Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
amúgy egy biztos, hogy hangulata van ill lesz a dolognak!😊

Vaktában még nem adtam ki játékért pénzt, remélem nem cseszik el a mostani hozzáállásunkat😄

!Forza Ferrari!

Lesz egy nagy map: Colorado. Késõbb, az egyik fejlesztõ szerint valószínûleg jövõ nyár elején, jön egy újabb map. Kasztok nem lesznek. Fejlõdés lesz. Különbözõ passzív képességek, mint például állóképesség, fognak növekedni a fejlõdéssel.
AntiHero
Csatlakozok majd én is. Jövõhéten megvezem a Pioneer package-t.

Bár kicsit félek, hogy már elõre begyûjtik a pénzt..
Meg térképek, hogy lesznek? nem egészen tiszta. Kasztok és egyebek?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pioneer Package megvéve... remélem nem bánom meg 😊 Hangulata vadállat lehet,kíváncsi leszek rá 😊

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

hmm... sikerült,másik böngészõvel!!! 😄 JEEE

oneal1
én paypal el csináltam rendben ment

!Forza Ferrari!

miután kitöltöttem az adatokat és rányomok,hogy continue akkor nemtörténik semmi és kiírja,hony no bstate apró kék betükkel. Van valakinek ötlete,hogy mi lehet ez? eddig sose volt gond a netes vásárlásokkal...?

nemértem mit csinálok rosszul...

Érdekes,nemlehet fizetni... de miért??? Valakinek sikerült már a fizetés??

oneal1
😄DDD

!Forza Ferrari!

SötétBarom
Kurva király, november egytõl nincs munkám, mekkora géming lesz OMFG 😄DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Omlás
Én úgy vagyok vele "Enni nem kér.." egy esélyt adok neki max megy a levesbe 😊 Amúgy szerintem most az akció keretén belül aki esetleg bizonytalan annak talán még a Survivor nem akkora kiadás kb 4200Ft tekintve, hogy az akció után a Survivor olyan 6500Ft körül lesz de döntse el mindenki magának ;].

Amúgy ha jól olvastam a kedvezményes árak Okt 20-ig élnek és mivel 15-tõl már valószínû elég sok videó és kép + infó kerül majd fel lesz még 5 nap eldönteni megéri e azt a pár ezer FT-ot kiadni rá 😊.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

énis azon gondolkodtam, de eddig amit mutattak, abban a remek felvételi minõségben, az nekem kevés. pedig nagyon vártam
oneal1
Ahogy egy hülye haver mondta a Will Smith-es filmre

Im a legenda vagyok😄😄 LOOL

!Forza Ferrari!

Omlás
The War Z Pioneer Package <#eljen><#email><#violent>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

mutathatnának valami HC gameplay-t is, mert a normál eddig nemigen gyõzött meg. amúgy ki vette meg és melyiket?
Omlás
Ne legyetek már ilyen "suták" :] sosem vettetek még preordert ? Nem az elsõ játék ami preorder esetén ad alpha illetve beta hozzáférést... Nem kell utána fizetni a teljes játékért semmit... Most kifizetted viszlát... majd ha akarsz költhetsz valós pénzt ingame cuccok vásárlásáért de sem kötelezõ havidíj sem egyéb költség nincs miután kiperkáltad a mostani akciós preorder árat..

A "be part of the game forever" a legend pack vásárlása esetén bekerülsz a játékba... ennyit jelent ha azt veszed... nem azt, hogy csak ahhoz a packhoz jár a teljes retail verzió majd...

Teljesen olvashatóan oda van írva minden mennyi most preorderben az ára és mennyi lesz majd az akció után az ára.. mit nem lehet ezen érteni ? <#falbav><#idiota><#email>

Be is b*szna ha azért mernének pénzt kérni hogy vki kipróbálhassa a bétát.

Fpocok
-does that 19.99 go to the game or is it just for beta acess only
-You are buying retail, you receive beta for the survivor package as a bonus.

szósz

Parasite Eve 2, best game EVER!

oneal1
be part of the game forever

ezt csak a legend felett írja!

szerintem a végleges full gém csak a legend pack esetén jár...

!Forza Ferrari!

Laza
Hát ha MindeCraft modellben megy, akkor most a alfa/beta játékért nyomottabb árat kapsz, de folyamatosan megkapod a frissítéseket, amik miatt késõbb drágul majd a játék ... csak nem neked 😊

Aztán ki tudja ... engem már az 'in game currency' kvára zavar .... ez is egy buzi játék lesz, ahol igazi pénzen lehet customizálni a karaktereket, meg cuccokat venni nekik. Mennnnnnyenek a pcsába! Én ilyen játékokkal nem játszom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Most akkor ez hogy is van? Itt mindenki azt mondja, h ha a lenti packok valamelyikét aki megveszi, az részt vehet az alfa/bétában és megkapja mellé a végleges játékot is. Ugyanakkor Youtube és Facebook kommentekben mindenhol azt látom, h a ezekért a pénzekért csak a bétán való részvételt veszi meg az ember és késõbb még külön ki kell perkálni a pénzt a játékért. <#nemtudom>
Szal egy kicsit összezavarodtam.
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Hát ez egy újabb minuszpont. Mire kijön a játék, abszolút nem fog érdekelni...

Elõ is rendelem a napokban a középsõt. Akkora elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatban, nehogy seggre esés legyen a vége.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lammer
style!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

oneal1
arról írtak már valamit , hogy ha pl találsz egy másik player hulláját, akkor azt ki lehet fosztani?

!Forza Ferrari!

KiruHoshino
Az Item Mall csak a noob-oknak van akik basznak rendesen felgear-elödni. Elvileg minden elérhetõ a több playernek is csak találjon. A másik pedig az, hogy ha meghalnak akkor a megvett cuccukat is bukják. Ennyi.

Sajnos nekem még nincs rá pénzem de igyekszem összeszedni amíg olcsó.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

oneal1
én is nyomom 15tõl, összedumálhatnánk páran akik játszanak már akkor!

!Forza Ferrari!

Omlás
Hát most preorderben annyiba kerül a "Pioneer" mint amennyiért a megjelenéskor árulják majd a sima "fapados" verziót szal olyan mind1 😊.

NDA infókat nem tudom ha lesznek majd körültekintõ leszek, bár úgy is max ide postolok szóval nem hinném, hogy nagyobb gondom lehetne belõle 😄

tutituti
azt megköszönjük.Én is majd belefeccölöm de a legolcsóbbnál többet nem ér.Szervert nem akarok bérelni.Az ingame pénz meg nem akkora összeg.
Amúgy képeket stb-t majd óvatosan.Nehogy bannolják az accountod mert closed beta infókat szivárogtatsz ki(screenshoton vízjel stbstb.)

Omlás
Én megelõlegeztem nekik a 30USD-t nem olyan hatalmas összeg péntek esténként több elmegy a haverokkal ha azt nézem szal most majd nem én fizetek egy kört maximum <#idiota> Tapasztalatokat természetesen majd osztom megfelé ide ezerrel 😊

tutituti
Remélem aki mailt kapott az bent lesz a closed betaba.mert páran nem kaptak ilyen mailt.És elõre nem venném meg mert jelenleg az ACE moddal a dayz most jobb.

oneal1
okés köszi a normális választ😊 másoknak nem megy...

!Forza Ferrari!

oneal1
Gyerek neked mi bajod?
Ha nem tudsz normálisan beszélni akkor lõdd le otthon a netet

!Forza Ferrari!

Omlás
Akik megveszik bármelyik preordert megkapják a játékot mivel már megvetted mikor kicsengetted az X USD-t érte. A különbözõ extrák miatt van árbeli eltérés.

Fpocok
De te most mi faszról beszélsz? Aki megveszi valamelyik alábbit, AZ MEGKAPJA A JÁTÉKOT. Különbség csak annyi, hogy ki mikor csatlakozhat a bétához.

oneal1
na igen, azért mondom😊

hú de várom😄

Am a teljes játékot csak azok kapják meg akik a legend csomagot veszik?

!Forza Ferrari!

Omlás
Legkésõbb 15-ig lesz 😊 anélkül ugyanis nehéz lenen regisztrálni a kucsot 😊

oneal1
lassan lehetne az oldalon valami login szerûség ahol minden láthatja a dolgait vagy ilyesmi

!Forza Ferrari!

Omlás
<#eljen>

oneal1
na berendelve, kiv vagyok rá nagyon😊
tartom magam az korábbiakhoz 😄😄

!Forza Ferrari!

oneal1
oké jólvan, kórán volt😄

!Forza Ferrari!

Omlás
"Stronghold" Map Server hosting .... ebbõl, hogy jött le, hogy havidíjas ? 😊

Tipp:
Gondolom lesz lehetõség "saját szerver hostingolására" és ahhoz ad hozzáférést 6 hónapig a Legend illetve 1 hónapig a Pioneer.

Havidíj nem lesz, lesz mikro tranzakció lesz.

oneal1
hát ott van az 50 euros rész alatt a 6 hónap? vagy az mi?😄

!Forza Ferrari!

Omlás
Thank You For Your Order

The War Z Pioneer Package
PC Download
SERIAL NUMBER: ????-????-????-????

GUEST SERIALS VALID FOR 48 hours

DOWNLOAD INSTRUCTIONS
1. Starting OCTOBER 15 click here to download game client : http://www.thewarz.com/download
2. Install Game client on your computer
3. Run game client and when prompted to create game account enter your serial number. If you already have expired Beta account, login to your account and enter serial number when prompted.

<#violent><#violent><#email><#pias>

Fpocok
Ti mi a fenérõl beszéltek? 😄

Mibõl vontad le eme csodálatos következtetést? 😄