870
-
#667 Jól néz ki. :) -
#666 No, az 1.0 elkészült....osztozzatok, vigyétek :)
Vannak még apróbb hibák, amiknek a javításán rajta vagyok, de aki talál benne még valami javítanivalót, az nyugodtan jelezze pü-ben.
...::: LETÖLTÉS :::... -
Kope91 #665 profilt hogyan tudok törölni, hogy a játékban se jelenjen meg már többé??? -
#664 Tényleg jó lett a BMW:) -
#663 Régebben ilyenkor azt tanácsoltuk, hogy szedd le a gépen lévő video codeceket, mert bezavarnak. Most nem tudom működik-e ez a tipp. Persze lehet nincs is a gépeden codec:) Vagy directx frissítés.Legújabb vga driver? -
#662 Erre tud valaki nekem ötletet adni? Vagy inkább ne itt próbálkozzak?
Tényleg jó lett a Norbis bömös! :) -
#661 áá dehogy, saját magának csinálta és csak dicsekedni mutatta meg... :DD -
Szovie #660 Nagyon jó lett ez a Norbis skin!
Ha kész lesz teljesen letölthető lesz valahonnan? -
#659 Nem baj, a lényeg, hogy tudom már használni. Köszönöm.
Valami készülget nálam. Nem tökéletes, de nekem tetszik :)
nagyobb kép -
#658 jah értem, az a jobbik eset! :) -
Csokis #657 Nem, hanem eladtam! Majd váltok kártyát. -
#656 off:
Megen' megpusztult a vga bazz? :DD -
Csokis #655 Ultra Low és 720p-ben pont játszható Intel HD4000-en. Egyébként ilyenkor se engedi bekapcsolni a két Intel-es opciót, valóban csak Haswell alatt lehet használni (de minek). -
#654 Karrierben már nem tudom megnézni,mert végigjátszottam és belépés után már csak a custom van. -
#653 Nekem a billentyűzet is tökéletes volt. -
steweee #652 gamepad-ról is jól iránytható ? olvastam hogy nem annyira szimulátor mint inkább árkádos -
#651 Na, megvagyok...részben :)
Mindent jó helyre tettem és minden jól is működik, csak nem a career módban. Custom event-nél működik, de careerben nem...legalábbis szerintem. Ellenvélemény valakitől? :) -
Dyingsoul #650 Készítettem egy frankó videót az online játékmódról és az idiótákról akikkel a játékban lehet találkozni... :) A végén két ütősebb poén is van, érdemes végignézni! :D Később jön több videó is, ez a második egyelőre, akit érdekelnek a jövőbeli videóim, iratkozzon fel. :)
-
#649 De amúgy szedd le a warezt amíg megnézed hogy fut... -
#648 Nekem pont ilyen gépem van, proci E7500, jól fut és szép, sok AI-val is. -
Ariakus #647 Játszik itt vki Core2Duo, 4giga DDR Ram, ATI HD 4850-szerű kombóval? Érdemes beszereznem a játékot vagy várjak mire új gépem lesz? -
#646 Sziasztok!
Nem tudna nekem valaki segíteni (akár privátban)? Telepítés után, indítanám a játékot, de csak a Grid 2 feliratig megy és utána kidob az asztalra. Telepítő végén bepipálgattam amiket felajánlott, frissítéseket, telepítéseket, de így is. Mit lehetne tenni, hogy elinduljon? -
#645 Haverral a hétvégén kipróbáltuk a split screen mókát rendesen megizzasztja a gépet de leginkább akkor esik az FPS drasztikusan amikor füstölnek a gumik (érdekes, hogy a homokfelhővel semmi baja) de akkor elég zavaróan.
Van rá valami megoldás? -
#644 Gomdolom nem számít, de én nem írtam felül az eredetit, hanem a 2 eredeti file végét átírtam .orig kiterjesztésre és azután raktam be az új skineket.
Így 4 file van a mappában. -
#643 Szerintem valamit nem jól csinálsz:)
Szerintem az a gond, hogy neked eredeti miatt a Steam-be van a játék és valahol máshol van az a könyvtár.
Nekem ebben van:D:\GAMES\GRID 2\cars\models\190\livery_user\textures_high\
-
#642 Köszönöm a fáradozásodat :)
Hát ez szép, de nálam nincsen ott semmi.
-
#641 Működik a Mercedes is.Bekarikáztam, hogy hol lehet váltani skint.
-
#640 Nekem működik. Leszedtem a Chevrolet Cruz WTCC skint, Müller kocsiját, beraktam ahova kell, majd menüben rámentem a Chevrolet-re tier2-ben és alul ki lehet választani a skint. gamepad-dal játszom, left/right button-nal vált. -
#639 Innen (190E - Keke):
LINK
...a readme-ben le van írva, hogy hova kell tenni a fájlokat és online-nál működik is, de career modban nem és nem tudom, hogy azért, mert én vagyok béna, vagy azért nem, mert eleve nem is lehet ott használni :) -
#638 Milyen skinről van szó? Honnan szedted le? -
#637 Még mindig nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni életre kelteni egy skint a career modban :) -
#636 valahogy össze kell jöjjön a 13órás játékidő :D -
#635 Az viszont elszomorito, hogy a tobb szaz ember aki allitolag dolgozott ezen, egyszer nem jatszotta vegig, mert annyira nincs egyforman beallitva, a nehezsegi szint, hogy mar vicc. Valamelyik palyan rajuk verek 1 kilometert, a kovetkezo versenyen szo szerint nem erem utol oket. -
#634 mindenki csipog, hogy nincs belso nezet, a youtube-on megnezve 10 videot! mindegyik hatso-kulso nezetbol iranyitja...
Szemely szerint nekem tokmindegy az osszes autos jatekot a motorohaztetos nezetbol iranyitom, hiszen nem vagyok a magam ellensege. -
szilijozsi #633 Sziasztok valaki segítsen nekem. 2 mentésem van de az egyiket törölni szeretném de sajna nem tudom ha valaki tudja segítsen előre is köszi. -
RYO21 #632 Nincs valami hack vagy mod ami singleben unlockolja az összes kocsit? Rohadt unalmas a játék, sőt most megakadtam ennél a szaros toguenél is. -
#631 Ígéretesen hangzik, meghozta a kedvem a multihoz... -
#630 Murphy törvénye - GRID Edition:
#18 - lobbyban várakozva tuti, hogy az utolsó pillanatban még belép (autóválasztás után, hogy már esélyed se legyen lemuteolni) egy alacsony szintű droid, egyfolytában a saját játékhangját csutka hangerőn visszagerjesztve, vagy esetleg chipset zabálva, arab muzsikát bömböltetve, családtagokkal óbégatva...
#42 - hiába megy épp checkpoint, vagy time attack verseny, valami gyökér noob úgyis akad, aki egyből rád húzza a kormányt, mikor simán nagyobb sebességgel elmennél mellette, nem jut el a retardált agyáig, hogy itt nem ellened harcol, hanem inkább a köridejével kéne foglalkoznia. -
#629 Közben sikerült jobbat mennem a Köenigsegg Agera R-el
-
#628 Ez is igaz.
Valaki tudna nekem mutatni egy listát a Chicago -The Loop pályaidőkről?
Nekem még nincs meg eredetiben a játék:) Most gyakoroltam time attackot rajta, 1:31:99 a rekordom gamepaddal. Jó lenne tudni érdemes-e megvenni, van-e esélyem multiban.
Thx!