4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • petecz
    Woh! na sikerült eljutnom a safe zoneba, 1 ak 47, 1 shoti, 2 pisztoly, 1 large backpack-el! Meg kellett értük küzdenem, nagyon izgalmas volt, aztán a para az úton hogy ne ütközzek senkibe bele! :D
  • Laza
    "Együtt öljék őket, de csak kerülgetni kelljen. Meg esetleg lehet olyan is, hogy nem halálos lövedék. Csak altató és akkor aki lelőtt az nyugodtan kifoszthat, de de egy kis idő elteltével felébredsz és onnan folytatod."

Végül is most is ez van, 1 órára kidőlsz ... max egy kicsit odébb tesz le, mert ált 80% a tó melletti nagyvárosnál dob ki :)
  • KiruHoshino
    http://www.extra-life.org/index.cfm?fuseaction=donordrive.participant&participantID=28515
  • KiruHoshino
    A kulcsot egy sorsolással lehet megnyerni. Ehhez szükség van egy Twitch TV felhasználói fiókra.

A srác csinálja a sorsolást. A szerencsésnek elkéri az e-mail-et. Ide küldik ki a kulcsot.

Ez egy jótékonysági esemény.
  • Laza
    Elég szar minőségben nyomja, akad a gameplay.
  • oneal1
    lol kb:D
  • Fpocok
    Egyet kidob időnként, hogy aztán 24k ember versenyezzen beregelni... persze... majd akinek két anyja van.
  • xalyy
    Hello Viewers if you are just tuning in Poxyz Will be Giving away Pioneer Alhpa Keys Every Hour so stay tuned and remember this stream is for Charity to help people in need

MINDEN ORABAN OSZTOGATNAK KULCSOKAT FIGYELJETEK!!!
    Hol kell amugy aktivalni? :D
  • EiZZeNx762
    Na megvettem a Survivort! Remélem megérte :)
    Amúgy az akciót meghosszabbították 2 nappal, nem tudom, írta-e valaki előttem (okt. 22)
  • Fpocok
    Charity STREAM
  • XanaxCore
    ma 1orát játszotam csak basszus :O 30-31.én se leszek hát ez igy nem lesz jó:S amúgy majd eljutok én is ts re:)
  • oneal1
    király!:)

én egy sniper fegyvert szeretnék végre megkaparintani:)
  • oneal1
    még véletlenül sem
  • celgene32
    SURVIVOR-okat gondolom veletlenul se engedik be 31. elott ?
  • Cseri0058
    jajj emberek mi volt történt velem az előbb. :D
    megfizettem a sok halálomért.
    1 db házban kinyírtam 4 embert és 1 banditát. :D muhahahaha :D
    úgy hogy most szinte mindenem van. van két íjjam, két shotim, 2 medium tatyóm + én hassználok egy nagy tatyót,olyan medic kitem is vagy mi a szösz,kis kézi fegyver meg sok pia meg kaja.
  • petecz
    Na most felnéztem én is, a zombik nekem egy helybe futnak, de kb az összes. Mi történt?
  • xalyy
    Én már azon küzködök pár hete, hogy szedjem össze a pénzt valahogy a gémre :D itt mindenféle PTCs oldallal próbálkozok már de alig van, ami jó lehetőség :( Esetleg ha tudtok
  • LasCar16
    zombi AI szerintem még mindig fos, hangra sem mennek, sokszor egy helyben futkároznak csak, semmi para nincs bennem, hogy úristen megérné-e tüzelnem rájuk vagy valakire, és a létszámuk is nevetséges :( ja és az 1v1 melee csatáról nem is beszéltem, amikor ütöd a fejét egy helyben áll mint a cövek és úgy is sebez:)
  • oneal1
    okés, remélem be férsz holnap ha tudsz jönni, majd egyeztetünk!
  • oneal1
    kár, mind1, összeszedünk még többet is!:)

holnapi időpontot itt egyeztessük majd!
  • Sáska
    igen, jo lenne olyan servert keresni, ahol nincsenes sokan. bar mondjuk 30 fo eleg gyorsan osszejon. Remelem legkozelebb en is beferek utanatok!
  • paleinho
    sajna nem sikerült, látni láttam a lootot, de zombivonat volt mögöttem :)
    később visszamentem, másik karival, de már felszedtek mindent.
  • oneal1
    szerintem is egyre jobb lesz:)

Holnap is kéne keresni egy kis szervert, meg lesz talán több időm rá:)

kár, hogy lemészároltak minket:D

másik srác össze tudta szedni a cuccod?
  • Árnyvadász
    Zombik dobhatnának loot-ot. De legalább pénzt. Akkor már kevesebb értelme lenne a másikat megölni. Illetve lehetne sokkal több zombi, hogy a játékosokat inkább összetartsa. Együtt öljék őket, de csak kerülgetni kelljen. Meg esetleg lehet olyan is, hogy nem halálos lövedék. Csak altató és akkor aki lelőtt az nyugodtan kifoszthat, de de egy kis idő elteltével felébredsz és onnan folytatod.

Sergey első ötlete viszont nagyon tetszik, de a PVE szerver is megoldás lehet erre. Ott egy olyan megkötést alkalmaznék, hogy aki ott játszik, az nem mehetne át PVP szerverre. Mert PVE-n sokkal egyszerűbb megszedni magad.

Lényeg, hogy napi szinten jönnek a javítások. A játék egyre jobb lesz.

• Laza
    És mi köze van ennek ahhoz, hogy online hivatalos mód, vagy sem? A WoW is MMO, mégis létezik privát szerver.
    Itt is lesz idővel ...
  • Laza
    Mivel a PvP a loot szerzés egyik melegágya, ezért sohasem fog ez csökkenni ... sőt, az ilyen játékokban kb senkit nem érdekelnek a zombik, kizárólag a loot és a másik leölése.
    Addig, amíg halálkor konkrétan mindent eldobsz a zsákodból és azt más fel tudja szedni, a PvP ilyen szinten fog menni. Még olyan játékokban is, ahol igazából semmit nem kap azért mert megöl, még ott is mindenkit azonnal nyakon vágnak ...
  • Fpocok
    Ha csinálnak valami olyasmit, ami nem ösztönzi az emberket arra, hogy egyből leöljék a másikat, az jó lenne...
  • petecz
    Amit úgy lehet elérni ha valami hátrányt teremtenek neki, pl. bounty nővelés, respawn time nővelés ha meg hal...
  • KiruHoshino
    PVE szerver ötlet nem rossz. De ha csak annyi, hogy mindenki visszavesz a pvp-zésből az a legjobb.
  • oneal1
    vagyok TS-n!

valaki?
  • Evoluti0N
    Ötleteket kérnek.
  • XanaxCore
    hány f*ck jelzőt kaptam már mert előbb lőttem/ütöttem mint kérdeztem:D xD
  • Evoluti0N
    Sajnos lassan én is úgy vagyok vele, h rögtön lövök mindenkire. Minden játékban, legyen az single vagy multi, igyekszem jófej lenni és segíteni másokon. Ez a játék ezt teljesen kiöli belőlem :D
  • xalyy
    Figyeljetek én mondok nektek egy teknikát a túlélésért, nem vagyok én rasszista és angolul is tudok de ha nem magyar lőjétek agyon a francba vagy üssétek agyon...
  • Evoluti0N
    Sok gané van safezone körül. Ráadásul eljátsszák a kis ártatlan báránykát. Az előbb is safezone-ban láttunk egy játékost. Mondtuk neki szépen, h ne kövessen minket. Nem volt hátán fegyver, de még kalapja, maszkja se volt. Tök átlagosan nézett ki. Azt mondta, h csak kaját jött keresni. Szépen megindulunk kifelé a safezone-ból közben figyelve, h a csávó követ-e minket esetleg. Erre utánunk kiabál: "Do you want to check the helicopter?". Nem válaszoltunk semmit, erre bevágja, h: "Thought so." és erre elkezd lövöldözni ránk. Persze egyikünknek se volt lőfegyvere, mivel tegnapelőtt elveszítettük az összeset, amiben volt lőszer, szóval szaladtunk ameddig a stamina bírta :D
  • ladista
    éj leple alatt belopózni? :)
  • oneal1
    már el sem lehet jutni a safe zone-ba...:D 2x próbáltam ráadásul egyik alkalommal most találtam egy shotgunt is...lőszer meg ugye csak a globanban volt hozzá
  • Cseri0058
    Na nekem is már egyre jobban megy. :D
    ha van nálam már kalapács akkor szinte a zombik meg sem ölnek már...
    viszont. volt már egy elég jó karim. volt szinte már mindenem ami kellett erre kinyír 2 csávó.
    meg most is találtam stukit meg volt kajám, piám. erre valaki hátba támadott szerencsére kitudtam nyírni de később meg jött még valaki és jól leszedet...
    már várom hogy az egész mapot belehessen járni...legalább nem találkozok annyi emberkével...
  • XanaxCore
    ha megveszed akkor utána nem kell fizetni érte... és igen esélytelen.
  • Nihilex
    Szal akkor kb esély sincs rá, hogy most megveszem és pár hét múlva ..ingyen játszható..?:)