4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Laza
    Na, nem szarakodtam, megvettem a genyába a gamet :)

Érdekesség: a Pioneer csomagot vettem meg (29$), mégis a visszaigazoló email szerint a Legend csomagot írja ... ez mindenkinek így van és elírás, vagy lehet vmi miatt tényleg a legendet kapom ennyiért? :)

kép
  • Cnut
    azé legyen link is TÉRKÉP
  • oneal1
    béézbózzzal:DDDDD

looool
  • Cnut
    igen, ugyanaz.
  • Árnyvadász
    Ilyet nem láttam még. Az a piros kockás felső volt rajta, amit az elején ki lehet választani vagy ez más volt?

• Árnyvadász
    Ez jól hangzik! Este menj és közelben csak kúszva. Akkora taj parasztok vannak ebben a játékban, hogy szinte 99% leszednek, ha nem vagy elővigyázatos.

Kedvencem amikor osonok a zombik közt, aztán a semmiből előbukkan a csávó és megöl a bézbózzal. Persze ezt már csak a felülnézeti kamerából látom. Meg ahogy szedi össze a cuccaim. Nem idegesítő, kicsit sem...
  • Cnut
    ti találkoztatok már ilyen piros inges sebezhetetlen csávókkal? én már 3at láttam, eddig azt hittem devek, de ma agyonvert az egyik, az meg nem lenne túl szép...
  • Árnyvadász
    Semmi nem volt, de már én is az új loot spawn után mentem oda. Azért persze megpróbálhatod. Elég sokat kell menni, főleg erdőben.

Esténként poénból be szoktam dobni házakba chemlight-ot. Igen sokáig világít és nagyon látványos. Átfutott a fejemben mi lenne, ha csalinak használnám, de letettem róla.

Flare is király. Abból idáig 1 darabot találtam. Piszok jól néznek ki a saját árnyékok ezek közelében.

Ma megpróbálok bejutni nagyvárosba és bosszút állok minden elvesztett karakteremért.
  • ladista
    Meg kell vásárolni. 10.20-ig kedvezményes árazás van (20, 30 ill. 50 dolcsi). Több költség nincs, szabadon játszható, de mikrotranzakciós. Egyenlőre alfa tesztfázis van. Szerintem 20 dolcsit bőven megér :)
  • bakkerman
    ez fizetős vagy milyen gém? vidik meg képek alapján jónak tűnik
  • ladista
    Végre találtam egy térképet, amin bejelölték a helironcsot. Ma elmegyek meglátogatni, bár óva intenek tőle, mert állítólag sokan lesnek az egyszeri túlélő bőrére.
  • tutituti
    van ott loot?
    Én most készülök odamenni.
    Eddig nem volt semmi ott hátha most az új loot spawn miatt lesz.
  • Laza
    Na, 31-éig még játszható is lesz :)
  • XanaxCore
    nem 8órát dolgoznak egy nap ez tutti:D
  • Árnyvadász
    Patch notes 10/17/12

Multiple Crash fixes
    Fixed bug that was able to equip weapon into quick slot
    Fixed a bug where grenades were not damaging zombies
    Fixed insta kill by melee from behind
    Fixed chat input turning on when pressing TAB key
    Fixed pain sound playing when dead
    Show dead message when you die
    Show player's reputation and if he is legend in show players window
    Fixed bug with flashlight staying on after hiding it
    Can no longer create more than 5 characters.
    New water\food rates (slower depletion)
    Fixed player spawn on map
    Fixed some animations
    Fixed footstep sounds
    Fixed collision geometry on some objects

és

"Flashlight Instakill" solved.

Okaaay :). We've found some nasty bug that allowed you to kill other player with one hit when using melee weapons.

we fixed it, so now it'll take up to 10 hits with flashlight to kill somebody.

következő

Next on our list :

- Invisible zombies desync issue
    - Stucking zombies
    - more stability

Jól nyomják a srácok.
  • Árnyvadász
    Helyi és a Global chat közt F1, F2-vel tudsz váltani. Global kék, másik zöld. Nagyvárosba meg úgy tudsz elmenni, hogy M gombbal előhozod a térképet és az utak mentén keresel nagy szürke pacákat. Az a város.

Tegnapi történetem:

Felmentem északra és bár se loot se zombi, se ember nem volt, találtam egy igen kellemes helyet. Mindenhol hullazsákok hevertek és egy nagy üreg is ki volt ásva, ahol szintén. Mellettük meg munkagépek.

Az építmény is volt. El volt kerítve és minden sarkában őrtorony. Szerencsére fagyni csak egyszer fagyott, amúgy simán lehetett 1 óráig is játszani folyamatosan. Meg biztonság kedvéért megcsináltam a fórumos segítséget is fagyás ellen, de az is lehet a patch is orvosolta.

EU szerverre is be be engedett.

• oneal1
    Segitsen pls valaki, a nagyvarosba hogy jutok el?
  • Laza
    A loothelyek aktívak ki-be logolákor? Gondolom ezt fixelni fogják. Legalábbis DayZ-ben is ha spawn közelében minden loot hely tök üres pont e miatt ... bár elég egy sarokkal arrébb menni, és ott kilogolni, máris jó lesz :)
  • Hexex86 #1333
    Üdv!Engem is megajándékozhatna valaki egy guest key-el!:)Nagyon kíváncsi vagyok rá!Meg a videók alapján és amiket itt olvasok nagyon jó game lehet,csak mielőtt megvenném szeretném majd kipróbálni.Megköszönném,ha valaki megajándékozna egy key-el!:)
  • oneal1
    Melyik a nagy varos?:) en sztem meg oda nem jutottal el:)
  • oneal1
    Nektek sem mukodik mindig a chat a jatekban?

Ott all mellettem vki irok vmit de semmi:S van amikor meg jo. Globalba h lehet irni?
  • Evoluti0N
    Ja és azt kifelejtettem, h vmi idióta meglátott minket és elkezdett kalapáccsal szaladni felénk. Írtam volna neki, h friendly-k vagyunk, de nem volt rá időm és a biztonság úgy követelte, h lelőjem, mert már csak méterek választottak el minket egymástól. Sajnáltam szegényt utána. De bazz ott a pisztoly a kezemben és erre felénk szalad. Btw ez még az "ablakos" és "ajtós" csávók előtt történt.
  • Evoluti0N
    Találtunk közepes táskát nagyvárosban. Mindketten. 18 hely van benne.
  • Evoluti0N
    Regény következik:

EZ a játék állat. Hangulatos állatság. Még így, bugos zombikkal is.

Folyamatosan egy haverommal játszom, a lent következő szövegben a haver szó őt fogja jelölni, illetve ha többesszámban beszélek, akkor ő a másik ember, akire gondolok :D

Ma kezdtünk belerázódni a játékba. Eddig olyan bénák voltunk, h a nagyvárost sikerült elkerülnünk. Emellett kurva sokszor meghaltunk, többnyire játékosok miatt. Loot se nem volt szinte semmink és az új karakter generálása rendszeres procedúra volt. A mai napon betévedtünk a nagyvárosba. Összeszedtünk csomó mindent. Pisztoly lőszerrel(!), géppista, csomó kaja, csomó ital (így már nem volt zavaró, h gyorsan szomjazik a kari), meg minden finomság. Na persze a városban voltak más emberek is. Kerülgettük egymást, mint macska a forró kását. Aztán egyszer csak valaki elkezdett lövöldözni felénk. Befutottunk a parkolóba. Nekem az adrenalinszintem az egekben volt. Játszottam már más multis lövöldözős játékot is, de ott nem volt ekkora tétje annak, h meghal-e az ember. Úgy voltam vele, h nem leszek gyáva, nem lépek ki, h elrakjam biztonságba a fegyvert, hanem szembeszállok velük. Haveromnak nem volt lőszer a fegyverében, ezért őt azzal bíztam meg, h a távcsövével próbálja megtalálni őket. Erre pár méterre egy ház ablakában megláttam az egyiket. Rálőttem: "páf-páf-páf". Meg is sebeztem. Beugrott az ablakon és egy másik kijött az ajtón. Tűzharc indult, lelőtt mindkettőnket.
    Sebaj! Új kari, vissza városba. Megint belootoltunk csomó cuccot. Nekem megint pisztoly, neki ezúttal shoti, immár lőszerrel. Megyünk szépen, erre vki a bokorból sznájperrel: páff. Befutunk házak közé. Itt már nekem volt távcsövem. Nézem, h hol lehet. Közben fedezzük egymás hátát. Megpróbálunk mögé lopakodni. Megint nézem távcsővel. Erre az egyik haverja valahogy a közelünkbe ért és leütött kalapáccsal. Kiabálok haveromnak: "Vigyázz, a közelben ellenség kalapáccsal! Ne hagyd, h elvegye a cuccaimat!" Gyorsan csináltam új karit, beléptem. Eddig az epicbrutál haverom kinyírta a csávót, aki megölt, a sznájperost, egy társukat, akinek géppityuja volt és a negyediket, akinek szintén kalapácsa. Mindkettőnknek egekben az adrenalin. Visszamegyünk. Lootolás. Kilépés. Berakjuk cuccokat global intenvtory-ba. Megint játékba. Megint lootolás. Szépen megszedtük magunkat. Közben besötétedik. Megindulunk el a várostól. Erre vki sznájperrel ránk lő. Visszafordulunk és erre elrikkantja magát: "We are just messing with you guys!". Mondom "Anyád!" (nem mondtam csak gondoltam). Szépen visszafordultunk. Sötét éjszaka. Lámpát nem használunk, h ne lássanak meg minket. Eljutottunk egy katonai bázisra. Sehol ellenség. Talált haverom egy MP5-s fegyót, ideadta. Vissza városba. 1-2 loot felvétele és ennyi. Vége a mai napnak. Pisztoly lőszerrel, MP5 lőszerrel, vmi bazi LMG lőszer nélkül, íjpuska nyíl nélkül, 4 közelharci fegyver, csomó ital, étel, kötszer, gyógyszer. Ezzel zártam a mai napot. Az íjpuska és pár cucc, amit a kezdéskor kapunk. Ezek voltak csak meg azelőtt, h ma elkezdtem volna játszani. Haveromnak is asszem 3 fegyver és sok más jóság.

EPIKUS ÁLLATSÁG!!!!!
  • Fpocok
    00:03 AM GMT

"Flashlight Instakill" solved.

Okaaay . We've found some nasty bug that allowed you to kill other player with one hit when using melee weapons.

we fixed it, so now it'll take up to 10 hits with flashlight to kill somebody.
  • Laza
    Háát, nekem tökéletesen fut max beállításokon :)
    A vér feltöltéshez meg nem kell blood bag, hiszen a sült husival 800-at lehet tölteni magadon, és 3-5 húst dob egy állat, ráadásul még veszély sem fenyeget a gyűjtése és elkészítésekor :)
    Én mikor sütök, rögtön maxra töltöm magam, és a táskámban is viszek mindig min 3-at.
    Azért az elég easy lenne, ha a blood baget magadnak adhatnád be, mikor fel lehet farmolni belőle egy nagy rakással, és 1-ről is feltölt maxra.

Egyébként augusztus óta nem játszom, mióta bejött az az idegesítő partra kidobálós bug ... főleg az a fajta idegesített, ami kiüríti a karaktert (belogoláskor kvázi meghalsz). Állítólag már nincs, de azóta mással játszom :)
  • XanaxCore
    na ne nem hisszem el akkor fayg ám ki mikor találok egy 2fegyvert...
  • tutituti
    És kevés még az orosz.Amikor ők bekeményítenek akkor lesz sírásrívás:D
  • ladista
    Azért a hivatalos fórumon megy rendesen a flame a PVP és PVE játékosok között.
  • tutituti
    A csalók rontották el a legjobban.Szörny ami most ott megy.Csak private hive-ra érdemes menni lassan.
  • KiruHoshino
    Hát van pár idegesítő a DayZ-ben.
    A legnagyobb ami ugyan nem a mód hibája de talán szerintem a legidegesítőbb. Az a játék optimalizálatlansága.
    Emelet hülyeségnek tartom, hogy Blood Bag-et nem lehet egyedül beadni.
    Borzasztóan sok lett a hacker.

Más kifogásolni valóm nincs vele.
  • tutituti
    na egy mókás is:
  • tutituti
    elvileg a nyalóka alakú víztoronynál találta a srác.
  • tutituti
  • ladista
    Érdekes bugba futottam bele. Gyűjtögettem a karakteremmel pár cuccot és kezdtek megszaporodni körülöttem a játékosok, ezért kiléptem, hogy global inventory-ba elspájzoljam őket nehezebb napokra. Kilépés után meglepődve látom, hogy a karakter (amivel egész idáig játszottam) 13 perce halott...loot nulla.
  • tutituti
    Én attól félek hogy kiadják a sima csernót és ennyi.
    Az a baj hogy a többi mapok jobban bejöttek.
  • Laza
    Mondjuk a buzerátor gyereknek ott is valamilyen mikrotranzakciós rendszer az elképzelése ... nagyon remélem, hogy okosan csinálja ...
  • tutituti
    fogunk mi még sírni a dayz modért!
    És a standalone-t meg átkozni.
  • Laza
    Azért a DayZ miatt eladtak az ArmA2 és kiegjéből kb 400-500e példányt, mikor egyébként már a kutya sem vette a játékot :)
    Én is csak a DayZ miatt vettem meg.

Gondolom ezezk is azért jöttek most ki az alfa/beta-val, ráadásul azért adják pénzért, mert a standalone DayZ is valamikor novemberben jönne ki az alfa/beta-val, szintén MineCraft modellben. Addig pedig esélyük van szakítani egy kis lóvét.
  • tutituti

Jelenleg ezek mind pénzért vehetőek meg.ami nincs a játékban csak ugye ez a GC.

Én most találtam egy loot helyet.itt vakcina,ital,kaja és sniper.Tehát pikkpakk megtalálható.
    BÁR aláírom hogy a közepes és nagy táska tényleg csak megvehető.Eddig azt nem találtam.
    bár a nagyvárosba se mentem még be!:D