94
  • Vers
    tevedsz, wacom technologiat hasznal, pl nem kell felemelni a kezedet a tablarol, nyugodtan megtamaszthatod, nem veszi figyelembe

de ha akarod linkelhetek youtube videot hogy is megy az iras ipadon, mondhatjuk hogy szanalmasan
  • narumon
    Még jó, hogy van ceruza az ipadhoz. (Sőt gondolom még ez a Samsung ceruza is menne vele, nagy csodák nincsenek ezen a piacon, majdnem mindegyik egyforma)
  • Vers
    te hulye vagy, irjal mar a fostos ipadon barmit
  • narumon
    Pedig 1-2 apróságtól eltekintve szerintem nem nagyon van benne olyan ami apple tableten nem megy.
  • narumon
    A méretezéssel nem stimmel valami. A kéz meg a kép aránya nem stimmel.
  • Vers
    ez csak a videoban nem am ki jol , a fostos linuxon azert nem igy mennek a dolgok, persze annyi elonye van hogy a tudattalan promitiv apple userek megvilagosodjanak, ceruza nelkul feldughatjak az ipadjukat, mert nem jo semmire
  • Komolytalan
    A reklámfilm jó, főleg úgy, hogy itt-ott 10x gyorsítással megy. De ez akkor is csak egy reklám. Attól hogy befújod magad valami büdös dezodorral, nem fognak bombanők rádmászni a liftben.
  • willcox
    A videon vagy mini kezű ember látható, vagy a kijelző nem 10.1".
  • Piel
    Régóta használok Samsung telefont, mert tetszenek. Ettől a videótól azért leesett az állam. Igaz néha kicsit fel van gyorsítva, igaz néhol kicsit hatásvadász, de jó!
  • TheCunami
    ez kibaszott jó nem komálom a samut de ez tényleg jó erre mondják hogy munkaeszköz na jöhetnek a netbookos trollok
  • bino512
    Ezt nevezem multifunkciónak :D
    Bocsánat gyerekek hogy ezt most igy előhozom.. nem szeretek versengeni...
    De ahoz hogy ezt lemossa az apple...
    mert jó persze az elvakult Imarhák nem ezt veszik majd... de aki okos..és nézi a pró/kontra érveket XDDDDDD hát .... gratula SAMSUNG!!!!
    galaxy tab 2 őm van... de már most erre cserélném :D:D:D:D
  • a_n_d_r_e_w
    Jol beleasta mar magat a Samsung az androidba, nem semmi munka lehetett ezt igy osszerakni.
  • caius marius
    Aztakurva! Eddig azt hittem, hogy az s3 után picit pihennek...
    Erre ittvane!
  • passatgt
    ez a videó elsőre nekem egy kicsit sok volt:D