4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Laza
    Az üres íjas időkből maradt 2 fegyverem, az egyikhez most vettem 3 nyilat ... belelőttem egyet a földbe, de nem tudtam felvenni :(
  • d4wee
    okés , addig elmek boltba :D
  • Laza
    Én szerintem nemsokára, egy órán belül.
  • d4wee
    Nem jön valaki játszani ??? tsen fent vagyok ...
  • Laza
    Jaja, Én is arra gyűjtök :)
    Kéne zombit farmolni valahol.
  • Susarc
    a night vision google-ra ráizgultam! már van 3000 monim:P 13500 kell még:)
  • Laza
    "Az kifejezetten kellemes mikor 2 órán belül 3 fullosan felszerelt karakterem mészárolták le. Nem is egyedül voltam hanem 2 társammal."

Ez bárkivel előfordul ... ha van egy ember, akit nem veszel észre és nyugodtan becélozhat, akkor lehettek akárhányan.
    Valakinek el kell haláloznia sok-sok cuccal, hogy megszülethessenek a sikersztorik :)

Egyébként még nem is béta, csak alfa .... viszont azzal, hogy pénzért adták, ráadásul nem olcsón, nem is húzhatják a dolgot.
  • Snipa
    Konkrét esetet nem tudnék mondani csalókkal kapcsolatban, de tény, h volt 1-2 érdekes szitu.
    Az kifejezetten kellemes mikor 2 órán belül 3 fullosan felszerelt karakterem mészárolták le. Nem is egyedül voltam hanem 2 társammal.
    Ennek a cuccot szedek logoffolok masik szerveren beloggolok cuccot mentek dolognak a szivas utan latom ertelmet.

Jobb lenne ha ezekre inkabb kitalalnanak valamit... Ido van ra megcsak beta! :)
  • Laza
    Én nem találkoztam még csalóval és csak 1-2x láttam, hogy arra panaszkodnak a chaten. De ha ilyet látok akkor egyszerűen átmegyek másik szerverre ... 500+ szerverből hamar találni olyat, amin nincs ilyen gond :)
    (250+ EU, 250+ US)

Persze most már valamit nagyon gyorsan kell lépniük, mert legutóbb is azt ígérték, hogy fellépnek ellenük, titkosítják az adatokat, erre csak XOR-ok vannak mindig. Pedig simán lehetne autoBAN-t ráépíteni.

Remélhetőleg nem a hozzáértés hiányán fog múlni a dolog ... de szerintem könnyebb dolguk van, mint pl a DayZ esetében, ahol sajna a mod alatt szolgáló játék miatt van annyi csíter.

Mondjuk sosem értettem, hogy mi egyeseknek ebben a játék ... mert nem szól másról, csak konkrétan arról, hogy elrontsák mások élvezetét ... legalábbis több 'értelmet' nem tudok ehhez társítani.
    A régi feudális japánban kevesebbért is vágták le emberek úját ... azaz vágták le maguknak ... ezzel bannolnám őket örökre az összes játékból :D
  • empie
    Tegnap este kicsit belogoltam és nagy sajnálattal vettem észre,hogy egyre több a csaló. Körülbelül 4-5 szerveren voltam és mindenhol éppen anyázták,vagy szidták a csalót/csalókat..Aztán egy kis idő elteltével mellém repült egy gyerek és velem is végzett..:(
  • Susarc
    még nem kellett bosszulnom mióta tudjuk ezt az óra átállitósdit,de tényleg durva! valakit kinyirsz akkor futás és logoff:P
  • Susarc
    ilyen egy idális kör....small bag és csont üresen indultam el 1 óra alatt ezt kaptam össze:P /nem öltem senkit!/

• Laza
    Fel bizony :)
    Ráadásul láttam merre mentek, esélyes volt elkapni őket. Majdnem meg is volt, de aztán megálltak egy fa alatt és sikerült eléjük kerülnöm ... szerencsétlenségemre ... ajándék pisztoly nekik :)

Nagyon gáz ez az óraátállításos élesztés, mert konkrétan 2 percen belül vissza tudsz jutni a halálod közélébe global inventoriból felcuccolva. Úgyhogy azt javaslom, ha nagy bankot robbantasz, akkor amint felszedted a cuccokat, iszkiri és log off, hogy esélye se legyen visszatérni.
  • Laza
    Háát, mivel még odébb van a 'hivatalos' megjelenése, nagy baj lenne, ha nem lenne népszerű januárban ...

Bár tény, hogy ez az alpha pénzért adás egy kétélű fegyver. Mert alig van tartalom, a játék is olyan állapotban van amilyenben, és ha nem tudnak záros határidőn belül felnőni a feladathoz, akkor elképzelhető, hogy hatalmas visszaesés lesz a közeljövőben.
    De igazából Ők már megkapták a 'pénzüket', nem keveset, szóval nagyot bukni már nem tudnak ... max mi :)

Ha nincs rá időd, akkor ne vedd meg, addigra talán úgyis kijön a másik is ... és hogy melyik lesz akkor a jobb és az életképes, az még a jövő zenéje :)
  • Susarc
    ha bizonytalan vagy ,nem kell kapkodni a megvétellel...
  • Hocci
    Én csak azért félek megvenni a játékot, mert most vizsgaidősuck van, és nem tudom január vége fele menyire lesz ég népszerű ez a játék (magyarok körében főleg), mert kevés playerrel meg unalmas a játék.
  • Susarc
    ááá ez ,de kemény::(( jól felszivtad magad! Én is kilettem volna:P
  • Laza
    0:40:00 -tól kezdődik az izgalom :D

http://hu.twitch.tv/lazahun/b/338116328
  • Laza
    Bakker, ma Én voltam a karácsonyfa ... hullott belőlem a cucc mint az állat :D

Sose bízzatok egy fegyvertelen játékosban, akiről azt hiszitek, hogy megmentettétek ... konkrétan van egy fegyveres a boltban, fut arra egy fegyvertelen, követi egy zombi ... a zombit leverem, majd megyek utána, hogy segítsek ha ott a fegyveres ... a fegyveres elbújik, látom a lábát ... nem bízom a véletlenre, a polcok alatt leszedem ... gyors felkapom a puskáját, biztos ami biztos ... erre a fegyvertelen felszed egy kalapácsot és közelről lever .......... mert a fegyveres a haverja volt!!

Aztán utánuk mentem még 2 karival, de sajna leszedték ... ráadásul akivel utána mentem, na az volt megpakolva, egy parkoló kari volt :(

Szóval inkább hagyjátok a fenébe ... végül nem értem őket utol.

Mondjuk ezért jó ahogy nekem volt, hogy a fák alatt parkolt a málhás kari, és a bevetésben lévőnél nem volt szinte semmi. Csak a málhással ne akarjatok bosszút állni :D

Ja, azt se feledjétek, mivel az óra előre állításával kb rögtön a halál közeléből indultok, nagyon könnyű azonnal ugyanott teremni (felfegyverezve magad global inv-ből) ... úgyhogy iszkiri mindenhonnan ...
  • Dobronski
    valaki adjon egy trial kulcsot mert megőrülök :@ nincs felesleges pénzem sajna :(( Guild Wars 2ben tudok arannyal fizetni érte! :D
  • EiZZeNx762
    Oké kösz :)
  • Laza
    Városi legenda, de elvileg a harang az ember halál, az a vonós, horror filmes nyígás meg ember a közelben ... ennyi. Nincs olyan, hogy lát meg ilyenek.
  • EiZZeNx762
    Na, akkor megkérhetnék valakit, hogy írja le a hangok jelentését? :D
    Például a harangról tudom, hogy ember. De pontosabban: a közelben van, lát, hall, stb. ilyenkor vagy mi?
  • Laza
    Vagyok TS.
  • Laza
    Hát indulj neki egy újjal ... szrd le :)
  • Laza
    Az a baj, hogy most azt sem tudnád korrektül megmondani, hogy mit értünk 'játék' alatt :)

Hidd el, a legnagyobb lootok nem a szerverhoppingból, hanem mások könyörtelen mészárlásából vannak. Akik 2-4-esével mennek és mindenkit kifosztanak, ritkán ugrálnak folyamatosan a szerverek között.
  • Evoluti0N
    Hát ez kurva jó. Van 2 karakterem jelenleg. Az egyiknél szinte semmi sincs, azzal be tudok lépni, ha csinálok újat, azzal is. A másikkal, aminél egy csomó cucc van pedig már napok óta azt csinálja, h visszadob a karakterekhez miután betölt a játék.
  • nikopeti
    Na sikerült végre egyszer bosszút állnom gyilkosomon.... Ritka esetek egyike. Barátkoznak,hátba támadnak,megölnek és volt a közelbe másik karakterem felfegyverezve :D édes pillanat volt :)
  • Hocci
    Egy Guest keyt tudna adni valaki? Addig nem akarom megvenni, amíg ki nem próbáltam.

Nagyon hálás lennék:)
  • Nihilex
    Ez eléggé rombolja sztem a játékélményt..
    Valaki megáll egy helyen,majd meglátogat 10 különböző szervert.Lényegében játék nélkül szerzett cuccokat..
  • Laza
    Maga az alap olyan, amivel nem igazán lehet 'igazságosan' megszüntetni ... arról nem beszélve, hogy lehet megcsappanna a játékosok száma, ha a jelenlegi gyalogos túrákkal kellene cuccok miatt végigcaplatni a térképen.

Ez is hozadéka a 'másolt' rendszernek ... bár ott alapjában véve van rá tüneti megoldás: ha belogolsz, akkor 10-100 méteres környezetedben nem látod a lootot, tehát mindenképpen arrébb kell kilépned, nem úgy mint itt, hogy mindenki a bolti sorok között lép ki.

Megoldás ide vagy oda, akkor is csak lassítani lehet, megszüntetni nem.

Egyébként meg hadd ugráljanak ... manapság már a loot szerzés legjobb módja, ha nem te ugrálsz, hanem bevárod az ugrálókat és kirámolod :D
  • Nihilex
    A szerver hopppolás meglesz akadályozva valahogy?
    Engem személy szerint nagyon zavar:/
  • rooney8
    előbb voltunk 3-an, pár órát elvoltunk :)
  • quattro7
    én az előbb léptem ki,de voltunk fent 3-an,úgy nyomultunk kisebb nagyobb kalandok voltak:)
    szerintem csapatban sokkal jobb,mint egyedül lődörögni:)
  • Laza
    kik vannak most TS-en?
  • Laza
    Sajna véletlen hang nélkül vettem fel, de a lényeg, hogy vagy 15 percet vártam, hogy a srác lejöjjön a reptéri irányítótoronyból, minden sarkon percekig várt ... meg mozdulni nem mertem :)
    Aztán menekülés közben majdnem pórul jártam :)

http://hu.twitch.tv/lazahun/c/1723487
  • Laza
    Ezen mindenki átesik egyszer ... aztán inkább egyedül megy :)
  • Evoluti0N
    Gondolom, h legtöbb embernek van legalább 1 ajándék hónapja.
  • EiZZeNx762
    Ki meddig tudna nekünk (így SG-seknek) Strongholdot bérelni?
  • EiZZeNx762
    Na, random csapatba se bízok meg többet. Mondtam nekik, hogy dolgozzunk együtt, a shop mellett vagyok. Jó, kijöttek hárman, mondom jó döntés volt elmondani. Megyünk együtt vagy 5 percet, lelövik a mellettem álló srácot, mire észbekapnék, én is halott vagyok :/