GRID 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékban az egyetlen lista ami "számít" az a heti barátos lista (#613), mert csak arra ad xp-t és pénzt 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Nem kell ezek szerint még csalás sem produkál magától is "érdekes eredményeket a játék.
Így aztán sokat érnek az online ranglisták is.....<#levele>#levele><#eplus2>#eplus2>
checkpoint race volt, valamelyik kacskaringós kínai úton, ötödikként indultam, elég jól ment, de hibáztam is. lepörgött a számláló nulla másodpercre, de nem lett vége, hanem ugyanúgy mentem tovább, át a checkpointokon. így simán eljutottam a tényleges célvonalig, pedig checkpoint versenyen azt senki se éri el <#idiota>#idiota>
utána vagy 5 perc eredménylista-bámulás következett, kb a fél banda végzett, a többinél még racinget írt. majdnem 5 km volt az eredményem, de ahogy várakoztunk, elkezdett felfelé mászni a pontszám, gondoltam ezt már kivárom, a többiek pontszámai is kúsztak felfelé. gyakorlatilag a ponttáblázat elõtt szurkoltunk, végül az 5 km-es pályán, lett egy 12 km-es elsõ helyezésem 😄DDDDDD
Per Aspera Ad Inferi.
(ha nem indulsz az eventen, akkor 19.szintnél oldja fel sok-sok pénzért)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Természetesen fel lehet iratkozni további GRID 2-es videókért és nem csak 😉
Tudnátok segíteni DLC kódot aktiválni? Tegnap vettem meg eredetibe a GRID 2,és adtak hozzá kettõ ugyan olyan hosszú kódot ami 15 karakterbõl áll, egyik a DLC a másik pedig az aktiváló kód.Ezt a DLC kódot nem tudom, hogy hol kell aktiválni, mert a játékon belül már próbáltam és nem sikerült aktiválnom.
Valaki segítsen!
Elõre köszönöm a választ!
Létezik valami speed-hack, vagy nekem sz*rakodik annyira a netem, hogy már a második kanyarban nem látom a fél mezõnyt?!
\"If I\'m right noone remembers, if I\'m wrong noone forgets.\" IL
A felhők felett mindig süt a nap
Uplay és Origin nem szokott problémázni.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.

http://kepkezelo.com/images/cfg5bwy36aebfrij4am.jpg
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na kipróbáltam én is a belsõ nézet MOD-ot, viszont azt tapasztaltam, hogy így nagyon elvakít a "Wall Shine" effekt, vagy bloom vagy akármi, gyakorlatilag alig látom tõle a pályát, motorháztetõ nézetben viszont nincs ez a jelenség. Tudja valaki, hogy mit kell módosítani ahhoz, hogy ugyan azokat a fényviszonyokat kapjam?
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nekem ma hozta a futár a Grid2-õt a futár a Cdgalaxisból, most telepítettem de a Grid2 logó után kilép.
A gépem megvan hozzá úgyhogy nem értem.
Valaki? Valami tipp?
Elõre is köszi.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerencsére nem oly sûrûn és zavaróan ,de elõ elõ jön.<#nemtudom>#nemtudom>

Per Aspera Ad Inferi.
aki kitalálta hogy fekete keret legyen replayben azzal szívesen elbeszélgetnék....

Elõre is köszönöm, ha valaki segít!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
nálam eddig ezekbõl egyik se volt, pedig pár órát beletoltam a játékba én is.. 😄
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
tegnap volt egy online drift, utolsó elõtti voltam, mögöttem az utolsó kocsi meg vagy 100 méterrel hátrébb parkolt keresztben, aztán ide-oda ugrált, rajt után meg beesett a pálya alá. mindenki célba ért, aztán rá vártunk, valahogy disconnectelt vagy nemtom...
ez már tényleg apró:
tolom a camaroval indianapolisban, aztán feltûnt, hogy a pilóta tarkója kilátszik a sisakból. elölrõl-oldalról oké, de hátul olyan volt, mintha csak a füléig takarná.
Per Aspera Ad Inferi.
#573: t2-be az egyik bónusz küldiben van
- online versenyben hirtelen mindenki full láthatatlan lett, csak a nevek lebegtek, sajnos nem collosion off volt, mert a láthatatlan kocsiknak közben neki lehetett menni. esélytelen volt így, retire.
- elõzgetõs challenge, az AI kocsik az egyik szûk, derékszögû kanyar után meghülyültek, keresztbe állt vagy három, aztán a többi meg egymás hegyén-hátán, lezárták az egész utat.
Per Aspera Ad Inferi.
Még a T1 végén járok,nincs idõm sok a héten<#rinya>#rinya>hogy tekergessem a kormit.
Köcsög mindig meglóg ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az benne a poén hogy csúszik én speciel ezt élvezem benn ha keresztbe megy minden kanyarba ,persze nem oly egyszerû, megcsinálni mint leírni .
Ez a játék ilyen sõt ilyennek kell lennie,de ha nem nekem akkor is tetszik....DDD.<#nyes>#nyes>