10049
-
HUmanHunter #3599 jah ok, mindig csak simán balklikkeltem :D -
Timakrisz #3598 Nem is tud 4kt :)
-
#3597 Samsung U28D590D -
Timakrisz #3596 Milyen monitorod van? -
#3595 4k felbontásban játszom, nem a képmérettel van a baj. :D -
Ry0K3N #3594 Jobbegér a képre, megnyitás új lapon. SG szarsága hogy ilyen pici.
#3592 az biztos, nálam is mindig ez van
Az egész utódlási rendszert át kéne paradoxnak dolgoznia mert ez így rohadt nagy baromság.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.09. 09:22:28 -
HUmanHunter #3593 Hová töltitek fel am a képeket? Vagy csak én nem tudok kiolvasni semmit a kisebb szövegekből? Kinagyítom de csak ha az egész oldalra ránagyítok akkor látok valamit. Provincia neveket gond nélkül látom de pl a Paused már túl kicsi. -
#3592 Oroszlánszívű Richárd. :))
Gyanúm szerint 1-2 éven belül meghal. :D
-
Ry0K3N #3591 Heir 1/3/3. Meghal, örülök mint majom a farkának, új heir: 1/1/1 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az uralkodó meg nem sokkal utána halt meg Hálisten a regency council tűrhető de akkor is basszus. -
KOXI22 #3590 Szia Pokki mi a helyzet sikerült beszélned VikkooChannel ? Tegnap írtam neked itt levelet de még nem válaszoltál ezért itt is kereslek hátha ezt jobban olvasod . -
--deathstroke-- #3589 Én most próbálgatom de nagyon nehéz, mert az oszmánok szinte mindig lerohannak 1450 előtt, és nem tudok jó szöviket addig létrehozni. -
Timakrisz #3588 Teutonokkal, ez a HRE téma nekem új patch óta nem megy. Na mind1, meglássuk mi lesz. Bizánc nekem is mozgatja a fantáziám az a bajom velük, hogy keleti tech group, ha belebukok ebbe, akkor megpróbálom azt. -
--deathstroke-- #3587 :D A teutonokkal vagy a livonian order-el csinálod?
Amúgy lenne valakinek ötlete arra hogy Bizáncal hogyan kéne megerősödnöm, mert mindig éppen mielőtt a lenygelek vagy a magyarok belemennének a szövibe mindig megtámadnak az oszmánok :(
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.07.08. 19:06:22 -
Timakrisz #3586 Semmi, hülye vagyok, hisz lathattam volna a képen amit írtál :D Én is épp ezt csinálom, csak eszembe sem jutott belépni a HRE-be totál kiment a fejemből :( most meg már nem tudok, mert "kicsit" megnőttem...
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2015.07.08. 18:41:35 -
--deathstroke-- #3585 1687-ben.Miért? -
Timakrisz #3584 Mikorra lett meg az achi? Melyik évre? -
Lysandus #3583 Nem tudom, melyik dlc-ben van. Itt pusztán azt jelzi, hogy a HRE hivatalos vallása a protestantizmus (megvolt a Liga háború és a protestáns liga győzött). -
--deathstroke-- #3582 A HRE-ben a 96% fölött lévő protestáns kereszt melyik dlc-ben van bennt? -
Lysandus #3581 Térkép magyarok 1625
Birodalom 1625
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.07.07. 23:39:18 -
--deathstroke-- #3580 Én úgy csináltammeg hogy az elején beléptem a HRE-be+szövi Mo.-val, Ausztriával, litván lovagrendel és dániával, nem nagyon fog a lengyel litbán pu megtámadni.Utána befoglaltam a litván lovagrendet majd szövi Moszkvával.Ezek után bezúztam Novgorodot és Pomerániát.Majd megtámadtam a lengyel litvan pu-t és kiszakítottam Polotsk-ot.Miután átkatolizáltam a Novgorodi területeket megtámadta az Arany horda Moszkvát.Én meg ahelyett hogy segítettem volna moszkvának megtámadtam én is, majd szép lassan minden területet elszedtem az orosz fejedelemségektől és bevazallizáltam Kazant.Az Arany hordából kiszakítottam Astrakhant vazallusként.Ezek után a Krími tatár terülezeket és a litván területeket gyerekjáték volt megszerezni. :) -
#3579 Klassz, sok idom azzal ment el hogy a lengyel-litvanokat beolvasszam, atalakultam poroszokka az idokozben megerosodo ruszkiknak meg hiaba rugtam szet a hatsojat vagy 20x, egyre kevesbe lehetett megszivatni a kesobbiekben. -
HUmanHunter #3578 wow, szép, teutonic orderrel még túlélni se nagyon sikerült nekem, nem hogy így terjeszkedni :D -
--deathstroke-- #3577 Balti keresztes hadjáratom :)
-
Timakrisz #3576 Kicsit jobb képfeltöltő oldalt is választhattál volna (pl imgur) mert ez nagyon mütyür :( -
barnetpowa #3575 A Közel-Keleten kezdtem egy pályafutást.Jelenleg így állok :D (ironman)
Tabarestan
Utoljára szerkesztette: barnetpowa, 2015.07.06. 22:19:20 -
#3574 Itt kikeresed az országot, rákattolsz és amelyikhez tartozik event, ott lesz egy olyan, hogy "Main article: országnév events".
De ha simán beírod Google-be, hogy pl. eu4 hungarian events, akkor is kiadja. -
Lysandus #3573 Hm, 1617-ben a magyarokkal sikerült megcsinálni az utolsó előtti reformot (Revoke the Privilegia). Utána megtámadtam a franciákat. Bakker, nekem semmit sem kellett csinálni, a tagok úgy lerohanták, mint egy sáskahad. Nem kellett ott semmit kijelölni, hogy ki mit támadjon, egyszerűen mindig volt valahol valaki. :-) -
Malarki #3572 Ezeket így hol lehet megnézi? Mármint hogy mi kell hogy egy eventhez. -
--deathstroke-- #3571 ÁÁÁ köszi , már értem :D -
#3570 Event.
COUNTRYNAME joins the Republic
Rather than to succumb to oppressors from outside the Low Countries, [Root.GetName] has decided to join the republic of the Netherlands.
Trigger conditions
-Year is between 1550 and 1650
-Is AI and was never human
-Is not Netherlands
-Netherlands exists, is AI and was never human
-Is not a subject nation
-Is at peace
-Has less than 3 provinces
-All owned provinces are in the low countries
-Primary culture is Dutch or Flemish
Mean time to happen
-600 months
-Primary culture is Dutch or Flemish: x0.75
-Has at least 50, 100, 150 opinion of Netherlands: x0.9 each
-Has less than -50, -100, -150 opinion of Netherlands: x1.1 each -
--deathstroke-- #3569 Ezt hogy kell csinálni hogy csatlakozzanak Hollandiához?
-
hitman1028 #3568
ennyit japánról,utóbbi 20 évbe csak lázadásokat vertem le -
OGMontana #3567 Mi a hiba a képen?
Utoljára szerkesztette: OGMontana, 2015.07.05. 15:36:58 -
KOXI22 #3566 Szia azt meg köszönném én is meg szerintem nagyon sokan még rajtam kívül . Elvileg VikkooChannel próbálja jó ideje összeszedni egy fordító csapatot jó ideje ahogy én látom egy helybe toporognak :( . Egyenlőre maradjunk annyiban hogy meg köszönném ha fel vennéd vele a kapcsolatot .
Itt tudod : https://www.youtube.com/watch?v=gq8QB94rHpc
Itt szerepel a 60 % fordítási fáj is én is innen szedtem le .
Ha bármi gondod van vagy nem meg felelő hozz állást tapasztalsz írj itt és még beszélyük skypon .
Remélem sikerül lefordítani a játékot legalább 98%-ban .
-
Pokki #3565 Szia, engem kifejezetten érdekel - Facebookon meg tudjuk dumálni, vagy majd skype-on? :) Az angolt szeretem és elég jól beszélem/használom is.
Utoljára szerkesztette: Pokki, 2015.07.05. 10:50:31 -
KOXI22 #3564 Sziasztok , úgy látom nagyon vágjátok itt az angolt meg a játékot is esetleg nincs kedve valakinek beszállni a fordításába jelenleg 60 % van és kicsit meg akadt .
Itt tudtok érdeklődni ha érdekel a dolog valakit :
https://www.youtube.com/watch?v=gq8QB94rHpc
http://magyaritasok.hu/forum/tema/31/europa-universalis-4 -
hitman1028 #3563 The Chrysantheum Throne achievement uesugi-val teljesítve :)
-
zlcsi123 #3562 aham köszönöm! -
#3561 3 db light ship kell (az a leggyorsabb).
Kell az Exploration ideákból a Quest for the New World.
Teszel kapitánynak egy Explorer-t és a flotta menüjében megjelenik az Exploration mission, ott tudod kiválasztani, hogy egy adott terület tengereit (waters), vagy partjait (coast) akarod feléfedezni. A Föld körbenavigálása küldinek nincs értelme, amíg 90%-ban nincs felfedezve a Föld.
Szárazföldet felfedezni pedig conquistador-ral lehet, legalább 3-4 gyalogos regimens ajánlott a bennszülöttek miatt, Search for the Seven Cities menü, és automatikusan felfedezi a földrészt. -
zlcsi123 #3560 constum nationnal, autszráliában csináltam egy országot, bőven colonial rangen belül van szerintem mert a saját partom mellett mennék