4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Árnyvadász
    Szerintem azzal a kártyával nem tudsz neten vásárolni. Esetleg nem Maestro?
    Mert kollégámnak pl. ezért nem megy. Visa, Visa Electron, MasterCard kártyákkal eddig nem volt gondom. Esetleg olyat tudok elképzelni, hogy valami gebasz van és amiatt nem megy, kártyád meg jó.

Ha végképp nem megy, inkább csinálj egy PayPal fiókot és próbáld meg úgy. Persze annak is feltétele, hogy netes tranzakciókat tudjon a kártyád.

Amúgy meg személyes jótanács: Ne vedd meg előre! Fejlesztenek egy csomó ilyen típusú játékot. Várd ki melyik mit tud nyújtani. Párat felsorolok:

State of Decay, Survarium, DayZ Standalone

Meg biztos lesz még. Most nagyon rákattantak a témára. Népszerű a zombis játék meg a világégéses, ennek kettőse meg nagyon újszerű még és nagy lehetőségek vannak benne.

De ezeknek ki kell forrnia és végleges kódra érdemes bármilyen pénzt kiadni.
  • Cseri0058
    Kéne egy kis segítség...
    meg akarom venni a játékot bankkártyával de egyszerűen nem megy. sosem csináltam ilyet.
    ezt írja:
    This transaction was declined. Please contact your bank or financial institution. You may also try a different card number.
    van pénz rajta. tegnap este is próbáltam akkor valami hiba miatt azt írta hogy sikertelen..de most már mindig ezt írja ki.
    segítsetek pls.
  • tutituti
    De ezt mondom már három oldalon keresztül.
    Nem vehetsz olyan fegyvert ami előnyhöz juttatna.
    Nem lesz mesterlövészpuskád sem pedig minigun se semmi.
    Az alap ütőfegyverekkel most már sokat nem érsz.
    A töltény meg nem rendes pénzbe kerül hanem belsőbe.
    És ez így is lesz a későbbiekben.
    magyarul amit vehetsz a pénzeden az csak kosztumizációs tárgy.

Én is elítélem az olyan játékot mint a wot mert ott a sok pénz nyer.
    Itt viszont nem.

A két modellnek annyi köze hogy a minecraft modell azt jelenti:megveszed a tesztelés alatt lévő játék jogát és nem kell újravásárolni és a játékban lévő dolgok ingyenesek.(skinek stb ugye nem pl. bad company 2)

• Laza
    "Laza te amúgy úgy mondasz negatív véleményt hogy ki se próbáltad?
    Mert úgy elég nehéz szerintem..

Nem fényezni akarom a játékot de akinek az üzleti modellel van problémája az nem játszott se minecraft modellt használó sem pedig p2w modellel sem igazán!"

A fizetési rendszerének véleményezéséhez nem kell kipróbálni, arra elég sok játék nyíjt már valós példát.

Egyébként ne keverjük már a szezont a fazonnal ... mi köze van a mikrotranzakciós rendszernek a MineCrafthoz? Semmi?

Max annyi közü van egymáshoz, hogy alfa/beta állapotban megveheted a játékot, megegyezik a MineCraft modellel (azaz nem teljesen, mert ott 10$ és alatta volt, nem majdnem normál játék árban, de ez részletkérdés).

De az in game currency már nem. Ha valódi pénzért vehetsz majd in game dollárt, akkor az mikrotranzakciós rendszer lesz (ala WoT). Na most játék dollárért nem csak macis zsákot meg álarcot lehet venni, ha jól láttam. De erre mondtam azt, hogy ha csak customizációra lehet valódi pénzt költeni, az nem baj.

Tehát ha a valódi pénz bevonásából nem fegyvereket és egyéb valós előnyt adó eszközöket lehet venni, akkor nincs baj.
    Hogy példát említsek, WoT-ban extra lőszert lehet venni a valódi pénzből, még az alap tankokhoz is ... kapásból élvezheted az előnyt.

A WoW-ban is lehet venni valódi pénzért mountot, de az nem befolyásolja a játékot a többiekkel szemben.
  • tutituti
    Na most először találtam egy heli crash site-ot az erdőben.
    Persze sehol nem volt egy fegyver a közelében se semmi más:)
  • tutituti
    Az megszűnik ha javítják a global inventory-t

Mert találok egy sniper fegyvert.Tudom hogy oda spawnol.felveszem kilog,be inventoryba. egy másik karakternek odaadom és azzal amelyikkel találtam csak ki be lépek és mindig felveszem a töltényt vagy/meg fegyvert.és átadom annak akivel lődözök.
    Így végtelen töltényem van:/

Ha majd csak kaja meg ital és bandage-et lehet bepakolni akkor jó lesz.Így tényleg sux a dolog.
  • Evoluti0N
    Hát én sajnos elég gyakran meghalok, mert szeretnek az emberek csak úgy poénból lelőni. Tegnap is pl. a nyílpuskás esetnél eltereltem a halott fickó közeléből a sok zombit, addig a haverom pakolta a cuccait. Szépen menekülök a zombik elől, kezdem lerázni őket, erre vmi paraszt előugrik a semmiből és csak úgy hátbalő.
  • ladista
    egy-kettőt én is.
  • XanaxCore
    Én október 31.én kiteszek :)
  • tutituti
    Akik megvették az közepes vagy legendary pack-ot azok kaptak 2napos próba kódot.
    Valszeg majd október előtt lesz pár.
    De facebookon és más fórumokon is lesznek biztos kirakva
  • Mr_no_NaMe
    No és kulcsot, honnan tudok szerezni?
  • tutituti
    kell a key.A próba lehetőség majd csak okt31. körül lesz ha valaki ad hozzá majd kulcsot.Illetve rebesgetik hogy lesz nyílt hétvége is.Bár ezt kétlem.
  • Mr_no_NaMe
    Ki tudom én ezt a játékot próbálni úgy, hogy letöltöm azt ami ki van írva oda a banner alá? Vagy kell ehhez key? :(
  • tutituti
    Furcsamód ismerősöm és én is találunk töltényeket,fegyvereket és nem halunk meg úton útfélen.Én napi 4 órát játszottam vele és van hátizsákom tele itallal és tölténnyel.
    A legtöbb tárgyat amúgy xp-ért lehet venni meg belső pénzért.
    Aki meg macis hátizsákot akar venni meg bohócálarcot az vegyen rendes pénzért.
    Laza te amúgy úgy mondasz negatív véleményt hogy ki se próbáltad?
    Mert úgy elég nehéz szerintem..

Nem fényezni akarom a játékot de akinek az üzleti modellel van problémája az nem játszott se minecraft modellt használó sem pedig p2w modellel sem igazán!
  • AntiHero
    Mivel lehet saját szervert majd bérelni ezért 0 az esélye, hogy olyannal játssz akivel nem akarsz :)
  • Árnyvadász
    "aki meg esténként játszik 2-3 órát, az valszeg halálra fogja magát szopni"

Vagyis a többség.
  • Laza
    "Érdekes, jó játék lesz ez, ne az alfa és ne két nap után mondjunk róla ítéletet :)"

Én nem a játékról mondok ítéletet, hanem az üzleti modellről. Persze ez sem ítélet, hanem vélemény a jelenlegi helyzetről.
    A hasonló rendszerek azt eredményezik, hogy vagy non-stop farmolsz vagy beleteszel egy rakás pénzt és Te leszel a Jani ... aki meg esténként játszik 2-3 órát, az valszeg halálra fogja magát szopni. De ne így legyen :)

Én már most is a DayZ-ben csak olyan szerverre megyek játszani, hol max 1-2 ember van rajtam kívül.
  • Árnyvadász
    Két pozitívumot meg egy élményt leírok.

Napsütés és az árnyékok. Ez nagyon jó, még a többi AAA játékhoz képest is. Faszán néznek ki, ahogy megnyúlnak, ha kisebb szögben érkezik a fény.

Vérzés. Egy másik játékos volt mellettem, be kellett volna kötözni, de nálam a bézbózon kívül semmi nem volt és akármerre ment, folyt belőle a vér a földön. Vérnyom alapján lehetett követni lazán. Jól is nézett ki a tócsa.

Az élmény meg szintén a nap/árnyék hatás váltotta ki. Szikla alatt húztam meg magam. Nem akartam már más játékossal találkozni (jó párat láttam már messziről), mert meguntam, hogy 60%-ban kinyírnak. Lassan haladok, erre látok egy árnyékot mozogni az úton. Először azt hittem én vagyok, de mikor megálltam, mozgott tovább. Faszi a szikla tetején lopózott és az árnyéka szerencsére elárulta, mert hátulról akart letámadni. Gyorsan megfordultam, láttam mire készül, de mivel lelepleződött, nem támadott meg.

Szóval vannak jó pillanatai az alfának, de ez persze édes kevés még.

• Laza
    Na de azt kifizetted előre, nem 'ajándékba' adták azt a játékpénzt. És nem volt olcsó. Ahogy a marketplace árakat elnézem, még kevés is :) (bár lehet ezek az árak csak direkt lettek egyelőre felnyomva).
  • ladista
    Viszont -sajnos- észrevettem, hogy a karakter halála esetén elvész az "ingyen" éjjellátó is. Felejthetetlen élmény volt hallás alapján, zseblámpa nélkül (az is ugrott halálkor) kóvályogni egy kis falucskában...kocsitetőről-kocsitetőre :D
  • ladista
    Kapunk játékpénzt: a legendek 30 dolcsit, a pioneerek 15-öt. A játék ára szerintem egyáltalán nem drága a többiéhez képest, 4-6k-ért nem sok mindent kaphatsz.
    Aki meg alfa-béta fázis alatt pénzt feccöl bele..az meg is érdemli :)

Azért ha 250 fős szerverek lesznek, feltételezem, hogy nem az összes vesz magának fegyvert, azt a párat meg el kell kerülni (persze ha van rá lehetőséged).

Érdekes, jó játék lesz ez, ne az alfa és ne két nap után mondjunk róla ítéletet :)
  • AntiHero
    A Pioneer - 15$ A Legend - 30$ kap elkölteni!. Csak most még alfában nem aktív.
  • Laza
    Az ilyen egyenlőtlen 'játékokat' utálom és messziről elkerülöm.
    Ha csak customizáció, azaz hogy milyen ruha legyen rajta meg sisak, stb, az még elmegy ... de ha már jelentős játékmenetbeli előnyt kap, ráadásul egy olyan játékban, ahol ha meghalok bukom minden cuccom, az egyenesen undorítóóó!!
    És még pénzt is kérnek a játékért? Már ezek a alfa/béta árak is pofátlanul drágák a többi játék áraihoz képest.

Ha lett volna egy minimális eszük, fogják és minden beta vásárlónak adnak extra felár nélkül játékdollárt, amit szabadon költögethetnének mindenre a játékban, majd a beta végén resetelik az egészet. Azok, akik ez idő alatt hozzászoktak a vásárolgatáshoz, azok valószínűleg valamennyi pénzt rá fognak áldozni később is. Viszont ha már a beta alatt is valódi pénzt kell leverni, akkor ennek kicsi a valószínűsége egy bughalmazban.
  • Evoluti0N
    Pedig sajnos gyanús, h így lesz. Néhány hozzászólással lejjebb írtam, h találtunk 2 íjpuskát egy halott játékosnál. Persze nyíl nem volt hozzá. Aki nem sajnálja a pénzt, az vesz majd a marketplace-ben egy csomó nyilat hozzá, mi meg majd keresgélhetünk órákig, h találjunk 1-2-t. Erősen kétlem, h minden bokorban terem nyíl.
  • Laza
    Kb ugyanezt mondtam Én is, ez tavaszra lesz valamelyest normálisan játszható, nem novemberben, ahogy tervezik.

A másik, ami már a játék vásárlásnál szemet szúrt, hogy 'in game currency' van, ami általában annyit tesz, hogy igazi pénzért kapsz majd játékbeli pénzt, amit elkölthetsz a belső marketen.
    Na, a beta árai alapján (in game dollár) nem kevés pénz kell 1-1 cucchoz, amit ráadásul gondolom el is veszíthetsz ha meghalsz. Szóval kapunk egy újabb buzi mikrotranzakciós játékot, ahol ráadásul nem csak a customizációra költhetsz, hanem konkrétan játékbeli előnyöket élvezel, ha fizetsz. Ha pedig így lesz akkor én ebből nem kérek, köszönöm.
  • Evoluti0N
    Van benne valami. Ha új karaktert kezd az ember, akkor nem kap hozzá alapvető cuccokat, hanem a global inventory-ból kell pakolnia bele, ami előbb-utóbb kifogy. Ha később is ilyen gyorsan megszomjazik a játékos karaktere, akkor ez nagyon gáz lesz. Vagy a játék 90%-át innivaló keresésével tölti el majd az ember, vagy a marketplace-ben lesz kénytelen venni.
  • Árnyvadász
    Tegnapi nap összegzése:

A játék jelen formájában egy játszhatatlan bughalmaz. Felesleges szépítgetni. 2 hét múlva béta? Felejtsd el. Itt olyan alap dolgokat kell kijavítani ami több hónapot vesz igénybe.

A másik részről meg látszik a fény az alagút végén. Sajnos az is tisztán látszik, hogy itt nagyon rámentek a pénzért vehető cuccokra. Hiszen a loot-ot ők fogják szabályozni, a karakterek meg, ha így marad a nehézség, akkor pillanatok alatt meghalnak és emiatt nem árt a kaját, piát beszerezni piacról.

A másik dolog, hogy a pénz ott van. Jó sokan megvették, szóval tessék iparkodni és jövő tavaszra szeretnék egy jó kis zombis túlélő játékot a pénzemért amit kifizettem. Addigra tartom reálisnak, hogy ebből a kódszemétből kihoznak valami normálisat.

Az egészben a legszebb viszont az, hogy már ez az alfa is van legalább annyira jó, hogy lehessen valamelyest élvezni. Egyedül. Többen meg már nagyon is megvan ez a faktor benne.

Legjobb meg az lenne, ha EA, UBISoft vagy hasonló nagyvállalat szépen fogná és ráküldene vagy 50 embert egy ilyen túlélős projectre és mai 2012-es szinten (minden téren: animáció, audió stb) kiadnak valami ütőset.

Addig meg ezek a kis cégek próbálkozhatnak.
  • Fpocok
    Há de hova ajándékozzák, amikor csak az ő email címükkel lehet beregelni.
  • oneal1
    LOL:D

"Elajándékozhatják" LOOOOL:D
  • Evoluti0N
    Lol! Most olvastam facen, h sokan, akik ma vették meg a játékot, vmi hiba miatt 10-30 kulcsot kaptak. Azt írták a fejlesztők, h mivel nem tudnak utólag már mit tenni, nyugodtan elajándékozhatják a vásárlók a kulcsaikat másoknak.
  • Evoluti0N
    A láthatatlan zombik is zavaróak tudnak lenni. Nem egyszer előfordult már, h látok a földön egy fekvő, villogó zombit. Amikor a közelébe megyek, elkezd üldözni, ütöget is, de nem látom, mivel beragadt és végig úgy mutatja, mintha a földön feküdne.
  • XanaxCore
    az annyira nem meg általában kerítésen túl vannak pl:D engem jobban idegesít hogy gondol egyet és kidob... vagy hogy indítanám szervere a csatlakozást és "game not found"
  • oneal1
    Nagyon tetszik a game, sok sok hiba van meg de hat alfa:)

Ami leginkabb zsvar sz a zombik hangja, sokszor ugy hallom mintha itt allna mellettem pddig nagyon nem :)
  • XanaxCore
    Na ma este jönnek Új szerverek... Ha minden igaz meg még csomó dolgot javítanak, facebook posztból olvasható..
  • Laza
    Egyébként néztem egy kb 21 perces videót ... hát, lehet az erdő jól meg van csinálva, de a városok (szerűségek) borzalmasan néznek ki. Elnagyoltak, tök üres épületek, stb. Ez a játék még tényleg nagyon kezdetleges, kb semmi értelme nincs vele játszani (még) :)
  • Laza
    Persze, csak túl nagy a büntetés a PvP halálért ...
    Pl a DayZ-ben a zombik csak egyszerű statiszták, ha nem lennének más játékosok, akkor folyamatosan szaladnék, majd be vmi épületbe, ahol lelassulnak ... viszont annak sincs sok értelme, hogy a jobb lelőhelyeket sniperek kempelik, és semmit nem lehet csinálni, max olyan szerveren, ahol nincs más.

A másik meg a közös játék ... hány, de hány órát szoptam szét azzal DayZ-ben, hogy egy helyre kerüljenek a karakterek egy időben. Mindenki szanaszét, ha vki meghal ráadásul a világ végére teszi. A közös játékot max akkor lehetett összehozni, ha napokig egy időben játszottunk.

Na majd meglátjuk mi lesz ennek is a vége.
  • Evoluti0N
    Nem quick joinoltunk, hanem kiválasztottuk a szervert és ugyanarra mentünk. Mondjuk ennek az volt a nagy negatívuma, h halálra "rejpöltük" a join-t, mire sikerül bejutni.
  • tutituti
    aha

Evoluti0n: hogy tudtatok egy helyre bejoinolni?Szerencse?

A létrázás tuti lesz,és hál istennek a zombik nem tudnak létrázni
  • oneal1
    a global invertoriba csak úgy lehet kimenteni a cuccokat ha felszedtem sima invertoriba és utána kiléptem a menübe?
  • Evoluti0N
    Hangulat nagyon ott van. Érdemes legalább ketten együtt játszani. 2x is eljátszottuk egy haverommal, h miután a zombik megöltek egy játékost, az egyikünk elterelte a közelből őlet, a másik meg lootolt. Sikerült is szereznünk 1-1 íjpuskát :)