4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
xalyy #1591 És azzal gondolom tisztába vagy, hogy ezek közül egyik se hivatalos online mmo? (A dayz is csak egy multiplayer mód...) -
Nihilex #1590 Azért kérdeztem, mert elég sok játék megtalálható... Borderlands 2 torchlight még a day z is
-
xalyy #1589 Semmi hacsak nem töröd fel a szervereiket és töltöd le a szerver fájlokat. -
Nihilex #1588 Mennyi az esélye h a játék játszható lesz Tunngle-n, hamachin?
-
#1587 vki pls a safe zone mit lehet csinálni mert nem vágom:S -
Árnyvadász #1586 Érdemes low grafikán játszani. Könnyebb a túlélés!
Helyzet: Közepes méretű hátizsák végre megvan. Lakókocsiknál sikerült egyet találni az egyik házba. Ahová Sergey is bement azon a majd 20 perces videón. Van távcsövem is. Ez egy jó dolog. Fegyverem még nincs, mert inkább flashlight, chemlight, flare volt fosásig mindenütt.
Hibák: Zombik még mindig be tudnak ragadni. Vannak egyáltalán semmit nem reagáló ütésre immúnis zombik is. A hangok, főleg zombiké, néha teljesen össze vissza szólnak a térben. Most először volt, hogy nem tudtam loot-ot felvenni. Fejfedők voltak, sapka, gázmaszk, ilyesmi.
Jelenleg safe zone fele tartok, csak kiléptem mert az erdőben megláttam egy gyereket pisztollyal és jobbnak láttam nem lelövetni magamat.
-
Evoluti0N #1585 Úristen! Én ebben a játékban nagyon béna vagyok. Múltkor már annyira megnőtt az önbizalmam, h én ebbe belejöttem. De az utóbbi 2 napban sajnos mást mutatott játék. -
#1584 nincs sok idő ma sajnos ezért nem mentem ts-re,talán holnap.De megnéztem mi vlátozott baseball battel 3 ütés fejre egy zombi.De ha beragad én otthagyom mert sokkal nagyobb területen sebez és képtelenség megölni.
Viszont pár perc alatt összefutottam eu230-on 4 sráccal.Egy elsétált.Kettő meg fenn a tónál a boltot lootolta.Láttam egy lezdő játékost akit üldöz a zombi.levertem a zombit,dobtam neki kalapácsot.
Írta is hogy mozogjunk együtt,de vannak itt.Amint elolvastam hátbabasztak engem gyerek lol-ozott és írta hogy köszöni szépen a kalapácsot és bosszút áll értem:DDD
Nálam se volt sok minden kalapács lámpa és egy sapi.
Vicces volt ez a segítettél-megöltek-kínyírom a rohadékot! -
Árnyvadász #1583 Nem leköti, inkább lelövi az embert a többi játékos, de úgy gondolom, hogy ezt leszámítva jó kis játék lesz ez. Ha már minden meglesz benne amit ígértek, akkor elég komoly potenciállal fog rendelkezni.
Szépen fejlődik. Első nap volt katasztrófa, aztán onnantól folyamatosan érződik a fejlődés. Gépigénnyel eddig még nem foglalkoztak, de remélem azzal sem lesz probléma.
Vedd meg a bétát négyezerért és akkor tuti nem cseszel rá. Ma van az utolsó nap erre. Aztán drágább lesz. -
#1582 Jön valaki egy kis közös mókázásra?
Mennék egyedül is csak Géppityuval meg millió más dologgal a táskámba egyedül nem akarok. -
Nihilex #1581 Sziasztok, követem a játék fejlődését, és hezitálok mi legyen vele,megvegyem e vagy ne..:) Ma lehet olcsóbban hozzájutni, szal máig elkéne döntenem, ehhez kérném a segítségeteket. Hogy látjátok a játékot a közeljövőben?Leköti az embert, megéri játszani?:) -
ladista #1580 A nagyvárosban tényleg lehet kaszálni. Csak 1-2 peremépületet vizsgáltam át, de fegyvert, gyógyszert, vizet, kólát, kaját, kötszert is találtam. Pár zombi meg engem...volt futás.
Szerencsére nincs messze tőle a keleti biztel :D -
#1579 Nem voltam 3 napot egész sokat fejlődött a játék :)
Gyorsan indítottam is egy új karit. Kisvárosba be, ott lakókocsiból felszedtem magam kajával és piával meg egy baseball ütővel és futás vissza a Safe Zónába :D -
#1578 Este Én is leszek szvsz, nyomhatjuk :)
Egyedül nagyon para, főleg ha fel vagyok pakolva :D
Miután kizsigereltem a felpakolt gyereket, fosva mentem fel a safe zónába ... szerencse, hogy éjszaka volt. De így is 2x váltottam szervert, mert egyszer láttam a fák között egy 'karavánt' elhaladni (3 ember egymás után az éjszakában, együtt voltak), aztán meg egy másik helyen lövéseket hallottam az erdőben :) -
#1577 Sehogy.
VISZONT 31-e után kérhetsz guest passt, amivel két napig próbálhatod. Biztos osztanak itt is. -
Rammsch31n #1576 Sziasztok!
Segítene valaki, hogy tudnék én is játszani ezzel anélkül, hogy megvenném? -
#1575 ma semmi nem érdekel, játszani fogok:)
tudom hogy pegnap is én próbáltam összetrombitálni TS-re pár embert de ma már tuti leszek! -
#1574 Pf, a nagyvárosi rendőrségnél hátul a kis épület mellett egy kocsi tetején voltam (pont jöttem be, mert elötte másik helyen láthatatlan zombi evett), valaki elkezdett shotgunnal lőni, 2x el is találta, majd megkerültem a kis épületet (kalapáccsal a kezemben) a kerítésnél, ott jött velem szembe a gyerek ... lőtt még egyet, de kifogyott a skúlója :D előkapta a kalapácsát, de akkor én már ütöttem, úgyhogy halál :)
Eldobott egy shotgunt, egy pisztolyt, ami tele volt, egy rakás kalapács, 2 medium táska, black urban sityak, másik sityak, meg egy rakat más cucc (bandage, amivel a megmaradt kevés életem visszatöltöttem) ... utána fosva szaladtam fel a bázisig ... kva messze van onnan, még szerencse, hogy éjszaka volt. -
#1573 Na, láthatatlan zombik márpedig vannak :( -
#1572 fasza:D:D -
#1571 Vááá ... 4 embert vertem le ugyanott kalapáccsal ... egy boltban ... érdekes, hogy mindnél volt nyílpuska.
Ugyan kb egyesével jöttek, de szanaszét vertem őket :D -
#1570 most nagyon felkúrt!:D
mentem 3 sráccal, erre 1 óra után találtam egy fekete maszkot és utána muszáj volt egyből agyonverniük...:D
na majd holnap ts en! -
#1569 lőfegyverem semmi, de van nálam 4 kalapács ... ha kell vkinek szóljon :) -
#1568 100 elemlámpa volt már a boltokban, fegyver semmi :) -
#1567 Vakker, már tényleg üresen csinálja a karikat. -
#1566 Én meg éppen kiszedek egy pisztoly a kocsiból, erre kétszer hátba lőnek ... elsprinteltem kb 5% hp-vel, be a bárba a pult mögé, aztán kilépés :D -
Cnut #1565 az előbb lekalapáltam egy snipert! államvizsgán nem izgultam ennyire :) -
#1564 faszom, felvettem egy kva üres pisztolyt ... aztán be is szoptam vele -
#1563 Reportoltam is!
minél előbb eltűnik a netről annál kevesebben látják és romlik neki az "üzlet".patkány az ilyen -
Evoluti0N #1562 Mit lehet ebben élvezni? Erre izgul? Szánalmas pondró. -
#1561 megnéztem a videót.Rohadna meg az ilyen... -
#1560 omg -
#1559 a fórumon most nyilatkoztak hogy meg is van oldva a cheat probléma.
Szerintem megtalálták a rést amin beslisszol a program.
De ugye....holnap lesz újabb. -
#1558 Cheaters.
Cheaters everywhere.
[spoiler]
-
#1557 Fenn vagyok a fenti TS-en, de csak hallgatok :) -
#1556 Hát, érdekes, mert mindig van mindenkinél fegyver ... csak nálam nincs :)
A rendőrségen sosincs fegyver?
Játszik vki? Melyk szerveren?
Én az északi, tó melletti városban vagyok a hátsó végében, a rendőrség mögött. -
hpbla #1555 1.Kalapáccsal egy zombi 3 ütés.(fejbe kell vágni őket)
2.A fosztogatások során kirámoltak minden házat.
3.Fegyverek direkt ritkák,nem lenne jó ha mindenki golyószóróval mászkálna. -
#1554 ha a bétában a játék lemezen elfoglalt mérete a duplájára növekszik, ergo a házak totál be lesznek rendezve, és millió+1 dolgot beleraknak, akkor jó. Csak nem jelenti nekik az alpha verzió a véglegeset... -
Cseri0058 #1553 Nekem nagyon bejön ez a játék!! :D
Viszont van pár dolog ami nem tetszik egyenlőre...
1. Szerintem ezeket a zombikat szinte lehetetlen megölni lőfegyver nélkül.
Kalapáccsal pl. 1 zombival is szinte lehetetlen megküzdeni de ha már 2 van akkor esélytelen.
szóval szerintem ez így nagyon nem jó.
2.az épületek belseje nagyon nem bejövős. nincs benne semmi bútor vagy valami. azért erre figyelhettek volna...
3. nagyon kevés fegyver van a pályán...(szerintem)
de összeségében véve tetszik a játék! :) -
#1552 Eddig sem voltak piskóták a zombik egy melee karinak ... most meg ...
Én is leszek később.