4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • XanaxCore
    amúgy a bugot hol kell jelenteni?
  • Árnyvadász
    Nálam is.
  • Evoluti0N
    Nálam is ezt csinálja most.
  • nikopeti
    Nekem nagyrészt betölt de mikor berakna a játékba akkor kirak a menübe és ki kell lépnem,hogy próbálkozzak újra...
  • Árnyvadász
    10 percenként kivág a szemétje. Nekem csak a quick join működik, ha magam szeretném kiválasztani melyik szerveren játszik, mindig azt írja megtelt. Pedig a kiírásban lenne hely még.

Emberek is vannak, sőt sok is. Az tényleg zavaró, hogy mindenki majd ugyanúgy néz ki. Kissé illúzióromboló, de ezen persze bőven lehet változtatni, ha már a többi karakter is elérhető lesz.

Sajnos nyomni kell a W-t a haladáshoz, ezt majd jó lenne automatikusra is megoldani (vagy Laza ötlete alapján), mert itt aztán lehet barangolni és úgy kényelmesebb.

Közepesre rakja a grafikát, úgy fut bár időnként megjelenik egy fps számláló és 17-20 között írja. Majd próbálgatom mennyire más, ha magasabbra rakom. Közben reggel lett, találtam egy fájdalomcsillapítót egy autóban. Egy fazon elől szedtem ki. Ő is arra kutakodott. Aztán itt mentem is a windowsba vissza. Itt dobott ki.
  • XanaxCore
    de igy rám figyelnek a zombik:) mig ha sokan vannak mindig meg nézrk hogy öletik meg magukat:) xd
  • ladista
    Legalább kevesebb ember szomjazik a hátizsákod tartalmára :)
  • XanaxCore
    amúgy miért van hogy engem mindig olyan szervere tesz ahol 2-3ember van...
    délelőtt volt hogy 11en voltunk kb városban az úgy jó volt... de néha idegesít hogy alig vagyunk:S
  • tutituti
    lesz itt sztorizás érzem:D

sajna egymásra még nem lehet joinolni.Akkor lesz jó!
  • Árnyvadász
    Nagy jóság ez! Első élményem TAB és kifagy. Többet inkább nem nyomtam meg. Második élményem, mikor is tök sötétben lerak valahova, indulok, érkezem egy pár épülethez, ahol is több ember is zseblámpával kóricál és zombikat futtatnak. Odamegyek, majd egy autó tetejére, nehogy valamelyik hörgő szépség megharapjon és szólok a srácnak aki 10 méterre van tőlem, hogy jöjjön fel a kocsira. Működjünk együtt, nagyobb az esély, meg keressünk valami fegyvert.

Oda jön felmászik és minden rendben is, de elkezd ütni a zseblámpával. Mikor fele életerőm bánja, elkezdek futni, de a zombik lecsapnak. 4 perces karakter volt és hardcore.

Na a második karakterrel már jobb egy fokkal a helyzet, mert nincs annyira sötét, hajnalodik és valami építkezési területhez érek. Körbenézek az emeleteken. Zombik nincsenek, az csak 1 volt, kezdő pontnál, de jobbnak láttam békén hagyni. Mondjuk szépen morgott. Szóval körülnéztem, látom az úton van valaki. Szólok neki, beszélünk, odajön. Haverkodunk, jó fej, ketten megyünk felfedezni. Mondja nekem, szomjas. Nesze itt a kólám. Keresgélünk, 2 üzenetkapszulát találunk, de senki nem írt bele. Aztán egyszer csak egy harmadik figura van a parkolóban. Nem támad, mi sem, fasza minden, közben a tetőn is settenkedik valami/valaki. Sose tudom meg ki volt, itt kifagyott.

A játék amúgy kurva jó.
  • tutituti
    ott futottam a tő feletti északon lévő városban(egyik videóban volt pont amikor bement a boltba a srác és dobálta a flare-t) na és nem volt innivalóm ment le a hp-m,rámjöttek a zombik futok mindenhova és mondom huhh leráztam őket(deka fegyver nem volt nálam,lecsúsztam a szikláról 6% hp-m volt játék eleje óta) szép lassan hátrafordulok és paff megöl a male zombi:D

De amit nem ajánlok senkinek az balra a tó mellett ott egy sárga paca amihez vezet az út.Ott van egy elkerített építési terület szerű valami.
    van ott gödör hullákkal nagy bányagépek stb.
    Ott nálam 3/3 egy darab loot nem volt....viszont a tó körül tényleg van sok.

Amúgy valaki talált helicopter crash site-ot?elvileg kéne hogy legyen.
    És a lezárt mapról kiugrást/kisétálást?
    az lesz a következő nekifutásom.
  • Fpocok
    Nem haragszom.
  • XanaxCore
    annyit az előnyről hát nem tudom volt hogy hamarabb levertem zseblámpával mint ütővel a zombit... de amugy van egy város a tó mellet na ott belehet pakolni elég sok időre:D
  • Evoluti0N
    Ne haragudj. Megértem, h nem lehet állandóan pozitívumokat írni a játékról, mivel még sok negatívuma van. Azonban azt veszem észre, h te megállás nélkül, állandóan panaszkodsz. Nem unod?
  • tutituti
    a baseball bat ugyanaz mint a flashlight.Ami alapból van.
    teháááát mint már ezerszer mondtam nem jutsz előnyhöz!
  • Evoluti0N
    Lőfegyvert nem lehet.
  • Fpocok
    Pont az ilyenek miatt hányok az ehhez hasonló játékokhoz. Na meg az volt, hogy nem lehet fegyvert venni. Nem a faszt nem...
  • KiruHoshino
  • tutituti
    banhammer leccgó
  • XanaxCore
    MIért nem használja az éjjel látót? xDxD sokkal jobb úgy:O
  • KiruHoshino

Sorry rossz videót linkeltem.
  • KiruHoshino
  • Fpocok
    Már levette.
    A balfasz...
  • AntiHero
    Privát ^^
  • Fpocok
    Megvan az első (akit én találtam) banjelöltünk:
  • AntiHero
    Igen mindent megkapsz
  • Laza
    A DayZ-ben is az volt a legborzasztóbb, hogy a vidéken való több órás futkosás alatt végig nyomni kellett a gombot (W).
    Aztán meguntam, és csináltam egy AutoHotkey-es scriptet, amivel folyamatosan lehet futni.

Ha esetleg érdekel valakit, itt a script, csak át kell írni benne a játék ablakának a nevére (az ArmA 2 OA helyére), és balcontrol + W -t kell nyomni a játék alatt, ugyanezzel kikapcsolni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    #IfWinActive, ArmA 2 OA
    LControl::Send % \"{w \" ((Cnt := !Cnt) ? \"Down}\" : \"Up}\" )

• Ozzyehh
    Csak még 1 valami, ha a pioneert veszem akkor is addig játszhatok amíg akarok ugye? tehát mindent megkapok az alfa meg a béta után is?
  • Ozzyehh
    Asszem megveszem :D lesz ami lesz:D
  • Laza
    Na, akkor ebben van shared stash ... az jó, legalább el lehet pakolni valamit az utókornak is :)
  • KiruHoshino
    Nekem csak egy Athlon 64 X2 Dual Core 5200+-os procim van 3GB rammal és egy Geforce 7800 GTX-el. DayZ ment. Remélem ez is. :)
  • Ozzyehh
    2 magos procival 2giga rammal
  • Ozzyehh
    Hm akkor olyan 1024x768 médium-low shadow off ha lehet akkor simán mennie kell
  • XanaxCore
    Úgy tudom lesz.
  • xalyy
    Azt megmondanátok, hogy van-e jármű a játékban? Vagy lesz-e?
  • XanaxCore
    Nem tudom most igy tesztelgetem de 1440x900 512MB kártyával négymagos procival 4giga ramal simán megy Mediumon.
  • Ozzyehh
    Mondjuk ezért nem mind1 milyen beállításokat használtok... itt értem a felbontást pl

lehet hogy 1024x768 ban egy gyengébb gépen is elfutna low beállításokkal vagy médium... és ha kilehet kapcsolni az árnyékot talán az is sokat dob
  • mijki
    Sziasztok!

Az ismerősömmel az első hírek óta szemezgetünk a játékkal, csak nem tudjuk hogy érdemes lenne-e megvenni, ezért szeretnénk kipróbálni előtte.
    Szóval akinek még van invite key-je, és nem használná föl, 2db-ot eltudna küldeni PM-ben?

Előre is köszönöm.
  • Syskillerhun
    Üdv a "Z" vadásztársaságnak!!
    intel d 3,4Ghz 2 GB RAM, Ati RAdeon hd4850 vid kártyával reggel tudtam játszani vele kb 15 percet mert mentem melóba, volt 15-17 fps...
    fejlesztetnem kell , de sürgősen...
    este jön valaki majd lootolni?
    SysK
  • XanaxCore
    Nekem ATI Radeon HD 5670 !magos proci 4giga ram és fut... amúgy nem tudom remélem az véglegesnek nem lesz ennyire nagy a követelménye.