10049
-
#5719 -
hitman1028 #5718 https://www.youtube.com/watch?v=d6p-KhL5MZM&feature=youtu.be
második rész -
Ntj #5717 Elején négy, de a felétől csak 3-an. Ma is csak hárman voltunk. -
Timakrisz #5716 Hányan voltatok multkor? (a youtubesen?) -
Ntj #5715 4-es speed esélytelen. Már 3-nál belaggol mindig valaki, nem hogy 4-nél -
hitman1028 #5714 hát én éjfélig biztos nem maradok fenn xd -
Timakrisz #5713 Hát a most szombat pont felejtős sajnos, mert ugye ledolgozzuka 24-ét :( délután nekem is jó 2x egy héten mondjuk olyan 6 tól, de ugye 10 óra az csak 4... addig még 4x speeden se messze jutnánk, viszont én éjfél 1 ig mindig fent tudok lenni... -
hitman1028 #5712 nekem délutánonként jó ,hétközbe max 10ig,mert korán kelek -
Ntj #5711 Ilyet én csak hétvégén, esetleg pénteken tudnék elképzelni. Ez se rossz ötlet mondjuk, csak ugye ez se 100%-ig stabil. Tehát pl.: most szombaton nekem csak 5-ig lenne jó. -
Timakrisz #5710 Sziasztok, nem tudom ki hogy áll multival esetleg van kedvetek egy előre megbeszélt maraton partyhoz (ami minimum 5-6-7-8 órát jelentene), szünetekkel előre lefektetett szabályokkal? Az az igazság, hogy nekem az annyira nem jön be, hogy esténként pár órát játszogatok, aztán másik nap nem vagyok, mert meló akármi (meg raidelek heti 3x). Szóval az érdekelne, hogy mondjuk lenne e igény rá, meg egyáltalán van e aki tudja ezt vállalni? -
Ntj #5709 Multira mondanám, hogy nem biztos, hogy ma tudok lenni. Ha tudok is akkor is max 6-tól. -
#5708 A Bavaria ellen vesztett háborúnkat a második részből kivághatnád, az elég nagy égés volt :D -
kissssss #5707 most már hallani akarom :D -
#5706 Nincs zenéd ? -
pocoksari #5705 akárhogy is nézem a török most át tud kelni a szoroson a blokád ellenére is... -
hitman1028 #5704 újra császárok,és ráadásul még hollandia is kivált
hollandok a favor rendszer legnagyobb vesztesei,mivel új államként nem tudnak bevonni senkit se a függetlenségi háborúba -
hitman1028 #5703
mióta ausztria elvesztette a császárságot még szövetségest se tud találni,és mindenki ott rúg belé ahol tud
spanyolok elvesztették aragon pu-t,és gyakorlatilag megszűntek létezni -
hitman1028 #5702 nem is -
Ntj #5701 Neee... Nem mondtad, hogy feltöltöd :D Kb. mint egy 5 éves olyan a hangom... noooo -
hitman1028 #5700 kész az első rész
https://www.youtube.com/watch?v=Z-omg3RSXuI -
--deathstroke-- #5699 k*rva sokba került de beannektáltam :D
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.12.07. 17:23:21 -
--deathstroke-- #5698 Ez is megvan :D -
hitman1028 #5697 nem egyszerre -
joki95 #5696 Ezekbol egyedul krimat lehet eppen hogy vazallizalni 100% war score-ert. En megtamadnam oket de nem birok egyszerre mindharommal. Ki kell varni az alkalmas pillanatot. A "war of attrition" taktika nem mukodik a hordaval. -
joki95 #5695 Perzsiat atkonvertaltam suni-va. -
joki95 #5694 Ja igen ez csak a protestans oldalra vonatkozik. Hogy ha nem tamadnak meg nyertel. -
hitman1028 #5693 a játékba ha hiányzik valamilyen mod vagy frissitették,nem tudtad megnyitni a mentést
ma kipróbáltam ,a mentésem még gfx overhaul 5,4-esen volt,délután már 5.5 volt,látszott a piros felkiáltójel a mentés mellett,rákattintottam és gond nélkűl lehetett játszani -
hitman1028 #5692 arany hordával az első lépés crimeát.nogait meg kazant vazallussá tenni -
Timakrisz #5691 Perzsiát régen is nehéz volt annektálni, ha 5 nél több tartománya volt, mert siita. -
--deathstroke-- #5690 De nem kaptam olyan cb-t.. Csak Brandenburg kapott rám. -
joki95 #5689 Tamadj meg akarkait a protestans oldalrol a religous war cb-vel. -
--deathstroke-- #5688 Hogy tudom előidézni a ligaháborút? Mert amíg ez az állapot van addig nem tuok reformokat nyomni :( -
Arsenalll #5687 Ja, hogy ez direkt van:/ Nem tudtam:S -
joki95 #5686 Ha felfedezik hogy claimet fabrikalsz akkor nagyon lelassul erdemes ilyenkor ujra inditani es bevalallni az ae.-t. -
joki95 #5685 Golden Horde attempt 1
Itt ott ment el a dolog hogy az ottomanok tamogatjak perzsia fuggeltenseget es 100% liberty desire melett nem tudom anektalni. Perzsia nelkul pedig nem vagyok eleg eros hogy szetbontsam az ottomanokat vagy az oroszokat. Meg ha megprobalnek bargit is megtamadni az torokok egybol ramugrananak.
Golden Horde attempt 2
Igaz hogy elvertem a moszkvat de teljesen kimeritette az orszagomat. Koltsonoket kellett felvennem hogy leverjem a lazadokat de nem tudom visszafizetni oket ugy se hogy ha nincs seregem.
En azt vettem eszre hogy ha hordaval egyszer megakadsz akkor ott anyi ha nem nyersz folyamatosan konyu haborukat akkor hamar elgyengulsz elkezdtem egyet az uzbegekkel is es hat joval konyebb. pedig csak 2 orszaggal van odebb de ott minden iranyba konyeden terjeszkedhetsz nem ugy mint az arany hordaval egy litvan moszkva torok szendvicsben. Plusz kazan crimea es nogai mindig szovetseget kotnek ellened, igy marad a kaukazus a tobbi meg szerencse kerdese. -
Arsenalll #5684 1000 nap nem elég egy claim gyártásra
Hagyom most egy kicsit a wc achit, amíg nem javítják ki az ilyen bosszantó hibákat. 20% környékén véletlenszerűen ilyen szintre lelassul a claim gyártás. Bizáncra legyártottam 2 claimet, + Theodorora még egyet egy diplomatával, addig ez a másik nem végzet azzal az egy területtel. Új patch most rendesen hazavágta a rendszert.:/ -
joki95 #5683 Van hogy nem teheted meg hogy fizeted a zsoldot beke idoben es meg az erodoket se tudod fentartani. Kisebb orszagok nem birjak anyagilag. Viszont az uj verzioba automatikusan felmegy a seregek zsoldjat es elkezded fizetni a fortokat ha megtamadnak, es ez nem csak mp-be hasznos. -
joki95 #5682 Most mar van olyan opcio is hogy a szovetsegesed nem hivhat offenziv haboruba. Egy kis box amit ki kell pipalni a diplo ablakban az adott orszaggal. -
hitman1028 #5681 már a gép se szereti,legalábbis a patch előtt a lengyelek egyre gyakrabban minősitették vissza vazallussá moldáviát -
--deathstroke-- #5680 A march-ot szerintem senki sem használja, értelmetlen mivel nem sokkal jobb mint a sima vazallus, de cserébe nem fizet és még nem is annektálhatom be.. úgy kéne hogy nem fizet, de cserébe több a forcelimitje, stb.. DE be lehet annektálni. Amúgy szerintem a régebbi verziókban az volt a jobb hogy nem kellett az annektálásért dip. pontot fizetni..