31
-
#31 nagyon jó lett, ahogy átállt outlook-ra, máris 6 spam üzenetem van a kimenőben haveroknak címezve... -
kakamatyi123 #30 >asztali pc -t használnak, és kurvára leszarják hogy mi a helyzet a mobil >eszközökön.
1. a szuklatokoruseg nem ereny:)
2. az IT a leggyorsabban fejlodo iparag, es a trendek mar regota kirajzolodtak... 2 ev mulva nem fogsz kapni a boltokban touchscreen nelkuli monitort, ahogy most se kapsz mar CRT-t... Es ennek nem mas az oka, mint a W8...
Es persze kozvetve az Ios+Android...
Akar kersz belole, akar nem, ezt fogod kapni... PONT.
Masik peldat hozva mondhatod, hogy jo neked az osregi analog tv, nem kell a digitalis, de mire mesz vele, ha nincs hozza adas?
Akar kersz belole, akar nem, ezt fogod kapni az arcodba... PONT.
A gazdasag mozgatorugoja a fogyasztas, es ahoz folyamatosan fejleszteni kell...
17 evesen meg nem feltetlenul latod az osszefuggeseket... Ettol meg azok leteznek...
Egyertelmuen a mobilizacio es ebbol kovetkezoen a touchos vezerles fele halad az iparag, a DOS-os karakteres korszakban is sokan nem ertettek, kirohogtek/leszartak az egeret es a grafikus feluletet... Nem lattak a trendet...
A vilag kurva gyorsan valtozik, vagy nyitott vagy a valtozasra, vagy lemaradsz es kimaradsz a jatekbol...
-
#29 Olyan 11-12 éve használtam Hotmailt. 2005-től kb. 2008-ig AIM-et (AOL), akkoriban az ő szolgáltatásuk volt a legjobb. 2008 óta Yahoo és Gmailt használok csak. -
Interstate 95 #28 Én nem érzek semmi utálatot, 4-5 éve van hotmail címem amit nonstop használok.
A késbe meg ezen felül ott szaladtál bele, hogy leírtad mire fejlesztették a metrót. Nos a helyzet az, hogy én, meg még sokan mások akik negatív véleménnyel vannak, asztali pc -t használnak, és kurvára leszarják hogy mi a helyzet a mobil eszközökön. A lényeg annyi, hogy "mi" nem kérünk belőle. Ezt vagy megérted, vagy nem, majd eldöntöd. -
kisemlős #27 A cikkírónak: " mégis nagy pozitív. ". Gondolom, nagyon akart lenni. -
wwenigma #26 Desktop PC userkent ugyancsak lesz*rom a tablat, mivel arra terveztek beztos jo. Csak épp nem kéne mindenkinek a torkan lenyomni. Remélem és ugy latszik hogy minden masodik win totál fail... -
#25 Háát. Így első ránézésre nekem annyira nem jön be a dolog, bár vannak benne jó ötletek. Ami viszont érdekes, hogy az első promó videóban 0:13-kor egyértelműen a Gmail felületét fikázzák, és ott figyel hogy creepy ads. A második videóban 1:32-től amit mutat alapfelületet, 90%-ban megegyezik az első videóban "fikázott" felülettel, és ugyanúgy ott figyelnek tonnaszámra a "creepy ads"-ok. Ami szintén érdekes, az a skydrive/office integráció, ami nagyon jó dolog, de ez is egyértelműen gúgül kopizás (bizonyára van minőségbeli különbség, pl gdocs helyesírás ellenőrzője szörnyű, viszont nekem minden másra elég).
De ha ügyesek vagytok, akkor lesz még pár hasonló lopott innovált ötlet... -
kakamatyi123 #24 Ami egyebkent az UJ MS monopolium szempontjabol erdekes kerdes, hogy miert nem mukodik IOS/android-rol?:)
http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/microsoft/new-hotmailoutlook-sucks-on-ios-android-why-thats-good-for-microsoft.asp -
hunwhite #23 Windows Live Mail-t használok ide jön be összes címem úgyhogy marhára leszarom....
-
Linkout #22 Csatlakozom! Én nagyon elleneztem anno a metro-t illetve ezt az új irányt amit az MS képvisel, de mondok néhány példát:
Win8 reinstall után (teszt jelleggel) minden fényképet, dokumentumot, Start felület beállítást, emailt és egyebet visszaállított. Tudom, hogy rengeteg rendszer képes erre, Ubuntut használok nap mint nap, ubuntuone szuper dolog, win-re is van megannyi megoldás, de MS-től ez akkor is meglepően jó és kémnyelmes volt.
Használat közben a metro alatt megfeledkezek arról, hogy kocka módon filyeljema gép terhelését/teljesítményét, mert pörög, él az egész, eszembe nem jut arra gondolni, hogy mennyit eszik az erőforrásokból.
Az Outlooc.com, az Office 365, a SkyDrive, mind szokatlan, de baromi kényelmes, felhasználóbarát megoldások. Az MS most mintha megtáltosodott volna, meglátjuk mit hoz a jövő. -
SanMaster #21 Én most váltottam... és k. jó
Pár klikk, és minden régi dolog az új outlook-os rendszerben volt. A régi hotmail-es címemre már nagyon sok szemét jön, és ahogy olvasom minden régi levelet meg tudok őrizni, és 1 klikk a törlés. Nagggyon király!
Fikázó bajnokok, csillapodjatok! -
kakamatyi123 #20 >Onnan hogy szerinted mindenki troll aki fikázza.
Hol mondtam en ilyet???
Az a troll aki anelkul fikaz egy termeket, hogy kiprobalna, csak mert utalja a gyartot...
Aki ugy fikazza, hogy kiprobalta, es leirja hogy ez meg az szarul mukodik benne, abbol lehet tanulni...
Te probaltad a Metrot egy touchos tableten, vagy egy nagy erintokepernyovel, amire terveztek?
Mik a tapasztalataid egy Ipad-hez kepest?
-
wwenigma #19 Onnan hogy szerinted mindenki troll aki fikázza. Én használom, szerencsére Live mail nem változott igy marad az. Nagyon nem tetszik ez a metrós irányzat.... -
kakamatyi123 #18 >te übertroll? :)
Magad fole emeled a mestered?:) Hat igen, van meg mit tanulnod a kiralytol!:)
>te viszont keresed azokat akikbe beleköthetsz.
Valoban, most ki kotott bele kibe?:)
Csak nem birtad ki, hogy ne vedd magadra a gatyabaelvezok kategoriat:)
-
Zolthen #17 @outlook.com-ban még az lesz jó, mikor valakinek diktálod az e-mailcímedet... -
FoodLFG #16 engem jobban érdekelne, hogy a google mi a szart csinál már megint a docs-al. A tegeket megint kidobálták, ahogy bejött a drive szolgáltatásuk és megint csak "mappák" vannak.
a docs helyesírás-ellenőrzője ugyan ismeri a magyar nyelvet, de az összetett szavakat már nem. LOÁL Kikapcsolni meg nem lehet, így az egyébként jó, böngészőbe épített ellenőrzést nem tudom használni.
microsoftnál egyébként jól megy az ellenőrzés, úgyhogy valószínűleg váltok is. -
Komolytalan #15 Felhasználók száma stagnál. -
#14 "Az évek óta stagnáló Hotmail levelező szolgáltatás" Na ez így már kapásból nem igaz folyamtosan fejlesztették eddig is. -
#13 Szándékosan kerülöd az egyenes választ te übertroll? :) A legalja vagy a trolloknak mert azok legalább valamit fikáznak te viszont keresed azokat akikbe beleköthetsz. Get a life. -
Ne túlozzunk, jobb mint a régi hotmailes felület, de azért a gmail még mindig jobb. Napi szinten használom a hotmailes és gmailes fiókom is. -
sanyicks #11 ugyan már, hogy tenné ha még mindig nem képes egy imap támogatásra sem :) -
kakamatyi123 #10 >Tehat szerinted nem lehet senkinek sem véleménye akinek nem tetszik az az irany >amit az MS vett fel design terén. :)
Na ezt meg mibol sikerult kikovetkeztetned?:)
A velemeny olyan mint a fing, mindenkinek van, ugyebar...
A kerdes az, hogy tapasztalason alapul-e, vagy csak divatbol/erzelmi alapon fikazol valamit:)
Az utobbi nem erdekel senkit, csak trollkodasra jo... -
Sir Ny #9 A design az mindegy ( bár abban is messze felülmúlja a G-t ), de funkcionalitásban állva hagyja. Be is regisztráltam 3 címet rögtön, majd ha elfogynak a 10 karakteresek, árulni fogom őket 3-4 év múlva :D -
#8 Inkabb forditva igaz ... Ez egy OCSMANY HULLADEK TRAGYA felulet ,, amit elmebeteg orultek koholtak , az autista ovodasoknak ! ! ! -
#7 Ez bizony leveri a Gmailt tudásban és kezelőfelületben/letisztultságban egyaránt, bravo MS! -
Reg5 #6 Szvsz a régi hotmailos felületnél fényévekkel jobb. -
wwenigma #5 Tehat szerinted nem lehet senkinek sem véleménye akinek nem tetszik az az irany amit az MS vett fel design terén. :) -
wwenigma #4 14 éve használom a hotmailt, ez minden csak nem szép és nem letisztult. Egy ocsmány metros sz@rság, semmi mas. -
kakamatyi123 #3 A fikazas oka az MS haterek ontudatlan reflexiv erzelmi onkifejezese minek soran a gatyajukba elveznek, ha egy forumon nevtelenul szidhatjak az MS barmilyen termeket...:)
Figyeld, nemsokara itt is megjelennek:)
Es persze valtig allitjak majd, hogy kiprobaltak a termeket, es valos megelt elettapasztalatok alapjan allitjak amit allitanak:)
-
Etinger #2 Imádom szidni a Microsoft cuccait, de jelen esetben nem értem a fikázás okát. Szép, letisztult. Engem is meglepett. -
Interstate 95 #1 A dizájn egy hulladék, azt inkább nem is ragozom, egy semmilyen valami. A nevet azt meg leszarom.