4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • XanaxCore
    most amúgy ha a zombik megharapnak zombi lesz azember de ha egy ember harapja meg a zombit?? akkor emberlesza zombi?? xdxd
  • tutituti
    Ahogy egy valós szituációban is ha ez történne

kivéve ha előtte már nem akasztottam volna fel magam a lámpára ugye:DD
  • Árnyvadász
    Az biztos nem.
  • Ozzyehh
    Ez kb a ne bízz senkiben játék:D tényleg csak abban akit ismersz
  • XanaxCore
    én ma olyan 3órát mentem egy német srácal:D nem sok magyart találok fent.még sajna:s
  • ladista
    Én voltam a hülye mondjuk, mert egy kisvárosban voltam és erősen vizsgálódtam egy tűzoltóautó tetejéről, hogy merre is kellene kikeverednem belőle. Jó pár túlélőt láttam és onnan már bármilyen áron el kellett volna szaladnom.
    Gyerek jön, kérdezi barát vagyok-e, válaszolok, hogy igen, aztán keresem a kiutat tovább, aztán ár csak azt látom, hogy klopfolja a búrám :(

Nem baj, tanultam ebből is.
  • tutituti
    Ma haverral összefutottunk.Lelőttem a srácot aki mellettunk ment baseball battel.mindig mögénk került,nem bíztam benne.Aztán volt egy crash és ujra.mentünk a heli crash site felé és ott futott egy srác.leszedtem ismét.eltűnt a lootja keresgéltük hátha csak beszorult.Erre haverom körbefutott de megijedt és leütött ezután ő is meghalt valamiért.Nagyon jó kör volt:D
  • XanaxCore
    hát én már néha unom hogy mindig üldöznek a cuccaimért igy ha látom hogy sok player van akkor mindig úgy megyek hogy össze szedem a zombikat és akkor sose velem foglalkoznak:D xD
  • ladista
    Na, agyonvert egy "társam", de legalább nem lootolt belőlem semmit a hulyekocogja.
  • KiruHoshino
    Ha ennyire nem tetszik küld el nekem a kulcsod én szívesen játszanék vele.
  • Panzeradler #1261
    Játszottál? ALPHA TEST tudod mit jelent ez? Vagy el kell magyarázni? Mit vártok ettől, úgy komolyan?
    Vicces ingame is és itt is olvasni, hogy mekkora szar blablabla. Nem azért van ez nektek, hogy játszatok és élvezzétek, hanem, hogy TESZTELJETEK, küldjétek a visszajelzéseket stb.

Komolyan azok az emberek akik ezt képesek leszarozni vicc kategóriába tartoznak.
  • tutituti
    az igen..

Viszont nincs már nightvision!
  • Evoluti0N
    Lol már. Ma 2x is úgy spawnoltam be, h a levegőből esett le a karim és 76 életem maradt a zuhanás után.
  • tutituti
    nem úr aki nem pazal:D
  • XanaxCore
    De azért meg vetted! xD
  • oreal
    Je'zus isten! ez mi ez a szar ?! ez nem jatek,de meg programnak se mernem nevezni :)))) a Mortal online ota nem jatszottam ekkora tra'gya halommal.
    Free to play browser based jatekok kulon szinten vannak.De most ez tenyleg komoly? Alpha ide vagy oda,MI EZ ?! tiszta'ra lesokkolt muszaly elszivnom gyorsba egy cigit amig porog az uninstall hogy lenyugodjak.
  • tutituti
    Én nem erőltetem ezt már.
    Aki élvezi az élvezi,aki nem,nem.
    Szerintem egy alfához képest nem rossz,sőt.
    mindenki azt kapta amit ígértek!

Lassan fellesek a ts-re és valahogy megoldjuk hogy többen egy helyen legyünk.Sikerült úgyis egy helyet találni ahol mosber fegyver spawnol.
    A térképet már kicopyztam úgyhogy majd valami privát helyre felrakom és lehet majd egymásnak magyarázni hol mi van vagy hol találkozzunk aszerveren
  • xalyy
    Hát ha ez tényleg igaz
    de sejthető, hogy valahol egy lusta dolgozó egy kicsivel hamarabb akart hazajutni, s a kezébe kerülő első játékból átmásolt egy részletet, bízva abban, hogy úgysem olvassa el senki a szerződést.
    akkor komolyan azt kell mondjam még ők is jobban unják, mint mi és ebből tényleg nem lesz egy rendes játék, csak gondoljatok bele ha már így az elejin ennyire elcseszik és fél vállról veszik az egészet akkor mit várjunk a későbbiekben?
  • oneal1
    amúgy lehet fikázni ezt az alfát, de totál értelmetlen...:D

ki lesznek javítva a hibák azt kész:)

Am meg kva hangulatos! Kár, hogy a firendlist nélkül így egyedül kóborolva kicsit gány, hogy mindenkit le kell ölnöd mert kül téged nyírnak ki...:D
  • Cseri0058
    State of Decay ez nagyon jól néz ki de gondolom lesz pár év mire kiadják.
    a dayz vel játszottam tetszett is de nem volt meg eredetiben és így nem volt túl jó. ezért akarom megvenni ezt. ez szerintem jobb lesz a dayz nél ha már most nem jobb.ne felejtsd hogy ez még alfa verzió így ez persze h tele van még hibával.meg szerintem ezt jó sok évig fogják fejlesztgetni.
    na vissza a vásárláshoz.
    az lehet probléma hogy nem dombornyomott a kártya?
  • Evoluti0N
    lol
  • Evoluti0N
    -erről
  • Evoluti0N
    Ha valóban csak azzal az email címmel lehetne regisztrálni, amire kaptad a kulcsot, akkor úgy tettek volna, mintha ez az egész eset meg se történt volna. Azonban mivel kijelentették, h nyugodtan el lehet ajándékozni, így sztem nem erről így van.
  • xalyy
    Nemtudom, minden esetre ha valaki ma vette meg és olyan nagy lelkű nem adna 2 kulcsot egyet nekem és a haveromnak? :D Ha már úgyis 10-30 között van neki? Thanks
  • XanaxCore
    De lehet hogy ezt megváltoztaták már..
  • Fpocok
    Pedig elvileg nem. Az van odaírva, hogy írjuk be az emailt, AMELYIKRE KAPTUK A KULCSOT.
  • Fpocok
    Jaaa... akkor rosszul tudtam, mea culpa.
  • XanaxCore
    az e-mail csak azért kell hogy hova küldje a serialt. én is más e-mail-l reggeltem mint amire a serial jött...
  • Fpocok
    De szerintem nem lehet. Mert account kreálásnál kell az email, amire kapta. Az meg csak egy van, nem?
  • xalyy
    De figyeljetek akkor most aki ma vette meg 10-30 IGAZI serialt kapott pluszba? Ha ez így van akkor indulhat a kulcsvadászat :D
  • tutituti
    barátokkal érdemes.És ne harapjon meg a zombi!
  • Árnyvadász
    Köszi! Megnézem mi is ez. Erről még nem hallottam. Mondjuk a Steam GreenLight modell az ismerős.
  • tutituti
    Próbáld ki a No more Room in hell-t

bár az nem nyitott pályás de elég nehéz az is.
    nem egy agyatlan l4d2 lövölde, ami persze hihetetlenül jó!

• Árnyvadász
    DayZ az nem fogott meg. Ezért is választottam ezt. Kivárom amíg megcsinálják rendesen. Nagyon mást úgy se tudok tenni. Meg kipróbálom a Deadlight-ot. Már csak a zombi hangulat miatt is.
  • Árnyvadász
    Ja ez így van. Itt kőkemény verseny van. Aki először tesz le az asztalra valamit, az kaszál a legtöbbet. Jövőre már okosabbak leszünk. Addigra minden versenyző bemutatkozik.

Cseri: Persze, de ebből is mikorra lesz normális játék szerinted?

Ha megveszed annyit tudsz tenni, hogy játszol egy félig kész, technikailag elmaradt, igénytelen kivitelezésű játékkal, ami ad valamit, de semmi több. Amibe majd halálra gyilkol a sok ezt élvező játékos, akik majd szépen megölik a túlélő játékodat. Ez megérne neked 6700Ft-ot?

Nekem végül is mindegy. Csak gondoltam mielőtt a pénzed kiadod erre, tudd nagyjából mit is kapsz érte cserébe.

• tutituti
    State of Decay tudod hogy 2014 körül jön ki egyes források szerint és először konzolra.Későbbi tervekben van a pc port.

ét választás van dayz vagy warz jelen esetben.kb mind a kettő ez év végéig megjelenik full version-ben.

De próbáld ki a dayz-t.Itt kevesebb a halált okozó bug és kicsit árkádosabb míg a dayz azért egy katonai szimulátor programba van ültetve.Tehát ott a realitás nagyobb ahogy az is, hogy kb úton útfélen meghalsz.
  • Cseri0058
    State of Decay ez kitudja mikor jelenik meg még...
  • Árnyvadász
    Gondolom megint szarakodik az oldaluk. Tényleg nem akarlak lebeszélni, de szerintem ne vedd meg. Nagyon gagyi az egész. Egyszerűen annyira szar, hogy ilyet még ingyen sem lenne pofám kiadni.

Az egyetlen dolog amiért egyáltalán foglalkoznak vele, mert ez tulajdonképpen az első ilyen típusú játék. Vagyis ez lesz, mert a DayZ az igazából egy MOD. Ha már lenne több ilyen (érdemes megnézni a State of Decay videóját) és mai színvonalon megvalósítva, a War Z labdába se rúgna.

Nem hiszem, hogy ez már nagyon más lenne. Kibogarásszák a bugokat maximum, de attól még a technikai színvonal a béka segge alatt marad.

A játékban lévő animációktól pl. szabályosan hányni lehet. Zombik mozgása, ütései, meg ahogy őket ütöd és van egyetlen, mindig ugyanolyan vérfröccs textúra... Halál gagyi. Nem hiszem, hogy ezen olyan drasztikus mértékben változtatnának.

Mondom. Elég megnézni az a State of Decay videót. Ég és föld a kettő. Pedig elhiheted, az se több, mint alfa. De legalább a Microsoft mögöttük áll. Pénz van dögivel.

Rajtad áll a döntés.
  • XanaxCore
    Azért itt az szakitja a legnagyobbat aki először kiad egy ilyet még lehet hogy The war Z nem is lesz olyan nagyon jó bár sztem alphahoz kképest elég jó meg hangululat megvan de aki igazán fanatikus az úgy is megveszi és lehet hogy mikor megjelenek az emlitett játékok otthagyják a War Z de végülis azt nézük itt az kaszál aki elöször kijön egy ilyen játékal.
  • Cseri0058
    mastercardos a kártya. de nem értem miért nem tudok vásárolni...