4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2271 Am celkeresztet nem lehet varazsolni vhogy?:D -
#2270 Én 80% magányosan nyomom :D -
#2269 Ki jon jatszani?:D -
Evoluti0N #2268 Milyen hangulatos ez magányos farkasként játszva. Az előbb egyedül játszottam, mégpedig először azóta, h kijött az alfa és így még jobban is ment, mivel folyamatosan fostam és emiatt sokkal taktikusabban játszottam. Belootoltam csomó cuccot, banditát öltem, zombit öltem, kúsztam-másztam, messzelátóztam, stb. Ilyen hangulatot még egy játék se nyújtott számomra, mint ez. -
#2267 én 30percig tök egyedül voltam reptéren xd -
quattro7 #2266 Sok helyen még nem voltam.A nagy várósban én se találtam semmit,de a reptérnél a lezuhant gépben találtam jerichot meg tárakat.Reptéren belül még nem voltam mert pont nagy volt bent a tűzharc,de most van ott egy karakterem majd benézek oda hátha találok én is valami jó cuccot:) -
EiZZeNx762 #2265 A Decompress Failed mit takar? -
#2264 igen, hallottam :) én voltam az, aki végül nem ért oda hozzátok :D -
EiZZeNx762 #2263 Az új nagyvárosban SEMMI nincs! A reptér fasza hely, de 4-en leszedtek minket egy társammal :D -
#2262 A regisztrálást követő 48 órán keresztül érvényes, nincs köze a nyitáshoz. -
#2261 Ott találtunk tegnap egy sivatagi mintás M4-et :) -
#2260 állítólag a reptéren vannak jó cuccok -
#2259 Vannak jo reszek a megnyitott teruleteken?:)
Vasarnapig sajnos nem tudom nyomni:S -
Evoluti0N #2258 Elkelt.
Észrevettétek, h az új zombik közül mindnek, vagy legalábbis soknak női zombi hangja van a férfi zombik közül is? -
Evoluti0N #2257 Nem tudom, h meddig érvényesek a 2 napos kulcsok és lehet, h későn szólok már, de mindenesetre van 1 kulcsom. Szokásosan privit kérek, ha van érdeklődő. -
#2256 A házigazda tud javascriptet írni? :)
Ki kéne tenni a bannerbe egy játék óra szimulátort :)
Kiszámoltam, hogy a játékban egy teljes nap (24 óra) az 240 perc, azaz 4 valós óra. 10 valós mp = 1 játék perc. -
#2255 Igazából most már rájöttem, hogy használni kell azt ami van, nem tartogatni a GI-ben ... így nem csak az áldozat szerep jut, sőt :D
Majd ha nem lesz ráérünk akkor üresen rohangálni :D -
Susarc #2254 na elmész a picsbe!:D:D -
#2253 Tegnap meg ma kb minden visszaadott a játék, amit előtte mások elvettem :D -
#2252 Na, viszem le a karit a reptérhez, mondom benézek már közbe a repülőbe. Ugrálok fel a pilótafülke felé a lépcsőn (nem ám fel lehet menni, akkora lépcsőfokok vannak), erre felérve a leszakadt rész hátsó felében, ahová át lehet ugrani egy gyerek áll, kapásból megszór egy Mossberggel ... én szerencsére M4-et vittem, így 2 lövéssel leszedtem. Na ez a gyerek is megszült abban a pillanatban :)
Egy large táska, Jericho, SigSauer, FN Fiveseven, B92, Mossberg, Stanag C-Mag, Stanag tár meg 9mm tár :D
Ki is futottam egy fa alá, majd kivonom ha sötét lesz :)
Vagy marad tartaléknak estére. Van ott még egy karim, lehet megindulok vele is, kb 10 percre van csak a reptér. -
#2251 Akik este játszottak azoknak mind fenn van a karija a reptérnél?
Leviszek még egy karit a reptérhez. -
#2250 Lehet tudni valahonnan, hogy hány óra egy nap a játékban? Mert írnék rá egy számlálót, hogy lehessen tudni :) -
#2249 Ha este jönne vki mókázni, akkor már most intézzen karit a déli safe zónába (spawn point, addig kell tötölni és újat csinálni amig oda nem teszi) meg a keletibe ... vagy a keletinél elég ha a város közelében van :) -
#2248 hát majd kicsit késöbb irok privetmikor leszek:D -
EiZZeNx762 #2247 Én sztem megyek és jön a haverom is. Campos Citynél vagyunk. TS? -
#2246 Ma még egész nap lehet tolni a Guest keyes accot?
Akkor kb.3 óra fele én is csatlakoznék egy csapathoz :)
-
EiZZeNx762 #2245 Az új nagyvárosban SEMMI nincs! Kár volt elmenni odáig, mert egy ember elkezdett lődözni rám alulról. Még jó, hogy a hídon voltam, le tudtam hasalni, aztán disconnect :D 4 hp-val megúsztam. -
#2244 valaki jön csapatba? tolni?:D -
#2243 Még azt a kb. 6500Ft is megéri. -
Nihilex #2242 4000 Ft-ot röhögve megért -
#2241 Nekem bejött,de ha belegondolok,hogy ez csak alpha verzió és még mik lesznek beletéve,simán megéri a Survival-t megvenni szerintem! -
#2240 Köszönöm Susarc a vendégkódot.
Kipróbáltam. Nem akarok belemenni a részletekbe, nem jött be. -
#2239 A suggestion fórumban már nem lehet topicot létrehozni? Hol lehet most bugot jelezni? -
#2238 Na, jó kis 4-es menetelés volt ... tűzharcba nem bonyolódtunk, de a zombikat leaprítottuk ... szerváltunk taktiaki kést, egy sivatagi M4-et meg egy fejszét ... már ami a különlegességeket illeti ... meg 4 Mossberg, Jericho, és egyebek :) -
Susarc #2237 229 -
Susarc #2236 nah móka indul -
Wasp91 #2235 Melyik szerveren vagy? -
#2234 Bár most még sem jó, mert közbe jött valami sry. -
#2233 Én nagyon béna vagyok, de ha adsz TS-t mehetünk. -
#2232 Jön vki hentelni? :) Vagyok TS-en.