8
-
Atyuska #8 Hogyan lehet ilyen égtelen baromságot állítani, hogy nincs HUD !!
Birom az olyan firkászokat, akik ennyire igénytelenek magukkal szemben!
http://www.hsw.hu/?p=9437
4:48 még belső nézet is van.. :-)
A fizika javult, de vicc, amit a hajtűkanyarban csinálnak az autóval.. :-(
-
Ender Wiggin #7 Váljék egészségedre. A vicc az, hogy normáis szimet billentyűvel nem is lehet játszani, úgyhogy gondolom az NFS féle fosból indulsz ki... -
PacsutaTibi #6 Szerintem replayből vették fel a vidit és ezért nincsen hud.
Itt van 4 videó, ahol Logitech G25-el tesztelik többféle felületen a játékot. Van HUD, valamint érdekesség képpen rávágták a videóra is hátsó és pályakamera nézetből is a replay-t.
RBR-t nem veri el, de így ránézésre annyira nem lesz rossz, bár nem sokat játszottam az előző két résszel, szóval nemtudom mennyire máshogy mozog, de a pályák sokkal élethűbbnek tünnek, keskenyebbek, már vannak hajtűkanyarok is :D
Plusz pont hogy végre elfelejtették ezt az üldöző, meg váltoató kamerát replayben. Szépen végig van kamerázva a pálya. -
atiwrc #5 Ilyen hülyeséget írni, hogy nem lesz HUD mikor még a pályára rárakott ideális ív is fel kapcsolható az 1-2-be és valószínűleg ebben is az lesz.
A HUD is le van kapcsolva valszeg.... -
lestyanrobi #4 Sajnos meg lehet ítélni. Persze, a kontroller rángatja az autót, de látszik, hogy kormánnyal se lehet valami jó. Persze nem is vártunk mást. Külső nézet pedig számomra egy árkád játékban szinte alap, én pl. az nfs 3-on nőttem fel és imádtam nézni a kocsit verseny közben (aston martin, ferrari, stb. :) ). Egy jó ideje szinte csak szimulátorokkal játszok, de ha néha kijön valami igazán jó árkád, akkor azt csak külső nézetben tolom. Úgyis billentyűzettel irányítok. -
Ender Wiggin #3 Az irányítást nem lehet megítélni ebből a videóból, csupán az látszik, hogy ez egy konzol kotroller. Viszont azt sosem értettem, mire jó külső nézetben játszani az autós játékokkal? -
#2 Szokásos kockairányítás, semmi köze a valóságoshoz. A rbr egy szint volt, azóta se sikerült nagyon a közelébe kerülni hogy élvezetes is maradjon. -
sempron07 #1 Tudom, nehéz ilyet ránézésre mondani, de szörnyen rossznak tűnik az irányítása. Meg mintha az autónak se lenne sok köze a pályához. :)