10049
-
hitman1028 #3999 egy érdekes bug
-
hitman1028 #3998 1.világháború
2.világháború
-
pocoksari #3997 az -
Timakrisz #3996 Mütyür :P -
#3995 Upsz. Még Muscovy-nál is 31. :)
-
hitman1028 #3994 ám ha ő is a hit védelmezője,tapasztalataim szerint nem mindig avatkoznak bele
igen ,háborús oldalon kiírja,de nem mindig jönnek -
hitman1028 #3993 ansbach,érdekes választás -
KOXI22 #3992 Szia , Pokki tudnák beszélni valahol ? -
Pokki #3991 Egyébként Ansbachhal játszok, meglehetősen sikeresen eddig. A franciák, Commonwealth és Bizánc a szövetségeseim. Bizánc egyébként kiszakadt az oszmánokból és rohadt gyorsan megnőtt, nem tudom hogy csinálta de folyamatosan terjeszkedik minden irányba. :o A másik meg, hogy én egyáltalán nem bírok háborút indítani mert ezek a nyomorult lengyelek megvették ezt a vallásvédős szarságot, és mivel református vagyok, minden egyes háborúmba beavatkozna ellenem... Hihetetlen...
E: Ja, és Spanyolország Aragóniából alakult meg :D
Utoljára szerkesztette: Pokki, 2015.08.09. 20:28:09 -
Timakrisz #3990 Na nekem most gurult el a gyógyszerem....:
LEDOBTA AZ IRONMANT BASZKI HOGY A BUDOS PICSABA?????????? -
Pokki #3989 Én akkor is játszani akarok, és nem ősz hajat növeszteni 18 évesen. -
Timakrisz #3988 Akkor gondolj arra, mi történt 1552-ben Egerben, vagy később Kőszegen, és ezek csak kisebb várak voltak. -
#3987 Tedd fel az 1.13 bétát, korrigálták a manpower kérdést. -
hitman1028 #3986 én is már azon gondolkodom h visszatérek valamelyik korábbi változathoz mert igy marha nehéz
úgy legalább meglehet csinálni az achievementeket
legdurvább az volt h a fele annyian lévő lázadók simán megverték a seregemet xd -
Kotomicuki #3985 Ez, sajnos igaz: a gép minden lépése abból áll, hogy kontrázza az amúgy is szűk területre korlátozott játékost! :( -
Pokki #3984 Egyszerűen szánalmas és nevetséges, ahogy a patchek előrehaladtával egyre jobban igyekszik a játék a játékos dolgát pont annyira nehezíteni, hogy nullára rombolja a játékélményt. Elnézést a kifejezésért, de már a tököm tele van többek között azzal, hogy két ostrom lenullázza a 100ezres manpowerem. Lelkiismeret fordulás nélkül használom az utóbbi játékomban a manpower cheat-et. Másképp már nem lehet élvezni... -
Timakrisz #3983 Krímia háborúba keveredett Moszkvával, a Török ment segíteni neki. Megvártam míg lenullázódik a manpowere, és reconquest wart indítottam amibe segített a lengyel-litván pu. Mivel a török serega világ végén volt viszonylag hamar elfoglaltam az európai tartományait, és mire hazaért a török már leértek a lengyel litván csapatok, és a dardanellákon átkelő török seregeket rendre vissza tudtuk verni. Nem tudom mi lesz, beválasztom az osztákokat szövinek, aztán meglátjuk, bár az a tapasztalatom, hogy ők sokkal ritkábban segítenek, mint a lengyelek :(
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2015.08.09. 15:33:54 -
#3982 LOL, ha háború után proclaim guarentee-t nyomsz az ellenfeledre, és utána revoke-olod, lemegy a truce 5 évre
"there are no bugs, just features" :D
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.08.09. 10:12:40 -
#3981 Az fura, valamelyik régebbi patchben (talán 1.5) kizárták, hogy szövetségeseitől Unlawful-t kérjen. Nem lehet, hogy amikor megkapta az Imperial Liberation CB-t felbontotta a szövit ? -
hitman1028 #3980 persze,ausztriával -
#3979 Az aktuális Emperor szövetségese voltál ? -
hitman1028 #3978 ma játszottam savoyyal,nekem kűldött,persze nem fogadtam el,igy a kapcsolatunk rohamosan fogyott -
hitman1028 #3977 régen jobb volt,mindig jött velem xd
-
#3976 Ha HRE tag támad HRE tagra, akkor nem avatkozik be, Unlawful territory-t pedig szövetségesének nem küld. -
wednes #3975 Értem, tehát ha épp olyan passzba van akkor mákom is lehet.
Bár ha hosszú idő áll rendelkezésére, akkor lehet évek múlva nyújtja be az igényét....remélem nem. -
hitman1028 #3974 néha visszaszokta,ha olyan kedve van -
wednes #3973 Most Brandenburggal játszom.
Jól vettem észre, hogy ha a császár a szövetségesem (jelen esetben Ausztria), akkor ugyan nem lép be mellettem HRE tag támadásánál (kivéve riválist?), de nem is követeli vissza a törvénytelen területet. Pomerániából lenyúltam 2 területet, és eddig semmi ejnye-bejnye nem jött. -
#3972 A benszulottek musketaval meg agyuval toljak (1600), epp most fejlesztenek ki par tankot... Ez a jatek is egyre elborultabb...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.08.07. 14:40:09 -
hitman1028 #3971 lehet játszani minden dlct,alapjáték +letöltöd torrentből
én mimdig igy játszok,szóval működik -
Tauri #3970 Ezt az egy kieget 4300 ft ért vettem meg -
#3969 93 euro az összes dlc-vel együtt:) nem olcsó, az biztos, de mégiscsak...EUIV:) -
KOXI22 #3968 Egyébként menyi volt menyiért vesztegetik most ? Ha meg lehet kérdezni . -
Tauri #3967 Igen most vettem meg ...és működik!
Na de kérem szépen! Ha nem veszem meg a kieget az alapjáték innentől kezdve játszhatatlan!!!!
Ez nem kicsit szemétség.... -
#3966 Kell a Common Sense kieg hozzá. -
Tauri #3965 Köszönöm! Na van egy kis problémám, nekem nem ajánlja fel, azaz inaktív. A gyors építés menüben nincs a building alatt + development fül továbbá a provinciákon sem tudok kattintani a gombokra mert inaktivak.
A játék eredeti steames, de csak két kiegem van meg nem mind. Bér ha kellene a kieg hozzá nem módosították volna az alapjátékot sem, mert így játszhatatlan!!!!!!!!!!
Mit tudok tenni? -
Kotomicuki #3964 Igen, ez így van: virágbolti verzióban sehogy sem lehet fejleszteni azt. -
KOXI22 #3963 Ha jól tudom akkor ha nem eredeti a játékod akkor ezt nem tudod használni . -
#3962 Itt vagy itt. -
Tauri #3961 Egy adott provinciára hogyan tudok unlockolni +ház helyet? Azt irja kell +10 development pont...néztem googleba azt irja lehet költeni pontokból adott provinciákra hogy növeljük a base tax manpower és tradet amiből ez összeadódik, de sehol sem találálom ahol tudnék költeni az adott provinciára fejlesztést... -
#3960 Nem rossz, én is elkezdtem 1.13-ban, szerencsésen kivédtem, hogy kebab ne engem célozzon az első háborúival, erre pár hónappal a lengyel szövetség előtt Genoa támadott be. A kis buta dobálta 5-ösével a katonáit hajóról, ezeket mind kivédtem, de szövetségre lépett a MAGYAROKKAL, behívta őket és a huszon-akárhányas stack magyar jött és wipe-olt a fenébe. Eléggé bemérgelt, hogy pont a magyarok, pedig egész jól alakult minden... úgyhogy most inkább maradok még az Arabian coffee achi-nál. :)