4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • KiruHoshino
    Én még azt se tudom. Mert a mi hibánkkal sem foglalkoznak, de még válaszra sem méltatják.
  • Panzeradler #2470
    Grafikai hibák, betöltési hibák, zombik beakadása, fegyverek rendes működése, hang hibák. Ezeket kellene nézni, és jelenti. Ha megvan akkor várni a kövi patchre ahol újra eljön egy halom hiba és ezeket újra jelenteni, és nem árt ötletek is írni a fejlesztőknek pk ellen mit tennétek, loot beállítása, zombi beállítása, de lelehet írni nekik, hogy több berendezést akartok a házakba/több bejárható szobát, több épületet stb.

Nem azért van az alpha, hogy játszatok és élvezzétek.
  • Susarc
    nincs mit tesztelni....leteszteltem azt a 8db épületet meg járművet ami a játékban van az elmúlt 3 hétben:P
  • KiruHoshino
    Ezzel kapcsolatban meg annyit mondok, hogy a Borderlands 2 Medium grafikai szinten akadás nélkül fut. És pont az ezért én még +-ba nem fogok kiadni még 20-30ezer forintot. És a War Z sem akad csak szar az engine és nem képesek javítani.
  • KiruHoshino
    Légyszives linkeld már be ezt a tervezetet. Nagyon kíváncsivá tettél most ezzel kapcsolatban.
  • Panzeradler #2466
    Akkor te az alpha-t vetted meg, játsszál az alpha játékoddal amiért fizettél, véletlenül sem tesztelned kéne, játsszál, sírjál, hogy nincs update naponta 100millió contenttel.

Hogy is van a mondás aki hülye az....
  • Bogyee
    És ha gyenge a géped tényleg újat kell venni :D
    Persze nem normális, hogy nem megy a játék régebbi kártyán (bár még tényleg javíthatják a végleges verzióig), bár egy 5-6 éves kártyára már nem optimalizálnék, azt a szintet ma már egy prociba integrált gpu is hozza.
  • Bogyee
    Na jó nem mindent, de azért év végéig kiírták mi várható.
  • Bogyee
    Miért ne lehetne tudni a jövőbeni tervekről? Kb. mindent leírtak a hivatalos fórumon.
  • KiruHoshino
    És ami jobban felbasz agyilag az az, hogy egyre többen írják ki a fórumra a panaszokat és van pár okos ember aki még mindig védi a játékot holott semmit nem tudd a fejlesztők jövőbeni terveiről. De mondogatja, hogy majd javítva lesz a teljes verzióban, meg ha gyenge a géped vegyél újat stb.... Falra mászom az ilyenektől.
  • KiruHoshino
    Lehet, hogy mire odajutna a játék, hogy teljes verzió legyen addigra kiderül, hogy free 2 play lesz....
  • KiruHoshino
    Erről beszéltem délután. Ami fontos lenne azt hanyagolják. De a szerver bérlést elsőbbséget élvez, mert lesz pár hülye aki erre is pénzt fog kiadni.
  • Laza
    Na, csak emlegetnem kellett ... bemegyek egy szerverre, éppen betölti a karim egy házban, sehol senki ..... majd ding, meghalok egy pillanat alatt (semmi többszörös sebzés, vagy lövés/ütés hang) .... felélesztem a karit (óra előre), odafutok, és a cuccaim mind ott vannak, kivéve az M16-ost ...... érdekes.

Majd megyek, és írja vki a chaten, hogy 'fucking invisible players' ... na mondom innen is tépek a francba.
  • Susarc
    erről beszéltem...szerintem is most kicsit "lehúzás szaga van"....az új nagyváros egy vicc!! voltál már? még Zombik sincsenek a 80% ban....sehova nem lehet bemenni sem......furcsa
  • Laza
    Én sem ... nem is várom meg. Amikor a chaten írják, hogy valahol van, meg hogy 'repül' a Campos city felé, azonnal lépek ki.
  • Laza
    Miért ringatod magad abban a hitben, hogy az emberek 'előrendelték' volna a játékot az alpha lehetőség nélkül? Akkor miért is vették meg?
    Pont hogy senki sem fizette volna ki előre, ha nem játszhat (azaz elenyészően) ... akkor meg mégis miért is fizettünk? Csak nem azért, hogy játszhassunk?
    végül mindig ugyanott fogunk kilyukadni :)
  • tutituti
    én hál istennek egy haxorral nem találkoztam.
  • Laza
    Ja, és engem a wipe sem érdekel, hiszen alpha!
  • Laza
    Világos, hogy alpha ... de érdekes, hogy mikor a lóvét kellett pengetni, akkor minden nap jött patch, most meg kb heti 1-2 .... nem is lenne baj vele, ha valami érdemit is tartalmazna ... de nem.
    Szép és jó az új térkép részlet, de kb tök üres, 'semmi' nincs benne ... kicsit izzadság szaga van.

És ami a legnagyobb gond, a csíterek. Ezek még a 'tesztelést' is tönkreteszik, szó szerint. Amint engem leszed egy csíter, azonnal abbahagyom. És ha a bétára sem szüntetik ezt meg, akkor nem tudom mi lesz.
    Egy ilyen alapokon nyugvó játéknál a csítelés a legelső dolog, amit száműzni kellene, mert hiába alpha/beta, ha közben az ember beletesz 10-20 órákat, majd egy a fejlesztők által figyelmen kívül hagyott játékromboló tényező miatt a játék image is romba dől.
  • XanaxCore
    nem:) direkt tesztelni akartam megunom-e :) nem sikerült:) de nem nagyon lesz azért ennyi játék mostanság megint:) meg egyre jobban tetszik a játék:) 5000dolcsim van már végre:D
  • Evoluti0N
    Remélem, h játékbeli időben számítva.
  • XanaxCore
    yes majdnem játszotam egy huzamba 24órát 22óra mgtvolt :D
  • tutituti
    ismét szerver probléma van:S

Remélem új patch és új maprész jön:)
  • Árnyvadász
    Pedig ez akkor sem fog többről szólni, ha már meglesz az a plusz tartalom ami most még hiányzik. Vagyis ide-oda szaladgálás és gyűjtögetés. Engem inkább az rémisztett meg, hogy a játékkiadó cégek erre a modellre: túlélő játék, úgy rá fognak mozdulni, mint annak idején a II. Világháborús témára és már a csapból is ez fog folyni.

Már most is megannyi feldolgozás készül, érkezik és ez még csak a kezdet. Komolyan már most unalmas, pedig még jóformán alig játszottam ilyen, vagy konkrétan ilyen jellegű játékkal.

Fények tényleg a játék erősségei közé tartoznak. Ha a másikban még ennél is jobb, akkor az nagyon durva lehet. Nekem már ez a szint is a topnak számít.

Végül még annyit hozzátennék: Csináljanak belőle Skyrim szerű alaposan felépített, kidolgozott világot. War Z-ből. Legyen benne npc, küldetések, föld alatti helyszínek és minden kutyafüle, ami egy rpg jellegű cuccba kell.

Mert, ha nem fogják, más tuti megcsinálja. Akár a State of Decay, de lehet bármelyik versenyző. Szerintem ellenkező esetben hamar ki fog fulladni ez az ide-oda megyek, időnként túlélek játékmenet. Meg eleve már most az egész egy nagy pvp katyvasz és csak másodsorban zombis-túlélős, aminek elvileg lennie kéne.

Persze ez alapvetően nem a játék hibája. Ez már a játékosok sara inkább. Tisztelet a kivételnek.
  • xalyy
    Nem szarok de az arma-ban 100x jobban néznek ki
  • Bogyee
    Sandbox MMO, tehát olyan "rendes" questek nem lesznek mint más mmo-ban (ölj meg x zombit szedj össze x cuccot).

Szarok a fények? Szerintem az az egyik leglátványosabb része a játéknak :) (napszakok változása, árnyékok)
  • xalyy
    Hát emberek kipróbáltam, nekem tetszett nagyon, mert haverral játszottam de az a véleményem, hogy:
    A Dayz-ben pl jobb választás nem is lehetett volna az arma 2.5 enginre alapozni a játékot, mert azt a realisztikát kevés játék üti, de abban azonkívűl, hogy gyűjtögetsz és rohangászol ide oda tulajdonképpen semmi célja nincs.
    A Warz-ben a realisztika nagyon szar (animációk, fények, az este, stb.) a mostani játék inkább egy öljed a zombikat/emberekt ezerrel szerű árkád játékra hasonlít. Ennek sincs jelenleg sok értelme a gyűjtögetésen kívül. Ha a közeljövőben betennék a questeket, npcket, járműveket, skilleket stb. ami egy igazi MMO-hoz kell, mert ugyebár azt mondták ez egy MMO lesz. Nem tudom melyik játéktól várjuk el ezeket a dolgokat, de amíg ezek az alapfeltételek nincsenek meg addig csak futunk ide futunk oda és miért? Cuccokért, amiket ha meghalsz úgyis elveszítesz. Na ennek sok értelme is van aztán...
  • Fpocok
    "Ennek az egésznek úgy lett volna értelme, ha ingyen és bérmentve boldog, boldogtalan kipróbálhatja az alfát és utána eldönti, hogy megveszi e vagy sem."

Jah, csak utána nem vették volna annyian, az meg kevesebb profit.

Az a baj a sok síróval, hogy nem fogják fel, hogy ez egy alfa/béta. Azért van, hogy tesztelni lehessen a cuccot. Most volt hatalmas rinya a wipe miatt... de hát baszki, ez teljesen érthető. TESZTELIK A CUCCOKAT.
    Nagy a játékbázis, sok a 10 éves, aki nem tudja ezt felfogni.
  • Panzeradler #2443
    Pont ez a lényeg, hogy itt azt adták bonusznak, hogy alphazhatsz, csinálhattak volna zárt alphat is, de nem ők adtak egy ilyen lehetőséget, ami szerintem teljesen korrekt, azt nem tudom megérti, hogy egyesek miért várnak el ettől teljes értékű dolgokat, senki betázott/alphazott még innen?
  • Árnyvadász
    Pedig jelen állás szerint az a helyzet, hogy mindenki (survivor csomagosok is) az alfát vette meg és mai napig azzal is játszunk. Ez nem előrendelés. Előrendelt játékkal nem szokás játszani. Ott maximum kapsz érte valami bónuszt, vagy megjelenés előtt jár(hat) előtöltés.

Ennek az egésznek úgy lett volna értelme, ha ingyen és bérmentve boldog, boldogtalan kipróbálhatja az alfát és utána eldönti, hogy megveszi e vagy sem.

Az én véleményem szerint megérte, mert szépen toldozgatják és már most is egy élvezhető, kifejezetten jó játék, csak persze van még szar a palacsintában, de hát ezért is alfa. A gond akkor lesz, ha ezeket nem szüntetik meg a végleges játékban. Most abba nem megyek bele, ezek mik, mert ez mindenkinek egyéni és így szubjektív.
  • Árnyvadász
    Itt még nagyon sok minden lesz. Csak pár ami eszembe jut:

-nagyobb terület (és a már meglévőkre is tesznek új dolgokat)
    -tapasztalat szerzése, elosztása skill fa alapján
    -speciális zombik, amikre éjszaka lehet vadászni
    -fegyverkiegészítők (amik most nem képezik a loot részét)
    -több választható karakter
    -fertőzések
    -stronghold szerverek
    -autóvetetés, lehet többféle járművel is, idővel
    -teljesen új térkép jövőre
    -optimalizálás
    -rengeteg hiba kijavítása

és még ki tudja mi, ezek jutottak elsőre eszembe.

Most még alfa, a béta sem a kész termék, igaz az már nagyon közelíti azt. Abból már lehet következtetéseket levonni, de végsőt csak a teljesből.

• Susarc
    most hogy reset lesz már a NV Googles sem érdekel:) ami kéne az egy mesterlövész puska:P:)
  • Panzeradler #2439
    Mégis milyen jogon vannak elvárásaid, előrendelted a játékot, nem pedig a alpha-t vásároltad meg.
    Azt is csinálhatták volna, hogy nem is adnak alpha/beta lehetőséget ehhez, hanem majd 2hónap(hasra csapás) múlva töltheted le a teljeset.
    Ehelyett kaptatok egy olyan lehetőséget amivel megtudjátok nézni, hogy is mit is fogtok kapni.
  • Susarc
    nah ja semmi lőszer nem jó bele ugyanúgy mint az FN 57-hez....Ak m16 meg a 9 milis pisztolyok a nyerők:P

ami az Alfát illeti okés fejlesztés okés tudom miért fizettem,okés ez nem a végleges állapot okés nagyon is jól szórakozom a pénzemért,DE valami nagyon nem kóser,hogy van 5 féle Zombi skin meg 8 db éplület amibe betudsz menni....meg 8-10 autó skin ami ismétlődik.....ez bőőőőőőődületesen kevés lesz egy végleges játékba!!! ezek nagyon aggasztó jelek!
  • Laza
    Én ilyeneket gyors kiszórok aztán kuka :)

Csak a 9mm-es pisztolyokat és az M16/4 fegyvereket tartom meg, csak ezekhez van normális mennyiségben tár (na meg ezek jók valamire :) ).
  • Laza
    Elkezdtem egy nagyobb szösszenetet, de inkább hagyom.

Kiadták pénzért a játékosoknak, ennyi ... bele lehet ebbe sok minden magyarázni, de felesleges, a lényegen nem változtat.
    Akik fizettek, azoknak jogosan van elvárásuk, akiknek fizettek azoknak meg kötelességük.

Azt ugye senki nem gondolta, hogy most fizetek és majd egy év múlva kapom meg a végleges játékot? Tegyük hozzá, nem is ezt ígérték.
    Kicsit túlvállalták magukat ... amivel nem is lenne baj, ha nem a játékosok pénzén ülnének (már a banki kamatok is tetemesek egy ilyen összegen).

Én türelmes vagyok, valószínűleg kiszórom a felhalmozott javakat, aztán pihentetem egy kicsit, van mivel játszani.

Talán még a konkurencia is kijön a saját megoldásával november végéig. Ki tudja.

Aztán ha vissza akarom kérni a pénzem, ne mondja majd senki, hogy nem adják vissza ... hiszen itt mindenki megmondta, a végleges játékért fizettem, semmi köze az alphahoz ... akkor pedig a pénzem is bármikor visszajár a megjelenés előtt :)
  • Susarc
    lol egy UZI:p csak autómatát tud lőni és 20 skuló van benne
  • Bogyee
    Azért elég sok minden bekerült a játékba az elmúlt hónapban. Tény és való pár dolog hiányzik, bár még a rendes megjelenésik van idejük pótolni :)
  • chts
    azert nem ertem,hogy sok ember mit le muvel itt.ez csak egy alpha fazisiban levo jatek,tulajdonkeppen elorendelted a jatekot,amit tesztelee gyanant kiprobalhatsz.inkabb orulni kene,legtobb jatekot ki se probalhatsz ilyenkor/tisztelet a kivetelnek/.ugy kellene felfogni,hogy elorendeltel egy jatekot,amit extrakent ki is probalhatsz ,a teljes megjelenes elott,nem itt sirni,hogy keves a tartalom.aki ezek utan sincs vele megelegedve ,visszakeri az arat es elfelejti a jatekot...ennyi.alfa fazistol ne varjatok csodat,bar szerintem eleg jo.a videokartya problemarol meg annyit,hogy az optimalis jatekelmenyhez alapbol jobb vga van feltuntetve,nem tehetnek rola ,hogy a kartyad nem eri el ezt a szintet./bocsi de ez kijott belolem :D peace/
  • Susarc
    kicsit lelassultak azért a fejlesztők szerintem.....pedig nagy lóvét húztak be....khm khm