10049
-
kissssss #5519 simán összeszednek ennyit, a közép amerikaiakból ennél még többet is ki lehet sajtolni. -
--deathstroke-- #5518 Milyen 8-9-es fortokat? Amúgy ennyi pénze hogy lehet egy indián törzsnek? :D -
pocoksari #5517 azért aki kitalálta a 8-9es fortokat az megdögölhetne -
pocoksari #5516 szerintem a gép eddig is hiénázott -
#5515 ahogy elnézem, picit változtattak az AI agresszivitásán
ha valakinek disaster-je van, vagy épp háborúban áll és veszít, simán betámadják a riválisaik, és elég gyakran. változtathat picit azért a játék képén ez -
--deathstroke-- #5514 Server address-hez. De a többiek itt vannak úgyhogy jónak kéne lennie..
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.11.27. 17:04:08 -
Ntj #5513 Szerintem én ezt rossz helyre írom be, mert mindig azt írja, hogy failed to connect server. Hova kell ezeket az adatokat beírni? -
--deathstroke-- #5512 Itt a ts: ts3.hostingbazis.hu:5038 -
#5511 Arumba Kozákokat sztrímel :D -
Arsenalll #5510 Úgy tűnik mázlim van, mert leginkább kis nemzetek álltak be koalícióba. Ausztria, aki meghódította addigra egész Bohémiát és fél Velencét 83-as agressive exopansionnal nem állt be melléjük:'D Mondjuk így is egy ilyen 50-60 ezres sereg jönne ellenem, de az nem lenne para, maximum akkor ha párhuzamosan háborút viselek valakivel. -
hitman1028 #5509 ha sokan vannak és erősnek érzik magukat,be fognak támadni -
Arsenalll #5508 Ha koalíció megalakul ellenem az egy idő után felfog oszlani? Oszmánokkal vagyok, aztán HRE fele megutált kicsit 1485-ben Bécs elfoglalásáért:D elkövetkező 40-50 évben amúgy is csak keletre és délre terveztem a hódításokat, szóval remélem utána már Európába is megbékélnek velem. -
--deathstroke-- #5507 Orthodox*, krím*, mást*.. telóról nehéz írni, és nincs szerkesztés gomb. -
--deathstroke-- #5506 Az orthodix patriarchity-t mire lehet kapni? Vagy csak random ugrik fel néha? 5% kéne a 100%-hoz hogy megkapjam az achit de már 50 éve nem kapok semmiért se.. Pedig térítgetem a "hitetleneket" a közel keleten és a ktím körül.. Vagy mádt kell csinálni hozzá? -
Lysandus #5505 Nocsak!
Ez lényeges infó, én a legközelebbi akciókor akartam kipróbálni. -
--deathstroke-- #5504 Azt a "módszert" már próbáltam de nem működött nálam.. :( -
Lysandus #5503 Szerintem nem. De hitmannak van egy "módszere" a DLC-kre, kérdezd meg tőle. Szerinte csak az alapjátékot kell megvenni, a többi valahogy működni fog. -
--deathstroke-- #5502 Szerintetek megéri megvenni a unit pack és music pack dlc-ket? (PL.:evangelical unit pack, guns drums and steel music pack) -
--deathstroke-- #5501 Hát akkor jelöljetek be steamen ha úgy könnyebb. -
#5500 Viszont ezerszer könnyebb steam listáról behívni valakit multiba, mint neked keresgélni a multi listában, sokszor meg se jelenik. -
--deathstroke-- #5499 Na végre sikerült ez az achi is! :D
-
--deathstroke-- #5498 Nem, g2a-n vettem :D -
#5497 Az EU4-et nem ott vetted ? -
--deathstroke-- #5496 Hát igen, ezt nem is értem minek így csinálták meg.. Az biztos hogy steamen semmit sem fogok venni, olcsóbb a g2a. :D -
kissssss #5495 elég aljas dolog ez a korlátozás a steamen. -
--deathstroke-- #5494 Steames nevem: Prominence. Egy sas a képem..Viszont barátnak senkit sem tudok felvenni steamen mert nem vagyok "teljes körű tag".. (nem vettem semmit sem a steamen)
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.11.26. 16:50:30 -
--deathstroke-- #5493 Minden játékban mást használok úgyhogy ha hazaértem leírom.. Az első csak egy tesztkör lesz, de lehet hogy nem romlik el a mentés mert van nekem egy régebbi multis mentésem is, ami még most is tökéletesen fut. :D -
Ntj #5492 Ez mondjuk jogos. -
#5491 A holnapi tesztnek jó lesz, elsőre úgyse fog összejönni minden tökéletesen, talán még másodjára sem. :D -
Ntj #5490 Tuvok, én téged felvettelek most már csak a többi név kellene. -
Ntj #5489 Nekem Ntj48 steamen a nevem. Egyébként az új DLC-től én is félek lehet, hogy csak jövő héten kellene kezdeni a multit. -
--deathstroke-- #5488 Na meg dec. 1.-jén jön ki az ú patch, az nem fogja tönkretenni a multis mentést? -
#5487 Ugyanaz mint itt. Elvileg sok van belőlem, az avatarom egy fehér pólós hegyes fülű pasas. -
--deathstroke-- #5486 Dehogy baj, akkor már a hostoló is megvan. Viszont steam-en leírná mindenki a nevét? Úgy mindenkit könnyebb lesz beazonosítani. :) -
#5485 Nekem meg van az összes nagy dlc-m, a netem 80 megás, bőven bírt 30 embert is.
Korban kicsit (duplán) kilógok, de ha ez nem baj, hostolok szívesen. :) -
Ntj #5484 Ilyen Albánia-Bizánc fajtájúakkal ne kísérletezgessünk, mert abból újra kéne töltögetni. Mondjuk egy olyat el tudok képzelni, hogy én belépek Lengyelországgal, Litvániával esetleg Moszkvával (bár velük necces segíteni Brandenburgot) és akkor meghagyom neked a teuton rend területeit és végig segítelek Németország megalakításában. Esetleg körbevenni a HRE-t és letarolni az egészet a szarba.. :D jó kis tervek lehetnének. -
--deathstroke-- #5483 Na meg meg kéne majd beszélni hogy ki hostol mert aki hostol "annak" a dlc-ivel fogunk játszani
-
--deathstroke-- #5482 16 vagyok úgyhogy no problem a kor számomra :D
Ts-t én tudok (world of tanks miatt kell is). Nem baj hogy nem vagy jártas ha nem tudsz valamit akkor segítek. :D
Szünetet meg bármikor tarthatunk, bárki meg is tudja állítani az időt (legalábbis régebben így volt).
Ország: nekem egyik nagy kedvencem a Brandenburg/Prussia/Germany szitu úgyhogy ha nem akar senki velük játszani akkor én leszek velük. :)
De akár valami extrém helyzetet is kipróbálhatunk valami kicsi nationnal. :D -
Ntj #5481 Ts-ben annyira nem vagyok jártas, de nekem jó. Majd lehet azért, hogy ha ötkor kezdünk akkor egy szünetet kellene tartani olyan 8 körül. Mellesleg gondolom azért ti már 20 körül vagytok, remélem nem probléma az, hogy én még azért általános 8.-át taposom csak. :) -
hitman1028 #5480 tst én is tudok