Ötvös Tibor

WRC 3 - így fest a spanyol pálya


A World Rally Championship már a harmadik részéhez közeledik.

A Black Bean és a Milestone végre megjelentette az első, magát a WRC 3 játékmenetét bemutató trailert, melyben a spanyol pályát láthatjuk. A grafikára nem lehet majd panasz, a fizikával már lehetnek gondok. De tegyük hozzá, hogy a most látható jelenet még a korai fázist mutatja - legalábbis a felirat szerint.


Az azonban már látszik, hogy a játékban nem lesz HUD. Azaz semmilyen visszajelzést nem kapunk arról, hogy pontosan mennyivel megyünk, mekkora a fordulatszám és hányasban van az autónk. A WRC 3 október 12-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #8
    Hogyan lehet ilyen égtelen baromságot állítani, hogy nincs HUD !!
    Birom az olyan firkászokat, akik ennyire igénytelenek magukkal szemben!

    http://www.hsw.hu/?p=9437
    4:48 még belső nézet is van.. :-)

    A fizika javult, de vicc, amit a hajtűkanyarban csinálnak az autóval.. :-(
  • Ender Wiggin #7
    Váljék egészségedre. A vicc az, hogy normáis szimet billentyűvel nem is lehet játszani, úgyhogy gondolom az NFS féle fosból indulsz ki...
  • PacsutaTibi #6
    Szerintem replayből vették fel a vidit és ezért nincsen hud.

    Itt van 4 videó, ahol Logitech G25-el tesztelik többféle felületen a játékot. Van HUD, valamint érdekesség képpen rávágták a videóra is hátsó és pályakamera nézetből is a replay-t.

    RBR-t nem veri el, de így ránézésre annyira nem lesz rossz, bár nem sokat játszottam az előző két résszel, szóval nemtudom mennyire máshogy mozog, de a pályák sokkal élethűbbnek tünnek, keskenyebbek, már vannak hajtűkanyarok is :D
    Plusz pont hogy végre elfelejtették ezt az üldöző, meg váltoató kamerát replayben. Szépen végig van kamerázva a pálya.
  • atiwrc #5
    Ilyen hülyeséget írni, hogy nem lesz HUD mikor még a pályára rárakott ideális ív is fel kapcsolható az 1-2-be és valószínűleg ebben is az lesz.
    A HUD is le van kapcsolva valszeg....
  • lestyanrobi #4
    Sajnos meg lehet ítélni. Persze, a kontroller rángatja az autót, de látszik, hogy kormánnyal se lehet valami jó. Persze nem is vártunk mást. Külső nézet pedig számomra egy árkád játékban szinte alap, én pl. az nfs 3-on nőttem fel és imádtam nézni a kocsit verseny közben (aston martin, ferrari, stb. :) ). Egy jó ideje szinte csak szimulátorokkal játszok, de ha néha kijön valami igazán jó árkád, akkor azt csak külső nézetben tolom. Úgyis billentyűzettel irányítok.
  • Ender Wiggin #3
    Az irányítást nem lehet megítélni ebből a videóból, csupán az látszik, hogy ez egy konzol kotroller. Viszont azt sosem értettem, mire jó külső nézetben játszani az autós játékokkal?
  • DaemoonHunter #2
    Szokásos kockairányítás, semmi köze a valóságoshoz. A rbr egy szint volt, azóta se sikerült nagyon a közelébe kerülni hogy élvezetes is maradjon.
  • sempron07 #1
    Tudom, nehéz ilyet ránézésre mondani, de szörnyen rossznak tűnik az irányítása. Meg mintha az autónak se lenne sok köze a pályához. :)