4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2351 Igaz :)
Saját Strongold le lesz szépen jelszavazva majd ;) -
Susarc #2350 Strongoldon meg ha már kiveszik a serverek közti dimenzió utazást:P -
#2349 Ritka sajnos :(
Mondjuk strongholdon lesz majd szerintem jelentősége. Most a játékban én inkább nem barikádoznám el magam egy épületben mert amilyen szerencsém van ott logolna be valaki a szerverre pont mögöttem :D -
EiZZeNx762 #2348 Barrikádot hol lehet találni? Eddig csak 1-et sikerült, azt is a társam szedte fel -
Susarc #2347 magam sem írhattam volna jobban le:) -
nikopeti #2346 Régen szórakoztam ilyen jól,és ez még csak alfa... Persze minden ember más,nekem nagyon bejön ez a világ. Remélem a teljes játék mihamarabb kijön. -
EiZZeNx762 #2345 Valaki, aki tapasztaltabb, leírná, hogy kb. az összes hang mit jelent? Ami eszébe jut. Már elég para, mert az összesre azt, hiszem, hogy embert jelez :D -
#2344 Szerintem csak akkor érdemes beszerezned ha
- türelmes ember vagy
- nem vonsz le messzemenő következtetéseket egy fejlesztés alatt álló játékról
- szereted a kihívást és a pvp harcokat
még sorolhatnám de szerintem ezek a "követelmények" ha leülsz a játékkal játszani
az is előny ha nincs sok hajad amit kitéphetnél játék közben :D -
#2343 Adrenail löket itt is van rendesen de való igaz, hogy nem egy pörgős CoD, főleg ha elkerülöd a nagyvárosokat :) -
Dobronski #2342 Köszönöm. Megfontolandó, tetszik ez a kissé vontatott játékmenet, az összes játék a pörgésre megy, már sok. -
#2341 A mod ingyenes de az Arma fizetős hozzá. -
Evoluti0N #2340 Ingyenes, de mivel ARMA 2 mod (vagyis úgy tudom, h vmelyik kiegészítőjének a modja) így az Arma 2. részét meg kell venni hozzá. Szóval ugyanott vagy, mint a The WarZ-nél. Egyébként a DayZ fejlesztői belekezdtek egy önálló DayZ fejlesztésébe. Az valószínűleg szintén nem lesz ingyenes. Nem tudom, h mikor jelenik meg. -
Dobronski #2339 Értem. DayZ ingyenes? -
#2338 Miért ne lehetne, nem kell mindig a sok fasz trollra hallgatni.
Az is igaz, hogy nem tizenéves vérpistiknek való játék na meg a legtöbb hater úgy gondolja, hogy egy alfa verziós játéknak hibátlannak kell lenni és ha már van egy bug, glitch vagy valami akkor képesek órákat sírni a youtubeon :) -
Evoluti0N #2337 Azért, mert sokak szerint egy pár hónap alatt összedobott lopás a játék, amit a DayZ sikerét próbálja meglovagolni. Én leszarom, akár ha így is van. Nekem tetszik, a többi nem érdekel. -
Dobronski #2336 Youtube-on elég sokan fikázzák a játékot, SG-n mégis népszerű a játék. ?! -
Susarc #2335 munkában vagyok... csak benéztem ebéd közben:P -
#2334 Vagy? TS-en vook. -
Susarc #2333 leszarva az új területeket visszamentem Parkenville rendőrürsére és nem kellett csalódnom: SIG556 és egy AA12 egymás mellett:P a safezoneba haladva még találtam 2 30-as tárat is ami a SIGbe is jó:P erről ennyit....az új nagyvárost szerintem csak összecsapták:S:(( -
#2332 Valakinek nincs egy guest keye véletlenül? -
Susarc #2331 WTF is Boulder City? még Zombi is alig van sehol egy supermarket...elég foscsi hely.....:S:( -
Susarc #2330 az biztos valami aimbot lehet! én is hallottam már róla,hogy sok a hacker
szerencsére nem szedtek még le.... -
#2329 Egyébként most shoppingoltam egy kicsit, és egyre több szerveren panaszkodnak a chaten hackerre :(
Konkrétan kiba messziről instant killeli a népet ... állítólag. -
#2328 Ingame chaten olvastam, h állítólag ha meghal a karid és a géped óráját előre állítod egy órával, akkor rögtön fel tudod éleszteni. -
#2327 A SuX hackhoz hasonlók működnek?
(wallhack, teleport, item hack, stb)?
Na nem használni akarom, csak érdekelne, hogy vannak e csíterek ... -
#2326 Kéne pénzt farmolni, egy NVG (night vision) csak 16000 dollár ... van már 1500-am :) -
#2325 Váá gyerekek, igazi hullarabló voltam most este ... egy fullos szerveren egy M4 SEMI-vel lementem éjszaka a régi nagyváros közértjéhez a parkoló melletti erdős részhez (a rendőrautó mögött) .... nem csináltam semmi mást, csak sasoltam a népet egy fa mögüé, ahogyan egymást ölik halomra ... néha kimentem és lootoltam egyet :D
Volt itt olyan, hogy jött egy tök üres karakter, majd felöltözött a parkolóból ... aztán bement a közértbe, majd jött két okosgyerek, akik kúszva akartak bemenni, de hát ezek nem tudják, hogy a kúszás olyan hangos mint a futás?? Na mindegy, csórikáim az előbbi gyerkőc az ablakból guggolva leszedte ...... aztán szerencsétlenségére be akart futni az erdőbe, amerre Én voltam ... így konkrétan házhoz szállította a lootot :D
Annyi drámát és fordulatot láttam itt, hogy csak na ... legközelebb streamen nyomom :D -
#2324 Még nem késő megvenni :) -
Dobronski #2323 olyan rossz olvasni az élményeket acc hiányában. :/ -
#2322 Nekem is ezt csinalja napok ota. Eleg idegesito -
Evoluti0N #2321 Nálam most folyamatosan azt csinálja, h amikor megpróbálok belépni egy szerverre, akkor végigmegy a töltéscsík, majd visszadob a karakterekhez... -
#2320 En ejfel utan leszek sztem
Am igy csapatba tok jo moka, erik a megvetelre a jatek :D -
chts #2319 @ EiZZeNx762 : mehet majd az esti lődörgés csak írj privit :) -
quattro7 #2318 Mikor szoktatok fent lenni TS-en? vagy mindenki magányosan játszik?:)
kellene csapatban is nyomulni mert egyedül nekem kicsit unalmas :) -
Susarc #2317 valamelyik peccs elbaszta és hotkeyről én sem tudok beszélni TS-en ,de a hang aktiválással megy... -
#2316 A baseball bat eléggé nerfelve lett szerintem.Eddig imádtam, nekem jobban bejött mint a kapalács.Az utolsó patchek óta sajnos max tüzifának jó.Spiked bat-et meg mostanság nem is láttam. -
EiZZeNx762 #2315 Hammerrel meg tudom ölni 3 ütéssel, mert érzem, hova megy. De baseball ütővel istenért se tudtam kitalálni, tök furán ütött vele :D mind1 -
#2314 Lol, szép :)
Este Én is mennék a sniperrel, a reptéren jó hasznát vettük volna a legutóbb is :)
Egyszer csak kéne már használni :D -
#2313 Én olyankor keresek új szervert :D -
#2312 Susarcnak volt ilyen gondja.