10049
-
Timakrisz #6080 Én nem érzem lehúzásnak ezt az árat egy olyan játékért amivel évek óta játszom... talán azért mert dolgozom már és tudom, hogy milyen az, ha elvégzel egy munkát és kapsz érte fizetést. -
pocoksari #6079 már csak az alapjáték kell meg a többi pici és nem most, hanem a kiadáskor...meg minek vegyem meg most...már nem sokat fogok játszani vele :) -
Timakrisz #6078 Ne viccelj, 10 ből kijön:
Cossacks : 4900-
Common Sense: 1700-
El Dorado: 800-
Art of War: 2000-
Res Publica: 630-
Wealth of Nation: 860-
Conquest of Paradise: 1520-
Summa: 9720-
-
Piko888 #6077 nem tudom melyik okés oldal, de itt van pár ajánlat : http://www.allkeyshop.com/blog/buy-europa-universalis-iv-cd-key-compare-prices/ -
hitman1028 #6076 első orosz háború
-
pocoksari #6075 ez lehúzás, egy tizest adnék is érte, de hogy mindent megvenni amikor kijön és van 10 nagy dlc meg 40 kicsi, pfff, értem én, hogy monopol helyzetben vannak meg kell a pínz, de ha összeadod, hogy mennyibe került a játék és a kiegészítők a megjelenés napján, akkor ez mindenidők legdrágább játéka..persze 4 év után vannak akciók, meg giga packok -99%os áron, de ugye nem akkor akarod megvenni, hanem a megjelenés -1. napon -
Timakrisz #6074 Na elmész te... igazán megvehetnéd a játékot :D Szép, csak kissé hihetetlen :D
-
pocoksari #6073 es ez háromnak számít, mert mughal és bukhara is megalapítható :P -
pocoksari #6072 nem lett rossz, de menne ez jobban is :(
de most egy ideig megint nem lesz időm játszani... -
pocoksari #6071 üzbég vége:
térkép
dipó
gazdaság
sereg
happy end -
pocoksari #6070 van még 5 indián és más senki, ez 10-15 év :S -
pocoksari #6069 mondjuk jópár évet bent hagytam, ennek 1700 előtt bőven meg kellett volna lennie...a legviccesebb az, hogy a kis indiánok messze vannak egymástól..elfoglalom az egyiket, küldök kolonistot (1,5 év amire kiír), az pár év alatt megcsinálja a kész koloniát, majd ezt megismétlem, így odaérek a másik indián mellé, amelyiket gyorsan elfogalom, majd kolo megint, aztán megint, aztán indián, aztán kolo...bhaaa -
pocoksari #6068 ááá, nem OP csak én vagyok zseni :P -
pocoksari #6067 köszi :) -
matyineni #6066 Még szerencse, hogy nem OP az új DLC. :D Egyébként gratulálok hozzá. :)
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2016.01.10. 15:27:58 -
Arsenalll #6065 necces, de még meg lehet a wc!!!:DDD grat -
pocoksari #6064 üzbég 1700:
térkép
dipó
gazdaság
sereg -
hitman1028 #6063 grand duchy
-
hitman1028 #6062 jaja,kihasználtam a svéd függetlenségi háborút -
HUmanHunter #6061 teuton scandinavia ilyen gyorsan :D -
hitman1028 #6060 mit hogy? -
HUmanHunter #6059 azt hogy? -
hitman1028 #6058 itt már sokkal könnyebb dolgom volt
-
hitman1028 #6057 első teuton-lengyel háború
azért ilyen későn,mert lengyelek ottománokkal volt szövetséges és ki kellett várni a megfelelő pillanatot
-
Ntj #6056 Én játszom vele, youtube-on én vagyok 02Tomka. :D Olaszországgal játszom 1923-ban kezdtem század végén járok már, nem kell sok a Római Birodalomhoz, csak Anglia pár német terület, pár holland terület pár terület a Balkánról, Brittektől néhány sziget (Málta,Ciprus,Gibraltár, ill. Szír területeik) meg még Anatólia. Otthon leszek akkor majd 4 után teszek képet. -
matyineni #6055 Kint van három új videó a Magyar extended timeline modos sorozatomból és úgy néz ki, hogy rájöttem hogyan lehet bármekkora kezdőterületről egy méretes sereggel rendelkező országot létrehozni. A lényeg, hogy magasra kell építkezni és nem szélesre. Valaki játszik-e jelenleg ezzel a moddal rajtam kívül?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
hitman1028 #6054 nem,csak ami a patchekbe van -
Lysandus #6053 És az egyes kiegészítők tartalmazzák a korábbi kiegészítők által behozott változásokat is? Tehát ha az ember megveszi mondjuk az alapjátékot meg a The Cossacks-ot, akkor minden korábbi fícsörhöz hozzájut? -
imp3rial #6052 Igen ezt értem, csak mint a többiek is írták, hiába vannak ott az új dolgok ha a DLC nélkül nem működik minden rendesen, én így értelmeztem. Tehát az alap játék megvétele után is, minden olyan lesz kinézetre mintha meglenne minden DLC mellé, de mégsem fog minden úgy működni. Viszont úgy döntöttem, megveszem az alapjátékot a boltban, és megvásárolom mellé a Steamen azt amit én fontosnak tartok. -
hitman1028 #6051 a játék mindenképpen a legújabbra frissiti magát,ami ugye most 1.14.4,mert mindegyik dlcvel egy nagyobb frissités is kiszokott jönni
szóval ,ha nincs meg egy dlc-d se,akkor is a játék 1.14.4 lesz -
matyineni #6050 Ha van bankkártyád (vagy PayPal) akkor használd a G2A.com-ot, ott megbízható eladók vannak és ahogy írtam töredék pénzből meglehet venni a fontosabb DLC-ket, amiket írtam. Meg azzal támogathatsz is YouTube videósokat, mert sokaknak van ilyen szponzorációs linkjük, amin keresztül kapnak 1% körüli részesedést a játékból. Pontosan nem tudom hogy működik a rendszer, én nem foglalkoztam vele.
@Lysandus
A játék ugyan úgy frissít, csak bizonyos tartalmakat nem érsz el DLC-k nélkül. Pl.: A Cossacks-ből a lootolást, meg az Estate rendszer, illetve pár event sem kerül be. De az erőd rendszer alap játékkal is ugyan az és tudsz frissíteni. Ha pedig a tejes változtatások listáját akarod megnézni, akkor pedig el kell olvasni a changelog-okat ahol pontosan leírják mi kerül be az alapjátékba és mi vonatkozik a DLC-re. Elég nagy katyfasz az egész, de ez van. -
Lysandus #6048 Akciós időszakban 10 ezer forint alatt hozzá tudsz jutni. -
Lysandus #6047 Az a baj ebben a dzsungelben, hogy például nem tudom, hogy például a Common Sense egyedül a legutolsó előttire (1.13) frissíti a játékot, vagy kell hozzá a többi kieg is? Totál káosz. -
imp3rial #6046 Az a gond, hogy én még most vásárolnék így steamre elsőnek játékot, ezért nem is igazán értek hozzá. Viszont kiakaszt a dolog, hogy ilyen borzasztóan drága ha rendesen akarok játszani. Azt hittem 35 euroért mindent adnak mellé, és erre még 30 000ftért is csak félig kapom meg a játékot, ami kicsit túlzás szerintem. Viszont én akkor megveszem a boltban szerintem, ahol az alapjáték fele ennyi, és az mellé veszem sorban a fontosabb DLCket amiket itt soroltatok fel. Lehet, hogy kicsit kevesebb dlc-m lesz, de legalább pénzt nem adok azért ami felesleges. -
matyineni #6045 Ahhoz képest, hogy az Art of War több mint egy éves DLC még mindig 20 ójró. Ha bízol az ilyen Steam kulcsos oldalakban itt van egy linkgyűjtemény, ahol böngészhetsz az ajánlatok között. (Félig legális ez a módszer de még mindig jobb mint a virágbolti.)
http://www.allkeyshop.com/catalogue/search.php?q=europa+universalis
A legolcsóbb ajánlatokkal számolva ~22 ójróra jön ki az alapjáték meg a DLC-k amiket írtam. Talán még olcsóbban is mert vannak ilyen törzsvásárlói akciók, kis utánajárással komolyat lehet spórolni.
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2016.01.06. 14:41:42 -
imp3rial #6044 Én is így gondolom, hogy ez alapjáték lesz és semmi se lesz abból amit leírtál. Viszont a Collection az 92 euro és ott sem látok csak hármat abból amit írtál, Concquest of Paradise,Res Publica és a Wealth of Nations. Szóval akkor ebbe sincs minden benne és húzós az ára. -
Lysandus #6043 Én se látom, hogy mit tartalmaz, de mivel a Collectionban megvan minden kivéve a The Cossacks, ezért szerintem az extrémbe kevesebb van. Szerintem az extrém az az alapjáték, meg pár lényegtelen DLC.
Szóval a legfrissebb verzióhoz a Collection (alapjáték plusz kiegekek a Common Sense-ig, meg pár lényegtelen zenei és uniformis DLC) plusz még külön a The Cossacks kell. Akárhogy is nézi az ember.
ui: Matyinéne linkelte is, és valóban: az extrém az alapjáték meg három lényegtelen DLC.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2016.01.06. 14:32:07 -
matyineni #6042 Itt van az Extreme Editoion tartalma: https://www.paradoxplaza.com/europa-universalis-iv-extreme-edition. Szerintem pedig amelyik DLC-kel jól jársz az az: Art of War, El Dorado, Wealth of Nations és Common Sense. A többi nem ad hozzá túl sok mindent. Ahol pedig olcsón meg lehet venni a leárazáson kívül a játékot azok a fél legális oldalak, mint pl. G2A, Kinguin. És az Extreme Edition-t ne vedd meg, szerintem nem éri meg a plusz pénzt.
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2016.01.06. 14:34:12 -
imp3rial #6041 Ezt értem, de nem találok leírást sehol sem, hogy miket tartalmaz. Csak megvásárolni és kosárba tenni tudom, vagy más oldalon kell ezt megnézni? -
Lysandus #6040 Azok a DLC-k számítanak, amiket leírtam. Arra figyelj, hogy ezek benne legyenek a packba.