4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Árnyvadász #1551 Zombiknak végre normálisabb az AI. Illetve ritkább a beragadásuk. Most már ők is tartogatnak kihívást. Főleg, ha nincs fegyver. És valamivel gyorsabbak is.
A biztonsági zónában véletlenül volt egy zombi. Itt ugye nem lehetne, de még a környékén se. Majdnem megölt, végül egy doboz mögé bújva tudtam csak lerázni. Sajnos a zónában más játékossal nem találkoztam.
De az poén volt, hogy most a jobb zombi AI miatt a gyilkos városban szinte mindenki menekült a hordáktól. Mondhatni egymásnak adtuk át őket, aztán iszkiri.
Ja és annyi van még ami említésre méltó, hogy amikor kilépsz a programból egy webes felületen van egy kis teszt amit érdemes kitölteni, ez is a tesztelésben segíti a gárdát. -
Susarc #1550 Áááááá megvettem!:P ez kurvajó game!:D -
#1549 igyekszem, de lehet ma nem érek fel TS-re:S:S
pedig jó lenne, egyedül már felhúzott a játék!:D
csapat kell!!!:) -
#1548 Hát azért csak decemberig lett mert nem tudom menynire használják meg egy ismerösöm ott konfigos és igy féláron van:D -
Utána max át lehet menni ide.(mi ezt használjuk)
salcay.hu
bár ez is most költözik. -
#1546 Ts3 ról még annyit hogy decemberig fizetve van addig tutti menni fog:D xD -
#1545 Ide írok ha jövök! -
#1544 délután jól beszívtam amúgy:D
láttam egy csávót valami sniper fegyverrel, áááá mondom végre lesz nekem is, rámlőtt, megkerültem és lelőttem, de jöttek a haverjai 5 en!!!:D
mondom vaze ilyen nincs, úgy beparáztam, hogy nem igaz!
3at leszedtem, de megöltek végül:S -
Árnyvadász #1543 Lehet én is megyek. Ha mégsem, elaludtam. TS3 is jó ugye? 64 biteset töltöm éppen. -
#1542 okés akkor megpróbálok én is úgy felmenni -
#1541 Szerintem igen.Úgyis van egy karakter elfekvőben.
De csak 10 körül valszeg.Akkor felmegyek a belinkelt ts-re. -
#1540 nyomjátok ma valamikor?
lehet csatlakozni? -
Árnyvadász #1539 -
#1538 csakis feketébe kell menni.alig szúrnak ki sötétben.Volt hogy rámvilágítottak és azt hitték zombi vagyok.Sötét gatya,alap sötét ruha haj bajusz.
A fehér maszkos embereket,csajokat és a hard hataseket simán ki lehet szúrni.Úgy hullanak mint a legyek.Inkább meg kell beszélni hogy ki megy joob oldalon illetve bal oldalon.folyamatosan kommunikálni kell.Pl nálunk én távcsővel mondom az irányt, a társ pedig lő.
És ez cserélve 3-5 lövésenként.kb 15 lépés távolság így a kósza golyók se ölnek le egyszerre minket és ki lehet lootolni a meghalt barátot hogy azután gyorsan továbálljunk vagy véres bosszút vegyünk.A városban pedig mindig gy lootol,egy pedig a hátát fedezi!
Ha így is meghal a kis csapat akkor nincs ötletem:D
És ezek:
-
#1537 Erre az a megoldás, hogy egyforma sapkában kell menni ... pl sárga munkavédelmi sityak :D
Nem vicc, már futottam bele olyan párosba, akik tuti ez alapján ismerték meg egymást ... és vertek engem halálra ... -
#1536 Amugy ha megölsz 1 zombit azt 5nek irja xD -
Cnut #1535 (ugyanazon a szerveren, 1 perccel később) -
Cnut #1534 Most is kiírja néha. Az előbb találtam egy Jerichot, nem írt ki semmit, de aztán később mikor használatba vettem kiírta! -
#1533 ez gondolom ugy lesz hogy mondjuk lenyomsz egy gombot és akkor kiirja.. -
Evoluti0N #1532 De akkor meg gondolom, h úgy lesz megoldva, h mindenkiét látom. Ezesetben pedig azért lesz gond, mert hiába hasalok a fűben, amikor ott virít a nevem. Habár mondjuk ez, h nem írja a nevüket az embereknek azért is problémát jelent néha, mert nem tudom, h ki beszél hozzám. Sokszor előfordul, h valaki írja, h friendly (habár nem hiszem el senkinek :D), vagy bármi mást és nem tudom eldönteni, h az írja, aki két méterrel előttem áll, vagy esetleg van a közelben vki más és ő próbál kommunikálni velem. -
#1531 server browser jobb alsó sarokban ott a nametag vagy mi.Be lesz kapcsolva. -
Evoluti0N #1530 Lesz olyan, h barátoknak, klántársaknak látod a nevét, amikor a karijukra nézel? Elég zavaró, h ha kicsit eltávolodunk egymástól, vagy más helyre spawnolunk és össze akarunk futni, akkor egyfolytában kérdeztünk kell egymástól, h "Ezt te vagy? Ez te vagy?". Tegnap is majd összeszartam magam, amikor hasaltam a fűben és a közelben valaki elkezdett lövöldözni egy másik játékosra. Erre kiderült, h a haverom lövöldözik. Persze a valóságban nem írja felette, alatta, mellette, rajta a nevét, de nem is nézki tök úgy, mint sok másik ember és meg tudom különböztetni tőlük :D -
#1529 nem mintha olyan szok lőszerünk lenne,de igen.remélem ezt korrigálják! -
Evoluti0N #1528 Reálisabb, h nem írja a sarokban, de azért lehessen már valahogy megnézni mégiscsak. Ha van nálam egy fegyver a valóságban, akkor meg tudom nézni (kiveszem a tárat, megnézem a zsebemben mennyi lőszer van), h mennyi lőszerem van hozzá. -
#1527 én leszek de csak olyan 9-10fele. -
#1526 este lesz valaki TS-n?
kéne nyomni kicsit bandában! -
#1525 Na meg oké, hogy nem lehet cuccot kiszedni a global invből bárhol ... de azért hadd nézzem már meg bárhol (azaz a karakterképernyőnél), hogy mi van benne ... -
#1524 Elvileg mikor Én felvettem a Saigat, akkor az a fegyver infóinál kiírta, hogy mennyi van benne. -
ladista #1523 Mi lehet a fórummal? Egész nap elérhetetlen.
FB-t érdemes olvasni a sok átkozódás miatt. -
Cnut #1522 Remélem, hogy amit most felszedtem, az nem üres :) -
Árnyvadász #1521 Elvileg úgy szólt a fáma, hogy a hardcore karakternél nem látszik a töltény és nincs célkereszt se. Ha meghal végleg meghalt. Cserébe gyorsabban fejlődik és talán (hc szerveren) jobb a loot. HC kari ugyanis minden szerveren lehet, ott is ahol normal karik játszanak, de lesz külön csak hc szerver.
Normal karakternél viszont látszik a töltény mennyisége, van célkereszt, ha megölik 24-48 óra pihi van és bár a cuccai mind elvesznek a tapasztalata megmarad (skill) és az ilyen karakter hc only szerverre nem mehet be.
Aztán, hogy végül mi lesz. Lehet még Sergey sem tudja.
Volt egy hiba viszont. Kreálsz új karaktert, nincs nálad semmi vagy csak amit a piacról bevásárolsz (fegyvert nem lehet) és mikor kezdőpontra lerak, ott virít a bal sarokban a 99 ammo. Lehet ezt próbálták javítani, de az meg elcseszte a jó kiírást. Estére kiderül. -
#1520 Na akkor mostantól számolni kell akkor.
Viszont jó lenne ha felszednék mondjuk kettő ugyanolyan fegyvert akkor kivehessem a töltényt az egyikből.
Meg látni lehessen a global inv-ben mennyi van benne.
Bár még ma nem néztem mik változtak. -
Cnut #1519 lőszerszint kijelzése meg eltűnt... hát így reálisabb, de kínos helyzetbe kerültem miatta :D -
#1518 Hackerek örülni fognak a pinkódnak. -
#1517 A ládás dolog jól hangzik, kb olyan, mint a DayZ-s sátor. Max az a kérdés, hogy ez csak konkrét szerveren lesz e, vagy megy a kariddal mindenhova ... -
Árnyvadász #1516 GI változásnak örülök. Ennek meg szintén:
"Last but not least - you have access to LOCKER BOX - think of it like a crate that you can deploy anywhere in a world and transfer some items from your backpack there. Storage unit.
There's TWO types of boxes - one is UNLOCKED, so anybody can open it. Other is LOCKED using 4 digits pin code. Technically person with enough time can crack code - after all it's just a 1000 combinations. Still it provides some security."
Ez még csak ötlet formában van jelen, de remélem megcsinálják.
A játék szépen fejlődik. Tegnap jó kis dolgok történtek, sokat lehetne róla írni, csak most nincs időm erre. Remélem jövőhétre már tudunk együtt mászkálni. Egyedül elég rizikós. Meg talán, ha többen vagyunk kevésbé basztatnak a többiek. -
ladista #1515 Egyenlőre nem láttam senkit a játékosokon kívül. Viszont az északiban van fasza sírgödör, fekete hullazsákokkal :D -
ladista #1514 Természetesen nem szűnik meg teljesen a hopping, de már nem éri meg. Talál egy fasza loothelyet, felpakol, elmászik a közelebbi SS-be, kipakol, ugrik, vissza a helyre...sokkal körülményesebb, mintha leparkolna a loot közelébe, bepakol, logout, kipakol, ugrik usw.
Csomagküldés...hááát, az erős lenne, nem? Azt el tudom képzelni, hogy játékosokat bízok meg a szállítással és leadás helyének megjelölésével...bár ezzel az erővel tényleg működhetne NPC csomagküldés. Így belegondolva: az NPC-s tuti benne lesz. Remélem, ki is lehet majd rabolni, persze hatalmas reckir árán.
Mennyi lehetőség van ebben a játékban, basszus... -
Evoluti0N #1513 Vannak már npc őrök a settlementeknél? Mintha azt olvastam volna, h lesznek. -
#1512 Este már izzítom is az auto futás makrómat, mert már most borzalmas az utazás :)