Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"És meglátom hogy jobb oldalt ott egy ház.bemegyek és pár srác éppen kajál és nekem az kéne pont akkor lõszer fejében kapok pl konzervet/kenyeret/húst."
Sztem ilyenkor headshotot kapsz, nem kaját 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de legyen ez a legkisebb gondom 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ez mind a két játékmódra ráférne.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Parasite Eve 2, best game EVER!
Másnak meg abban van kihívás hogy nem rohan ész nélkül mert ha meg is hal minden ott van ress után.
És és föld mint játékélményben mint nehézségben a két dolog.
Mindenkinek más tetszik ennyi.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Sima szerver:nincs permadeath,nincs annyi tapasztalati pont,több lõszer,kevesebb z sebzés,és alap fegyverek,cuccok
Hardcore:permadeath,több xp,kevesebb lõszer,erõsebb sebzés,rare cuccok.
És szerintem azért jobb mert így sokkal jobban beleélem magam és az egész nehezebb is lesz.Meg annak mi értelme hogy elbukom a küldit aztán respawn után újra nekifutok és így tovább míg sikerül.aztán csak rohangálok és újraéledek,meghalok.Így lehet megunni pár hónap után.
De ez az én véleményem.
De tisztelet a kivételnek akkor😊
De valaki egyszer elmondhatná, hogy mi jó abban, hogy ha meghal, kezdheti elõrõl a karaktert... sosem fogom megérteni. Így teljesen értelmetlen játszani.
Stamina meg legyen csak.nem kell végtelen futás.Ha valaki felkelti a horda figyelmét és nem tud elfutni az így járt.Ettõl lesz nehéz és jó játék.
Valszeg a hátizsák és tartalma is csökkenti majd a stamina fogyását/mennyiségét.
Kérdés hogy pihenéssel vagy ital(dayz) megivásával is lehet növelni.szvsz az ital azért szar mert kb így el lehet menekülni,de ha csak kicsit nõ amivel épp átugrod az akadályt és idõt nyersz akkor ok,de ha insta feltölti akkor szar.
Kíváncsi vagyok hogy lesznek olyan útzárak ahol szépen futunk majd és jobbra befordulva zsákutca lesz.Aztán mehet a suicide mert szintén befordul egy 15-20 fõs Z sereg ami ellen nincs sok esély.
A heal tetszik nekem még,volt róla szó.Megölsz egy zombit és ki lehet venni a DNS-ét amibõl késõbb HP-t lehet csinálni(az egyik képen az injekciós tû).Gondolom kaja kicsit tol fle a hp-n és éhséget vesz el,míg ez azért nagyobb mennyiségben csúsztatja a hp-nkat.
És egyet akarok még.Erdõben is legyen zombi!
Amikor az ember kóricál a vadonban hogy lenyugodjon a városi hercehurcától egy kis házhoz érve benyisson mert aludni kell,éjjel rajtaüssön egy falka.
Ez is izgalmasabbá tenné.
Az egészet úgy képzelem el mint a TWD-ben amikor visszamennek a városba ellátmányért.Rizikós,csendes,gyors kell hogy legyen.Visszatérve meg leadható a küldetés,elosztható az XP.eladás/vétel is ott menne.
Esetleg lehetne játékosok között is trade.pl egyedül bandukolok:
És meglátom hogy jobb oldalt ott egy ház.bemegyek és pár srác éppen kajál és nekem az kéne pont akkor lõszer fejében kapok pl konzervet/kenyeret/húst.
Én nekem ez lenne a tökéletes.Valszeg jó pár évig játszanék vele.Fõleg hogy ha jó eladást produkál akkor újabb helyszínek jönnek,supportolás ezerrel stbstb.
kicsit hosszú lett,de ennyire várom😊
A fogyási sebességet meg belövik úgy hogy jó legyen, nem tudok jobbat😄
Mert ha 1 perc alatt vagy hamarabb akkor irritáló, ha meg túl sokáig tudsz futni akkor meg értelmetlen (a zombik nem fognak tudni elkapni).
Persze ezt játékban szimulálni nehéz, mert akkor megrohadt unalmas lesz....
Eric Nordin a zombik sebességérõl: ,,Our zombies are moving slightly slower than you - so with enough patience and enough stamina you can lose them, but it’s not easy to do."
Ja, remélem itt nem szupergyors zombik lesznek, az mindíg olyan kiábrándító...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Majd beta/alpha teszt alatt!
Mondjuk egy kép alapján nem vonok le egybõl ekkora következtetéseket.Csak eddig nem mutattak ennyit egy képen.
De ahogy látom sidearm is lesz(miért ne lenne).Colt 1911 ha minden igaz.
Az alsó képen viszont passz hogy milyen fegyver lehet.
a Z-horde remélem nem lesz ilyen sok és könnyen ölhetõ.Az nálam mínusz pont lenne.

Már borzasztóan várom a gamet!😄
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Akarom!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A busz meg Bay Ridge, Brooklyn.
Létezõ járat!
itt lehet megnézni az útját
siman kiraly volt! Te is tudod mitol RPG egy RPG... benne is van a neveben... szituacioban jatszol el osszetett szemelyisegeket... lehetoleg olyan karikat amik nem hasonlitanak rad 😊 (Ezert imadom a Cthulhut, lehet borzongani, nyomozni meg modern eraban kutakodni, jo meselo, jok a tagok es voala jo a party is)
A zombis tema nalam nem merul ki a splatterben... En nagyon is szeretnem, hogy a WD ebben az iranyban folytatodna 😛 (posztapok extrem szociodrama, vagymiaszosz)
de ugye masok vagyunk 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A második ebben sztem nem lett rosszabb, itt is ugyanúgy sok az üresjárat - bár tény a farm létezése már önmagában teljesen irreális hülyeség (gyak egy fegyveres ember - otis - megvédte volna annyi idõn keresztül?)
Nem véletlen hogy a sorozat nem acsak horror hanem DRÁMA kategóriában is szerepel.
FElirattal szerencsére jó nézni, amikor trécselnek 2x vagy 4x sebességgel pörgetem.
Annyira feszült lettem az évad végére hogy kaszáltam is a sorozatot!
Úgyhogy tényleg fontos volt a feszültségkeltés úgy 12 részen keresztül...
Ha követik az elsõ évad feléig tartó stílust akkor igazán jó lenne.
Vagy ha legalább egyszer beleolvasnak a képregénybe!! már a nézhetõ kategóriát is megüti.Így sajnos az új részek is kétségesek.szerintem persze.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.