4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Evoluti0N #1431 Nincs is jobb a sok idiótánál, akiknek annyi felesleges pénzük van, h kidobják vmire anélkül, h jobban utánanéznének és aztán meg a játék fórumjában sírnak. -
#1430 Nope. Yepp. -
#1429 Ja de ácsi. Ha megveszem 20 dolcsiért, én nem is tudok most játszani csak 31-én. De ha 31től pedig már drágább lesz...ehh -
celgene32 #1428 A jatekok alfa valtozatai nekem se nagyon szoktak bejonni. -
ladista #1427 Leírhatnád, hogy mi nem tetszett benne és mire számítottál a vásárlás előtt. -
#1426 -
#1425 A mai nap sikerult nekem is visszakapnom a penzemet amit ezert a raka's szare'rt fizettem ( a ja'te'k is program szo't nem emlitem ).A kovetkezo modon kaphatjatok vissza a penzeteket ( olvasd vegig az elso post-ot )
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/367527/Wow-i-got-a-refund-and-it-was-quick.html - sok sikert mindenkinek.Es re'szve'tem annak aki me'g erolkodik vele. -
#1424 a két komment made my day:DDDD
EiZZeNx762:Remélem bele! -
EiZZeNx762 #1423 Egy sürgős kérdés: Until 20th-ba beleesik az EGÉSZ 20-a? Vagy 19-én éjfélig ér (PST-ben)? -
ladista #1422 izikám, izigo :D -
Evoluti0N #1421 Hát a mai nap nem valami szépen indult. Volt pisztolyom, gépfegyverem, nincs pisztolyom, gépfegyverem :D -
#1420 ne nagyon számíts rá.
Előbb találsz a map legalján fullos cuccokat. -
ladista #1419 Sikeresen felderítettem az északon lezuhant helikoptert. Sajnos semmi cuccot nem találtam a környékén, pedig sokat vártam tőle :(
Az intések ellenére nappal indultam, mert a fene sem akart várni sötétedésig. A közelében jártam már, mikor három lövést hallottam, de szerencsére nem engem pécéztek ki. Viszont onnantól fától-fáig sprint, fedezékbe húzódás, erős figyelés (legfőképpen hátam mögé). Izgalmas volt.
Most letanyáztam a környékén kicsit, többször vissza fogok nézni rá, hátha ott terem valami használható felszerelés.
-
#1418 este jön az új patch.lehet azért.Nekem ma nem volt ilyen problémám. -
#1417 jelenleg mindig visszadob a menube:S -
#1416 De igen... mivel a patchel frissited folyamatosan:D -
#1415 Amúgy ez nem úgy van, hogy megveszem most 20 dolcsiért, akkor jár a béta meg minden szar hozzá? Tehát ha végleges lesz, az is jár? -
#1414 :DDDDD
Lassan már kaphatnék pénzt annyira promózom!
Én a bétát veszem meg magamnak.
XanaxCore:Szerintem béta indulásakor
A legtöbb legalább is. -
#1413 mindjárt megveszem, a francba is már :D -
#1412 és ezek amugy mikor lesznek benne? -
#1411 az alvás felesleges.Nincs mi miatt aludnod kellene.
A sütögetés lehet később lesz benne,bár van kaja nem kell emiatt vadászni.
Annyi van hogy ha megharap zombi akkor kell majd vakcina.Ez a bétában lesz benne. -
#1410 hát azért ilyen sütögetést, meg alvást, meg ezeket csak beletehetnék...kajak arról szól az egész, hogy megyek, lövök, gyűjtök, lopakodok? Nem unalmas ez 1-2 nap múlva? Mondjuk a bejárható terület az nemrossz. -
#1409 Igen.Itt a túlélés a fő cél jelenleg.
jobb a barátokkal játszol együtt.Itt is van teamspeak szerver ott játszhatsz másokkal.
jelenleg 200-400 km2 körül van belőve de most csak 30%-át lehet használni.
Aludni,ülni,sütni nem lehet.nem kemping Z:D
Viszont itt is lesz vezethető jármű és egyéb dolgok.De alant írtam épp hogy ezek az új dolgok amivel színesebbé akarják tenni. -
#1408 Konkrétan ebben a játékban az a lényeg, hogy indítasz egy karaktert, és minél tovább életben marad, annál erősebb lesz a megszerezhető cuccok miatt? Mekkora a terület? Lehet pl aludni, vagy leülni székre, vagy tűzön dolgokat sütni? Meg ilyen dolgok? -
#1407 na még egy kis infó.
A safe settlement a következő lesz ELVILEG!
http://www.warzwiki.com/Safe_Settlements
Vannak a survival-ök és a banditák.
A survival majd a safe settlementben fog kertéskedni cserélni,tehát safe zone lesz.
itt megy majd acserekereskedelem.Itt nincs player kill!
DE egy bandita csapat megtámadhatja a settlementet és kifoszthatja.Ezek általában egy jól elbarikádozott helyek lesznek amiket npc-k védik ha nincs benn player.Ha van akor ugye ugrik egy npc helyére lép be.
Itt lehet majd a küldetéseket felvenni.pl. kell nekem 10 ammo meg két antidote ezért cserébe adok 200 dollárt.És ezt valaki elvállalja.Ezért kap pénzt ugye meg xp-t.
Aztán lesznek a strongold szerverek is.Bérelni kell őket.
Ez lesz az xp táp hely.
Adott egy erőd és azt megtámadják raidekben a zombik.
vissza kell őket tartani.Itt hentelés van meg pánik kb:D
These maps are typically around 3-4 square kilometers in size with 1-2 "settlements" per map that act as a home base for either a single player or a group of players. The zombies spawn on the outskirts of the map, but can be lured into the settlement.
http://www.warzwiki.com/Strongholds
Aki talál armort azonnal vegye fel.Sokkal több hitet kibír.
-
#1406 Nagyon azon vagyok, hogy megvegyem. -
#1405 wikin fenn van minden amúgy.
-
#1404 na A következő jó hely.
lent a bal oldalon az alagút.Tévedtem előbb.p90,scar,nagy táskák,bandage,minden.Töltény mondjuk nem.
De vigyázni kell mert odaspawnolnak sokan.Vagy 10 embert öltem meg.Busz tetején és a kocsik mögött spawnolnak. -
Evoluti0N #1403 Sztem nem lehet, mivel az új karival nem kapsz automatikusan cuccokat, hanem a global-ból kell bepakolnod. -
#1402 Mekkora genya vagyok ... követtem egy gyereket, bement egy házba aztán gondolom afk-ra ment, mert beállt a sarokba és nem mozdult, én meg jól fejbe vertem kalapáccsal :)
Dobott egy large backpackot :D -
#1401 Mi van akkor, ha csinálok egy karit, kipakolom (bandage, lámpa), majd törlöm, és újat csinálok, kipakolom, törlöm... stb? :)
Így lehetne elrakni kötszert meg lámpát egy csomót :) -
#1400 Mennyi köcsög van ... mikor valakinél nincs semmi, vagy max elemlámpa, akkor úgy tudnak könyörögni, egyébként meg mindenki nekem jön, mint egy tulok. -
#1399 Az ok, csak anélkül meg nem lehet zoomolni és verekedni :)
Ne világítson ... kiveszem az elemet :D -
#1398 Na, most kiírta, hogy halott vagyok, de a HP-m a térdemig ér és nem csinál semmit a game ... egy idióta vert le kalapáccsal. -
#1397 Na, kezdem kiismerni a zombikat, így már játszhatóbb kicsit :) -
#1396 na köszi az infót!
Viszont most olvastam.Egy srácnak a zombiból kiesett több mint 350$
Ebből lehet venni az ammót!
csak nagyon ritka.Úgyhogy asszem farmolni fogok:D -
#1395 öhm a nagyvárosvégén van egy bolt ahol a lakoházak vannak na abbana boltban szokot lenni AK meg egyébb fegyverek... eddig 3 AK-t szedtem össze ott. -
Cnut #1394 Abban a városban, az étterem előttt parkoló fehér autóban szokott lenni pisztoly! -
Árnyvadász #1393 Akkor a spawn szeret téged. Nekem az eddigi legszimpatikusabb hely ami a térképen a 7. (Bányász város, ami inkább falucska) ponttal van megjelölve. Egyetlen gyerek mászkált ott elemlámpával. Kivártam míg elmegy és bejártam az egész környéket, utcákat. Gyakorlatilag itt tevékenykedtem hajnaltól egészen világosodásig, majd innen álltam tovább fel a 8. pontra, ahol a kőfejtő van.
Na ebben a kisvárosban, pl. szépen be is voltak rendezve a házak. Nem kell persze komolyra gondolni, de nem tátongott az ürességtől, a temploma meg hát... Komoly, főleg a bejárat elején karóba húzott zombik miatt. Itt nyugodtan lehetett lootolni. Egy lélek nem jött erre.
-
#1392 Hát nekem most nem lesz kaja-pia gondom egy darabig ... találtam egy közértet a térkép bal aljában lévő kis 'településen', amit oda-vissza lootolok minden szerón :)
Víz, kaja rengeteg, tele vele a global invem, de találtam már egy Saiga-t (a benne lévő 10 skulóval), egy kalapácsot, és egy medium tatyót.