Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ez a map közel nincs akkora, mint a DayZ-s ... az, hogy a duplája lenne meg fõleg nem igaz.

Egy elõnye van (eddig) a DayZ-shez képest, hogy kb összeérnek a települések, azaz mindegyikbõl egy következõ loothely hamar elérhetõ ... és nagyjából minden loot helyen lehet értékes dolgokat találni, nem úgy, mint a másik játékban, ahol 1-2 kiemelt helyszínt kivéve haszontalan dolgokat lehet találni (ha van egyáltalán vmi).

Ami még itt is problémás, hogy kb van 6-8 féle épülettípus és ezek ismétlõdnek mindenhol, egyediség 0. Ráadásul ahogy elõttem is mondták, ott egy bazi nagy város, ahol konkrétan ugyanazok az épületek bejárhatóak csak, amik a többiben is (kivéve emeletes ház), a többi csak egy zárt feltextúrázott kocka ... ráadásul a bejárható helyek mind kb egy helyen koncentrálódnak, azaz a városnak egy jó részét nem is érdemes feltérképezni ... kizárólag a kertváros kis és nagy abc-jét, a rendõrségét, a kórházat, és innen rögtön az út túloldalán lévõ emeletes házat ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Erdõs részekre mindenképpen betennék még extra felfedezhetõ dolgokat. Lehet ez lezuhant helikopter roncs, helyszínt persze váltogatva. Elhagyott erdészház, kúria, esetleg nyaraló és természetesen beraknám az állatokat, amikre lehetne vadászni, ezután már akkor lehessen tábortüzet csinálni és ott a kinyert húst megsütni.

Az épületek berendezésére elég az ahogy néhány belsõ tér (a berendezettebb fajtából) megvan csinálva, de tényleg ne legyen teljesen üres, mert az hülyén néz ki.

Végül pedig lehetnének változatosabb, egyedibb a kisvárosok, nagyvárosok kinézete, mert mindegyikben ugyanolyan rendõrség, közért, bank és egyéb van, néha valamelyest váltogatva.

Aztán ugye lehetne még sorolni. Úszni miért nem lehet? Beszarás, hogy a vízbe nem lehet bemenni, mert ott a láthatatlan fal. De remélhetõleg ezek megvalósítása csak idõ kérdése.
nem a map mérete a probléma,hanem pl. ha bemész a nagyvárosba az épületek 80%-a levan zárva a maradék meg nagyon üres....hiába vannak ott felhõkarcolók vagy be sem mehetsz vagy 1-2 szintesek....1 kivétel van az az 5 szintes,de az is pang az ürességtõl....

tehát hiába a nagy füves/erdõs részek ahol semmit nem tudsz csinálni...

Szóval akkor most ha majd 100%os lesz a map akkor tényleg 2x akkora lesz?
tutituti
hát én durván egy óra alatt leértem úgy a háromnegyedéig.
De ugye sneaky stlyeba mentem mert agyonlõttek volna meg lootolgattam is.
Tehát kb arányos mintha Elektróból felsétálnál Gulgováig vagy talán novy soborig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Amúgy mennyi idõ, bejárni a mapot a map aljától a map tetejéig, mert ugye azt mondták 400km-eres a map és ebbõl még csak 30% van engedélyezve de képen láttam, hogy ha az a 30% akkor nem is olyan nagy a map, vagy tévedek? Dayz-be a 200km-es mappon még helikopterrel is rengeteg idõ, de itt ez akkor tényleg a duplája lenne? Kösz
tutituti

XanaxCore
Klán alapitás engem is érdekell😄

The War Z Magyar Közösség. http://twzhun.wbh.hu

tutituti
ma találtunk mi is shotit,mp5-et(bár ez valami halott srácból eshetett mert ott volt egy rakás cucc,elõször baitnek hittem) de sniper az sajna már nincs.
És ma esett három zombiból is pénz!
A nagyvárosban a felüljárón viszont nincs loot.

A klán alapításban én is benne lennék.

meló ellõtt gyorsan felmentem egy szervere,10 percen belül találtam egy jericho,mossberg,saiga,m16,meg mindenféle jó cuccot,ez most mi ? 😊 pár napja még örültem ha van nálam egy kalapács,esetleg egy pisztoly 😊

Ma reggel én is találtam 2db m16-os fegyvert. 😄
Nekem hihetetlenül tetszik ez a játék!!! 😄
Jövõ héten meg jönnek az újítások 😄 áhhhh 😄
Tegnap azt vettem észre (szerver újraindítás után), hogy a zombik végre normálisan tudnak követni. Nem akadtak el és bárhogy is próbáltam lerázni õket, mindig megoldották a nyomkövetést. Lövésre pedig még a távolabbi zombik is azonnal reagáltak és jöttek. Igaz nem sok idõt töltöttem kifejezetten játékkal, inkább tesztelgettem a futást, némi tuning árán, de remélem ez nem csak egy pillanatnyi állapot volt.

Tomi, akkor ma próbáljuk meg újra. Tegnap az igen nyúlfarknyi játék volt, leginkább csak egy séta, mert jóformán nem csináltunk semmit.

Ja és az fontos lehet, mert ugye nem igazán híreztek errõl (ezt is egy srác, mondta tegnap a játék alatt), hogy biza az a béta az nem lesz béta, tehát október 31-tõl is az alfa megy tovább.

Íme:
WarZ buy

Alpha version access sort érdemes nézni az elsõ oszlopban. Ez korábban béta névre hallgatott. Ez van, csúsznak a srácok, de korábban már idézte valaki, milyen változások lesznek a jövõhéten. Szóval csak idõ kérdése és itt lesz a béta is.
oneal1
szerintem most kicsit besokaltak a droppal😄😄

nem?😊

!Forza Ferrari!

M16-osStanagShotiLõszeres jó reggelt!😄

zsir a drop megint😊

széééép!😄 golyóállót majd adok

oneal1
Hetvegere kene szervezni megint ilyen sokszemelyes bandazast, minima 6-7 ember😊

Na en elteszem magam, joccakat😊

!Forza Ferrari!

oneal1
Hmmmm, erdekes volna ha lenne vmi bazis vagy elkeritett resz ahova bezartak zombikat😊

Vagy a walking deadbol kiindulva akar egy borton😊

Na de majd kov heten talan meglatjuk😊

Amugy belaggolt a jatekom es levert vmi kocsog kozben kalapaccsal....😊 jo loot volt neki😄😄

!Forza Ferrari!

Éjszaka egyedül az erdõben sétáltam safe zone felé. Elõször hallottam ezeket a zombis ordításokat. Úgy fostam, mint vmi óvodás 😄
Laza
Én a full északi városból hoztam le 3 karit, este, végig a pálya szélén, fal mellett, fától fáig 😊

Egyébként megfigyeltem, hogy ezek a zombi ordítások a pályának lezárt részérõl jönnek ... kíváncsi vagyok, hogy ez csak hangulati elem, vagy tényleg lesz ott vmi extra ha megnyílik 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Köszönöm szépen, a korrekt választ!

oneal1
😄

be tudok parázni én is😄

találtam 3db m16ost délen, most próbálok eljutni safe be, ez is para😄

!Forza Ferrari!

tegnap az egyik fullos karimat mikor betámadták ketten és 5 percig lõdöztük/kergettük egymást+ a Zombikat ,utánna 15 percig nem bírtam játszani,mert úgy remegtem és a szívem majd kiesett a helyérõl úgy vert!

ilyet játék még nem adott! pedig kipróbáltam párat az elmúlt 20 évben!😊

tutituti
Az elsõ kérdésedre azt tudom mondani hogy volt arról szó hogy a tárgyak egy része elvész majd mert ugye alfa/béta teszt alatt gyorsabban is hozzá lehet jutni olyan dolgohoz ami májd a hivatalos induláskor nehezebben(rare fegyverek,co1 vakcina pl)
Most még szintet se lépsz tehát ez meg nem befolyásolja,meg hát ugye jó ha túlélsz 4-5 órányi játékidõt még így csapatban is ahogy írják.

A közösség tuti lesz.Itt SG-s mindenképpen.Sõt már vannak is
Én majd november közepén csatlakozok!
Ts szervert hál istennek kaptunk egy fórumozó társ jóvoltából.
De több is van,ha valamelyikkel probléma lenne.
Valszeg itt leközöljük a játékosok nevét(teamspeak név) õket kell majd keresni.Illetve itt írsz ha akarsz csapatban játszani és biztos hogy lesz legalább egy ember aki csatlakozik egy megbeszélt idõpontban.
Ha már teljes játékként megy úgyis kelleni fog a több játékos,ott már nagyobb szervezõdés lesz.Tehát egyszerre játszik mindenki,egymás segítése,ki lootol,ki támad,ki gazdálkodik.stbstb.

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem így a vásárlás elõtt.

A karakter amit húzok az törlõdni fog az éles indulásnál?
Ilyen,hogy guild,vagy magyar közösség megtalálható a játékban?

Segítõkész válaszokat elõre is köszönöm.

tutituti

Laza
Jaj, egy M16-os ottmaradt az egyik karinál ... +1 😄

Ja, és nem PK-ból vannan a cuccok ... persze akad másik játékostól is, de nem ez volt a fõ beszerzési vonal.

Laza
Na, igazából nem fûznék hozzá sok kommentet, pénteken vettem meg a játékot, napi 1-2 órát játszom (hétvégén esetleg kicsit többet), és ez a jelenlegi global invem tartalma .... amiben nincs benne a számtalan elveszített fegyver, zsák és egyéb cucc, mega amiket már kiosztogattam (kalapáccsal tele volt egy képernyõ) ... ezeket kb az elmúlt 2-3 napban mentettem ki .....

Szóval mi lehet azoknál, akik egész álló nap szerverhoppingolnak, akik agyon lõnek mindenkit csoportosan és gyûjtögetnek. Ráadásul bevezették újra, hogy halott karinak lehet cuccot adni a global invbõl ....

Szerintem idõvel ez fogja a játék halálát okozni ... mert egy részrõl casual húzás, másrészrõl a kockák mennyországa.
Várjuk a standalone DayZ-t is a ringbe 😊

És a golyóálló mellényem még sehol sincs, az elajándékoztam 😊

(csak a crossbowok üresek!!)

KiruHoshino
Október 31-tõl én is beszállok. És alapíthatnánk egy klánt. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Laza
Na, ez az éjszakai rész pont jól jött, 3 nagy zsákos, telipakolt karaktert ki tudtam menteni a safe zonába 😊
Lesz mivel nyomuljunk 😊

Panzeradler
Kövi héten update:

New map areas
We're going to unlock around 30-40% more of the map space, adding new places to explore - including largest city on the map, jumbo cargo plane crash site and other interesting areas. More spawn points for players, more loot spawns as well. Those who felt a little bit claustrophobic on the map will find this update to be like a fresh air - lots of open spaces, grass fields, etc.

New zombie characters
Yes, we're getting more zombies, and we also add new zombie types - I think 4-5 of them, including "special zombies" - so mutated zombie hunt season will be officially open

New player characters
We have 4 more characters for you. Two guys, two girls. Each have around 4 different skins

Clans
Clans will be unlocked few days after October 31st. You'll be able to create clan, join clan, contribute to Clan Bank or reward your Clan Members from it. You also will be able to see if there're any clan members around you in the world, as well as have their names highlighted on the Players list screen.

More items
More items, especially "building blocks" like barricades, brick walls, etc. Couple cool silenced "improvised" weapons.
rooney8
értem köszi 😊
akkor esetleg akinek lenne elfekvõben egy ilyen kódja, az dobjon már meg egy pm-el 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fpocok
Aki megvette, az kapott kettõt. Szerintem 30adika környékén kérsz, vagy akár most ,akkor kaphatsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Na, kikerülhetetlen a PvP 😊
Megyek egy kerítésnél, egyszer csak rámdurrant valaki shotival ... csak buta volt, mert messzirõl, alig sebzett ..... befordultam a kerítésen és megfordultam, és elõre hátra mozgattam a karit a sarok felé nézve, hogy futás hangot adjon ... a gyerek a hangokból gondolom azt hitte futok elõle, mert simán besprintelt a sarkon én meg arcon sütöttem ... egy teli Saiga, egy félig töltött Mossberg és egy fejsze a jutalmam a többi jóság mellett.

rooney8
és olyan kódot honnan lehet szerezni? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fpocok
31 után aktiválhatóak a kétnapos vendég kódok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Egyébként csak annyit a jelenlegi PvP-rõl, hogy kb minden akció helyzetben úgy dobog a szívem, hogy majd kiszakad ... és az asszony is az elõbb szól, hogy vegyem lassan a levegõ, van e valami gond 😄

Ilyet más játék nem ad 😄

rooney8
van valami mód, hogy térítésmentesen ki lehessen próbálni a gammát? 😊 egyelõre így látatlanban nem venném meg, de érdekel a dolog

Laza
Egyébként trükk ... ha kimenekítitek a cuccokat safe zonnába, és mindegy hol kezd a kari, meg fostok a kemperektõl, akkor ki kell pakolni a karit csutkára és törölni kell, majd újat létrehozni 😊

Laza
Uramatyám ... a karakterválasztón ha olyan kari invjét nézed, akinek nincs elérhetõ global inv, akkor a nála lévõ fegyver lõszertartalmat nem tudod megnézni .......... de ha ráklikkelsz a fegyóra, majd átmész egy olyan kari invjéhez, akinek van global inv elérése, akkor ott az elõzõ kari fegyverének adatait írja ki 😊

Laza
A táraknál már annak is örülnék, ha tárcserénél az egyébként nem üres tárat nem a földre dobná, hanem visszatenné a táskába.

De ez már kellett, mint egy falat kenyér:
show info about how much bullets left in weapon or ammo clip in inventory screen

tutituti
Még mindig örülnék ha a fegyverekbõl kivehetõ lenne a töltény.Pl ha van egy mossbergem akkor had vegyem ki már a maradékot hogy áttehessem a másikba.
Persze csak a safezoneban lehessen de legyen!

XanaxCore
öhm azt hisszem ez az 😄

fixed bug that health was not updated after death
fixed player spawning in the air
show info about how much bullets left in weapon or ammo clip in inventory screen
added missions window to pause screen (for now not active)
create new survivor screen: firstly ask for name and mode
possible fix for "decompress failed" error
possible fix for "audio noise" after playing game for a few minutes
fixed an issue where grass was black when pointing flash light at it
one more fix for invisible zombies issue
player animation fixes
some textures have been optimized

The War Z Magyar Közösség. http://twzhun.wbh.hu

oneal1
na szuper😊 akkor nemsokára felmegyek TS-re és megvárlak mindenképp!!😊

!Forza Ferrari!

Tomi kb. 25 perc és vagyok TS-en. Megnéztem pont van egy karim a bevásárlóközpont melletti (nagyváros) mezõn, közel a parkolóhoz. Vagy ha Te nem vagy, akkor jöhet más is, akinek van kedve. Sajnos ennél a csajnál csak egy szöges bézbóz van, mert valaki aljas módon az éjszaka közepén legyilkolt a TESCO parkolóban. De ezen már meg sem lepõdök.

Jött megint egy patch, de a tartalmát nem tudom mi, mert a fórumba én nem vagyok beregisztrálva, arckönyvbe nem még nem írták ki. Ha valakinek van infója lökje csak be nyugodtan, tudjuk mi lett a helyzet.

Két zombit levertem kalapáccsal egy másik karival. Fejjel az aszfaltba ágyazódtak a drágák. Nem bug, csak jópofa görnyedt testtartásuk volt.
Azzal tényleg nem lehet semmit se kezdeni, csak nem sokan felvilágosultak ilyen játékoknál. Az ilyesmiért hiába sírnak, mert a játékban benne van, hogy ha össze vissza mászkál valaki és mindig szem elõtt van. Elõbb utóbb valaki nem csak galambokra fog lõni, ha már van kacsa is. Ki kell használni a játék által kínált rejtõzködõ helyeket és csak óvatosan közlekedni és lehetõség szerint egy csapathoz verõdni.

Laza
Meg a low grafikai beállítás glich is baromira idegesítõ ... pedig ugye oda el lehetne bújni a PK-k elõl ...

Laza
Érdekes, hogy pl Én nem találkozom 2 percenként PK-kkal, meg banditákkal meg egyebekkel ... mert pl elkerülöm a tóparti várost ... de a nagyváros közértjének közelébe is csak kellõ körültekintés és min 5 perces vizsgálódás után megyek.
Most aki direkt a veszélyzónába megy, mindezt ész nélkül rohangálva, azzal mit lehet kezdeni? Semmit ...

Ezt ismerem amit mutatsz, ismerted az americas army-t? abban is volt ilyen, ha szemtõl szemben néztél egy távolabbi tárgyat, azt nem rajzolta ki, de amikor oldalról nézted, akkor mindent láttál.

Laza
Engem egyébként jobban zavarnak a PvP-nél olyan hibák, mint pl ez:

Konkrétan egy fa lombjainak a takarásában állok, mégis bizonyos szögekben egyszerûen eltûnik a fa és mindent szépen tudok sasolni ... miközben engem ugye senki sem lát.