4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#1471 Én először felkiáltójellel írtam 00:26-kor -
#1470 elküldtem feliáltójellel is...most remélem nem baszok rá, hogy az utolsó üzenetet nézik és az meg már bőven szar...az első üzenetem sztem bőven bennevan még. -
#1469 ja, twittereset elcsesztem... -
#1468 a sok hülye úgy is postolgatott...én a dolog után 2 percel küldtem az üzenetet. hát csak bennevagyunk már. -
#1467 Elvileg eltart egy kis ideig míg megkapják az emberek az üzenetet.
Bár twitteren nem értem hogy fogok erről értesítést kapni:) -
#1466 sok idióta meg ott postolgat...amúgy a felkiáltójel az kell vagy nem? számít? -
#1465 Igen, üzenetben. De szerintem ! jel nélkül (azzal küldtem, fenevinné).
Ja és Twitteren követni kell őket, üzenet elejére #givemewarzbetanao, aztán mehet bármi. Ott az első 100 kap kódot. -
Toma123 #1464 Pontosan:d -
#1463 üzenetbe kellett aha.
Tweeteltem is meg el is küldtem.
Ha mind a kettőt megnyerem ide bedobom az egyiket majd! -
#1462 Én üzenetben küldtem el. De nem hiszem, hogy nyerek. -
#1461 gondolom ezt üzenetbe kellett nekik elküldeni. és nem a kommentbe írni ugye? -
#1460 na megvolt.most várunk.
Elvileg ez volt:
#givemewarzbetanao! -
Evoluti0N #1459 Ezt nem tudtam :D. De a globalba rakja vagy a karihoz? Már nem 1x csináltam új karit (mondjuk az utóbbi 2 napban nem csináltam) és nem volt 1x se semmi cucc náluk. Csak az első karimnál voltak alapból cuccok. Lehet, h bug volt, amit azóta javítottak. Nem tudom. -
#1458 jahogy jaaa.Ott a message gomb.sose láttam még fb-on:) -
#1457 For Facebook we will post a keyword later, the first 200 people that send us a message on FB with that keyword will get a key. -
Toma123 #1456 Egy "kulcsszót" kiposztolnak ma, és azt kell elküldeni. -
#1455 mit küldjek el nekik?
Azt a régi kódot? -
Toma123 #1454 Ma igen, üzibe elkell küldeni nekik és az első 200 ember kap keyt. -
#1453 Today we will be giving out not only 200 beta keys on Facebook...
For Facebook we will post a keyword later, the first 200 people that send us a message on FB with that keyword will get a key.
mostanában kell jönnie -
#1452 ma jön? -
Toma123 #1451 Én is azt várom már mióta kiposztolták.:D -
KaBuTo666 #1450 coca vagy pepsi? -
#1449 "Sztem nem lehet, mivel az új karival nem kapsz automatikusan cuccokat, hanem a global-ból kell bepakolnod."
Dehogynem, alapból minden kari kap egy elemlámpát, kötszert, kólát, meg talán egy csokit. -
#1448 rakják már azt a keywordot -
#1447 hát csak nem.Ha igen az mondjuk elég szar lenne. -
Cnut #1446 Igen, arra. Pontosabban hogy 1-2 nap alatt összefarmolnak olyan tűzerőt, ami miatt játszhatatlan lesz a játék. -
#1445 viszont így a kiürült fegyveredet eldobod.
Ott meg elcseréled vagy eladod:)
Szerk.:
Értem,tehát majd mindenkinek egyből lesz fegyvere arra gondolsz? -
Cnut #1444 Szerintem teljesen jó állapotában van a játék, manapság kiadnak teljes árú játékokat ennél sokkal rosszabb állapotban...
Ami most foglalkoztat, hogy a settlementes és egyéb kereskedelem mennyire lesz egyensúlyban. Ahogy én látom, most pont kellően megfelelő mennyiségű lőfegyver van kint és ezt az állapotot fel fogja borítani a bármilyen nemű kereskedelem és akkor lesz igazán szar és 2 percenként respawn. -
#1443 Viszont ha alfa tesztel az ember nagyrészt a saját szájíze szerint írhatja a le az általa vélt hibákat amiket javítanak.
Így nem lehet sírni hogy ezt miért nem csinálták meg.
Az alfa teszt szinte soha nem ingyenes,sőt!
Az zárt szokott lenni és max a beta alatt van lehetőség tesztelgetni.
Meg itt ugye eleve 25%-kal olcsóbban vette meg az emberfia. -
lammaer #1442 Nekem aztán nem fáj, nem az én pízem - alfa teszt lehetőség... basszus, bottal nem piszkálnék meg egy alfa állapotban lévő szoftvert, nemhogy pénzt adjak a lehetőségért. Oda ingyen kéne beengedni az embereket, és megköszönni hogy használják :)
Persze lehet ez szakmai ártalom, végülis napi 8-10 órában tesztelek főállásban.
Mindenesetre pénzt én csak azért adok amiről pontosan tudom hogy milyen és kész van. Ígéretekkel tele a padlás. -
Toma123 #1441 Jókor:/ :d -
#1440 Nem a tesztért fizetettek, hanem elővásároltátok a játékot amihez járt alfa teszt lehetőség. -
#1439 és most nem megy a faszbukom...hihetetlen. -
lammaer #1438 2-3-4-5-6 hónap múlva ugyanúgy meg lehet venni majd a játékot mint most. Addigra viszont lesz értelmes review, ki tudja, tán még trial is hogy bárki megnézhesse és hozhasson egy értelmes döntést.
Most meg ingyen szoftvert teszteltek :) Bocsi, nem ingyen, mert fizettek érte.
Ha gondolod, átjöhetsz hozzám is takarítani, olcsón megszámítom :D -
#1437 2-3 hónap múlva meg sirni fog hogy kár volt vissza "követelni " a pénzt. -
#1436 ne haragudj de félelmetes vagy....:D -
#1435 egyszerű álitsd át gépeden gmt-8 ra és annyi lesz mint náluk:D -
lammaer #1434 Mennyire igazad van :)
Teljesen meghibbantak manapság az emberek, orrba-szájba nyomják a preordert, a játékgyártók meg sokszor röhögnek a markukba, mert félkész szarokat nyomnak le a játékosok torkán.
Aki megszívja a preorderrel, meg is érdemli.
-
#1433 kérdés, hogy náluk hány óra van. -
Toma123 #1432 FB frissitést nézze aki még nem vette meg!:)