4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2311 Akkor még gyakorolj ... az első zombi megevett :D
Úgy csináld, hogy fps nézetben (C) úgy üsd, hogy a feje a zombinak kb az alsó item sor felett legyen (kicsit felfelé kell nézni). Ill nem kell teljesen közel menni hozzá, elég távolról el lehet már találni. A körbe forgás (oldalazás) is hasznos, főleg ha többen vannak.
Szerintem tegyél egy karit a déli safe zonába. Az spawn pont is, szóval addig töröld é csinál, amíg nem oda teszi :) -
Burca #2310 Valszeg nem rendszergazdaként futtatod a TS-t, a játék meg úgy fut. -
garadas20 #2309 Nekem most jól megy a gyűjtögetés, vakcinából szép készletem van, másból is sok, találtam már akt és m16 ost is, most lőszereket keresek. -
EiZZeNx762 #2308 Egyébként ki tudja, hogy mért nem hallatszik TS-en, ha játékon belül beszélek? (hotkey) -
EiZZeNx762 #2307 Laza, én voltam, akivel beszéltetek. Baseball ütővel nem tudok célozni :D
Na, most a közért mögött a konténer és a fal között logoltam ki. Mikor akartok továbbindulni? A játékot amúgy megvettem, úgyhogy tudok majd a későbbiekben segíteni. Még annyit nem tudok, hogy mi van, ha ugyanott léptetek ki egymás után, és utána egyszerre spawnoltok le? A karijaim nevében általában EiZZeN, 9mm vagy N9NE van.
Illetve ha elmentek onnan pl. a Safe Zone-ba, akkor visszamentek Mt. Cresthez, vagy másfele inkább? -
#2306 Safe zone-kor amikor többen egyszerre spawnoltok az a kedvencem.
Lespawnoltunk és akkor most mi van?Ki menjen előre ki kire fog lőni.Persze mindenki elkezd futni mert fél.közben megy a chaten a röhögés hogy milyen awkward a dolog.
Mi is lespawnoltunk tegnap és a srác meglát mindek fogja a shotit és céloz ránk.Mi meg shoti gépkarabély kombóval céloztunk rá.De szépen elváltak útjaink. -
#2305 Basszus, megártott nekem a játék, túlságosan beleéltem magam a helyzetbe mostanában ........
Volt egy szerencsétlen gyerek, aki mögöttünk kullogott, majd mikor bementünk egy közértbe azt hittem a társam megy felvenni a large táskát, ezért nem futottam oda felvenni (azok a fránya egyforma skinek) ..... majd mikor kint vagyunk és fut el a gyerek, mondom ki az? Nem mi vettük fel a nagy táskát ......... és basszus hirtelen felindulásból leszedtem :(
Aztán 10 perc letargia, kva szarul éreztem magam, még most is ég a pofám ... pedig máskor mindig szórom a cuccokat a játékosoknak (kivéve lőfegyver, azt nem merek) ...
Kicsit pihentetnem kell a cuccot (na nem sokáig), de legalább tudom, hogy legközelebb mire figyeljek.
Bár eszembe jut, hogy pont ugyanígy jártam már Én is, hogy addig engedtek élni, amíg meg nem látták nálam a nagy táskát .... vicc, hogy közben van egy csomó ilyenem.
Előre kaptam a büntetést, mert ma 2 zsák jó cuccot is elszedtek tőlünk :)
És most kövezzetek meg :D -
KaBuTo666 #2304 Ezek után biztos odacsaptak a billentyűzetükre. -
#2303 -
Susarc #2302 Laza meg én is írtam már ilyen storyt:P -
#2301 ha nem zavaró leírom még a folytatást bár a vége nem túl rózsás:D
Valaki még írt így ide.
Laza nem te voltál?
-
#2300 Merre vagy? Nekem van egy karim delen a safe zonaban -
#2299 Na, végre lehet zoomolni fegyver és item nélkül is :) -
#2298 Most vagyok 1-2 órát, TS-en. -
Susarc #2297 profi!:) -
gdani15 #2296 erre az emailcimre ha lehet:[email protected] -
gdani15 #2295 hello ha valakinek van kulcsa az léci dobjon már meg egyel.
köszi. -
#2294 -
Evoluti0N #2293 -
#2292 Azért leírom ma mi volt hátha valakit érdekel,meg jó olvasni a sztorikat.
Én egyedül elindultam már felfedezni az új maprészt.
Új karakterrel kezdtem tiszta lappal.
A radarállomás mellett spawnoltam délen(ott a rendőrség is mega város is Police precint 1 a neve térképen a számokat írom.) a narancs13 és a narancs6 között.Gyors loot az étteremben és mellette a boltban.
fel a rendőrségre ott fegyver után néztem,mossberg a hátizsákba de ugye az alap volt rajtem szűköszen elindultam.Csak fegyver, a hű kalapácsom és bandage + gyógyszerek.
megnéztem a térképet,irány Ravine.Épp elegendő ételt és italt vettem magamhoz a hosszú túrára.Ezalatt rám sötétedett.Épp jó alkalom hogy belessek a nagyvárosba úgyhogy fel a cókmókot és gó Eastville.
Mivel mindenki a követező városokba indult így teljesen üres volt az előtte temetőként csúfolt város.A zombik létszáma viszont megnőtt, mivel nem volt ki irtsa őket.Először a külkerületben néztem szét majd be a toronyházak közé.A fogam majdnem otthagytam mikor menekülnöm kellett és a lépteim zaja odavonzott egy hordát.Egy szedán tetejére ugorva csendes gyilkosként ismét a szegverőm segített.Övebe csúsztattam majd elindultam munícióért hisz tudtam hogy aki csak él az már itt hagyta ezt a helyet és mint mondtam a kiváncsiságtól hajtva elvándoroltak a még felfedezettlen területekre.
A volt katonai bázison tudtam hogy van esély otthagyott fegyverekre,esetleg egy táskára bár időközben egy közepes hátizsák új tulajdonosa lettem,de elég megviselt lett a "Sziti"-ben történtek miatt.
Következő célpont Fort Bravo és mellette a Snake Farm.
Megváltoztak a dolgok ahogy a feljegyzések írták amiket a túlélők hagytak maguk után.Az eddig bezárt zombik kiszabadultak és ellepték a farmot.Valszeg Bravoból másztak ide.Sebaj,kell az ellátmány!
A kerítésen átugorva befutottam a pajtába ahol az előző lakó keze nyoma meglátszott.Jól elbarikádozva és felpakolva pár heti adaggal.
még egy sörétes puska!remek!
A Holtág mentén indultam vissza így takarásban voltam két irányból,csak a túlpart volt az ami idegesített.Alvás után elindultam,a nap kellemesen sütötte a kezem és meleg szél fújta az arcom.Itt nem érezni a rothadó hús szagát,csak a víz és az erdő illata látszik.Emiatt nem vettem időben észre a túlparton egy vándorlót.Ő puskájával a kezében futott előre egy út menti leálló felé.Elbújtam és megvártam míg eltűnik a horizonton.Félve indultam el így sokkal tovább tartott megkerülni a holtágat de ez a biztos.Ahogy a snake farmtól keletre elértem a víz végét egy noteszt találtam a sziklán.Egy aggódó ember hagyta ott.Várta a családját a megbeszélt ponton, soha nem értek ide.
Most már a túlparton mentem én is,tanulva hibáimból és a másik hibájából lassan és érzékeimre hagyatkozva elértem én is a pihenőt.J6 parcellában van.Két rendőrautó is volt ott és több épület meg egy kis bolt.Ahogy felé mentem megpillantottam ahogy a boltban egy férfi néz kifelé.Kibiztosítottam a pisztolyomat és leellenőriztem a mordályom.Tudtam hogy helyzeti előnyben vagyok ezért kész voltam ölni.Túléled vagy meghalsz,nem igaz?
Ahogy kiindult mögötte egy maszkot viselő állig felfegyverzett tagbaszakadt forma lépett ki.Tipikus izomállat.Lehasaltam és hallgattam merre mennek.Ahogy egyre közeledtek felkeltem és az első rámnézett.Ekkor többszáz ólomgolyó csapódott az arcába és a feje helyén csak húscafat maradt.Társa arca vér és agymaradéktól úszott amit hajdani barátja arcából maradt.
Tüzelni kezdett és eltalálta a karomat.Pisztolyom után nyúltam és három lövés után ő is barátja mellé zuhant.Táskák,fegyverek,lőszer étel.Minden!
csoda hogy ketten elbírták.Kiválogattam ami nekem kellett a többit eldugtam hogy senki se találja meg kivéve barátomat akinek vártam a jelét a rádión amin tartottuk a kapcsolatot.
Felmásztam a hegyre és megláttam a völgyben egy ranch-et.Kószáló zombik mindenütt,csak úgy nyüzsögtek.Tépték szét a teheneket és azokat akik már nem tudtak elmenekülni.A háttérben Látni lehetett a felhőkarcolókat.
Ismét tábort ütöttem a hegy oldalában a fák árnyékában és gyorsan leírtam mi is történt mostanában.
Remélem nem lett túl hosszú és nem túl OFF. -
#2291 Ahogy nézem azóta a Frászbúk is ledöglött :D -
#2290 Dettó.
Csak Én gyors beteszem a karit egy olyan fa alá, aminek földig érnek az ágai :) -
Evoluti0N #2289 1 órája írták Facen, h újraindították a szervereket, de újraindításkor valami gebasz volt és próbálják helyrehozni. Egyelőre nem tudnak időpontot mondani, h mikor sikerül nekik. -
Evoluti0N #2288 Én azt csinálom, h ha telepakolok egy karit csupa jósággal, akkor vagy szüneteltetem a játékot, amíg éjszaka nem lesz, vagy addig átváltok egy másikra, majd az éj leple alatt belopakodok SZ-ba és kipakolok globalba. -
#2287 Most lehalt a játék? nem enged be. -
#2286 Vicces, de tegnap meg ma is ugyanilyen karit fosztottam ki ... csak nekem van annyi eszem, hogy gyors felpakolok és elhúzom a csíkot, majd log off, így kimenekítve a cuccokat ... most cirka 40 fegyverem van a global invben és minden karinál egy-egy automata puska, 2 karinak a zsákja tele, még nem vontam ki őket :)
Sosem értettem, hogy miért rohangálnak meg hoppingolnak fullosan megtömött zsákokkal. -
Evoluti0N #2285 Szabadon meg lehet ölni bárkit, ahogy a valóságban is lenne. Az ismerőseiden kívül nem ajánlatos senkiben se bízni, mert bármikor képesek megölni a cuccaidért. Vagy akár azért is, mert nem bíznak senkiben és inkább megölnek, minthogy megkockáztassák, h te ölöd meg őket. -
#2284 a játékosok gyilkolják egymást
kb. nem is a zombiktól kell félni, hanem a túlélőktől
ha meglátsz egyet, akkor fuss az életedért :D -
Dobronski #2283 Köszi! :)
"Inkább mészárszék és rettegés van a playerek miatt." Ezt kifejtenéd jobban? -
#2282 cirka 1.7 GB +ugye majd a későbbi patchek meg maprészek.
Elvileg a kulcsokat itt már elosztogatták de hátha van valakinek.
Amúgy ne számíts Walking Dead hangulatra.Inkább mészárszék és rettegés van a playerek miatt.A zombik nagyobb hordában veszélyesek de jó taktikával megúszható a dolog. -
Dobronski #2281 Sziasztok! A kliensnek a méretét meg tudnátok mondani? Valakinek nincs elfekvőben egy kulcs? Nagyon érdekel a játék, Walking Dead rulz. -
#2280 Master server is shutting down.Please Exit!
Úgyhogy aki épp játékban van az vigyázzon. -
d4wee #2279 sziasztok , mi a ts szerver ipje , új játékos vagyok -
Cseri0058 #2278 Sry az elöbbiért.
Valami szart rakott be... -
Cseri0058 #2277 Nem kicsit van bőségzavara: :D
-
Evoluti0N #2276 Ha lelövök valakit íjpuskával, akkor utána ki tudom húzni belőle a nyilat és újból használni? -
#2275 most léptem ki :D
majd később megyek vissza :) -
#2274 megyek :D -
#2273 Ertem, koszi :) -
Evoluti0N #2272 A szerverválasztásnál az opciók alapján lesznek később olyan szerverek, ahol van célkereszt. Szal gondolom, h nem lehet majd külön be- és kikapcsolni, hanem szerverfüggő lesz.