Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Ingyen játék kulcs.

Nem alva elvileg hanem a teljes játék. Volt egy "játék", hogy 70000 like esetén kidobnak egy kulcsot FB-re ez az a kulcs. Az elsõ 100 szerencsés regisztrálónak ingyen megvan a játék 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

tutituti
ez a kód mi volt amúgy?
ingyen alfa kulcs?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Remélem 5 napon belül érkezik valamilyen válasz, mert csak idegel engem.

oneal1
remélem nem diablo3 feeling lesz😄

!Forza Ferrari!

Fpocok
LOL
Le fog rohadni a login szerver. De legalább akik megvették sem fognak tudni játszani lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Omlás
"The War Z
As promised we are giving out 100 copies of the game for reaching 70k likes! 😊 Here is the key that will unlock your copy of the game MZLU-Z9EP-PEXX-6ZDK this key will be redeemable on Oct. 15 when we launch alpha. The first 100 people to redeem will have a copy of the game for free! 😊 Once we hit 80k we will give out even more!"

Hivatalos FB post ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

tutituti
Ismét egy kis betekintés.

XanaxCore
Valaki vett még esetleg "abaqoos voucher" játékot?

The War Z Magyar Közösség. http://twzhun.wbh.hu

Itt már csekkolták a húgomék, de nem történt semmi. Az enyém és öcsémé rendben van.

Én meg remélem, hogy a húgomnak vett verziót igazolják, mert 20 dolcsi azért 20 dolcsi.

oneal1
én jönnék mindenképp játszani, de hétvégén nem vagyok itthon:S
Vasárnap estétõl jó hétfõ reggelig😄😄

!Forza Ferrari!

ha úgy van, tudok TS servert
Meg kéne beszélni 1 idõpontot hétvégén ts-re regisztrálni mindenkit aki jönne csapatba játszani,szombat pl késõ délutánig dolgozom de este már ráérek. Vasárnap egész nap jó. Hétfõn már kezdõdik a móka 😊

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Én is benne lennék a csapatban, ha lesz egy ts fenntartva erre 😊

tutituti
okt. 31-én valszeg csatlakozok mint túlélõ és katona😄

Ugyanez a helyzet nálam is!

Én benne vagyok,igaz még nem vettem meg,de a héten rászánom magam. 😊

oneal1
akkor gondolom ti is benne lennétek TS-s multis bandázásban😊

!Forza Ferrari!

A te nickedet egybõl kiszúrtam a fórumban 😄

szintén ugyanez. végül elcsábultam, remélem nem bánom meg
Természetesen, túlélõk között nincs titok. A 30 dolcsis "Pioneer" csomagot választottam. Az utolsót kicsit drágállottam és 31-ig meg nem tudtam volna várni 😊

oneal1
reménykedjünk😊

megkérdezhetem melyik pakkot vetted?

!Forza Ferrari!

Örömmel jelenem be, hogy én is megelõlegeztem a bizalmat a fejlesztõknek. Remélem, élnek a lehetõséggel és nem kidobott pénz volt 😊

oneal1
biztos nem lesz gáz amúgy! a kártyaszám alapján vissza kell tudniuk ellenõrizni és akkor gondolom megkapjátok a kódokat

!Forza Ferrari!

oneal1
nálam is ez volt, de utána kijön egy oldal a kódokkal

!Forza Ferrari!

Sziasztok! én is beneveztem a játékra alap csomaggal három rendelést csináltam a tesóim véget, de a harmadik rendelésnél hibát írt ki és lehúzta a pénzem, de nem ment el semmilyen értesítõ se kód a kijelölt címre. írtam nekik, hogy mi a helyzet, remélem válaszolnak rá hamarosan, de ilyenkor mit lehet tenni? Bankkártyával rendeltem meg.

oneal1
Am vasarlaskor en nem kaptam emailt az adatokkal de mar rutinbol felirtam a key-ket amit kiirt vasarlaskor😊

Bar nem ertem h miert nem sikerult elkuldeniuk, mind1😊

!Forza Ferrari!

tutituti
írj vissza hogy a beta key-t kifelejtették!😊

"Welcome to The War Z closed beta" subject-tel kaptam egy emailt tõlük, azzal hogy hogy vehetem meg... na szép.

XanaxCore
Én még javaslom az "abaqoos voucher" fizetési módszert!!
én azzal rendeltem.

oneal1
Paypalt javaslom!

!Forza Ferrari!

Én rendszeresen vásárolok,bankkártyával hálistennek eddig nem volt gond. Én is bankkártyával vettem meg a pioneer csomagot,explorerrel nem ment google chrome-al nem volt gond...

Hali!
Jövõhéten megvenném a pioneer csomagot,bankkártyával fizetnék,viszont így még nem vásároltam.Menyire megbízható ez a rendszer és hogyan mûködik?

tutituti

XanaxCore
Pioneer package Megvásárolva szóval ha lehet én is jelentkezem😊

oneal1
tudom, hogy még korai, de jó lenne akkor szervezõdni kicsit, hogy mikor kezdõdik már legyen pár ember akikkel el lehet indulni a pályán.

én jelentkezem!😄

!Forza Ferrari!

Ts nem probléma,csak jó társaság legyen 😊

Malakai
Ja, szerveresdi még kérdés, ugye lehet saját szerver, más nem az OP-tól / Hammerpointtól bérelve, nem világos, hogy egyébként is szabadon inditható lesz-e dedikált szerver. Dumából úgytûnt, hogy ez lehet teljes értékû szerver, nem csak "Stronghold" (ami jár a pioneer és legend elõrendeléshez).

@XanaxCore: Lehet majd venni felszerelést rendes pénzért, de nem kötelezõ és minden, amit meg lehet venni megtalálható majd a játékban is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

XanaxCore
Egész király most már elég sok fizetési mód van😊
de egy olyan kérdésem hogy a játék árán kívül más költséget kell fizetni?

KiruHoshino
80.249.165.94:1111 - Tudok adni szobát. Keresetek fel rajta és ledumáljuk. Egyébként én is meg szeretném venni. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

oneal1
En benne vagyok, Ts szerver is kene h lehessen normalisan kommunikalni.

!Forza Ferrari!

Jó lenne minél több magyarral játszani,kéne szervezni egy csapatot vagy valami... bár nem tudom,hogy fog ez a szerveresdi mûködni..

tutituti
egyik videóban benne volt pont
Szerk:#573

intt nagyjából láthatóak az itemek.teljes lista szerintem nincs.

oneal1
Fegyver es item listat talalok valahol a jatekbol?

!Forza Ferrari!

Türelem, nem hajt a tatár senkit. Az sosem jó ha látatlanul szórják az emberek a pénzt vmire.

Azt mondta egy interjúban az egyik fejlesztõ, h lesznek küldik is, de a játékosok adják egymásnak. Valamint azt hiszem, h a jutalmat is a másik játékos biztosítja (nem vagyok biztos benne). Csak nem tudom hogy mûködik. Honnan tudja, h teljesítette a küldit a másik játékos? Vannak küldi csoportok, amik közül választhat, h mit adjon a másik játékosnak és nála is mutatja, hogy halad a másik? Fogalmam sincs.

Ennek a játéknak a savát-borsát a játékosok képzelõereje, kreativitása fogja adni sztem. Olvastam valahol, h pl egy játékos, akinek sok pénzt szedett össze a játékban, beterelt egy aréna szerû helyre sok zombit és aki megölte õket, az kapott érte jutalmat. Vagy hogy valaki kertészkedik és a terményeket eladja fegyverért, más ellátmányért más játékosoknak. Vagy egy klán egy területet kinevezett a városban magáénak. Elbarikádozták és éjjelente lámpákkal jelezték más játékosoknak, h biztonságos terület. stb. Szal ha a játékosok elég kreatívak, akkor õk maguk is meg tudják tölteni sok érdekes tartalommal a játékot.
AntiHero
Olvasgattam a FAQ-t.

Ha jól veszem ki akkor 1 szerveren max 70 ember lehet. Vannak ritkán dinamikus események (repülõgép lezuhan..stb..).

De ezen kívül nem sok minden lesz. Jó túl kell élnünk minél tovább.. Hurrá. 1 hónap alatt megunom szerintem.

De ne legyen igazam. Félve veszem meg a játékot és erõsen elgondolkodok még a fizetés elõtt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun