WRC 3 - így fest a spanyol pálya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan lehet ilyen égtelen baromságot állítani, hogy nincs HUD !!
Birom az olyan firkászokat, akik ennyire igénytelenek magukkal szemben!

http://www.hsw.hu/?p=9437
4:48 még belsõ nézet is van.. :-)

A fizika javult, de vicc, amit a hajtûkanyarban csinálnak az autóval.. :-(

Váljék egészségedre. A vicc az, hogy normáis szimet billentyûvel nem is lehet játszani, úgyhogy gondolom az NFS féle fosból indulsz ki...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Szerintem replaybõl vették fel a vidit és ezért nincsen hud.

Itt van 4 videó, ahol Logitech G25-el tesztelik többféle felületen a játékot. Van HUD, valamint érdekesség képpen rávágták a videóra is hátsó és pályakamera nézetbõl is a replay-t.

RBR-t nem veri el, de így ránézésre annyira nem lesz rossz, bár nem sokat játszottam az elõzõ két résszel, szóval nemtudom mennyire máshogy mozog, de a pályák sokkal élethûbbnek tünnek, keskenyebbek, már vannak hajtûkanyarok is 😄
Plusz pont hogy végre elfelejtették ezt az üldözõ, meg váltoató kamerát replayben. Szépen végig van kamerázva a pálya.

Ilyen hülyeséget írni, hogy nem lesz HUD mikor még a pályára rárakott ideális ív is fel kapcsolható az 1-2-be és valószínûleg ebben is az lesz.
A HUD is le van kapcsolva valszeg....

Sajnos meg lehet ítélni. Persze, a kontroller rángatja az autót, de látszik, hogy kormánnyal se lehet valami jó. Persze nem is vártunk mást. Külsõ nézet pedig számomra egy árkád játékban szinte alap, én pl. az nfs 3-on nõttem fel és imádtam nézni a kocsit verseny közben (aston martin, ferrari, stb. 😊 ). Egy jó ideje szinte csak szimulátorokkal játszok, de ha néha kijön valami igazán jó árkád, akkor azt csak külsõ nézetben tolom. Úgyis billentyûzettel irányítok.
Az irányítást nem lehet megítélni ebbõl a videóból, csupán az látszik, hogy ez egy konzol kotroller. Viszont azt sosem értettem, mire jó külsõ nézetben játszani az autós játékokkal?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

DaemoonHunter
Szokásos kockairányítás, semmi köze a valóságoshoz. A rbr egy szint volt, azóta se sikerült nagyon a közelébe kerülni hogy élvezetes is maradjon.

Tudom, nehéz ilyet ránézésre mondani, de szörnyen rossznak tûnik az irányítása. Meg mintha az autónak se lenne sok köze a pályához. 😊