4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Laza
    Remélem kevés, mert pont ezért nem játszom a DayZ-vel sem EU szervereken ... esténként érek csak rá, és borzalmas állandóan a sötétben játszani.
  • XanaxCore
    téll hatalmas a hangulata:O és elég sok baratságos figura van:D
  • Árnyvadász

• Evoluti0N
    Ezzel nagyon egyetértek. A hangulat nagyon ott van. Rég féltem ennyire játékban. :D Zombik, más játékosok. Egyfolytában hátrafelé tekingetek. Az tök jó volt, amikor összefutottam egy játékossal, nem válaszolt vissza, h barátságos-e és végig úgy mentem, h a lássam, ameddig látótávolságon kívül nem kerültem tőle. Nekem hihetetlenül bejön már az alfa is. Imádom a zombis filmeket, játékokat és végre olyan játék, ahol a túlélésen és nem a zombik százával történő lemászárlásán van a hangsúly.
  • xalyy
    Oké majd megpróbálom kösz :D
  • Árnyvadász
    Ez jó ötlet. Biztos lesznek különféle szabályokat beállító szerverek. Amúgy tényleg jó az atmoszférája a játéknak? Hangulat megvan?
  • tutituti
    szerintem átutalsz paypalra és úgy jó lesz.
  • Árnyvadász
    Mondjuk, ha fel is törik akkor is hiába. Akkor csak egyedül lehet bolyongani és egy idő után totál unalomba fullad az egész. Az arra lenne csak jó, ha nincs demó (bár azt írták, elvileg lesz, esetleg nyílt hétvége, ilyesmi) akkor tudja az ember mire számíthat.
  • tutituti
    remélem lesz valós idejű napszak szerver is a teljesben.
  • xalyy
    Szerintem is jó lenne ha nem törnék fel, úgy mint a minecraft ez is megéri a pénzét...
    Amúgy WePayel szertetek lehet fizetni ha lehet? Kösz
  • tutituti
    A fej póló gatya eddig négy féle.Két unlockolható rész van még.

Meg fel lehet szedni sapkákat.
    találtam m9 tactikalt,gázmaszkot,krokodil dondee kalapot:)
  • Árnyvadász
    Sergey azt mondta a bétában 4 óra lesz egy teljes nap. Akkor legyen mondjuk 1 óra míg sötétben kell hancúrozni. Gondolom ezt az alfában sem nagyon bolygatják meg.
  • tutituti
    Remélem nem törik fel amúgy.
    ennyi pénzt megér szerintem
  • garadas20
    31 én már tesztelhetem is a játékot, addig csak olvasom a véleményeket, közben a problémánk megoldódott, szóval no para. A karakterszerkesztés milyen eddig pl?

A project zomboidot én is játszom, nekem tetszik az is, sok dolog van benne.
  • Árnyvadász
    "Actually I was doing some tests with the hammer, and I hit a zombie in the body for testing and it turned out to be 18 hits. I then hit another zombie with the same hammer in the head and it only took around 4-5 hits. I guess it's kinda realistic (but difficult) to kill a zombie only by head damage."

Fejre kell menni egyértelműen. Mondjuk ez a poszt abból a szempontból is megnyugtató, hogy sokan arról panaszkodtak alig van valami loot, mert mindenki szöges ütővel rohangál. Azért találtam pár olyan írást, ahol fegyvere volt a gyereknek, itt kalapács és egyéb.

Kíváncsi leszek milyen vélemény fogalmazódik meg bennem este, mikor személyesen kipróbálom.

ricsa: Lehet feltörik. Torrenten végül is fent van a telepíthető változat, meg a launcher is. Aztán hátha rácuppan valaki. Persze lehet ez is a Diablo 3 típusú szerver oldali tartalom megoldású. Aztán akkor nem lehet vele mit kezdeni. Ja amúgy nem ingyenes. Bár amilyen fosnak írják jó sokan, akár az is lehetne.
  • XanaxCore
    Ő meddig tart a sötét?
  • tutituti
    a-a.

4000Ft körül van.
    Azzal okr.31-én tudsz játszani.

Akkor élvezhető lesz már mindenki számára,nem csak a beteges fanatikusoknak.

Da a hivatalos honlap gombra kattintva megnézheted az árakat.
  • ricsa008
    ha jól sejtem nem ingyenes ugye ? :(
  • Malakai
    Meg most gyorsított minden az alpha-beta alatt, hogy lehessen tesztelni a tárgyakat, fegyókat, a rendszert.
  • tutituti
    bár a male zombie hangja kicsit mintha hangos lenne.
  • XanaxCore
    öhm ami tetszik hogy a hangokat nagyon eltalálták:D
  • Árnyvadász
    Egy pozitív vélemény a FB-ról:

Contra
    - some crashs
    But it's the first day of an alpha
    - invisible zombie
    Will be fixed 16 already
    - spawns
    Already fixed once and add more soon
    - graphical bugs
    Stones I can walk through but will be fixed till beta or at least final release
    - zombies way to strong
    They will fix this soon since it's not to hard to fix
    - global bag
    Makes people available to farm weapons easy
    - mountain jump/slide
    If u walk up a mountain and u jump, u can die of it cause u jump like 5 meter high sometimes

Pros
    - developer are giving the best to fix all
    - developer already got patches out
    - gameplay seems to be promising
    - atmosphere is top
    - sounds (really good ambience screams etc.)

At all: this game is in an alpha and I had really a lot fun today playing at the first day of the alpha, it runs quite stable!

Answer on ur posts:

1 hour lockout: isn't long at all u have 5 characters and can delete as well

People killing each other: it's the game! Yes u die! It can happen!
    And it got already less a little!

The map is to small: it's not really to small, it takes a fucking long time to walk from one place to the other, and its for testing!

For the short time they really did a good, good work! Stop QQ about an alpha on the first day! This is not EA or another very big company. Some people say they want their money back, but they have no idea how good this game will be in the future, many people enjoyed the alpha and I think that they can see the potential of the game.

Excuses for my grammar and bad English since its not my native language. I wish everyone lots of fun in this grate game.
    Amen.

Az ilyenektől jobb kedvem lesz.

• tutituti
    Ja olvastam.

Eddig a tab miatt volt chrash nekem.itt írták is mondjuk,de kipróbáltam azért.

meg grafika beállítás után reset gomb instant chrash.
  • KiruHoshino
    Akkor megnyugodtam. :)
  • petecz
    Kettő ugyanaz, elvileg az ma este/éjjel javítva lesz.
  • tutituti
    Kölcsönbe kaptam egy fórumozótól az accountját.Azzal próbáltam ki.
  • tutituti
    kocsi tetős taktika nem rossz.De engem most egy láthatatlan zombi ölt meg,majd egy a földön fekvő női zombi elkezdett csúszni a földön.métereket teleportolt majd kétszer megütött és meghaltam.
  • petecz
    Ha ez nem így lenne brutál nehéz lenne a gáma. És így se könnyű jelen állapotban.

Volt egy jobb szériám találtam egy pisztolyt és egy snipert is, chatbe ment a pánik ki lövöldözik. :DDD
  • KiruHoshino
    Mit értesz azalatt, hogy megvevős? Az-az 50$ vagy 30$ amit kiadtál érte az nem a tesztelésért adtad ki nem? Úgy tudtam, hogy olyan mint a minecraft. Most megvetted aztán annyit játszol vele amennyit nem szégyelsz. És hétről hétre kapod az új patcheket és tartalmakat nem?
  • XanaxCore
    Hát kicsit buták az zombik de filmekben se okosabbak:O pl. felmész kocsi tetejére és nem követ...
  • tutituti
    Nos.Érdekes.

Én nagyon élvezem.
    Baseball ütővel hc módban a zombi 4 ütés(fejre persze)
    sisakom kajám piám van már.fél órát se játszottam.Gondolom mázli meg a dayz rutin:)

A többi játékos iszonyat béna.Aggróznak és menekülnek majd vége mert elfáradnak.
    Simán befztnak a házba ahol egy ajtó van.PErsze többen és annyi is.
    Érdemes ezt kifigyelni és a hullájukat lootolni.

Eddig megvevős nekem.
  • Fpocok
    Sokan azt hitték hogy milyen jót fognak majd játszani. De hát ez egy alfa.
  • Laza
    Pf, most került ki tesztelésre a néphez, azt hittem ez mindenki számára egyértelmű lesz. Ha lett volna normális closed teszt, a nagyja kiderült volna. De meglátták a készítők a potenciált abban, hogy van egy rakás ember, aki képes lenne még fizetni is a 'tesztelésért', így még jól is jártak :)

nekem egy bajom van az ilyesmivel, hogy borzalmasan le tudja rontani a játékok ázsióját már az elején ... és nem feltétlen gyorsítja a bugok javítását. Én még kivárok, nem akarom hamar megunni a bugok miatt, ráér játszani vele majd tavasszal, amikorra tényleg elkészül ... aztán ki tudja :)
  • XanaxCore
    Bocsi nekem volt még korán :D msvcr100.dll hiányozott.
  • tutituti
    Na most próbálom!

Kíváncsi leszek mit szólok hozzá:)

A bugreportért meg köszi mindenkinek.

Összegyűjtöm majd szerintem este.
  • XanaxCore
    és még mindig hiányzik neki:@
  • KiruHoshino
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp100 - C:/Windows/System32 - mappába másold be. Ha hiányzik valami írj.
  • XanaxCore
    ez engem szivat... nem indul el mert msvcp100.dll hiányzik...
  • Evoluti0N
    Ez kemény. Eddig mindegyik karakteremmel meghaltam. Ebből háromszor ember ölt meg. Az egyik ki is írta, h "Friendly?", de annyira fel voltam pörögve, h észre se vettem és a haverommal nekirohantunk, amikor elkezdett közeledni. Neki baseballütője, nekünk zseblámpánk volt :D

Ez a GC az az igazi pénzért vehető cucc, a dollár meg a játékbeli zsé? Betánál, esetleg open beta/végső verziónál lesz wipe és visszakapom a gc-t ha most esetleg elköltöm? Vagy hogy van?

Kicsit zavar, h elég gyenge a karakter "kusztomizáció". 3 ember, ezek közül egy van csak alapból feloldva és annak van pár feje. Nem tudom, h alfa után lesz-e több lehetőség, de így csupa ikertestvérekkel találkozok az egész játék alatt. Mondjuk nem tragédia, de azért hangulatosabb lenne, ha nem nézne ki mindeni ugyanúgy.
  • SötétBarom
    Miért? ALFA. Én például már vagy egy éve megvettem a project zomboidot ami még mindig szinte játszhatatlan, viszont a srácok dolgoznak rajta gőzerővel.

Nem mellesleg ajánlom mindenkinek, aki nem grafika junkie, mivel minden meglesz benne, ami egy ilyen survival játékhoz kellhet, és a nagyok nem nagyon foglalkoznak vele. Éhség, szomjúság, depresszió, zajra gyűlő zombihordák, elbarikádozható házak, gyűjtögetés, tologatható bútorok, kialvatlanság, részegség, tűz, minden.

Például, a romlandó kajákat a hűtőben kell tárolni, evés előtt meg kell sütni, viszont lulzot eredményez, ha bekapcsolva marad a sütő, és leég a safehouse. Baltával szétvert ajtóból be lehet deszkázni az ablakokat. Esetleg szétvágott lepedőből lehet csinálni függönyt, hogy a zombik ne lássák bent a mozgást. Ilyenek mikor lesznek végre egy nem indie játékban?!?!