94
-
Vers #54 de van fogalmam a temarol, mert jol lathatoan a szoftver itt is rendes gepen fut,az ableton live ugyebar plusz a VST-k, az ipad csak kabito eszkoz, ki az a barom aki egy tablakepernyon potyog a profi billentyuk helyett, de most komolyan
-
#53 Igen, es ennek az android rendszer brutalis latencyje volt az oka. Azert mondom mult idoben, mert allitolag a 4.1 ezt fixalja, de mivel sokkal szukebb reteget erint mint mondjuk a smuszsag, ezert a media nem nagyon emlegeti. Akik viszont igenyeltek, azok most nagyon orulnek, kerdes az oromkodes kitart-e vagy sem. -
Papichulo #52 "te azt allitottad hogy ipadon profi cuccok vannak , en meg ezt az allitasodat kirohogom"
Ez azt mondtam, hogy a iPad-et hasznaljak profi zeneszek, mig az Androidra meg hasonlo alkalmazasok sincsenek. Ezenkivul most mar kiegeszitenem az eredeti allitasomat azzal, hogy neked fogalmad sincs a temarol ;)
Demonstralom:
http://www.techradar.com/news/mobile-computing/tablets/how-musicians-are-using-the-ipad-921391
http://www.maclife.com/article/columns/how_pro_musicians_use_ipad_make_sweet_sweet_music
Azt is ketlem, hogy lennenek ilyen szintu zenei alkalmazasok a Play Storeban: http://itunes.apple.com/us/app/auria/id524122834?mt=8 -
Vers #51 ennek semmi, mert ez pc-s szoftver, csak te azt allitottad hogy ipadon profi cuccok vannak , en meg ezt az allitasodat kirohogom
-
Papichulo #50 Es ennek egesz pontosan mi koze van az androidhoz? -
Vers #49 na persze pont ipadra van professzionalis zenei alkalmazas , hol elsz te ember :DXDDXDXDDDDDDDDDDD
itt kezdodik a professzionalizmus:
-
Papichulo #48 "keresgéltünk hálózati kezelő és monitorozó szoftvert és kénytelenek voltunk megállapítani, hogy az Apple ilyesmit nem kínál. "
Nem kinal? Egyeltalan semmit? Egy darab sincs?
Erdekes, mert beirtam az appstore-ban, hogy "network monitor" es kaptam egy rakas talalatot.
De amugy is:
http://www.serverwatch.com/sreviews/article.php/3937921/10-Server-and-Admin-Apps-for-Your-iPhone-or-iPad.htm
http://www.tcgeeks.com/10-ways-the-ipad-can-be-the-ultimate-it-tool-network-toolkit/
De van itt professzionalis is:
http://lithium5.com/compatibility/
Gondolom egyik sem megfelelo a TI igenyeiteknek :)
Ja, es csak miattad, mostantol mar MO-on is elerheto az AppleCare szolgaltatas... ezt eddig nagyon hianyoltad ;) -
Papichulo #47 "ugyan mondjanak már akárcsak egyetlen olyan alkalmazást, ami az Apple Store-ban benne van, de a Google Market nem kínál valamilyen alternatívát rá"
Peldaul professzionalis zenei alkalmazasok sokkal nagyobb szamban es minosegben allnak rendelkezesre iOS-re. Androiddal egy epeszu zenesz sem foglalkozik. -
sanyicks #46 ja kellenek azok az appok amiket soha senki nem tölt be, mert menő hogy nagy egy szám :D -
#45 Nos, én ugyan csak teszteltem a készüléket, de ahogy azt már több helyen leírtam, nehézkesebbnek találtam a kezelését, mint Androidos vetélytársaiét. Nem tagadom, alapon egy kicsit előítéletes vagyok az Apple termékeivel, az okait már több cikknél többször is leírtam, de a teszteket pont ezért csináljuk csapatban, hogy a tapasztalatokat összegezve elemezzük a készülékeket.
Ezt a "Nekem pont elég az androidos készülékek elleni érvnek, hogy nincs meg az a kellő mennyiségű/minőségű app a Play-ben, amit iOS-en megszoktam" dologra csak azt tudom mondani, hogy ugyan mondjanak már akárcsak egyetlen olyan alkalmazást, ami az Apple Store-ban benne van, de a Google Market nem kínál valamilyen alternatívát rá. Fordítva még talán sikerül, iPad3-ra keresgéltünk hálózati kezelő és monitorozó szoftvert és kénytelenek voltunk megállapítani, hogy az Apple ilyesmit nem kínál. Ezzel szemben a Marketen egy egész csomó a célnak megfelelő szoftvert találtunk a hálózattal foglalkozó részlegen.
"Mert hiába csinál ilyen jegyzetelgetős bohóckodást a Samsung, ha valós az igény rá, holnapután már egy sokkal jobb app fog megjelenni az App store-ban (de szerintem már most is van)."
Nos, erre csak azt mondanám, hogy szerintem volna jópár olyan alkalmazás, amire az Apple alapon nemet mond, Androidra meg kifejlesztik. Megjegyzem, ez nem is csoda, ha azt nézzük, hogy míg a Marketre ingyen tehet fel az ember saját programot, addig az Apple még abból is hasznot húz, hogy valaki az ő rendszerére készít programot, ugyanis ha fel is akarja tenni a Store-ra, akkor megkövetelnek egy egyszeri, emlékeim szerint 10 dolláros befizetést a számlájukra. Ez ismét egy olyan, ami számomra visszataszító. -
kakamatyi123 #44 >Valóban jó munkaeszköz, csak 3 nap után baromi kényelmetlen :)
Micsoda, a G.Note 1? Nyilvan mert a 2 meg meg sem jelent...
Dolgoztal vele 3 napig, vagy csak a levelgobe trollkodsz???:) -
coolbboy83 #43 Hmm.... szóval iPad-on nem lehet rajzolni ? érdekes, pedig nekem is ment - meg a profi grafikusművész haveromnak is...
-
Ferrer #42 Valóban jó munkaeszköz, csak 3 nap után baromi kényelmetlen :) -
Ferrer #41 Nekem pont elég az androidos készülékek elleni érvnek, hogy nincs meg az a kellő mennyiségű/minőségű app a Play-ben, amit iOS-en megszoktam. Az alaptudása a készülékeknek a PDA-knál számított utóljára. És igen, megmagyarázom, hogy az iPad jobb. Mert hiába csinál ilyen jegyzetelgetős bohóckodást a Samsung, ha valós az igény rá, holnapután már egy sokkal jobb app fog megjelenni az App store-ban (de szerintem már most is van). Igen, ki kell próbálni, használni huzamosabb ideig, utána lehet csak véleményt mondani, nem csak 1-2 videó alapján fikázni. Így megy ez.. -
csimmasz #40 Nagyon keményen tartja magát a Samu, én nem vitatom az iPad úttörő szerepét de azt azért látnia kell a leg elvakultabb Apple rajongónak is, hogy bizony, bizony fej, fej mellett haladnak a versenyzők.
Én azt látom a Samu megpróbálja legalább ugyan azt hozni mint az apple csak azokkal a featurokkal megtűzdelve ami állítólag senkinek sem hiányzik az i cuccaiból.
Vagyis belerak minden földi jót amit lehet.
Bár az is igaz desig ban nem ér fel az Apple hez.
Az uj galaxys3 pl. kurva jó teló de ronda. szvsz. -
#39 Hát az elején az öltönyben férfi, de aztán a rózsaszín puliban csak tán valami nő van. Vagy, hogy is mondják divatos szóval? Metroszexuális :) -
willcox #38 Így van, animáció az egész. Annyiban pontosítanék, hogy szerintem nem női, hanem férfi kéz látszik. -
#37 Nagyon nem csípem a samut de ez betyárjónak tűnik.
Más kérdés, hogy sajnos egy használt autó és két vese árába fog kerülni :( -
#36 Node ami a lényeg (és pont erről beszéltünk a másik forumban is), nem ismerik az emberek az ipad lehetőségeit (náluk az még mindig valami értelmetlen valami ami 2 dologra képes), és ezért látod néhány hozzászólás alatt már teljesen hasraestek egy animált valamitől, aminek a real videója köszönöviszonyban sincs az animációtól. Ugyanazt tudom mondani mint a másik forumban; szinte mindenre van megoldás ipadon is csak körül kell nézni. (még csak nem is olyan nagyon). -
#35 Jah azt nem tudom, mert én Cydiában néztem :)
Vicces, hogy ott ott van alatta a cracked is :) 0USD :) -
#34 Oké, jogos, az oldalukon jó a színösszeállítás, az US$9.99 elég érdekesen olvasható... -
#33 Ez akárhogy nézem animált. A tablet sincs ott az is animált. Az egész video animált. Nem gyorsított, hanem animált! -
#32 Nézd meg max felbontáson és lelassítva. A gyorsítás baromi zavaró, de nem animált kézről van szó. -
#31 Hol? A Quasar 9.99USD -
#30 Jól értelmezem, egy 60 dolcsis külső alkalmazást állítasz szembe egy beépítettel? Mókás... -
#29 A jobb kéz neked eredeti? Ne viccelj már! Nézd már meg jobban, az egész mozgását. Lefényképeztek egy kezet és animálják egy animált videón. Mit nem látsz rajta? Nem is ír, semmit nem csinál csak rá van rakva egy animációra. -
#28 Ezt szerintem nézd meg alaposabban, jól kinagyítva, ugyanis az a kéz valódi. A készüléknél már látok némi feltupírozást, de azt nem tudom eldönteni, hogy mennyi az utómunkálat és mennyi az animált.
Csalóka a kép, mivel bluebox-os felvétel, a háttért utólag rakták mögé, de a kéz az tuti eredeti. -
#27 Neked is érdemes megnézni a valóságot amit előbb linkeltem. -
#26 Itt élőben nyomkodják, sokkal jobban látszik. Szintén egy kis kezű nyomkodja de azért mégis mások az arányok mint a demo animált videoban:
Galaxy Note 10.1 real life -
#25 Itt a Quasar pl:
Quasat Window manager for Ipad -
#24 Mhm, egy animált kéz van a videón. Milyen kezelő nőről beszélünk? -
#23 Az iPad valóban hajlamos kicsit "túlreagálni" jópár dolgot (ez igaz az iPad3-ra is). Az érintő felület túl érzékeny, hajlamos véletlen érintéseket is direktnek venni. Ezt mi is tapasztaltuk teszteléskor, zavaró jelenség, de megszokható (bár érdekes móka, mikor a keze az embernek hozzáér a kijelzőhöz program indításakor és ezt a készülék program áradattal jutalmazza). Ez a hiba íráskor is előjön, előszeretettel zárja le a programot, dobja el a már leírt anyagot, stb., hála annak, hogy azt hiszi, hogy kiadtunk egy parancsot, pedig gyakorlatilag egy véletlen érintés történt.
A kétkedőknek mondom: igen, ez a 10,1"-os tablet, a kezelő nő kisebb kezekkel, nem pedig lapát tenyerekkel büszkélkedhet.
Ha már felmerült, mi az, amit az Apple nem tud: én ilyen fokú osztott képernyő használhatósággal nem találkoztam iPad-nál. -
Vers #22 nem a faszi a szerencsetlen, hanem az ipad :D, hozzaersz a csukloddal aztan meghulyul az egesz tabla
probalj mar irni tamasz nelkul 1 percnel hosszabb ideig
-
#21 Látom, hogy elég szerencsétlen a faszi. Ezt kell nézni rajta? -
Vers #20 harmadikra csak sikerul :D
-
#19 És ezen most mit kell nézni? -
Vers #18 -
Vers #17 -
#16 Ez is szánalmasan nyomja:
Sketchbook ipad -
#15 Nekem ez nem tűnik szánalmasnak:
Sketching with ipad