4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Árnyvadász
    Sehogy. Irónia volt csupán, amivel arra akartam utalni még az sem túlélő játék ami most a piacon annak hírdeti magát. Tudván persze azt, hogy mindez marketing fogás. Csak magas volt a labda. Azt meg szokás időnként lecsapni.
  • Laza
    Hogy jön ide a TR? Elég messze van az a 'túlélő' játékoktól, főleg az agyon szkriptelt játékmenetével.
  • tutituti
    Na a basznivaló egyiptológus az aztán jó hasonlítási alap a két zombis játék között -.-'

Amúgy a kettő között egyszerű eldönteni a kérdést.

Rudi:
    1 óra jutubon való gameplay nézés alapján eldönthető.
    Illetve vissza kell olvasni 5 oldalt mndkettő topikjában és kész is.

Flémnek vége!
  • Evoluti0N
    Szerintem az se lesz azért olyan igazán túlélős. Ahhoz túl árkád lesz. Ha nagyon túlélősre vennék a figurát, akkor túlságosan rétegjáték lenne belőle és egy olyan nagy kiadónak, mint a Square Enix nem érné meg foglalkoznia vele. Ne értsd félre. Várom a játékot és biztos jó lesz. Sőt, előrendeltem a Survival Edition-t, de akkor se lesz szerintem igazi, "hardcore" túlélős. Na de ez már off :)
  • Árnyvadász
    Jelenleg mindkettő pénzkidobás. Sajnos a DayZ standalone sem készen lesz kiadva. Pedig számomra azt tűnt még a legéletképesebbnek. Survarium is még csak készül. Igazából nincs a piacon olyan túlélő játék ami megütné azt a bizonyos szintet. Kedden kezd el a Tomb Raidert. Survivor is born a jelszava. Ha már annyira túl akarsz élni. ;-)
  • rudii
    Hidd el en orulnek legjobban ha ingyenesek lennenek. :) De azert esetleg aki jatszott mar ezzel is meg azzal biztos van velemenye neki melyik tetszett jobban.
  • Árnyvadász
    Egyiket sem. Majd ha kiadnak egy elkészült zombis túlélő játékot, akkor lehet rajta gondolkodni, de alfa verziókkal csak magadat szivatod be és a pénzedet szórod el.
  • rudii
    Szevasztok! Miben kulonbozik az Arma 2 dayz illtve a WarZ? Melyiket lenne erdemesebb megvenni? Aminek van jovoje es egyre nagyobb tabora.
  • Laza
    Ez szép és jó, de ettől még nem lesz több értelme játszani. Valami igazi tartalmat pakoljanak már bele.
    Lootolni nincs értelme, fullon vagyok, zombikat ölni nincs értelme, mert minek? Embereket lehetne öldökölni, de azokat minek? Lootért, amivel amúgy is tele vagyok? Vagy csak szórakozásból? Ahhoz túl unalmas :)
    Inkább BL2-t tolok, ott aztán dögivel van loot, meg van más egyéb tonnányi szórakoztató játék :) Pl hamarosan itt van a Trials Evolution :)
  • Laza
    Inkább sírok :D
  • Laza
    Kikérem magamnak, idén max 1 órát játszottam vele ... és nem is igazán tervezek többet :D
  • tutituti
    Jövő héten elvileg! jön a skill rendszer

bár előtte wipe lehetne mert így mindenki max level karikkal megy tovább kb.
  • tutituti
    Na találtam item dobozt.AKS-74U volt benne.
  • Vityo89
    Van egy-két zombi, ami elég sok lóvét dobál. Tegnap az egyikben 1566 dollár volt. Mondták, hogy valamikor volt valami restart és utána ezreseket dobált minden zombi. Azóta ezt javították, gondolom most ritkábban teszi.
  • tutituti
    Igazad volt a játékkal kapcsolatban amúgy.

ON:

van új tárgy.
    A neve "ITEM" (Laza ne röhögj! :D ) ,ez egy doboz amiben random dob fegyvert illetve ammo-t.Itt lehet p90 és egyéb ritkaságoz lelni.
    Fix előfordulás még nincs.Amiket mondtak én ott lószart se láttam így nem 100% ez a hír de képek már vannak.
  • Jeffjohnson
    Én nem tudom, hogy éppen mennyit adnak el belőle őszintén egy hivatalos forrásom sincs az elmúlt pár hónap pontos eladásairól meg arról, hogy ez mekkora visszaesés a korábbiakhoz képest ezek szerint ebben te tájékozottabb vagy.
  • tutituti
    nem igény.Csak aki kiadott rá ennyi pénzt, annak fáj ennyiben hagyni!

Meg sokan eladják az accountokat.Alig nőtt az eladás,mert a meglévő acc-ok mennek körbekörbe.
  • Jeffjohnson
    Ennek ellenére mégis játszotok/játszanak vele. Mit mond ez a fejlesztőnek mindegy milyen szar a játék akkor is lesz rá igény....
    Lehet rossz példa de sokan szidják a tv-s valóságsókat ennek ellenére akkora a nézettsége, hogy megéri a csatornáknak azt adni.
  • Sotyka
    u mean dead island mmo? :D
  • Árnyvadász
    Ez az a fajta játék, aminél bármelyik játékos szebbet, jobbat szarik a WC-n. Mindezt úgy, hogy különösebben meg sem erőlteti magát. A játékipar szégyene. A legtalálóbb talán ez: egy hatalmas átverés.

Amiből természetesen a felelősök szépen megszedték magukat.
  • tutituti
    hú de állat lenne a leszakadó testrész.
    erős zombik lennének akiket feldarabolni kellene(vagy a jó öreg fejlecsapás).
  • Laza
    Ez a játék már soha az életbe nem lesz olyan, mint azok a photoshoppolt képek. Egyszerűen a motor és úgy am blokk az egész alkalmatlan erre. Ahhoz, hogy így viselkedjenek a zombik, rendes skeleton kéne, kismillió animációs fázis, normális sérülés modell/hitbox, normális karakterfelépítések, nem ilyen statikusak. Minimum a végtagokat tudni kéne amputálni, de még azt sem lehet :)
  • Laza
    Váá, a gameplay bejátszáson konkrétan úgy harcol valaki a zombik ellen, mint egy noob. Vakker, azt a 3 zombit kb 10mp alatt le lehet verni, ha nem a hasukat üti, hanem felemeli azt a szart és a fejüket (1 zombi 2-3 ütés). Rossz nézni.
  • tutituti
    de itt egy Pc games cikk is
  • tutituti
    TotalHalibut műsorait állandóan nézem,attól függetlenül hogy amiket mond annak a fele oltári nagy pénzhajhászás és kommentgyűjtés a célja!
    Őt úgy jellemzik külföldön, mint itthon vagy sg-n a Gamestart..
  • Fpocok
    Jah, de minek?
  • tutituti
    Egyszerű mégis nagyszerű a dolog.

A steam csúnyán perbe fogta a hammerpointot ezek miatt amit Sotyka (és még régebben páran) leírtunk.
    mivel ezt a eprt nem hiszem hogy meg lehet nyerni így valszeg maradtak annál hogy visszarakják és megvárják hátha bejön a pénz.(én kizárólagosságot követeltem volna és csak steam only lett volna!)
  • Sotyka
    Még mindig mekkora kamuk azok a képek amik kint vannak steam oldalon... járművek, molotov, meg egyéb ilyenek legalább már nincsenek a képeken, de még mindig úgy állítja be mintha a zombiknak több intelligenciája lenne mint egy hőkövető rakétának. A gaeban ha bemész egy házba, vagy egy buszra felugrasz akkor a zombik vagy alattad/előtted futocsgálnak, vagy buggolnak, vagy hirtelen elfelejtenek, a képeken olyan mintha a ablakon/rácson akarnnak bejönni, aki ismeri a gamet látja hogy szerkesztett a kép, viszont aki nem azt becsaphatja mert amúgy a game grafikájával van, mintha screenshot lenne...
    pl: ez vagy ez
  • KiruHoshino
    The WarZ újra steamen.
  • Sotyka
    Jókis járműötlet, én már egy ilyennel is megelégednék :D
    http://www.eztetszik.hu/wp-content/uploads/2013/02/a3b980a9562653bbd18206f10f4ef5b2sz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1si-m%C3%B3dszer-egy-zombi-alatt-apokalipszis.jpg
  • Susarc
    nagyon jó "beszéd" 100%-ban egyet értek! én is azt mondom ha 48x "lelő" valami paraszt egy játékban én akkor sem leszek paraszt másokkal! és lassan ,de biztosan ez majd a parasztoknak is leesik,hogy parasztok!:D
  • 1NST1G8R
    Kérdésedre válaszolva de igen, "meg tudom választani" hogy kit lövök le ott és kit nem, miért ne tudnám? Még ha nameplate se lenne, akkor is látom ki kempel még ott és kin milyen cucc van, merre mozog, és ha lelövök egy kempert, amivel kvázi megmentek mást attól hogy lelőjjék miközben visszamegy akkor még én szégyelljem magam érte????? Bocsánat, én kérek elnézést... Már szóltak rám itt hogy ne személyeskedjek, de most úgy érzem te próbálsz engem olyannak beállítani ami egyáltalán nem fedi a valóságot. Sajnálom ha azt gondolod rólam hogy azonnal lövök bárkire akit meglátok, de ugye mindenki magából indul ki...
  • KiruHoshino
    Erre lett volna egy egyszerűbb magyarázat. :D

"Egy hülye százat csinál." :D
  • Laza
    Ha valakinek az a normális, hogy ha más paraszt akkor Ő is paraszt lesz, már problémás ... főleg úgy, hogy nem tudod megválasztani, kivel vagy "büdösbunkóparaszt". Mert gondolom nem kizárólag azokkal vagy "büdösbunkóparaszt", akik szintén azok? Vagy van radarod? :)

Mint mondtam, ha ilyesmit magyarázni kell, már az probléma. De hát ilyen a mai társadalom. Azt hiszik ha beállnak a parasztok sorába, akkor majd jobb lesz ... pedig ezzel egyáltalán nem lesznek jobbak, mint a többi, csak elveszítik a jogosultságot, hogy legközelebb bármi miatt problémázzanak. Utálom az ilyen 'ha másnak lehet akkor nekem is' hozzáállást. De ez már egy másik téma :)

Tőlem mindenki azt csinál amit akar, csak szépen csendben, nem kell dicsekedni az ilyesmivel ... legalább legyen meg a látszat, hogy szégyelled magad ezért :D
  • tutituti
    Hot Fix Feb 21, 2013

Balanced and increased chances on item spawns throughout map.
  • 1NST1G8R
    Itt most próbálj meg elvonatkoztatni a csalóktól, és annak tükrében értsd amit irtam. Még a városokon kívül is vagy ezer hely van ahová be tudsz állni úgy hogy legalább 180 fokban védve vagy és jó messzire belátod az előtted lévő teret. Vagy az is elég (ezt mondjuk nem próbáltam csak láttam ilyet, egyébként kiváncsi vagyok hogy mehetett az arcnak) ha felmész egy magas hegyre, leqrsz egy shieldet, aszt elkezdesz nézelődni. Ha így lőtávon belül tud kúszni valaki úgy hogy nem veszem észre akkor megérdemli a skalpomat.
  • Warrika
    erre csak annyit hogy mikor bekepmelsz valahova és annyit veszel észre hogy a mögötted lévö falon átjött valaki és csapatja a fejed 1 hatchettel akkor nem sok esélyed van ha nemtévedek:)
    ha meg emeleten vagy akkor csak berepül és lelő.
    ezért nem látom sok értelmét a játéknak jelenleg túl sok a csaló.
    próbáltam kempelni és mikor látom hogy a gyerek a falon át közlekedik mintha ott se lenne azért az kicsit elveszi a kedvem még a játék gondolatától is. pedig a csalókat leszámítva jó játék lenne ez. dehát ez van
  • 1NST1G8R
    Ja, meg még annyit hogy aki engem kempelés közben meg tud lepni annak én önként odaadom az összes lootomat, sőt odahúzom a kezében lévő fegyvert a homlokomhoz és meghúzom a ravaszt, no offense.
  • 1NST1G8R
    Mondom KIS TÚLZÁSSAL fairplay, nyilván van különbség a kettő között, de hogy ismét csak magamat ismételjem: mivel attól függetlenül hogy akarjuk vagy sem, mindig lesznek a SZ mellett kemperek, milyen erkölcsi alapon rovod fel nekem azt, hogy ha más büdösbunkóparaszt módjára lelőhet engem mikor hullahótelizsákkal a hátamon cammogok vissza lepakolni, én adott esetben ne tehessem meg vele ugyanezt?

A DayZ-s vonalra visszatérve meg, hát, fene tudja. Én azt mondom hogy inkább a rendszerrel van baj mint a játékosokkal (leszámítva a csalókat meg a vérpistikéket persze), ezeket a dolgokat ki lehetne iktatni, csak rengeteg variációt ki kéne próbálni mire beállna valamiféle egyensúly, ha érted mire gondolok. Viszont a DayZ-nek lehet hogy érettebb, "intelligensebb" a közössége, meglehet, nem tudom mert nincsenek vele tapasztalataim, de ha ezt mondjátok elhiszem.
  • Laza
    Viszont nem lehet eltárolni 1000+ cuccot. Értelemszerűen ebben ha meghalsz akár teljes felszereléssel éledhetsz újra, ráadásul 5 karaktered van. A másikban csak 1, és annál is kb 2 fegyver lehet egyszerre. Cuccot eltenni csak szerverhez és a térképen helyhez kötötten lehet elmenteni, azt is elviheti bárki.

Szóval éppen a WarZ-ben nem lenne alaphelyzetben probléma a loot ... nekem is ott rohad hónapok óta a 100+ fegyver, meg tárak, kötszerek, gyógyszerek kilószám.