Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Trailert egy pillanatra én is keresni kezdtem😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Amúgy most olvastam, hogy STEAMes lesz... ha még nem írta senki.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mint témaindító vagyok itt,de nem tudom testreszabni a topik kinézetét.Úgy tudtam hogy 100 kommentnek kell meglenni,de ez nem jött be.Modiknak írtam emailt hogy kéne a HG jog,de eddig semmi.Mit kell tennem?
Szerintem a legfontosabbak:
Ha elõrendeled a játékot (amit még nem lehet), akkor korai hozzáférést kapsz az alpha teszthet, garantált korai hozzáférést a bétához és kapsz legalább 3 kódot 7 nap játékidõval amit a barátodnak lehet adni.
A játék idén õsszel érkezik, a zárt béta meg a nyár végére várható.
A szervereket csak bérelni lehet. Õk kezelik a szervereket, a bérlõ csak "testreszabhatja" azokat. Egy szerver "befogadóképessége" 70 és 250 játékos között lesz.
Ezek és még sok más a FAQ-ban megtekinthatõk.
meg mindig atomva'ro's 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Safe Zones: These are areas which have been designated as a sort of safe haven. Yes, some random player can come in and try to start a shoot out, but NPC guards and other players can make sure his day comes to an abrupt end.
Hardcore and Normal: Players can create characters that are either permanently killed upon death (Hardcore), or locked out for 24 to 48 hours (Normal). Regardless of what you play as, death is something you should be scared of.
Weapon Mods: So far all we know is that this feature is available. How exactly it will work is unknown, but expect to be adding silencers, stocks, new barrels, and other items to your guns.
Co-op Play: By finding pages of diaries through out the world, you can launch co op missions with some friends. Again, not much is known about these, but it looks to offer a slight change of pace.
Handcrafted Landscape: Since Day Z is a mod of Arma II, there is only so much the developers can do. The War Z on the other hand is being handcrafted to replicate what the world would look like after a zombie outbreak. These areas will be about 250 to 400km, and new areas will be patched into the game for free.
Barricading: Again, not much is know about this system, but players will be able to barricade doors with various objects to make their house/hut/cave/hole a bit more secure.
Skills and Upgrades: While these won't give players an outright advantage over lower level players, it will make survival much easier. For example, some skills make food and water more effective or allow you to sprint for a longer period of time.
DayZben pont ugyanezt csinálják visszafelé azok akiket zavar hogy túl sötét az éjszaka. Mint én is (tököm akar sötét képernyõ elõtt játszani).
Ilyeneken rugózni vazze, hihetetlen 😄
De egy stalker féle éjszaka jó lenne."Látok, de mégsem"-szerû
Sehol nem írta, hogy video, a másik, hogy az éjjeli képekrõl szûrte le, hogy nem lesz elég sötét.
Amúgy itt a képed, hamár ennyire akarod
véleményem szerint esti képnek világos, a 200méterre lévõ házak ugyanúgy látszanak, mint ami itt van a karakter mellett. ott egy DayZ videó, na az sötét. Nem azt mondtam, hogy oylan kép kell, amin egy nagy sötét paca van, hanem ha már egyszer realistikusnak hirdetik, legyen már az.
Mert szerintem hülyeség lenne egy olyan képet kiadni, AMIN NEM LEHET LÁTNI SEMMIT...
"az egyetlen hibája az én véleményem szerint, hogy az éjszakák túl VILÁGOSAK."
A képek tényleg kurvajók, az egyetlen hibája az én véleményem szerint, hogy az éjszakák túl világosak.
Eddig ebben a DayZ-t nem sikerült ütnie: