4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#1111 ohh értem nagyon köszi a választ!:) -
#1110 nekem egy 4magos phenomom van meg egy Hd4650 1Gb 4Gb ram.
Erősen kevés hozzá.Épp hogy megvan mediumon a stabil 30 fps.Sőt néha lemegy 14-17 közé és ott már folyamatos az akadás.
Persze ez néha szerver oldali lag drop is lehet mert megcsúszik olyankor mindenki.
De amennyire értek hozzá a videókártya lesz max kevés hozzá.
Viszont várj te is hó végéig,biztos valaki odaad egy kulcsot amivel két napig tesztelheted.
Vagy majd csinálunk egy kulcsot amit mindenki kipróbálhat. maximum Ts-re majd feljön aki szeretné és megkapja a jelszót,emailt. -
#1109 figy,huszadikáig még olcsó az első.Én akkor megveszem és akkor csak egy hét szinte és már egy jobb verzióval fogok játszani.
Az az idő pont annyi amennyi az ár különbözet.
Persze nem akarlak lebeszélni róla mert kurvajó az alfa is már!
Csak ha tudsz várni akkor szerintem így jobban jársz.
De várd meg a többiek véleményét is.Ne adj a szavamra:) -
#1108 Bocsi hogy megint megkérdezem, de egy dualcoros 2,5 ös 2gigaramos geeforce 9400gt 512 essel tudok normálisan játszani? engem nem érdekel ha low graf??? tutituti szerinted? nagyon megszeretném venni de nem akarok pénzt kidobni -
#1107 Két hetet érdemes várni egy stabilabb, jobban működő verzióra mint hogy most mérgeskedjen az meber mert fél óránként crashsel.
Viszont aki megveszi a középsőt és elkezdi az alfa tesztet az ne legyen rest és bug reportoljon mert csak így lesz jobb a játék.
(én már egy rakást elküldtem)
Ha nem is tud az ember angolul pár tőmondatot lefordíttat a google fordítóval,megértik és csak saját magának segít!!!
!TEHÁT REPORTOLJON AKINEK HIBÁVAL LÉP KI! -
Cseri0058 #1106 Miért? -
#1105 Én a helyedben az elsőt venném meg!
-
Toma123 #1104 Egyelőre csak bankkártyás fizetési mód van ugye? -
Cseri0058 #1103 na rászedtem magam. megveszem. :D
mindenképpen meg akartam venni csak nem tudtam hogy melyik csomagot... :)
de így olcsóbban azt hiszem megéri a középső. :) -
Evoluti0N #1102 Igen. Minden frissítés ingyen jön majd hozzá. Gondolom úgy számolták, h elég folyamatos bevételük lesz azoktól az emberkéktől, akik igazi pénzért vásárolnak a marketplace-ben. -
Cseri0058 #1101 ingyen kapjuk majd a dlc-ket? :O -
#1100 Meg!
ennek nem lesz vége 20 óra játék után és ingyen kapod hozzá a dlc-ket!
+nem fél évente fogják patchelni és nem kell izomgép alá(jó alpha alá igen mert megy a stress teszt!)
És persze community game is.Nézd csak meg.A betaban már lesz friend és klán lehetőség.Addigra meg lesz az sg.hu-s klán is szerintem,de legalább is a társaság és csoportban menni és úgy túlélni sokkal jobb. -
Evoluti0N #1099 Aki szereti a zombikat, a túlélős játékokat és nem akad ki azon, h bármikor bárki megölheti és ilyenkor elveszíti a cuccait, azoknak bőven. -
Cseri0058 #1098 megér ez a játék 6,2k?? :D -
#1097 Global Inventory. Folyamatosan kell nyomni. -
#1096 na erről még nem olvastam.Én óvatosan vásárolgatnék.
Meg értelmetlen is kb.
A trükk amúgy most az hogy karit csinálsz lootolsz,disconnect és a global inventoryba bepakolsz elvileg.Ezt olvastam legalább is.Így a következő új karakternek már nem kell kezdőt lootolni!
Viszont most először öltek meg.A gané gyerek leütött de hál istennek ráaggróztam előtte a fél várost:DD -
Evoluti0N #1095 Azt lehet tudni, h lesz-e valami wipe alfa, esetleg beta után? Szóval ha veszek cuccot, akkor az megmarad, vagy elveszik? Vagy elveszik, de visszakapom a gc-t? Vagy hogy lesz? -
#1094 Mármint hová raktad ki?
Egyébként van auto run a játékban, vagy folyamatosan kell nyomni a gombot a futáshoz? -
Cseri0058 #1093 ez az ingyen kulcs hol van egyébként?
megakarom venni mindenképpen a játékot de azért előtte kiszeretném próbálni...
hogy tetszett a játék? -
#1092 Ingyen kulcs elvileg mégse megy.Vagyis tegnap nem ment.
Tehát a 100db nemtudom hogy működik.Addig meg nem igazán van rá lehetőség.Hacsak nem vette meg egy barátod és kölcsönadja.(én így próbáltam ki)
-
Cseri0058 #1091 Van lehetőség ingyen játszani a bétáig? kipróbálás erejéig...
mert itt régebben volt szó valami ingyenes kulcsról -
#1090 kétezervalahányszáz asszem. -
#1089 nem csak banhammer! hanem szerződés szegésért perve foghatják az embert.Tehát óvatosan.
Páran kaptak jogot live streamre,de majd okt31.-e után lehet nekik is.
Amúgy igen, a dayz ben megoszlik a társaság.Valaki szereti azt ha otthon sötét van akkor legyen a játékban is.Valaki meg nem.
Én pl. sötétben sokkal jobban szeretek menni.
De itt a sötétben még a zombik ugyanúgy látnak mint nappal.Ezt javítják gondolom. -
#1088 öhm mindenkinek van alap GC-je?? -
Evoluti0N #1087 Aki november 5-ig bármit megoszt a játékkal kapcsolatban, arra lecsap a banhammer. -
#1086 Akkor nem szóltam. -
#1085 lehetne ha nem lenne tilos -
#1084 Lehet élő közvetítést csinálni akár, Youtube, Indavideó, xFire, twitch.tv. Lehet válogatni a lehetőségek közt. -
#1083 ezt hogy érted? -
#1082 Valaki nem akar egy élő közvetítést csinálni? -
#1081 Tehát akkor inkább hanyagoljam a játékot?:( -
#1080 Oké megtalálta más is a helyet. Konkrétan 3an lőttek agyon rögtön mikor spawnoltam :D
De csak egy kis táskát meg baseball ütőt tudták elszedni. Direkt kiraktam mindent :) -
Árnyvadász #1079 Alfának, hogy jól fusson ilyesmi van megadva:
Vista/Win7 (lehetőleg 64 bites)
-Négymagos proci 2.4 Ghz-től
-4GB Ram
-Amd Radeon 5850
Videókártya memóriából nem árt,ha van 768MB körül, szóval 1GB model elkel.
Bár azt is írták korábban, hogy elég tág a grafikus motor lehetősége, mert laptopon is kéne futnia. Persze ahhoz mért beállításokkal. Véglegesnek elvileg ennél kisebb gépigénye lesz.
Ami biztosan kell a futáshoz: 2GB Ram és Shader 3.0 tudó Vga. -
#1078 Srácok egy 9400GT 512 2giga ram és dual core 2,5 ön mennyi az esély hogy elfutna? gondolkozom nagyon, hogy megvegyem e, de fölöslegesen nem akarok pénzt kidobni:) -
Evoluti0N #1077 Sprinttel el lehet menekülni előlük, de folyamatosan fogy az állóképesség és egy idő után lelassul a karakter és csak kocog. Nem tudom, h mindegyik zombi egyforma gyors-e, de egy, ami üldözött simán tudta tartani velem az iramot úgy, h kocogtam. Emellett elég agresszív is volt. A világ végéig elüldözött. Egy kunyhónál sikerült leráznom, ahol addig zavarócskáztunk körbe-körbe, míg el nem veszített. -
#1076 Na jó szerintem bug. Ha rejoinolok folyamatosan spawnolnak oda a cuccok.
Van már fegyverem, lőszerem..minden :D -
Toma123 #1075 Valaki elmondaná, hogy ha én a 3. vásárlási lehetőséget választom, tehát "buy now - 300+ methods" akkor milyen módon kell kifizetnem? Írja hogy írjak be email-t, hogy ellenőrizhessék helyes-e, de hogy fizetném ki? -
#1074 nem lassulnak le... elég könnyen észre vesznek ha nem vigyázol... és egy ideig tudsz csak futni elölük. -
#1073 ".Aggróznak és menekülnek majd vége mert elfáradnak.
Simán befztnak a házba ahol egy ajtó van."
Ezek szerint nem lehet végtelenül futni előlük, mint a DayZ-ben? Illetve belső tereken nem lassulnak le, mint a már emlegetett játékban, ahol konkrétan elkezdenek sétálni? -
#1072 Sikerült játszanom 1 órát folyamatosan.
Felmentem északra de kaján kívűl nem sok mindent találtam. Gondoltam lemegyek a tó melletti városba. Találkoztam játékosokkal egyik se bántott sőt még segítettem is nekik megmutatni "a kocsira felugrok nem lát a zombi" taktikát. Boklásztam sehol semmi majd egy étterem meletti boltba betérve annyi cucc fogat, hogy nem is tudtam elhozni xD
(azóta persze vettem nagyobb hátizsákot. Amit hasznosnak találtam azért elhoztam :)
1 lámpa
1 vas Bézbóz ütő :D
1 kalapács
3 világító rúd (party kellék)
1 Safaris sapka
1 Gáz maszk
1 Krokodil Dondee Kalap
2 Fájdalom csillapító
2 Kötszer
2 antibiotikum
1 CO1-Vakcina
lehet szerencsém volt