4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Laza
    Kb annyi, mint amit mondjuk egyedül Én is csináltam eddig ... kerültem a népeket és lootoltam, gyűjtöttem a cuccokat ... csak itt nem kell kerülgetni :)
    Persze már nem csinálnám, idén leszoktam róla :)
  • oneal1
    nem lenne rossz, de tuti, hogy itt is volna egy két barom aki cheat-el...
  • Susarc
    Édes Istenem , árulja már el valaki,hogy ennek mi értelme van?
  • Doki13
    Sziasztok!
    Magyaros klán bérelt egy szervert és 500GC/hó-ért bárkit felenged lootolni
    nap 24 órájában lootolhat. A kikötések ez nem pvp szerver nem ölheted meg a többi játékos társadat, zombikat tilos csoportban kihúzni ott hagyni őket, és elvárjuk a normális hangnemben való beszélgetést. Lehet, hogy most az gondoljátok sok a 500 GC, de gondoljatok bele abba, hogy ez egy cheater mentes szerv ahol nyugodtan tudsz lootolgatni, xp-t szerezni zombikból és nem kell attól tartanod hogy safezone-ba tartva valaki hátba lő. Most még van hely bőven nem sokan vagyunk loot is van sok, sokan találtak snipert is.
    Hétvégenként pvp-t tartunk a szerveren ismerősök között.
    Akit érdekel írjon rám és adok egy elérhetőséget a többit megbeszéljük.
  • Memphis97
    HUNZ ide gyertek: 91.82.84.31:9990
  • quattro7
    lassan már 1 napja nem elérhető a ts,viszont aki rendezte nekünk annak nem tudom az elérhetőségét így nagyon megvagyunk lőve,nem tudom hogy várjunk hátha lesz belőle még valami vagy nézzünk egy másik után,talán próbálkozhatnánk a zombie mmo hungary ts-én,mondjuk a többieket is össze kéne szedni hogy meglegyen a csapat
  • tutituti
    hát amin játszottam az elvileg privát lett de kérdezzétek őket:
    facebook zombie mmo hungary
  • LegendaryOm
    Addig oké de a szerver... *,* Jönnék 5-6 an vagy 7 en ha lehetséges..
  • tutituti
    A ts időleges volt elvileg.
    De azt nem én intéztem.
  • LegendaryOm
    És megadnátok a nevét meg a Ts -t mert csatlakoznánk... :)
  • oneal1
    van de nem megy a ts valamiért most:S
  • LegendaryOm
    Béke!
    Van esetleg valami jó kis magyar szerver ahol sokan nyomjátok, van Ts is meg minden, meg úgy egy magyar közösség?
  • oneal1
    emberek, mi a tosz lett a TS el?:D
  • Laza
    "értelmes hun emberkék"

Azok a közelébe se mennek
  • Multi the One
    Srácok szevasztok!
    Mostanában hol szoktak gémelni értelmes hun emberkék?
    Thx
  • oneal1
    ez igy van, tesómat és havert is kivágták, mindkettőnek én tettem fel a játékot....erről ennyit...nagy szemét egy banda ez!
  • tutituti
    hát ez az.De sebaj mert majd a csalók maradnak,a tisztességes playert meg bannolják ahogy szokták.
  • KiruHoshino
    Értelmesek nagyon. Azzal próbálják visszaszorítani a csalókat, hogy kibasznak 1-2ezer játékost ahelyett, hogy egy rendes anti-cheatet készítenének.
  • tutituti
    Hey Survivors!

As an on going battle with hackers we have implemented a whole bunch of new toys that allows us to safely find hackers and get them out of the game. Today we will be doing a massive ban wave and hope that this clears up the servers for you guys and creates a much more positive gaming experience while playing The War Z.
    http://forums.playwarz.com/showthread.php?140036-Hacker-Update-March-3-2013&p=2060573#post2060573
  • Doki13
    Sziasztok!
    A klánunk bérelni akar egy 50 slotos szervert pve lenne ehhez keresünk játékosokat 500GC-ért bárki beszállhat egész nap lootlhatna, csak annyi szabály van, h a játékos társaidat nem ölheted meg, normálisan játszol. Időnként meg lenne nyitva akkor pvp szerver lenne és lehet lenne egy terület ahol lehet pvp-zni, de ezt majd idővel kigondoljuk. Egyelőre bérelni akarunk egy szervert csak kevesen vagyunk és ezért keresünk kívülállókat akik nyugodtan cheatmentes szerveren szeretnének lootolgatni.
    Akit érdekel a dolog írjon rám a többit megbeszéljük.
  • Warrika
    hello.

srácok alkottak már valami anticheat dolgot? vagy még mindíg ugyanannyi csaló van a szervereken?
    amikor kijött az a free csalás nem igazán lehetett mozdulni mert emberek 99%-a használta.
    ha esetleg alkottak vele valamit akkor szívesen visszatérnék.
    válaszokat előre is köszönöm
  • 1NST1G8R
    A menuben most is ott volt rajta de ingame nem, gondolom ez is bug lehet. Amugy kemeny 1db nyilvesszo van benne. :)
  • Laza
    Jaj, és még mindig nincs vége, sry ... kiléptem, és feldobott egy kérdést, akarunk e GC-ért vehető plusz karakter slotot ... nyád ....
  • Laza
    Nem tudom baki vagy szándékos, de a zombi evés hangok néha olyanok, mintha kinyitna egy dobozos üdítőt és inna ... lol.
  • Laza
    OMG, ezer éve nem jártam a marketplace-ben, most nézem, hogy fullosan feltöltötték mindennel, most már szinte bármit lehet venni. Lőfegyvert ugyan nem, de minden egyéb dolgot, kényelmet, lőszert, még NVG-t is.
  • Laza
    Anno az elején volt nyílpuska ... sőt, abból volt a legtöbb, viszont lőszert csak GC-ért lehetett venni hozzá (tök üresen találtad). Ki is vették hamar :)

Egyébként akkor volt rajta távcső.
  • Laza
    Na, csak most frissítettem be a gamet, azt írják újra van szerver bérlés. Már 50 fős az alap és átszámítva a legolcsóbb kb 69 eur vagy dollár (ha még mindig kb 147 GC = 1$ vagy eur).

Azért egy kicsit durva, mert a szervereket sosem annyian bérlik, mint ahány slotos.

Egy cseppet ki is akadtak megint páran, hogy elvették a 30 fős szervert és ugye ezáltal jóval drágább is a bérlés ... apa kezdődik ... lol.
  • 1NST1G8R
    Na megtalaltam eletem elso nyilpuskajat vegre. Az a vicces hogy alapbol nincs rajta tavcso, igy zoomolni sem enged, 1st personban gyakorlatilag semmi iranyzek nincs amig ra nem raksz egy tavcsovet, viszont mikor kilogoltam a surivors kepernyon ott volt rajta a tavcso. :)
  • tutituti
    ott lett volna egy szarkasztikus gif,de fotobákitról nem ment a linkelés :)
  • Laza
    "ja és mindenki örömére ismét van revive persze GC-ért"

ingame cheat visszakapcsolva
  • tutituti
    na mindenki aki az elmúlt 60 napban játszott (gondolom egyszer) az kapott 350 GC-t

ja és mindenki örömére ismét van revive persze GC-ért
  • 1NST1G8R
    Aki PvE-zni es XP-t gyujteni akar menjen fel West Boulder Meteorological station-hoz, annyi zombit egyben mint ott en mashol meg nem lattam, nagyon durva. Volt ott egy karim, tegnap felneztem patch utan, bar elotte is eleg sok zombi volt arra de most 200 ha nem volt akkor egy sem. Volt nalam egy M4, egy Anaconda meg egy 1911 tele tarral, beaggroztam vagy 100-at veletlenul a helikopterleszallohoz, aztan felmasztam az epuletre ahol a nagy NOT SAFE tabla van es elkezdtem matekozni hogy mennyire eleg a municiom.

A nagy reszuket kilottem (dobtak rengeteg zset, meghat az xp ugye) a maradekot lekalapaltam, felszedtem a zset es par kozeli epuletet is sikerult atneznem, de aztan csak jottek es jottek, kozben meg is haraptak parszor, eletem meg alig maradt, szoval muszaly voltam visszamenni az epulet tetejere aztan kilog, ma meg majd megint probalkozok, ennyi zombival mar jo egesz moka, bar lehetne kicsit akciodusabb a melee harc, a monoton kalapalas eleg gagyi, de igy mar legalabb van nemi kihivas.

Meg az is jo hogy vegre mar nem egy negyzetcentimeterre allnak be mind hanem szepen korulvesznek, meg ha egy ideig nem tortenik semmi lassan szetszelednek.
  • Laza
    Az sehol sincs ingyen ... majd pénzért (GC), ne aggódj :D
  • Sotyka
    ez igaz, de ha véletlen betalentolsz olyat amire nincs szükséged, de tök sok xp, akkor azt jólenne ha vissza tudnád vonni
  • Laza
    Elvileg megtanulhatod mindet, nem? Nincs korlátozva, csak legyen elég XP-d.
  • Sotyka
    Valakinek valami tapasztalata a talentel kapcsolatban? igazából mind3 ágon van olyan ami kell, és olyan ami nemigazán, de mivel én pve-t játszom (mindíg olyankor vagyok fenn amikor üresek a szerók, vagy ha vannak fenn egy kevesen, akkor azokat partiba csapom). Első ránézésre a physical tree tetszik a legjobban mert onnan minden talent használható. A weapon treeből csak a meele damage az ami érintene (ámbár az lehet baromi hasznos, ha pl kitalentolod a meele damage 3at és azzal oneshotolsz egy késsel minden zombit, úgy aztán lehetne farmolni :P ). A survival treeből meg csak a gyógyításra vonatkozó talentek a hasznosak szerintem, mert kajából elég nehéz mostanába kifogyni annyi van mindenhol, a falldamage sem igazán fontos ha nem vagy retard, úgyhogy az tűnik a leghaszontalanabbnak. Persze a konkrét értékeket nem ismerem szóval lehet hogy a gyakorlatban pont ellenkezőleg van. Mivel én nem láttam retalent lehetőséget ezért szerintem egyenlőre várok a talentel, ámbár ha most kéne választani akkor a physicen mennék.
  • tutituti
    http://forums.playwarz.com/showthread.php?134211-Patch-notes-1-1-1-3-4-13

Illetve:

skill tree
  • Fpocok
    Milyen skillek?
  • tutituti
    Patch notes 1.1.1 3/4/13
    The patch will be going live today at ~2:00pm PST and expected to be down until 3:00pm PST.

Skills have been added to the game. More info on skills HERE.
    A sound is now played when picking up items.
    Optimized the server rental menu to be more intuitive.
    Updated loading screen art.
    Added an eating sound for zombies.
    Barricades and notes are now saved between server restarts. When the servers come back up, so will your barricades and notes.
    Fixed a bug with some gear that was displaying 0kg weight.
    Fixed a bug on the server browser page that allowed for filters to be checked but were not actually working.
  • rudii
    Egy baratom kolcsonadta accuntjat probaljam ki nyugodtan. De akadt egy kis problemam. Esetleg valakinek volt hasonlo vagy tudjatok miert van?

Play game aztan ra megyek, hogy Server Browser behoz uj ablak 5-6mp porog, keres mennek a piros csikok majd lefagy jatek. :/
    Erdekesseg, hogy Quick Joinnal siman beenged es jatszhatok es semmi gond.