870
  • Lacee86
    Jól néz ki. :)
  • Gis80s
    No, az 1.0 elkészült....osztozzatok, vigyétek :)
    Vannak még apróbb hibák, amiknek a javításán rajta vagyok, de aki talál benne még valami javítanivalót, az nyugodtan jelezze pü-ben.

...::: LETÖLTÉS :::...
  • Kope91
    profilt hogyan tudok törölni, hogy a játékban se jelenjen meg már többé???
  • Mikiller
    Tényleg jó lett a BMW:)
  • Mikiller
    Régebben ilyenkor azt tanácsoltuk, hogy szedd le a gépen lévő video codeceket, mert bezavarnak. Most nem tudom működik-e ez a tipp. Persze lehet nincs is a gépeden codec:) Vagy directx frissítés.Legújabb vga driver?
  • acsati
    Erre tud valaki nekem ötletet adni? Vagy inkább ne itt próbálkozzak?

Tényleg jó lett a Norbis bömös! :)
  • Szabi #661
    áá dehogy, saját magának csinálta és csak dicsekedni mutatta meg... :DD
  • Szovie
    Nagyon jó lett ez a Norbis skin!
    Ha kész lesz teljesen letölthető lesz valahonnan?
  • Gis80s
    Nem baj, a lényeg, hogy tudom már használni. Köszönöm.
    Valami készülget nálam. Nem tökéletes, de nekem tetszik :)

nagyobb kép
  • Maxtreme
    jah értem, az a jobbik eset! :)
  • Csokis
    Nem, hanem eladtam! Majd váltok kártyát.
  • Maxtreme
    off:
    Megen' megpusztult a vga bazz? :DD
  • Csokis
    Ultra Low és 720p-ben pont játszható Intel HD4000-en. Egyébként ilyenkor se engedi bekapcsolni a két Intel-es opciót, valóban csak Haswell alatt lehet használni (de minek).
  • Mikiller
    Karrierben már nem tudom megnézni,mert végigjátszottam és belépés után már csak a custom van.
  • Fehercsoki
    Nekem a billentyűzet is tökéletes volt.
  • steweee
    gamepad-ról is jól iránytható ? olvastam hogy nem annyira szimulátor mint inkább árkádos
  • Gis80s
    Na, megvagyok...részben :)
    Mindent jó helyre tettem és minden jól is működik, csak nem a career módban. Custom event-nél működik, de careerben nem...legalábbis szerintem. Ellenvélemény valakitől? :)
  • Dyingsoul
    Készítettem egy frankó videót az online játékmódról és az idiótákról akikkel a játékban lehet találkozni... :) A végén két ütősebb poén is van, érdemes végignézni! :D Később jön több videó is, ez a második egyelőre, akit érdekelnek a jövőbeli videóim, iratkozzon fel. :)
  • Fehercsoki
    De amúgy szedd le a warezt amíg megnézed hogy fut...
  • Fehercsoki
    Nekem pont ilyen gépem van, proci E7500, jól fut és szép, sok AI-val is.
  • Ariakus
    Játszik itt vki Core2Duo, 4giga DDR Ram, ATI HD 4850-szerű kombóval? Érdemes beszereznem a játékot vagy várjak mire új gépem lesz?
  • acsati
    Sziasztok!
    Nem tudna nekem valaki segíteni (akár privátban)? Telepítés után, indítanám a játékot, de csak a Grid 2 feliratig megy és utána kidob az asztalra. Telepítő végén bepipálgattam amiket felajánlott, frissítéseket, telepítéseket, de így is. Mit lehetne tenni, hogy elinduljon?
  • Police88
    Haverral a hétvégén kipróbáltuk a split screen mókát rendesen megizzasztja a gépet de leginkább akkor esik az FPS drasztikusan amikor füstölnek a gumik (érdekes, hogy a homokfelhővel semmi baja) de akkor elég zavaróan.
    Van rá valami megoldás?
  • Mikiller
    Gomdolom nem számít, de én nem írtam felül az eredetit, hanem a 2 eredeti file végét átírtam .orig kiterjesztésre és azután raktam be az új skineket.
    Így 4 file van a mappában.
  • Mikiller
    Szerintem valamit nem jól csinálsz:)
    Szerintem az a gond, hogy neked eredeti miatt a Steam-be van a játék és valahol máshol van az a könyvtár.
    Nekem ebben van:D:\GAMES\GRID 2\cars\models\190\livery_user\textures_high\
  • Gis80s
    Köszönöm a fáradozásodat :)
    Hát ez szép, de nálam nincsen ott semmi.

• Mikiller
    Működik a Mercedes is.Bekarikáztam, hogy hol lehet váltani skint.
  • Mikiller
    Nekem működik. Leszedtem a Chevrolet Cruz WTCC skint, Müller kocsiját, beraktam ahova kell, majd menüben rámentem a Chevrolet-re tier2-ben és alul ki lehet választani a skint. gamepad-dal játszom, left/right button-nal vált.
  • Gis80s
    Innen (190E - Keke):
    LINK

...a readme-ben le van írva, hogy hova kell tenni a fájlokat és online-nál működik is, de career modban nem és nem tudom, hogy azért, mert én vagyok béna, vagy azért nem, mert eleve nem is lehet ott használni :)
  • Mikiller
    Milyen skinről van szó? Honnan szedted le?
  • Gis80s
    Még mindig nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni életre kelteni egy skint a career modban :)
  • Szabi #636
    valahogy össze kell jöjjön a 13órás játékidő :D
  • alma2
    Az viszont elszomorito, hogy a tobb szaz ember aki allitolag dolgozott ezen, egyszer nem jatszotta vegig, mert annyira nincs egyforman beallitva, a nehezsegi szint, hogy mar vicc. Valamelyik palyan rajuk verek 1 kilometert, a kovetkezo versenyen szo szerint nem erem utol oket.
  • alma2
    mindenki csipog, hogy nincs belso nezet, a youtube-on megnezve 10 videot! mindegyik hatso-kulso nezetbol iranyitja...
    Szemely szerint nekem tokmindegy az osszes autos jatekot a motorohaztetos nezetbol iranyitom, hiszen nem vagyok a magam ellensege.
  • szilijozsi
    Sziasztok valaki segítsen nekem. 2 mentésem van de az egyiket törölni szeretném de sajna nem tudom ha valaki tudja segítsen előre is köszi.
  • RYO21
    Nincs valami hack vagy mod ami singleben unlockolja az összes kocsit? Rohadt unalmas a játék, sőt most megakadtam ennél a szaros toguenél is.
  • broman191
    Ígéretesen hangzik, meghozta a kedvem a multihoz...
  • RatBaG #630
    Murphy törvénye - GRID Edition:
    #18 - lobbyban várakozva tuti, hogy az utolsó pillanatban még belép (autóválasztás után, hogy már esélyed se legyen lemuteolni) egy alacsony szintű droid, egyfolytában a saját játékhangját csutka hangerőn visszagerjesztve, vagy esetleg chipset zabálva, arab muzsikát bömböltetve, családtagokkal óbégatva...

#42 - hiába megy épp checkpoint, vagy time attack verseny, valami gyökér noob úgyis akad, aki egyből rád húzza a kormányt, mikor simán nagyobb sebességgel elmennél mellette, nem jut el a retardált agyáig, hogy itt nem ellened harcol, hanem inkább a köridejével kéne foglalkoznia.
  • Mikiller
    Közben sikerült jobbat mennem a Köenigsegg Agera R-el

• Mikiller
    Ez is igaz.

Valaki tudna nekem mutatni egy listát a Chicago -The Loop pályaidőkről?
    Nekem még nincs meg eredetiben a játék:) Most gyakoroltam time attackot rajta, 1:31:99 a rekordom gamepaddal. Jó lenne tudni érdemes-e megvenni, van-e esélyem multiban.
    Thx!