva én is szoktam ilyet csinalni, ha később a szövetségesem területére pályázok...
-
Ntj #3416 Ez már velem is volt nem egyszer. Amikor az AI csak áll a szép kis városában a seregével (ami persze megnyerné a háborút) és nem segít. Az objective megtétellel meg lóf***ra nem mész.. Nem hallgat rád. -
#3415 Ez annyira bosszantó...
Pár napja vért izzadok Gelre-vel, és most minden jól alakult volna, azonban egy könnyűnek tűnő háborúban Oldenburg és Brunswick, a két nyomorodott szövetségesem nem volt hajlandó megmozdulni, miközben engem leöltek és megszálltak. Kértem az összes környező országtól access-t, még a riválisok is adtak, és mégsem... a két hülye csak ült a hátsóján, mialatt elvesztettem a háborút, és a játékot. Idegroncs vagyok.
-
wednes #3414 Nem halt meg véletlen a kapitány? Nélküle szétrohad a flotta.
Én úgy vettem észre egy útvonalra 2x kell elmenni és akkor fedez fel mindent adott térségben. -
Timakrisz #3413 Szerintem egyre valósághűbb lett... én még nem találkoztam buggal -
Lysandus #3412 Jaja. Már aktualizálják szépen a wiki oldalt. Szóval ha 1490 körül nem a Birodalom kontrollálja a Észak-Itáliát, akkor egységesen kilépnek az olaszok. Tehát vagy be kell léptetni Velencét és a Pápai Államot, vagy el kell foglalni tőlük a területet egy birodalmi tagnak. -
Lysandus #3411 Nem tudom, de sok a bug. Már a második hotfix jött ki szokás szerint. -
OGMontana #3410 Valaki találkozott olyan buggal, hogy a felfedezők egy küldetésnél nem fedezik fel az összes területet? Mármint odamennek, felfedeznek pár cuccost, semmi üzi, aztán azt veszem észre, hogy szétrothad alattuk a hajó. -
Timakrisz #3409 Nos én nem vettem észre hogy kiléptek, vagy csak nem figyeltem, hogy mi a hatása de többször is feldobja a "shadow kingdom" és hasonló eventeket, ha elolvassátok ott leirjak a történelmi hátterét
-
Lysandus #3408 Had ne kelljen már! Örülök, ha van egy órán játszani, ne kelljen már ezzel is nyűglődnöm! :-)
Egyébként kilépett Savoya, Milánó, Mantua, stb. És a velencei területek is, úgyhogy jóval egyszerűbb volt lenyúlni őket. :-)
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.06.17. 18:11:06 -
barnetpowa #3407 Eskü hogy én ilyet nem látok.Egy képet tudnál mellékelni?Megköszönném :) -
#3406 Az egy event, 1490-ben feldobja az észak-olasz kis államoknak, hogy ki akarnak-e lépni, vagy sem. -
Lysandus #3405 Másnak is feltűnt, hogy lépegetnek ki a HRÉ-ből? Nálam már egész Észak-Itália kinn van. -
Lysandus #3404 Ott ahol a base taxot írja a tartománynál, mellette írja a kereskedelmi és katonai fejlettségi szintet. Asszem a tetején van a provincia ablaknak. A számok mellett vannak picike gombok, azokra kell rányomni. -
pocoksari #3403 egyszer elindítottam, akkor úgy láttam, hogy a provinciánál feltolod a monarchia pontokkal az adót stb. és attól emelkedik a develeopment -
barnetpowa #3402 Sziasztok.Hogyan lehet elérni hogy a development nőjjön az adott provincián?Nem tudok így építkezni :D -
Timakrisz #3401 Habsburg -
#3400 Melyik uralkodó házad van (volt) ?
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.06.14. 23:03:04