10049
-
#5479 Időpont nekem megfelel, TS-re szavazok mindenképp, ideiglenes szobához tudok adni címet is ha kell.
Ország nekem teljesen mindegy, eldöntitek a régiót, majd választok valamit. Bár én európára szavaznék, jó szokott lenni, pl. az üssük szét a franciát ilyen skót, svéd, portugál, savoy jellegű közepes hatalmakkal. -
hitman1028 #5478 meg vigyázni kell,dán-svéd v lengyel litván párokra is -
--deathstroke-- #5477 Ja meg ha majd országot választunk akkor ha én mondjuk castille-t választok és a célom aragon bePU-zása akkor nehogy valaki aragont válassza :D -
hitman1028 #5476 nekem is mindegy ,ha foglalt,amit szeretnék ,jó nekem vijayanagar v bengal is,nem kell feltétlenűl európai -
--deathstroke-- #5475 Az szerintem ott is ráér, bár tőlem itt is lestoppolhatjuk a kedvenc országunkat :D -
hitman1028 #5474 meg az ország kiosztás,h ne legyen veszekedés -
--deathstroke-- #5473 Oké, akkor beszéljünk meg egy időlontot: Mondjuk most péntek (27.) Délután 5-től? (Javaslatokat várok)
Ts3-on beszéljünk vagy a játékban chat? (Skype-ot nem szeretem)
Mivel nekem nincs meg az összes dlc csak néhány fontosabb (common sense, res publica, art of war) így nem nekem kéne hostolnom :D -
hitman1028 #5472 választasz egy országot,bármit,belépsz rá,beírod consol parancsba h bearhaslanded,és random provinciára megérkezik,max2v 3 tartományú lesz az ország,kilépsz főoldalra,megkeresed,belépsz és játszol -
hitman1028 #5471 igen,az már túl sok -
Ntj #5470 Multiban benne vagyok, csak ne legyünk túl sokan (itt ilyen 25-40 körüli emberre gondolok, mert Opinikusz multijában általába ennyien vannak, de azok nem csak magyarok), mert akkor annak nincs túl sok értelme, hogy ülünk aztán bámuljuk a térképet mert minden szomszédos ország player. :D -
Ntj #5469 Hogyan is működik ez a "rejtett ország"? -
hitman1028 #5468 nincs ellenfél
-
hitman1028 #5467 kipróbáltam,nincs benne semmi élvezet,túl erősek -
hitman1028 #5466 multiba én is benne vagyok -
#5465 A mappáját nézted, hogy ott van-e, hátha meg tudod menteni ?
A multi engem érdekelne, úgyis rég multiztam és elvileg azóta stabilabb lett, csak a következő napokban éjszakázok melóban így max kb. este 9-ig tudok lenni. Elsejétől leszek pár napot szabin, akkor ráérek. :) -
--deathstroke-- #5464 Mit szólnátok egy multiplayerhez? Valamikor játszhatnánk együtt mert most tele lett a tököm azzal hogy eltűnt a Hollandiás mentésem a cloudból.. -
Malarki #5463 Na ezt hétvégén kipróbálom :D -
hitman1028 #5462 player -
Lysandus #5461 Mondjuk világhódításra ideálisak. :-) Player játszhat vele, vagy csak AI? -
Lysandus #5460 Persze. De nem mondhattam el, mert titkos. -
hitman1028 #5459 http://www.eu4wiki.com/Jan_Mayen
tudtatok róla,hogy van egy titkos állam beépítve a játékba? -
pocoksari #5458 spanyolok nagyon jönnek fel és nem bírom ölni őket elég gyorsan...de legalább ming lekukázva :D -
hitman1028 #5457
ez is megvan -
Lysandus #5456 Azt a hurvinyek! Ez meglesz! -
Timakrisz #5455 Mondtam, hogy meg lesz -
pocoksari #5454 1700:
térkép
gazdaság
sereg
dipó -
pocoksari #5453 marad a török :) -
Timakrisz #5452 Na vége. Konklúzió: Pro: A HRE OP (utolsó előtti reformtól). Megállíthatatlan és kész. Onnantól kezdve, hogy mögötted van 40 hercegség szinte semmit nem kell csinálnod. Na jó annyit, hogy buzi nagy flottát építs mert erre sajnos ők nem képesek. Contra: rettenetes idő igény létrehozni. Nagyon macerás expandolni (persze bemákolhatsz egy francia/spanyol stb PU-t, nekem nem volt szerencsém, claim throneval szereztem meg a vége fele Portugáliát és Franciaországot, de utóbbit meg a revolution miatt elbuktam :( ). Minden "western" terület elfoglalás növeli valamennyire az AE-t a tagoknál. Szóval WC-re egyáltalán nem alkalmas, viszont meg lett pár achi :)
Lehet másodjára hamarabb sikerülne (most 1681-re lett meg az utolsó előtti, onnan kb 4-5 év lett volna a kövi), de nem olyan izgalmas velük a játék, hogy patch előtt újra nekifussak :)
[URL=http://i.imgur.com/LQQ1eAr.jpg][/URL]
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2015.11.24. 18:36:02 -
hitman1028 #5451 https://www.youtube.com/watch?v=x2b0LrD96l8
egy kis előzetes -
--deathstroke-- #5450 Ausztriával milyen ideákat vettél fel? -
Timakrisz #5449 Csak Ausztriával "üthet be". -
Timakrisz #5448 The Reactionary Reforms of 1789 . Szóval fizessétek ki a 200 pontokat inkább, mert jobban megéri, mint hogy 5 évig a lázadások leverésével töltsd az időd. Főleg, ha a Birodalmad Kelettől nyugatig tart. A kolonizációs területekre nincs hatással, kizárólag azokra, ahol bármilyen más nemzetnek van core-ja. -
Lysandus #5447 Azt is lehet. A császár elsőbbséget élvez. Ő kapja meg a Burgundia birodalmi tartományait ha van legalább nyolc tartománya (Ausztria esetében minimum hat). -
joki95 #5446 Faj ranezni. Mi a neve az eventnek? Meg sose lattam. -
Timakrisz #5445 Én ausztriával vártam kb 10 évet, békében voltam velük és "ölembe hullt" a burgundy tartományok jó része. -
Lysandus #5444 Nem vagyok benne biztos. De az event úgy is bejöhet, hogy van örököse. Csak elég rosszul kell álljon a háborúban. Ebben az esetben az örökös meghal, amint kitör az örökösödési krízis event. -
Lysandus #5443 Két eset van: a, meghal csatában a királya 1500 előtt; b, régenstanács van, és nincs örökös. Előidézni például úgy lehet, hogy háborúzol velük, ha a franciákkal vagy az osztrákokkal játszol (ha Ausztria a császár), hátha meghal a király a csatában. -
Timakrisz #5442 Burgundia Nem HRE tag, ha player házasodik vele úgy vettem észre, kisebb eséllyel jön be az event. -
Lysandus #5441 Mér' ne házasodjon? HRE tag házassággal megkaphatja, ha nem Ausztria a császár. -
Timakrisz #5440 Automatikus, általában bejön (80%) korhű a történelemhez, az utolsó nagy lovagkirály a burgundi volt, de egy csatában leesett a lováról és "parasztok" verték agyon (gyalogok). Örökös nélkül halt meg, tartományait az Anjouk és a Habsburgok osztották szét egymás közt. Játéktechnikailag is kb bejön, kivétel, ha a királyi házasságok miatt másképp nem alakul (lehetőleg te ne házasodj velük).