4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#1391 engem mindig ide dob le.Bármit csinálok,tehát nekem kezdésnek már fegyverem van.jó esetben.:D
Aztán fel a házakhoz és a lakókocsikhoz.ott kalapács és kaja.
Város a rendőrséggel az mészárszék:DDD
egyszer bementem mert mondom megnézem.Sötét volt.mintha vakuztak volna úgy lődöztek az emberek.Összeszartam magam.Végén kiosontam egy darab bandage-dzsel.Bár rendőrségen lehet fegyver.A tűzoltóságon meg backpack.Elvileg -
#1390 Esetleg valaki aki egyedül megy jöhetne melém csapattagnak:D -
Árnyvadász #1389 Fasza. Nem jártam még erre. Pont ma tervezem, szerintem este lesz mire odaérek, esetleg kivárom, hogy az legyen. Nem szeretném, ha kinyírnának, mert a spawn kurva messze van ettől a helytől. Engem legalábbis szinte mindig a térkép közepére dob le (párszor a kezdő legalsó pontra, még az elején), ahol egy domboldalból kell lejönni és rögtön az út túloldalán van egy kisebb város, rendőrséggel a bal szélén. Igazi gyilkos hely ez.
-
#1388 Ez hc karakter ám amivel most játszunk.Azért buksz el mindent.Csak ugye 1 óra a respawn.Ez több lesz majd.
A fix loot helyek meg tesztelve vannak.
ki be lépkedek szerverekre és arányaiban meg vannak már.Pl. Jobb fenn van a nagy tó.A bal oldalánál van egy út.Lefelé van egy kis beugrás.Na ott van 2:3 arányban mosberg sniper, 375 ital 85%,kaja 75%,bandage meg az egyéb dolgok pedig a kocsiban, a rare cucc mint a távcső is esett. három ház van ott háromszög alakban.A domboldalról lőnek.ÉS közel van a heli roncs is.Így van nekem 6 mosberg fegyverem.Igaz töltény csak a benne lévő 10 darab van viszont instakill a lövés!
Érdemes megkeresni.Az az óvóhely ahol a gödör van (ez is bal fenn a sárga paca) ott még nincs loot!felesleges felmenni.Mi nem találtunk egyszer se semmit. -
Árnyvadász #1387 Ja akkor semmi.
Egyébként ez a találunk valamit valahol vagy nem találunk semmit attól is lehet, hogy előtted felveszik, mire odaérsz már üres minden.
Sajnos vannak ilyenek is. Nekem is volt olyan, hogy sráccal együtt megyünk, semmi probléma, aztán földön ott a loot, és lelő érte. Talán ebben a játékban van az egyik legjobb para faktor. HC karakterrel micsoda élvezet lesz ez, haha! -
#1386 rlső naptól el lehetett rakni backspace-szel a lámpát.A controlsba le van írva! -
#1385 most vagyunk ott.sok lámpa sok flare pár kaja és rengeteg zombi.
meg néha egy bagpack(nekünk ott volt pont a nagy) meg hard hat de az rengeteg:) -
Árnyvadász #1384 Még nem, de már rinyált mindenki, hogy gombot kérnek a ki/be kapcsoláshoz. Szóval idővel igen. Azt hiszem a backspace gombot, ha megnyomod akkor elteszi az elemlámpát, de ezt csak olvastam. Ez sem volt, szóval meg kell becsülni az ilyen dolgokat. -
Evoluti0N #1383 De nem ám. Én se játszom soha egyedül. Mindig csak haverral.
Árnyvadász kolléga túlélési tippjeit még 1 valamivel kiegészíteném: Sose ne bízz meg senkiben! Még ha azt is mondja, h friendly. Ne vedd le a szemed róla, ameddig el nem távolodtok egymásról. Ha túl közel jön, akkor először lőjj és aztán kérdezz. -
Cnut #1382 Ez ismerős, velem is pont ezt csinálták tegnap mikor átadtam az egyik pisztolyom ráadásul.
A heli nagyon nem jött be, én még nem találtam annyira jó helyeket, de a térkép nagy részét bejártam. A híres alagút maradt ki, az jön nekem most. -
#1381 Huh most kicsit felhuztak:D mentem egy gyerekel felveszem a cuccot erre lecsap... de vayg 20percig együtt mentünk ez volt egy 2orája az óta embervadászatott tartotam xDxD egyre jobb a játék :) -
#1380 na még egyet!
Az alpha tesztereknek az összes karaktert kiunlockolták köszönetképp4n!
így nem kell majd neked xp-ért vagy pénzért^^ -
#1379 + ha valahogy le van rakva kaja és ital vagy fegyver és még valami akkor az Bait!
először nézzetek körbe és utána menjetek oda.
Én talátam gy saigát meg egy sapit és odamentem.már le is lőttek.
A heli roncsnál meg ritka a loot(szinte nincs is) de azt írják páran hogy találtak csak sok aki server hoppol ,felveszi és lép tovább.. -
#1378 na lassan összerakom a térképemet.
elég sok fix loot helyet találtunk haverral.
És ma egyszer se haltunk meg.Én 5-6 embert lelőttem sniper fegyverrel.Vagy ő vagy én alapon.Meg hát kell a fegyver és az étel is ugye.
láthatatlan zombik vannak még.estére megszűnik ez is.
Ja és megtaláltam az összes maszkot +nagy táskát és g36c-t meg shotit és snipert.
illetve a guerilla kevlar jacket-et is.
Ammo kevés van.stanagot mindig el kell rakni mert haver meg m4-et talált és abba jó.
Lassan benézünk a nagyvárosba is.Az maradt utoljára:) -
#1377 simán:)
később csak drágább lesz, ráadásul folyamatosan javítják -
Cnut #1376 Szerintem ez már most kevésbé bugos mint a DayZ. -
#1375 Mit gondolsz, megérte megvenni? Én is erősen gondolkodom rajta...csak az alpha verzió egy kicsit megrémiszt.
-
#1374 Elemlámpát ki lehet kapcsolni, hogy csak üssek, de ne világítson? -
Árnyvadász #1373 Értem. Nálam 6-7 ütés és pontosan kell helyezkedni. Ugyanis ha ütöd, akkor a zombi már hiába is próbálkozik, a folyamatos ütéstől nem tud visszatámadni. Nem szabad elmozogni ez fontos! Mert akkor megint meg kell találni a jó helyezkedést és valóban a zombinak 3 ütés, hogy leverje az összes életerőt.
Másik dolog. Az spawn kill volt sajnos. Ez az első nap hatványozott volt, tegnap már szerencsére nem találkoztam ennyire durván vele. Indulásnál még annyira szar volt, hogy letett engem, majd rögtön mellém mást, esetleg már eleve ott volt valaki.
Tegnap már ha a közelben spawnolt valaki, akkor is volt kellő távolság, hogy ilyen nem forduljon elő. Csak gondolom ez még nem működik 100%-osan.
Remélem találsz fegyvert. Azzal nagymértékben megoldódik a zombi gondod.
EiZZ: hivatalos fórumon (regelni kell, hogy hozzá tudj szólni) van erre külön szoba. Oda írd be. -
#1372 Hát nekem ez a taktika nem működik. A spiked ütővel is vagy 10-et kell beleverni, míg az leszed 2-3 ütéssel ... egyet még megöltem, de a másik szarrá szedett. -
EiZZeNx762 #1371 Nem lenne egyszerűbb, ha pl. 15-20 mp lenne a kilog, belog után (illetve spawnkor) meg kb. egy percig 50%-kal kevesebb damaget kapsz vagy fél percig sebezhetetlen vagy? Mert így elkerülhetőbb lenne a spawnkill.
Hol lehet ötletet írni a fejlesztőknek? Legalábbis ki gondolja amúgy így, mint én? -
#1370 Szvsz ez sem az egyedül játszók játéka lesz. -
#1369 Vazze, kimentem venni egy ütőt, belogolok, amint beérek látom futkározik egy gyerek kint, megfordulok már a másik kalapáccsal veri a fejem ... 2 ütés voltam ... -
Árnyvadász #1368 Ezt nem tudom, én még ilyet nem láttam. Általában 20 perc után lecsapnak spawn után. Tegnapi nap kivételével. Igaz akkor senki nem volt a közelben. -
Árnyvadász #1367 Pár túlélési tipp:
-Lámpával este csak rövid ideig tájékozódj, mert nagyon feltűnő leszel.
-Éjjel látó már nincs, N volt, elmúlt.
-Valamennyit lehet látni éjszaka. Néha elég az is.
-Mindig néz körbe. A halál ott leselkedik rád és hangtalanul támad.
-Zombi az mindig hörög, az ember viszont alattomos.
-Zombik ha kergetnek, elég a séta. Futást hagyd meg a játékosokra.
-Zombik ha kergetnek, tereptárgy mögé érve lelapulhatsz.(Z) Erre abba szokták hagyni. Majd kússz el onnan.
-Mindig fejre menj.
-Ha megvan némi jobb cucc, lépj ki, tedd be a global invetory részbe.
(Ezt remélem azért javítják, mert előnyszerzés szagú.)
-Vigyázz a kilépésnél. Legalább 10 sec + némi szétkapcsolási idő. Tedd ezt valami biztonságos helyen, nehogy kinyírjanak. Ilyenkor ugyanis nem tudsz a karaktereddel lenni.
-
Cnut #1366 lett is így még két zseblámpám :)
A nagyvárosbeli katonai bázison kívül van másik? -
Árnyvadász #1365 Így van. Más játékos meg 1-2 ütésből leszedett vele, de ezt mostanra javították. Bézbózzal üsd a zombit. Mindegy milyen fajta. Vegyél egyet a marketben, aztán annyi a taktika: zombi odahörög hozzád, maradsz állva, mikor közel jön, bal egér katt, úgy tartod és vársz egy picit, majd zombi eldől.
Ez a közelharc. Egyelőre. -
#1364 Pf, ezzel az elemlámpával 1:1-ben zombival harcolni esélytelen. Kocsi tetejéről is min 15 ütés, míg ő 2-vel leszedi a fél életem. -
Árnyvadász #1363 Nem baj, ha nincs loot helinél, mert a playerekből, akik ott várnak úgyis esik valami!
Persze ez valójában úgy fog kinézni, megyek 15 percet, odaérek, egyből kilőnek... -
#1362 Na, csak 2139GC-t kaptam, így ez mégiscsak pioneer :( (:D) -
Cnut #1361 Ott már jártam én is, nagyon klassz hely. Helinél eddig 3ból semmi, csak más pléjerek. -
ladista #1360 Megnéztem, nekem oda Pioneert írt ki. Gratulálok :) -
#1359 Helikopternél vigyázni nem árt mert elég sokan ott vadsznak...:D -
Árnyvadász #1358 Laza: Grat!
Térképnél: 8-as ahol tegnap voltam (hullazsákos).
Helikopter, hehe. Na majd arra elnézek. -
#1357 Na, install után kiderül :) -
ladista #1356 Ó, ezt köszönöm! -
ladista #1355 Mázlista, ez biza Legend... :D -
#1354 Vagy rosszul írja vagy nagyon jól jártál :D -
Cnut #1353 akkor http://i.imgur.com/Ev97O.png?1 -
ladista #1352 403 - Forbidden :)
De ha jól emlékszem, akkor fent északon és teljesen középen van.
Egy részletes térképnek örülnék én is.