4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#1511 Persze, jó ötlet ... csak állandóan el kell majd menni ezekre a helyekre. A városokban lévő postákat is fel lehetne használni (zombi safe zone), akár csomagküldéssel, vagy ilyesmi :)
Mondjuk nagyobb táskát ha jól láttam most is lehet adni a karinak bármikor, ha van elpakolva a gi-be.
Egyébként a szerver hopping így nem szűnik meg, max nem tudja kipakolni ... de tud ugrálni a szerverek között addig, amíg felpakolja magát az indulásra.
Fegyverek nagyon ritkák ... még egy szaros melee fegyvert sem találok.
Ma reggel fent a bal szélső városban (a safe zóna alattiban) találtam vagy 10 sipkát ... el sem tudtam pakolni mindet :) -
ladista #1510 Szerintem jó ötlet. A kezdő karakterrel meg annyi lesz a plusz feladatod, hogy elsétálsz a két település egyikére és máris elérhető a global inventory-d. Max 10 perc.
De legalább megszűnt a szerver-hopping és már most nyávog pár pvp pk, hogy van biztonságos hely, ahol nem tudnak büntetlenül szórakozni. Személy szerint én nagyon örülök neki, biztos nagy élet lesz ezeken a helyeken. -
#1509 Egyébként ennek a global inv-nek a letiltása is csak a market használatot fogja erősíteni, tuti ezért is csinálták. Mert a tök üres karakterekhez elvileg onnan rögtön berakja a cuccot. -
ladista #1508 Odaértem. Azt kell mondanom, nagyon hangulatos lett. Ha jól emlékszem, majd a banditák és a zombik "megostromolhatják" és kifoszthatják...nehéz dolguk lesz.
Bár már most merek egy nagyobb összegben fogadni, hogy hamarosan megjelennek a hiénák, akik kempelik a bejáratát mesterlövész puskával. -
ladista #1507 holnapig 20 dolcsi még az ára. Ennyit röhögve megér :) -
#1506 Illetve ha valakinek nincs italja vagy ilyesmije és kell akkor itt is lehetne rescue squad.
Odamegyünk páral és segítünk neki.csak megmondja hol van pl.Én nálam most úgy 100 darab 376ml víz van -
ladista #1505 No, elindulok az egyik biztonságos településre, megnézem magamnak, mi a helyzet ott. -
#1504 Látom lekéstem a kulcs osztogatásról, a fene. :( -
#1503 én már csak ammót szeretnék az fn m249-embe és rambo módjára futnék be a városba:D -
ladista #1502 Azért örvendetes, hogy dolgoznak ezerrel a srácok és hallgatnak a visszajelzésekre. Ez tőlem egy nagy piros pont nekik. -
#1501 köszi
na szerzek valami reggelig aztán nekiugrok,
pár napot csak azzal töltötem, hogy telepakoltam a global invertory-t:D
jó volna élni vele:D -
#1500 Fingom sincs, de a térképen be van karikázva pirossal két hely, gondolom ott. -
#1499 igaz:D
na de merre vannak vagy van ez a settlement? -
ladista #1498 ...akiket élvezet lesz majd levadászni egy úgyszintén pár fős társasággal :)
Az lesz csak az igazi loot :P -
#1497 Lesz majd ezeknek cucca ... azért fogják kempelni, hogy neked ne legyen és mert tudják, hogy úgyis mindenki odamegy. -
#1496 Ez van, minden ilyen típusú játék erről szól ... értelemszerűen üresen nem kell az ilyen helyekre menni. Később majd az lesz, hogy pár fős csapatok fogják ezeket a helyeket kempelni orrba szájba :) -
#1495 hiába kempeli a loot helyeket.Amíg ott van addig nem spawnol loot.
És ugye már nem is tud hoppolni se. -
#1494 Mondjuk itt baszták el szerintem a játékot a DayZ-vel szemben ... majd pont a random ledobált üres karakterekkel fél térképeket fogok mászkálni, hogy elérjem a gi-t ...
Ez volt az egyetlen pontja, ami miatt alternatíva lenne ... mert a városban való mozgás, a zombik, a zombik között való manőverezés az mind kritikán aluli. Guggolva csak gyök kettővel megy a kari, a kúszás meg még borzalmasabb, miközben a zombik kva gyorsan mászkálnak. Ráadásul hiába vagyok mozdulatlan meg a háta mögött, simán észrevesz. A zombik már falon keresztül is agróznak (pont ma reggel történt).
Ja, és kva nagyot sebeznek a zombik, ezt nem is értem, hogy gondolják ... már egy is genya, nem hogy ha 2 vagy több van.
Szóval van még mit csiszolni rajta ... maga a játék lopakodás rendszere az még kritikán aluli, a DayZ ebben sokkal jobb (az alapjáték jóvoltából). Mivel kb erről szól a játék, ezt jobban ki kéne dolgozni. -
#1493 nagy városban az előbb, a magad téglás épüóletbe érve
látom, hogy ott van valaki, erre mondom ne ölj meg, nincs nálam semmi.
erre fejbebasz egyből a majom...
Valamit ki kéne találni erre a dologra, hogy mindenki megöl mindenkit, mert a sok csicska kempeli a loothelyeket, így nem lesz élvezetes -
#1492 ezt nem mondod?:S
na mind1, mégkeményebb.
Hol vannak ezek a settlementek? -
#1491 Csak a settlementben férsz hozzá. -
#1490 hova a rákba tűnt a global invertori?
indulnék mászkálni kicsit de nem tudom megpakolni a playeremet:S -
#1489 na most akkor hogy is van ez a safe settlements? -
#1488 Ezek csak azon a két helyen vannak, ahol be van karikázva pirossal a térképen?
Pont most találtam 6 sapkát :) -
#1487 na vazze, a zombik rosszabbak, mint valaha -
#1486 20.után azok az árak lesznek amik most át vannak húzva?Lehet erről tudni valamit?Látatlanba nem szeretném megvenni! -
#1485 Ha tényleg így van, akkor szerintem megint elcsesztek valamit. -
#1484 Csak addig gragabb lesz:) megvennem a helyedben! -
#1483 lehetetlen. ezek a rohadékok random osztogatták szét a kulcsokat, és ez biztos. valaki megkapta 0:26kor, valaki küldött üzit 0:25kor és nem kapott. átbaszás az egész... -
#1482 Eh, másodpercekkel a hír után küldtem üzenetet az ingyenkulcsért, de nem kerültem be a 200-ba, kicsit van érdeklődés? :D
Na asszem ebből guest key lesz, aztán meglássuk pénzt is megér-e. :) -
Toma123 #1481 Nekemsem:D jó lett volna de nem problem , én is megveszem:D -
#1480 nope.
sebaj,akkor is megveszem:D -
#1479 Valakinek sikerült? -
#1478 - Invisible zombies GONE - hurrah !
- You will be able to use GLOBAL inventory only clause to VAULT in a safe settlement, eat this loot server hopping farmers
- As a temporary measure only ( while we're testing final safe settlement guards functionality ) we'll DISABLE any weapons within very big radius of safe settlement. So you can safely trade there or move stuff to your global stash.
Na hál istennek -
Toma123 #1477 A sok eszes még mindig irogatja be kommentbe:D -
#1476 Mindenkinek sok szerencsét! -
#1475 Szerintem is.Twitter az esélyesebb.
követni már jó rég óta követem őket úgyhogy abból baj nincs. -
#1474 Twitteren van "Direct Messages" rész, azért is kell őket követni, mert csak úgy tudnak üzenetet küldeni. (Meg persze ha megjelölnek egy bejegyzésben, de mivel azt látja mindenki, így a kódot is "ellophatná" bárki. De így meg csak te látod, ha írnak.)
Szerintem Twitteren nagyobb esély volt az első 100-ban bennelenni, mint Facebookon a 200-ak között. -
#1473 00:27 felkiáltójel nélkül. hát csak megbasszák a jóédes anyjukat ha ebbe belekötnek... -
Toma123 #1472 Én felkiáltójellel írtam, a mondat alapján sztem kell is. Sok szerenc sét mindenkinek!