GRID 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
egyjátékosban vannak szép idõk :-/

a játékban az egyetlen lista ami "számít" az a heti barátos lista (#613), mert csak arra ad xp-t és pénzt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Akkor ennyit az online részérõl és az eredmények hiteles mivoltáról.
Nem kell ezek szerint még csalás sem produkál magától is "érdekes eredményeket a játék.
Így aztán sokat érnek az online ranglisták is.....<#levele><#eplus2>
RatBaG
tegnap olyan bugot produkált a multi megint, hogy csak röhögni bírtam.
checkpoint race volt, valamelyik kacskaringós kínai úton, ötödikként indultam, elég jól ment, de hibáztam is. lepörgött a számláló nulla másodpercre, de nem lett vége, hanem ugyanúgy mentem tovább, át a checkpointokon. így simán eljutottam a tényleges célvonalig, pedig checkpoint versenyen azt senki se éri el <#idiota>
utána vagy 5 perc eredménylista-bámulás következett, kb a fél banda végzett, a többinél még racinget írt. majdnem 5 km volt az eredményem, de ahogy várakoztunk, elkezdett felfelé mászni a pontszám, gondoltam ezt már kivárom, a többiek pontszámai is kúsztak felfelé. gyakorlatilag a ponttáblázat elõtt szurkoltunk, végül az 5 km-es pályán, lett egy 12 km-es elsõ helyezésem 😄DDDDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
a Rockstar Energy Drink ingyen Aston Martin Vanquish-t ad <#taps>
(ha nem indulsz az eventen, akkor 19.szintnél oldja fel sok-sok pénzért)

Szabi
letelt az elsõ hét 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem egyszerû az élet alacsony szinten... 😄

GRID 2-es videók és teszt:

Természetesen fel lehet iratkozni további GRID 2-es videókért és nem csak 😉
Jaj bocs rosszul Írtam ebben a hsz-ban megtalálod a megoldást
Szerintem erre vagy kíváncsi ez kell neked is ,Nekem is Szabi segített.javascript:no(448);
Szabi
szerintem simán steam-be aktiváld be mint a játékot is 😊

Sziasztok!
Tudnátok segíteni DLC kódot aktiválni? Tegnap vettem meg eredetibe a GRID 2,és adtak hozzá kettõ ugyan olyan hosszú kódot ami 15 karakterbõl áll, egyik a DLC a másik pedig az aktiváló kód.Ezt a DLC kódot nem tudom, hogy hol kell aktiválni, mert a játékon belül már próbáltam és nem sikerült aktiválnom.

Valaki segítsen!
Elõre köszönöm a választ!

Létezik valami speed-hack, vagy nekem sz*rakodik annyira a netem, hogy már a második kanyarban nem látom a fél mezõnyt?!

Van ra lehetoseg hogy raceneten (steamen?) keresztul konzolos pilota versenyezzen pc-s versenyzovel?

\"If I\'m right noone remembers, if I\'m wrong noone forgets.\" IL

Jelenleg ilyen autot használok ..😊 25 éves a kis Colt ..😊
Szabi
Dirtbõl átrakta egy srác a Scion-t 😄D

Shiver
steam settings (steam ikon jobbklikk a tálcán) és ott a megfelelõ fülön megkeresed az "enable steam overlay in games " vagy milyen opciót és inaktiválod

A felhők felett mindig süt a nap

És azt pedig hol kell?
Uplay és Origin nem szokott problémázni.
Shiver
igen, elég idegesítõ fõleg ha elsõként érsz célba és spectatorkodni szeretnél és elfelejted ezt, mivel a pontokat nem kapod meg a verseny után ha kilépsz közbe

RatBaG
tényleg ez lehet. csak az egyik esetre emlékszem konkrétan, és akkor tényleg spectatorból vágott ki.

Per Aspera Ad Inferi.

Shiver
próbáld ki a steam overlay-t kikapcsolni mivel neked nem a kameraváltás bugod van hanem valószínüleg az overlay-es

Shiver
gondolom spectate módban voltál. mert engem akkor dob ki így ha spectate módban másik autó bumper (legalsó kameranézet)-re kapcsolok. akkor kapok egybõl szép desktop-ot ezzel az üzenettel. általános hiba, tudnak róla. érdemes olvasgatni a grid 2 hivatalos forumot a bugok ügyében. másik bug ami hasonlót okoz, a steam overlay-en belül a browser ha google-re van állítva, de másnál google nélkül is overlay probléma lesz. ennek javítása amig nem érkezik peccs ez ügyben, hogy a steam overlay-t kikapcsolod a steam beállításoknál

RatBaG
engem multiból dobott ki vagy háromszor ezzel az errorral. persze mindig azután, hogy elsõ lettem, és vártam, hogy véget érjen a futam.

Per Aspera Ad Inferi.

arty
steamneben ellenõriztesd ujra a letöltött fájlokat!

Forza.

Ezt írja ki miután kilép.
http://kepkezelo.com/images/cfg5bwy36aebfrij4am.jpg
V43 1105
Videokártya driver? hangkártya driver? DirectX?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Danecay
Sziasztok!

Na kipróbáltam én is a belsõ nézet MOD-ot, viszont azt tapasztaltam, hogy így nagyon elvakít a "Wall Shine" effekt, vagy bloom vagy akármi, gyakorlatilag alig látom tõle a pályát, motorháztetõ nézetben viszont nincs ez a jelenség. Tudja valaki, hogy mit kell módosítani ahhoz, hogy ugyan azokat a fényviszonyokat kapjam?

Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nekem ma hozta a futár a Grid2-õt a futár a Cdgalaxisból, most telepítettem de a Grid2 logó után kilép.
A gépem megvan hozzá úgyhogy nem értem.
Valaki? Valami tipp?
Elõre is köszi.
lac coo
az a beszéd alatt halkul el, ha le van halkítva teljesen ( a beszéd) akkor is .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nálam nem pattog de néha elhalkul majd vissza erõsödik a normál hangerõre.
Szerencsére nem oly sûrûn és zavaróan ,de elõ elõ jön.<#nemtudom>
Szabi
stimmelnek a kanyarok és az alagutak is 😄

Nem lehet, hogy csak hasonlat? 😊
A hang másnál is szokott pattogni játék közben?
Szabi
a hegyi szakaszok nagy része nagyon emlékeztet a filmben lévõ szakaszra.. 😊

RatBaG
nekem az tetszett a replayben, hogy pause közben is megmarad a blur effekt, lehet jó kis képeket lõni.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
hihetetlenül szép lett a Skyline lámpája is, bár a kép nem adja vissza annyira mint mozgásban 😄

aki kitalálta hogy fekete keret legyen replayben azzal szívesen elbeszélgetnék....

Gis80s
Lehet nagyon buta kérdés...de ha letöltöttem egy skint, akkor azt csak az online résznél tudom használni, vagy a career módnál is (és csak én nem tudom megoldani)? 😊

Elõre is köszönöm, ha valaki segít!

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Szabi
<#fejvakaras>

nálam eddig ezekbõl egyik se volt, pedig pár órát beletoltam a játékba én is.. 😄

Gis80s
Egy kis apróság....szerintem hasznos 😊

...::: LETÖLTÉS :::...

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

RatBaG
jó kérdés <#idiota>
tegnap volt egy online drift, utolsó elõtti voltam, mögöttem az utolsó kocsi meg vagy 100 méterrel hátrébb parkolt keresztben, aztán ide-oda ugrált, rajt után meg beesett a pálya alá. mindenki célba ért, aztán rá vártunk, valahogy disconnectelt vagy nemtom...

ez már tényleg apró:
tolom a camaroval indianapolisban, aztán feltûnt, hogy a pilóta tarkója kilátszik a sisakból. elölrõl-oldalról oké, de hátul olyan volt, mintha csak a füléig takarná.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
<#eljen>

Shiver
😄DDDDDDDD

WinT
Az elõbb playlistben egy csávó az 5 körös verseny alatt végig Michael Jacksont énekelt... és nem is olyan rosszul. 😄
Szabi
nálad hogy van ennyi bug ? 😄

#573: t2-be az egyik bónusz küldiben van

RatBaG
"kedvenc" bugok eddig:
- online versenyben hirtelen mindenki full láthatatlan lett, csak a nevek lebegtek, sajnos nem collosion off volt, mert a láthatatlan kocsiknak közben neki lehetett menni. esélytelen volt így, retire.

- elõzgetõs challenge, az AI kocsik az egyik szûk, derékszögû kanyar után meghülyültek, keresztbe állt vagy három, aztán a többi meg egymás hegyén-hátán, lezárták az egész utat.

Per Aspera Ad Inferi.

Az mikor lesz a T2-3 ban vagy mikor?
Még a T1 végén járok,nincs idõm sok a héten<#rinya>hogy tekergessem a kormit.
Szabi
WTCC-s BMW nagyon dúúúrva, tapad rendesen, ez már nem akar minden kanyarban driftelni 😄

Shiver
😄DD

Szabi
scriptelt mint driver sf-ben a gyalogosok 😄

lac coo
Mókust hogy lehet elcsapni ? 😊))
Köcsög mindig meglóg ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Lassabban mész.....és nem kormányzol erõsebben.<#wink>
Az benne a poén hogy csúszik én speciel ezt élvezem benn ha keresztbe megy minden kanyarba ,persze nem oly egyszerû, megcsinálni mint leírni .
Ez a játék ilyen sõt ilyennek kell lennie,de ha nem nekem akkor is tetszik....DDD.<#nyes>