4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#1031 "Több szem többet lát."
Azért ha megnyomom a "TAB"-ot ne fagyon már ki a játék egy alfában se :D -
petecz #1030 Plusz költség? Kedvezményes volt. Egyébként meg nem vészes egyáltalán a helyzet. -
Árnyvadász #1029 A probléma ott van tudod, hogy ezért kifizettetek egy plusz költséget velünk. Ha ennyire szar még, akkor adják ki nyílt alfába fizetség nélkül és leteszteljük nekik. A pénzemért cserébe azért elvártam volna egy normálisabban működő verziót. Mondjuk olyat, amit a videókon mutogattak. Az is távol van a véglegestől és alfa, vagy pre-alfa, mindegy minek nevezem, de legalább játszhatónak tűnt.
A hibák alapján mellesleg ez inkább még pre alfa. Maradjuk ennyiben. Igen durva dolgokat írnak még. Negyedét sem írtam le az előbbi posztba.
-
ladista #1028 Alkonyatkor valami kisebb település közelében voltam és egy zseblámpa fényét láttam elég gyorsan mozogni bent. Én hülye közelebb húzódtam és jót mosolyogtam egy szerencsétlen csókán, akit vélhetően a kis település összes zombija ebédnek nevezett ki, vagy 15-en üldözték. Szegénynek elfogyott az energiája, lelassult, nem bírt sprintelni, zombik beérték és rövid úton megették.
Aztán észrevettek engem... :(
Örülnék, ha a településeknek lenne saját neve (vagy van, csak eddig nem vettem észre). A bugokat idővel javítják úgyis, emiatt nem izgulok.
-
Evoluti0N #1027 Azért lehetett alfával már játszani az előrendelőknek, mert most még tesztelsz, nem játszol. Több szem többet lát. Az a lényege, h minél gyorsabban kijavítsák a bugokat és a végső verzió ne legyen bughalmaz. Alfa ilyen bugjain fennakadni. -
Evoluti0N #1026 Mire számított mégis mindenki? Elvégre ALFA. Bírom az ilyen hozzáállást.
Sztem eddig kurvára hangulatos. Az FPS valóban kicsi, de tán javítanak rajta. 2 karim már meghalt, nem volt hosszú életű egyik se :D Az egyiknek nekiment 2 faszkalap, a másiknak zombi. Kemény :D -
Árnyvadász #1025 Olvasgatom az alfázók hozzászólásait a fórumban. Egyelőre a helyzet katasztrofális. Ez nem játék, mindössze egy alfa teszt, amire sajnos voltunk olyan lámák, hogy előre a pénzünket adjuk. Bőven elég lett volna a survivor csomagért pénzt adni. Na mindegy, ez már késő bánat.
Persze javítgatják majd, de látva a hibákat ez szerintem még a béta alatt is egy 75%-os készültségi fokú játék lesz.
Idéznék a probléma hegyekből néhányat:
Amúgy van itt minden. Csúcsgépen 20 fps, kifagy 10 percenként, láthatatlan zombikat mondjuk már kijavították, beragadnak a zombik, a játékosok is, mondjuk mikor ablakon akarnak be vagy kimászni, túl közel élednek a játékosok, egymást lövik halomra. Aztán a közelharci fegyverekkel alig van sebzés zombikon, de a másik játékost elég egyszer fejbe vágni és halott. Idegesítően bénák az animációk, nem működik rendesen az éjjellátó, a loot sem az igazi stb, stb, stb...
Írtak a fórumozók egy bug viszonyszám értéket, ami a legmagasabbnál 10. 0-10-ig értékelik. 7-8 szinte mindenütt.
Jaj...
Ettől persze lehet jó a játék, de majd novemberben mondjuk. -
#1024 10ből 9x crashel a game és leáll..maradák 1ben meg lelőnek. (high-on auto crash.
Tudom, hogy alpha, de azért na :D -
Cnut #1023 Engem még mindig nem enged be, invalid username/password... -
#1022 Grat!:) Én mindenképpen ki akarom próbálni mielött megveszem!De ígéretesnek néz ki! -
#1021 Szerintem nem lehet.
Másrészről a játék megvéve. Most töltöm ts-re majd felnézek :) -
#1020 Valaki esetleg tudna Live-ot nyomatni?Nagyon kiváncsi lennék rá!:) -
ladista #1019 De hogy írjak valami pozitívumot is, úgy néz ki, a szerverek túlterheltsége miatt volt a probléma. Most sikerült (és nem azért, mert hajnalban balfasz voltam :) ) -
ladista #1018 Természetesen arra mentem és akkor írja ezt ki :)
-
#1017 mennék de sajnos lépek itthonról:S
NA megtettem az első kört a game-el, fél órát játszottam kb:)
Ezelatt nem találtam fegyvert sajnos, illetve a későbbiekre nézve nem sajnos:)
Ami fura volt, hogy mikor mikor kiléptem és utána mondom megnézem mennyit játszottam meg ránézek a karakterre, látom, hogy meghalt, pedig rendesen kiléptem, nem is volt a közelemben zombi:DD na mind1, alfa szóval akármi lehet:)
Am, engem magával ragadott a hangulata a játéknak, grafika is tetszik, jó lesz a motor is. Van még mit melózni rajta, kiváncsi leszek a bétára majd, de addig is nyúzzuk ezt:)
Estefelé megyek TS-re, remélem leszünk páran aztán meetingelünk:) -
petecz #1016 Vagyok TS-en aki akar most reggel még picit együtt crashelni perceként. :) -
#1015 Ne loginre menj vagy mire hanem create new acc:) -
ladista #1014 Mit ne mondjak, nálam rosszul rajtoltak. FB alapján látom, hogy csiliárdnyian töltik, survivor, quest kódokkal próbálkoznak, de hogy a rendes pioneer kódomat invalidnak minősítse...az már idegesítő. Nem tölteni szerettem volna, nem játszani, csak regelni egy accot, de nem.
Ráadásul nem egyedül vagyok és órák óta semmi hivatalos reakció a tömeges problémára. -
petecz #1013 The War Z Keys for 80K will be released tomorrow around 9-10am PST ! -
#1012 Mik ezek a buddy key-ek? Hol lehet őket felhasználni? -
#1011 én elpakolom magam holnapra, korán kelés lesz és hosszú nap....:D
ez meg itt reggelre leszenvedi magát:D -
Evoluti0N #1010 Ezzel a sebességgel jó, ha reggelre lejön. Azt hiszem, h inkább elmegyek lassan aludni és reggel ránézek. -
#1009 küldtem!
-
#1008 Ird meg pls privibe hogy mennyiért adod:D és honnan meg stb mert lehet érdekell :D -
#1007 az én mostanim eladó lesz holnap:)
ati 5850:) -
#1006 ja sorry elnéztem:D
most azon parok holnap remélem nem kell videokártyát mennem venni xD -
#1005 jah tényleg most nézem enyém az 1000 es take:D -
#1004 amúgy érzésem szerint ez az ajánlott nem a minimum:D de hát minden más megvan:D
1000komment enyém volt:é xD -
#1003 NA jó, én feladom. Így is már több időt szántam rá, mint amennyit érdemel. A Free kulcsot kurvára nem tudták megoldani, kár érte... bye -
#1002 szerintem ha leveszed alapra akkor mennie kell -
#1001 ATI Radeon HD 5670 -
#1000 milyen kártya? -
#999 Akkor valaki mondja meg nekem hogy az én kis 512vidi kártyámmal csak csak elfut nem?:D -
#998 Mennyi hülye irogat az oldalon. Oda van írva, hogy 15től, nem 31től... de azért mondják, hogy 31. Sok idióta. -
#997 még jó hogy pont holnap lesz egy kis upgrade:D -
#996 nem ártana valami boooooost:)
kvalassan jön:D -
#995 ittvan amugy hivatalos oldalon
Processor: 2.4 GHz quad core or better, Memory: 4 GB system RAM, Hard Disk Space: 3 GB, Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850), Sound: Windows compatible sound card -
Evoluti0N #994 De jó. Percenként letölt 1 megát. -
Evoluti0N #993 azt hol láttad? -
#992 Azért a rendszer követelménye Odaver:O