Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Ja, minél többet fizetsz, annál kevesebbet kapsz, a mocokok!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

oneal1
ez most azt jelenti ha kipengetem az 50 euro-t akkor sem kapom meg a végleges játékot?

havi elõfifus lesz vagy mi?

!Forza Ferrari!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Zárt béta okt 31. (20euró lol) + sorsolás
Alpha okt 15. (30euró)
Az igazán fanatikusok akár 50eurót is költhetnének rá

Én személy szerint már annyira nem várom, mint amikor elsõnek kijött... MEgvenni egyelõre nem fogom, ha bejutok fasza, ha nem, hát nem.

Elvileg VAN ÚJ PVP VIDEÓ! Gyakorlatilag nincs.

tutituti
Last chance to sign up for Closed Beta !
http://www.thewarz.com/

fb oldalukon.Lehet lassan megmozdul a dolog.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

oneal1
tolják már ki a bétat!😄 huzzák az ember agyát itt a menüs videóval...😄

!Forza Ferrari!

hát?
Fpocok
Háááát....

tutituti

tutituti
Érdekes!

Így már sokkal jobbak a hangok, mint amilyenek a korábbi videókban voltak, de az ivásnál a szürcsölõs hang szvsz elég idétlen 😊
tutituti
Explosive arrows for crossbow EZAZZZ!
A hangok kurva jók,nem lehet mást mondani rá.
A lámpás se rossz,de a flaregunt nem értem.mi célja lesz majd?elterelés,vagy elcsaljaa fénye a zombit oda ahová lõjük?passz.

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

tutituti

tutituti

tutituti

Malakai
Zárt bétára fel is lehet iratkozni, gondolom az vmi sorsolásos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
Néha olyan érzésem van, hogy sose lesz béta... olyan sokáig tart 😄

oneal1
az a béta amit az elõrendelõk használhatnak?😊

vagy rosszul olvastam?

mert ha jól akkor lassan kéne, hogy induljon a preorder!

!Forza Ferrari!

zooleeh
Ugy olvastam hogy eclipse engine-t hasznalja.

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Omlás
Legyen igazad, de õszintén hány játék esetén volt olvasható ez a sablon szöveg ? 😊 Javulás biztos lesz a final verzióig de szerintem eget rengetõ csodára senki ne várjon. Aztán ha kellemeset csalódunk az sem lesz baj 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hands-on with The War Z

Mindjárt az elején egy fontos mondatbeli rész:
..."the current build is in an alpha state and is in no way reflective of the final product"...

Béta pedig október végén érkezik.
koschwarz
elsõ ránézésre tényleg jól néz ki (ez crytek motor?), de az animáció...hangok semmi, ezen még igencsak csiszolni kéne. eddig ez a "gyári" játék semmivel nem tud konkurálni az arma modos dayz-vel. persze tudom hogy ez még nem a végleges, de sajna amikor már megjelennek az elsõ videók, onnantól már kevés dolog szokott változni...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Omlás
Nem szoktál zombis filmeket nézni ? 😊 Zombi az zombi legyen is buta mint a föld. A fejlövés meg tipikus likvidálási módszer a zombik esetén. Semmi kivetni való nincs ebben.

Más:

A látott videók alapján olyan keserédes szájízzel várom a játékot, bár lehet még azt mondani, hogy ez egy alpha verzió de szerintem hatalmas fejlõdésre már nem kell számítani. Ha a fejlõdési rendszer jó lesz és a hangulat és a légkör viszont jó lesz az bõven elég is lesz ahhoz hogy akik szeretik a témát jól szórakozzanak. Szerintem senki nem vár itt AAA-s játékot ez egy erõs jóindulattal középkategóriába sorolható alkotás lesz szerintem.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

"AI rol volt mar valami cikk interju vagy akarmi?"

Igen, hogy azt kihagyták a játékból 😊

Amúgy engem is idegesített, hogy elég hülyék a zombik. No nem azt várom, hogy kerüljék meg a házat, hogy a hátba támadjanak, de a #522 kommentben lévõ videoban, amikor 5 méterrõl este az arcába világított a figura,( akinek már a totál logikátlan játéka is felbaszta az agyam) akkor lófaxt sem reagált rá a zombi.
Lehet, hogy én láttam rosszul, de a headshotoktól feküdtek meg elsõre.

Frosty01
Mivel csak ZOMBIK? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

oneal1
A zombik mozgasaval kapcsolatban, AI rol volt mar valami cikk interju vagy akarmi?

Egyedul eddig az bantja csak a szememet hogy osaze vissza mennek, alig reagalnak.

Jah es mindegyik megfekszik egy lovestol😄

!Forza Ferrari!

Basszus, én azt hittem nyílpuska 😊

Amúgy mifelénk is annyira ki vannak gyúrva az emberek, hogy egyik kézben így lóbálják a csákányt, a másikban meg a lapát van. Azt ásnak mint a gép 😄

Ez legyen a legnagyobb baja, h hülyén fogja a csákányt.
KiruHoshino
Mégis az..... És igazad van nagyon ratyi. 😄

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino
Az nem gameplay screen.

Hogy fogja azt a csákányt?
Az ilyenektõl elgurul a gyógyszerem.

tutituti

tutituti
😄DDD

KiruHoshino
Divatos hátizsák az iskolakezdésre. 😊

tutituti

KiruHoshino
Nem a legjobb búvóhely.

Méghozzá az a rész amiben Shane ki engedi a zombikat a pajtából.😄 Nekem legalábbis.
Panzeradler
Valahogy a Walking Dead sorozat ugrott be a képrõl.
KiruHoshino
Kellemes hétvégét kíván a "The War Z" csapata.

Ez jó ötlet. Tetszik. <#eljen>
tutituti
Nabazz most találtam pár új képet is:

tutituti
illetve megváltozott a honlapon a gomb is:

tutituti
Youtube-osban:

tutituti

Elvileg mindkét játékmódban egyformák a zombik. A különbség a két játékmód között, hogy HC módban permadeath, normál módban pedig 1 napos respawn time van.

Puding próbája úgyis mindíg az evés, nem érdemes se pro-se kontra nagyon belelovallnia magát az embernek a játékba amíg nem póbálja ki.

Remélem lesz trial mód.

Panzeradler
Én nagyon remélem, hogy ezek normal játékból vannak, nem pedig HC módból, de egyre jobban kezdek elkeseredni.
"Az pedig, h ilyen kemény volt a csávó, szuper fegyverekkel, az betudható annak, h fejlesztõ. "

Mondjuk én még emlékszem nem is olyan rég, amikor azt mondták a karakterfejlesztés nem fogja szuperhérókká emelni a játékosokat. Elnézve hogy a zombik kb semmi kihívást nem jelentettek az illetõnek (és nem a fegyver miatt) úgy tûnik ez is csak marketingszlogen volt... már ha nem annyira hülyék, és nem iddqd-val mutatják be a játékot.