4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Bogyee
    Igaz :)

Saját Strongold le lesz szépen jelszavazva majd ;)
  • Susarc
    Strongoldon meg ha már kiveszik a serverek közti dimenzió utazást:P
  • Bogyee
    Ritka sajnos :(

Mondjuk strongholdon lesz majd szerintem jelentősége. Most a játékban én inkább nem barikádoznám el magam egy épületben mert amilyen szerencsém van ott logolna be valaki a szerverre pont mögöttem :D
  • EiZZeNx762
    Barrikádot hol lehet találni? Eddig csak 1-et sikerült, azt is a társam szedte fel
  • Susarc
    magam sem írhattam volna jobban le:)
  • nikopeti
    Régen szórakoztam ilyen jól,és ez még csak alfa... Persze minden ember más,nekem nagyon bejön ez a világ. Remélem a teljes játék mihamarabb kijön.
  • EiZZeNx762
    Valaki, aki tapasztaltabb, leírná, hogy kb. az összes hang mit jelent? Ami eszébe jut. Már elég para, mert az összesre azt, hiszem, hogy embert jelez :D
  • Bogyee
    Szerintem csak akkor érdemes beszerezned ha

- türelmes ember vagy
    - nem vonsz le messzemenő következtetéseket egy fejlesztés alatt álló játékról
    - szereted a kihívást és a pvp harcokat

még sorolhatnám de szerintem ezek a "követelmények" ha leülsz a játékkal játszani
    az is előny ha nincs sok hajad amit kitéphetnél játék közben :D
  • Bogyee
    Adrenail löket itt is van rendesen de való igaz, hogy nem egy pörgős CoD, főleg ha elkerülöd a nagyvárosokat :)
  • Dobronski
    Köszönöm. Megfontolandó, tetszik ez a kissé vontatott játékmenet, az összes játék a pörgésre megy, már sok.
  • Bogyee
    A mod ingyenes de az Arma fizetős hozzá.
  • Evoluti0N
    Ingyenes, de mivel ARMA 2 mod (vagyis úgy tudom, h vmelyik kiegészítőjének a modja) így az Arma 2. részét meg kell venni hozzá. Szóval ugyanott vagy, mint a The WarZ-nél. Egyébként a DayZ fejlesztői belekezdtek egy önálló DayZ fejlesztésébe. Az valószínűleg szintén nem lesz ingyenes. Nem tudom, h mikor jelenik meg.
  • Dobronski
    Értem. DayZ ingyenes?
  • Bogyee
    Miért ne lehetne, nem kell mindig a sok fasz trollra hallgatni.

Az is igaz, hogy nem tizenéves vérpistiknek való játék na meg a legtöbb hater úgy gondolja, hogy egy alfa verziós játéknak hibátlannak kell lenni és ha már van egy bug, glitch vagy valami akkor képesek órákat sírni a youtubeon :)
  • Evoluti0N
    Azért, mert sokak szerint egy pár hónap alatt összedobott lopás a játék, amit a DayZ sikerét próbálja meglovagolni. Én leszarom, akár ha így is van. Nekem tetszik, a többi nem érdekel.
  • Dobronski
    Youtube-on elég sokan fikázzák a játékot, SG-n mégis népszerű a játék. ?!
  • Susarc
    munkában vagyok... csak benéztem ebéd közben:P
  • Laza
    Vagy? TS-en vook.
  • Susarc
    leszarva az új területeket visszamentem Parkenville rendőrürsére és nem kellett csalódnom: SIG556 és egy AA12 egymás mellett:P a safezoneba haladva még találtam 2 30-as tárat is ami a SIGbe is jó:P erről ennyit....az új nagyvárost szerintem csak összecsapták:S:((
  • Mr_no_NaMe
    Valakinek nincs egy guest keye véletlenül?
  • Susarc
    WTF is Boulder City? még Zombi is alig van sehol egy supermarket...elég foscsi hely.....:S:(
  • Susarc
    az biztos valami aimbot lehet! én is hallottam már róla,hogy sok a hacker
    szerencsére nem szedtek még le....
  • Laza
    Egyébként most shoppingoltam egy kicsit, és egyre több szerveren panaszkodnak a chaten hackerre :(
    Konkrétan kiba messziről instant killeli a népet ... állítólag.
  • Laza
    Ingame chaten olvastam, h állítólag ha meghal a karid és a géped óráját előre állítod egy órával, akkor rögtön fel tudod éleszteni.
  • Laza
    A SuX hackhoz hasonlók működnek?
    (wallhack, teleport, item hack, stb)?
    Na nem használni akarom, csak érdekelne, hogy vannak e csíterek ...
  • Laza
    Kéne pénzt farmolni, egy NVG (night vision) csak 16000 dollár ... van már 1500-am :)
  • Laza
    Váá gyerekek, igazi hullarabló voltam most este ... egy fullos szerveren egy M4 SEMI-vel lementem éjszaka a régi nagyváros közértjéhez a parkoló melletti erdős részhez (a rendőrautó mögött) .... nem csináltam semmi mást, csak sasoltam a népet egy fa mögüé, ahogyan egymást ölik halomra ... néha kimentem és lootoltam egyet :D

Volt itt olyan, hogy jött egy tök üres karakter, majd felöltözött a parkolóból ... aztán bement a közértbe, majd jött két okosgyerek, akik kúszva akartak bemenni, de hát ezek nem tudják, hogy a kúszás olyan hangos mint a futás?? Na mindegy, csórikáim az előbbi gyerkőc az ablakból guggolva leszedte ...... aztán szerencsétlenségére be akart futni az erdőbe, amerre Én voltam ... így konkrétan házhoz szállította a lootot :D

Annyi drámát és fordulatot láttam itt, hogy csak na ... legközelebb streamen nyomom :D
  • Bogyee
    Még nem késő megvenni :)
  • Dobronski
    olyan rossz olvasni az élményeket acc hiányában. :/
  • rooney8
    Nekem is ezt csinalja napok ota. Eleg idegesito
  • Evoluti0N
    Nálam most folyamatosan azt csinálja, h amikor megpróbálok belépni egy szerverre, akkor végigmegy a töltéscsík, majd visszadob a karakterekhez...
  • rooney8
    En ejfel utan leszek sztem

Am igy csapatba tok jo moka, erik a megvetelre a jatek :D
  • chts
    @ EiZZeNx762 : mehet majd az esti lődörgés csak írj privit :)
  • quattro7
    Mikor szoktatok fent lenni TS-en? vagy mindenki magányosan játszik?:)
    kellene csapatban is nyomulni mert egyedül nekem kicsit unalmas :)
  • Susarc
    valamelyik peccs elbaszta és hotkeyről én sem tudok beszélni TS-en ,de a hang aktiválással megy...
  • tutituti
    A baseball bat eléggé nerfelve lett szerintem.Eddig imádtam, nekem jobban bejött mint a kapalács.Az utolsó patchek óta sajnos max tüzifának jó.Spiked bat-et meg mostanság nem is láttam.
  • EiZZeNx762
    Hammerrel meg tudom ölni 3 ütéssel, mert érzem, hova megy. De baseball ütővel istenért se tudtam kitalálni, tök furán ütött vele :D mind1
  • Laza
    Lol, szép :)

Este Én is mennék a sniperrel, a reptéren jó hasznát vettük volna a legutóbb is :)
    Egyszer csak kéne már használni :D
  • Laza
    Én olyankor keresek új szervert :D
  • Laza
    Susarcnak volt ilyen gondja.