47
-
Lilu80 #47 Sziasztok!
Tud valaki segíteni samsung gt-i5800 telefon kikódolásában?
Köszi -
#46 Én apple fanok nevében nem tudok beszélni a drágasághoz én mindig azt szoktam mondani pl, hogy viszonyítás kérdése. Amire én ki szoktam akadni az a túlárazás. Ezt határozottan könnyű cáfolni mert akkor jön, hogy nézzük, hogy a konkurencia mennyiért adja ugyanezt, és akkor kiderül, hogy molyfing különbséggel ugyanilyen "drágán", ergo nem lehet túlárazott. (Persze a hatereknél ilyenkor jön elő, hogy node neki nem kell ekkora felontás, vagy nem kell unibody ház, vagy ekkora akksi, vagy bármi amibe bele tud kötni, amivel nincs baj csak akkor már nem ugyanazt hasonlítjuk össze).
Én a hiányosságait is el szoktam ismerni, kivéve amikor valaki azzal kezdi pl, hogy milyen hülye vagyok, hogy olyan telefont veszek amiben nincs gyárilag USB csatlakozó amikor a másikban meg van. Az egy dolog, hogy én még életemben nem láttam olyan embert aki használta volna (persze itt a forumon mindig van), ráadásul az, hogy van rajta USB az legtöbbször nem plusz mert a telefon mondjuk másban meg hótbuta.
Én pl már azt is leírtam sokszor sok helyen ha lenne két tökéletesen egyforma telefon és az egyiken android futna a másikon meg iOS és az utóbbiért elkérnének mondjuk 20-30e forinttal többet, akkor gondolkodás nélkül az utóbbit választanám, mert nekem (ismét csak magamról beszélek) a szoftverbeli különbség ennyit símán megérne.
Csak példák amit itt sokan nem képesek felfogni. -
nepperszakesz #45 Ennek a harcnak soha nem lesz vége. -
caius marius #44 www.index.hu/tech/cellanaplo/2012/08/01/samsung_ez_nem_masolas_hanem_verseny/
Namostakkor ki lop kitől? -
cateran #43 Meh utolso mondat helyesen:.....de legkevesbe az Apple fanok es azok kozul is a magyarok, akik elismerik ezt es foggal-korommel tiltakoznak ez ellen:P -
cateran #42 Ebben egyetertek:D Aztan -akar jogos a dolog, akar nem- rakontraztok. Ilyenkor szuletnek pl. az "Apple nem draga, csak a csoroknak" kommentek...nem 1 es nem 2 angollal beszeltem, imadjak az Applet, rengetegnek van, foleg iPhone. Nagyon elegedettek vele, de eddig mind elismerte, hogy draga..persze ezek a csoro angolok, a gazdag magyaroknak olcso:P
Vannak hianyossagai az Apple termekeknek, ahogy a Samsungnak is es ahogy az osszesnek, de legkevesbe az Apple fanok es azok kozul is a magyarok, akik foggal-korommel tiltakoznak ez ellen:P -
cateran #41 Mar 2 pszichiatert nyugdijba kergettem ezzel:D Ja es SC-hez nem szolok hozza Bli$$-zel kapcsolatban, mert ahhoz abszolut nem ertek. Ugy meg annyira nem elvezetes:D -
#40 Nekem is ez tűnik fel. Valamint a flame indítója mindig egy
a, oltári nagy valótlanság állítása valamelyik apple termékről
b, az apple eszközök tulajának fikázása (leginkább alpári hangnemben) -
Chris05 #39 Starcraftozni kellene... De vajon hol is a 4S-em, hogy az Authenticatort indíthassam? :D -
M2 #38 "en apple fanboy hater vagyok"
ez már önmagában problémás eset :-) -
caius marius #37 Ott a pont! :-)
-
cateran #36 Nem olvasol eleget...kb minden allitasod cafolhato itt az sg forumon elhangzott kommentekkel(en ki nem keresem neked, csak kovesd a flamewart:D)
En nem vagyok se apple hater se samsung fanboy...en apple fanboy hater vagyok:D Imadom oket baszogatni, mert fun, ahogy semmi perc alatt a plafonrol bizonygatjak, hogy az apple fingja a passzatszelet es nelkuluk meg a tuzet sem talalta volna fel az emberiseg (a blizz fanokat szeretem meg baszogatni:D) -
+1 -
#34 Hányszor hallod, látod egy nap hivatalos hirdetési felületről (rádió, tévé, óriásplakát, stb) a samsung és hányszor az Apple márkát? -
Sir Ny #33 ,,és szidtam az applet.. kiprobáltam és"
ez egyedül téged minõsít -
Inquisitor #32 Annak idején az Irix elpusztíthatatlan OS-t 5 perc alatt 3x sikerült összedöntenem, még sincs ilyen elképzelésem, hogy szar lett volna. Nem meghaló OS meg csak mesében van. -
caius marius #31 "Tehát általában az iPhone oldal van megtámadva, és ilyen támadások jellemző oka valamilyen érzelmi torzulás: frusztráció, elnyomott elégedetlenség, csalódottság stb.
Részemről pont csak ez az emberi része érdekel a vitáknak, érdekes kikutatni az igazi belső okot."
Ez új. Az android használói, mint pszihopaták? Mindezt levonni abból, hogy mindig ők azok akik "támadnak". Ez komoly? Miért csodálkozol? -
#30 Telenorban egy teljesen tiszta galaxy3at kiakasztottam(beakadt,buggolt és összeomlott,sötét kijelző és 3-4másdperc után ujraindilt) Ezt mind 2perc alatt elértem 3x.. Hja és gyári cucokkal.
Android szar..
Iphoneon ami televan pakolva nem kevés szarsággal már, havonta ha 1-2x tapasztalom ezt ott is alkalmazás akad.
Az apple fikázok meg nagyobb fanatikusok mint az apple rajongók.. Én nekem több évig volt androidos telom és szidtam az applet.. kiprobáltam és köszönöm nem cserélném el. -
M2 #29 Nem vagyok elfogult, pláne nem fanboy (egy profitorientált céget szeretni, LOL!), de én is azt látom hogy iPhone tulajokra nem jellemző, hogy olyanokat írnak:
- a Samsung XYZ telefon mekkora egy szar,
- az Androidos telefonok vásárlói buzik/sznobok/idióták/birkák/hülyék,
- Samsungot csak az óriási marketing tevékenység hatására vesznek az emberek (nálunk például sokkal több a Samsung reklám mint az Apple).
Tehát általában az iPhone oldal van megtámadva, és ilyen támadások jellemző oka valamilyen érzelmi torzulás: frusztráció, elnyomott elégedetlenség, csalódottság stb.
Részemről pont csak ez az emberi része érdekel a vitáknak, érdekes kikutatni az igazi belső okot.
Ami még feltűnt, hogy az iPhone ellenzői sokkal-sokkal fanatikusabbak, mint akikről ezt állítják, ami pláne vicces. -
caius marius #28 Ja igen és erekció ez mindkét oldalnak. Ha nem így lenne akkor a fórumokon sem lenne ez állandó téma. -
caius marius #27 "Amúgy a Samsung telefonokkal tényleg valami nagy baj lehet, ha a Samsung fanboyok minden létező fórumon más gyártók (értsd: apple) görcsös fikázásával bizonygatják, hogy az ő telefonjuk a jobb, mert ez azt jelenti, hogy alapvetően nincsenek megelégedve vele és a "de a többi legalább még szarabb, főleg az iPhone" abszurd érveléssel nyugtatgatják magukat."
Ilyet csak egy iPhone fanboy állíthat. :-) -
caius marius #26 De a végén megjelent egy bölcs és lerántotta a leplet a nagy csalásról.
"Mint két birkanyáj: bégettek egymás felé, közben meg vágják a gyapjút a hátatokról."
Ez mondjuk nagyon ott van.
De ahogy egy ismerősöm mondta, mindenki költi valamire a pénzét...
Egyébként ha már itt tartunk, Te milyen rendszert használsz?
Gondolom valami egyedi és a nagyoktól függetlent. Csak ezt tudom elképzelni. -
#25 "Mostanra meg minden piacra verhetetlen ár/érték arányú termékeket gyárt."
Szerintem a consumer elektronikában csak a tévéjük ilyen. Háztartási eszközben sem érzem ezt. A tartályhajóikat meg nem ismerem :D -
#24 Csakúgy mint az összes többi "gyártó" vállalat. -
usersg #23 Nem akarok kötöszködni, de az apple nem gyárt telefont, csak tervez, és azt is jórészt csak a design -ra kell érteni. A többi melót a beszállító végzi, (pl a samsung) meg az összeszerelő üzem...
Az apple tehát nem gyártó, hanem tervező, és marketing vállalat. -
asgh #22 Sokan ott értelmezik félre a cikket, hogy az egyik gyártó a másik kárára növekedett, holott arról van szó, hogy egy folyamatosan növekvő piacon az egyik jobban növekedett, mint a másik. Persze ez egy klasszikus flamegeneráló cikk, ami valamiféle farokmérő versenyként állítja be, hogy éppen melyik telefon részesedése a legnagyobb, mintha bármi jelentősége lenne.
Amúgy a Samsung telefonokkal tényleg valami nagy baj lehet, ha a Samsung fanboyok minden létező fórumon más gyártók (értsd: apple) görcsös fikázásával bizonygatják, hogy az ő telefonjuk a jobb, mert ez azt jelenti, hogy alapvetően nincsenek megelégedve vele és a "de a többi legalább még szarabb, főleg az iPhone" abszurd érveléssel nyugtatgatják magukat. -
nachtwey #21 Kicsit érdekes olvasni, hogy egy Samsungot alapvetően dícsérő cikk alatt, az Android userek többségének az iPhone/Apple fikázása jelent némi erekciót...
Holott valójában semmivel nem különbek, mint akik más cégek termékeit hasznlják: Audi - BMW, Canon - Nikon, Ferrari - McLaren, Barcelona - Mardid...etc.
Itt ugattok a másikra, hogy át van baszva, meg van vezetve, holott ugyanazok vagytok, csak a gazdátok másfajta billogot nyomott az ízzó vassal a homlokotokra. Mint két birkanyáj: bégettek egymás felé, közben meg vágják a gyapjút a hátatokról.
-
nachtwey #20 Egyrészt egyetértek, mert a minőség nagyon sokat javult a koreai termékek esetében, másrészt a szorgalom ebben ki is merült, mert telefontól az autókig, mindent mástól loptak össze. Lassan nem lehet egy koreai (alsó)középkategóriás autót megkülönböztetni egy némettől.
Ami Koreában jó, azok a csajok, mert többségük magasabb, mint az átlag ázsiai, ráadaásul a lábuk is egyenesebb:) -
nachtwey #19 -
sanyicks #18 az az apple. -
#17 "Negyedik a szintén sok gonddal küszködő RIM, amely most csaknem 30 százalékot javított korábbi eredményén"
HTC az nem RIM ;) -
#16 A darabszám csak 1 adat, de korántsem a legfontosabb, tavaly is többet adott el a Samsung viszont a nyeresége mégis az Apple-nek volt több. Nem lepődnék meg, ha idén is így lenne.
#12: "Mostanra meg minden piacra verhetetlen ár/érték arányú termékeket gyárt."
Ezzel erősen vitatkoznék, a háztartási gépeknél azért van még pár gyártó aki legalább olyan jó ár/érték aránnyal bír (pl Electrolux) A monitoroknál ugyanez a Dell. -
#15 Érdekes , én eddig úgy tudtam hogy bérgyártókkal gyártatja az Apple a cuccait !
Szóval az Apple nem gyártott eddig semmit -
kvp #14 A samsung mindent gyart, a mikrosutotol a tartalyhajoig. Meglepo, hogy egy olyan kis szegmensben mint a mobiltelefonok is ilyen jo erdemenyt ernek el. Ennek egyik oka a nagy belso piac ami hajtja elore a fejleszteseket, a masik a szeles termekpaletta, tehat az, hogy mindenki szamara van egy termekuk. (telefonbol, mikrosutobol, tvbol es tartalyhajobol is) Egyebkent sokat elmond a helyzetrol az, hogy a legtobb iphoneban samsung alkatreszek vannak. -
#13 Nem a bődületes marketing aktivitással érték el ezt? -
M2 #12 Nagyon szép teljesítmény a cégtől, emlékszem egyike volt a gagyit gyártóknak: Samsung, GoldStar (ma LG), Daewoo. Mostanra meg minden piacra verhetetlen ár/érték arányú termékeket gyárt.
Mobil szegmensben olyanokat vert meg, akik messze nem voltak gyengék: Sony, Nokia, Motorola, RIM és az Apple.
Le a kalappal, igazi sikersztori amit rengeteg szorgalommal és munkával tudtak elérni! -
caius marius #11 "Az iPhone család esetében teljesen nyilvánvaló, hogy az érdeklődő potenciális vásárlók jó része az új változatra, valamint az iOS új verziójára vár, hiszen ezek bemutatkozása az őszi hónapokban esedékes, emiatt tartják vissza sokan az újabb beruházást, ez azonban negatívan hatott a mostani eredményre."
Vagy amiatt mert sokan kipróbálták az androidot, és rájöttek, hogy eddig átverték őket, a túlárazott iphonokkal. Hahahaha !
Ez egyébként meglehetősen gyengusz magyarázkodás. -
caius marius #10 Megbökte a szemem vazze!
Ezt speciel értelmezni is nehéz:
"Szoval a samsung adataiban a 20 ezer forintos gagyik is benne vannak, vagy csak az sII (4s konkurenciája)?"
Nem grammar nazi, hanem mielőtt megnyomod a "mehet" gombot, olvasd át amit leírtál!
A tartalomba nincs mit belekötni!
Ilyen típus,hogy csúcs kategória, nincs.
@Andr0 szerintem a dizájn másodlagos az apple termékeknél, az elsődleges inkább a marketing. -
EnxTheOne #9 Tipikus grammar nazi. Tartalomba nem tud belekötni, szoval marad a helyesirás. HUzzál vissza a barlangba ha nem tudsz érvelni. -
caius marius #8 +1