4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#1311 "magyarul amit vehetsz a pénzeden az csak kosztumizációs tárgy."
Már most sem az, úgyhogy várjuk ki a végét mi fog itt még bekerülni.
(már most is van táska, medkit, vakcina, kaja, hangtompító, cobra, stb)
De természetesen nem írom le, Én is azt remélem, hogy végül tényleg csak customizációs cuccok lesznek bent. -
Árnyvadász #1310 Az nagyon jó. Akkor gagyi a gépem az alfához sajnos. Reménykedem a bétában. -
#1309 na megnéztem fraps-l
városban olyan 33 és 40 közt, kinnt 40 felett végig -
#1308 feltétlenül érdekelne! -
#1307 Mostmár Kellene egy magyar csapattárs:D -
Árnyvadász #1306 Ja tényleg, nekem is van még 2 db. Majd 31-én szintén elküldöm. Akik be voltak tervezve lemondták. Szóval inkább jövök én is az SG csoportba. -
#1305 Van 3 még majd akinek kell irjon privit és 31én vagy elsején elküldöm neki. -
#1304 eddig még nem láttam:D akkor ez jó:D
mindjárt megnézem fraps-l és beírom -
Nihilex #1303 Xanax, ha maradna 2 napos serialod ,és megosztanád velem,megköszönném:) -
Árnyvadász #1302 Aha. De amikor nagyon lecsökken (20 alá) akkor a jobb felső sarokba automatikusan kiírja, csak pont a szem ikon környékére. De azért le lehet olvasni. -
#1301 hát ha nagyon lecsökken akkor kiirja...
nálam olyan átlag 25-30 fraps al néztem de városokban mindig ilyen 20körül van. -
#1300 hogy lehet kiiratni? vagy fraps kell hozzá? -
Árnyvadász #1299 Nektek jól fut? Mennyi az fps nálatok? -
#1298 Hát akkor maradna a várakozás :/ És akkor megköszöntem :] -
#1297 5ezervalamenyi.. amúgy ha vársz 31.ig adok egy 2napos serial-t -
#1296 Azt hittem real time. Semmi esetre nem tudom kipróbálni, csak ha megveszem 5 rugóért? :/ -
#1295 huh 7től 7 ig sötét van kb... amúgy a sötét olyan 2 óra.. -
#1294 annyira kipróbálnám...fú...nagyon jó lehet ez a játék :/ és real time megy az idő? tehát mittudomén, 8-9 óráig van sötét? -
#1293 Szerintem kéne valami megkülönböztető jel a banditák, és akik barátságosak... mondjuk messziről ki lehessen szúrni, és ha esetleg a barátkozó megölne egy másik barátkozót, akkor büntit kapna. -
Evoluti0N #1292 Én már senkibe se bízom meg. Egy haverommal játszunk és mindenkit kerülünk. Ha kiírja, h friendly, akkor is addig nem vesszük le róla a szemünket, ameddig el nem távolodunk tőle eléggé.
@tutituti
Nem. De elég dimbes-dombos hely volt. Rövidíteni próbáltam.
Azta az előbb találtam végre lootot. Igaz, h nem fegyver volt, hanem kurva sok csoki, pia, világító cső/bot izé, de nem örültem még kajának a játékban :D -
Árnyvadász #1291 Abban a faluban, ahol a rendőrség van most találtam egy igen érdekes helyet. Eszméletlen mennyiségű loot volt a földön. Két helyen is. Nem tudtam eldönteni ez bug, vagy két játékos maradványa. Hátizsák, fegyverekből legalább 3 fajta, távcső, étel, pia.
Most először volt fegyverem a játék során. Azért így egyszerűbb. Már sima pisztollyal is 1-2 lövés a zombik fejébe és halnak.
Mindenesetre a játékosoktól sokkal jobban fosok. Sokkal veszélyesebbek. -
#1290 Igen, ez a baj az ilyen játékkal: Ember próbálna barátkozni, de a sok köcsög egyből megöli. Erre ő is ilyenné válik, a végén meg a játék egy cod ffa lesz. -
Árnyvadász #1289 Utálom a hülye fasz játékosokat. Végre volt egy jó karakterem, erre ezt is kinyírják. Beértem a városba. Először voltam itt és egyedül. Találtam egy szögesdrót kerítést, le is tettem egy szűkebb zsákutcába estére, pont lezárta. Igaz még csak délután volt, de ide vissza akartam jönni.
Beérek a nagyobb házak közé, látom egy gyerek mászkál. Szólok neki, köszönök, akarom írni, menjünk együtt, erre előveszi a stukkerét és kinyír.
Na azt hiszem innentől kezdve faszom se fog barátkozni.
A kisvárosban a tőparton futottam össze egy sráccal, de az közölte, inkább tartsam a távolságot. Meg is tettem, dumálgattunk picit, leraktam neki egy chemlight-ot, távoztam, majd messziről láttam felveszi, megköszönte. Este jól tud az jönni. Pláne ha kivették az éjjellátót. Azt mondjuk nem néztem még. -
#1288 az a map vége nem? -
Evoluti0N #1287 Ez érdekes volt. Beakadt a karakterem láthatatlan falba. Megpróbáltam átugrani, erre a felrepültem 10 m magasra, lezuhantam és nyekk. -
Árnyvadász #1286 No egész fasza játékot sikerült most abszolválnom. Először is nem vágott ki (update is vót) másodsorban meg egész sokáig túléltem (40 perce biztos bent vagyok és még EU szervert is tudtam választani, nem csak quick join aztán megy ahova gondolja, szóval US-re is akár), kivéve az első két karakterrel, akit lecsaptak, mint a rongyot. Na persze nem a zombik.
Jobb a loot is. Pia, kaja, chemlight egész kis területen belül. FRAPS nevű kütyüt ráengedtem, megnézzem mennyivel tol, de tökmindegy milyen felbontás és részletességgel játszom akkor is 16-19 esetleg 20-21 fps csak az átlagom.
Ez persze tuti jobb lesz már bétában, csak fáj a fejem tőle.
Ja és most ALT-TAB-al vagyok itt, nem vágott ki... de most már igen.
Alakul a molekula azért. -
xalyy #1285 Figyeljtek én mondok nektek egy olyat, hogy ha kiveszik ha bent marad a market úgyis mi kerülünk szarba vagyis azok akik nem vesznek ugyanúgy jó kezdési fegyót. Nem telik el pár hónap, mint minden más játékban ebben is lesz fekete piac a komolyabb piacos fórumokon (blackmarket) és ott ugyanúgy betudja bárki szerezni a különböző fegyvereket sőt még olcsóbban is. Amíg egy játékban van átadási lehetőség addig ez elkerülhetetlen!
-
Cseri0058 #1284 na de várjál. most úgy tűnik mégsem vette le pénzt... -
xalyy #1283 Mondtam vedd fel velem a kapcsolatot de mindegy :D -
#1282 Nem tudom pontosan. Reggel volt. Anyám elment boltba. Én szunyáltam és arra ébredek, hogy magyarázza a bátyámnak, hogy valahol kiesett a zsebéből... Ennyi. :S -
#1281 Hogyan történt?
-
Evoluti0N #1280 Rögtön megkaptam. -
#1279 Anyám ma elhagyott 13ezer ft... Nem csak neked van szar napod. -
Cseri0058 #1278 ti egyből megkaptátok a mailt? -
Cseri0058 #1277 hát persze hogy ez is csak velem történik meg... szánalom ez a nap... -
#1276 -
#1275 *screen.. Sorry -
#1274 Irj a War Z-seknek küldj egy sreen-t a baki tranzakciótól és küld el nekik. Meg írj hozzá pár szép sort. -
Cseri0058 #1273 most ilyenkor mi van?
megvettem az alapot ami csak 31. től lesz jó. na most.
levette a kártyáról a pénzt de mailt nem kaptam. a vásárlásnál meg azt írta hogy nem jó a bankkártya.
ilyenkor mi a teendő? -
Evoluti0N #1272 Valóban így reálisabb, de azért a valóságban nem ölne meg minden gondolkodás nélkül az emberek többsége, aki a játékkal játszik és ott öldököl. :D