4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2511 Akkor bizony nem fogok látni a rendes fórumot. -
#2510 Ja akkor ok :) Előbb még jó volt, biztos sokan rázuhantak egyszerre :) -
#2509 Még azt a 90MB-t sem szedi le. De ahogy nézzem a fórum is áll. -
#2508 Pf, ide nem merek beírni semmit :D -
#2507 Ha letöltötte azt a ~90mb-ot utána még meg kell várni míg a szervereken is elkészül a frissítés. -
#2506 Én is nyomom Twichen (aláírásomban a link), de kitakarom a szerver számát, a chatet ... és ha nem quick joinolok, akkor a csatlakozásig képpel takarom a listát :) -
#2505 Csak nekem nem akar patchelni? -
#2504 A zene amikor valaki van a közeledbe szerintem azért hülyeség mert nem zenél akkor sem végig amikor haverommal együtt megyünk.PEdig ugye nincs még friend meg semmi.
Szerintem ez triggerelt dolog lehet vagy random.
Various map updates
Zombie damage was increased
You can now sort the server browser.
Nekem ezek voltak a hibák javarészt.
kicsit kurta de ez is valami. -
#2503 Patch Notes 11/6/12
Fix for weapons in quickslots showing no ammo
You can now sort the server browser.
Fixed the some safe zone exploits. Players should not be able to kill other players in the safe zones now.
Various map updates
Fixed an issue with players being stuck and getting kicked from server when logging in
Zombie damage was increased
Various crash fixes -
#2502 Hawken az valóban elég ótvarra sikeredett (kb. ugyanez volt nálam is, kipróbltam ment is a levesbe utána).
skype helyett tényleg érdemes ts-t feltenni, játékhoz nagyon kevesen használnak skype-ot.
Beállítani 1 perc :)
Nem emlékszem, hogy a karaktereket törölnék de igazából nincs még fejlődés így mindegyik karakter ugyanazzal a statokkal rendelkezik.
Bandit csak az adott karakterre vonatkozik bár elég sok embert öltem még semleges vagyok :) -
1NST1G8R #2501 Szeva mindenki! Hétvégen vettem meg a gammát, eddig eléggé bejövős, a fórumot már átnyálaztam elejétől , de lenne pár kérdésem amire eddig még nem láttam leírva a választ:
1. Hány embert kell megölni hogy bandittá válj (vagy MEGA bandittá? - remélem ezt átnevezik majd mert elég hülyén hangzik...)? Én eddig egy embert szedtem le (miután már vagy 4x lelőttek, gondoltam nem árt az óvatosság) de a statban nem is látszik, és még mindig neutral vagyok.
2. Ha bandit leszel, az csak az adott karira vonatkozik vagy az összesre?
3. Azt sem értem pontosan hogy milyen körülményeknek kell fennállnia, hogy azzá válj. Hogy ha mondjuk támadás ér egy neutral karakter részéről és védekezésből le kell lőnöm akkor már bandit leszek? Mert ha így van akkor az elég tré...
4. November végi wipe-al a karik is eltűnnek vagy csak a loot?
5. Ez a zene ha játékos van a közelben vagy meghal valaki mennyire igaz? Hivatalos megerősítés volt\lesz-e?
6. Skype-on akar-e valaki kommunikálni esetleg (TS-t sosem használtam és egyelőre nincs is kedvem tökölmi vele)
Mostanában nyomja valaki? Én éjjel játszom legtöbbször (meló miatt), kb 1-től hajnalig.
Kis élménybeszámoló: épp lépek be előbb, spawn, éjszaka van ugye (utálom, nappal sokkal nagyobb biztonságban érzem magam), vagy 3 zombi hörög tőlem vagy 5 méterre, közvetlen közel, na meg ki tudja még hány akit nem láttam a fa mellett, amihez beálltam legutóbb kilognál nappal. A fa mellett ami gyakorlatilag még erdős rész, az út mellett de távoltabb, egy kissebb város mellett, ahol nappal maximum hármat számoltam a házak körül mielőtt kiléptem (de erdőben még sosem láttam zombit), csak azért nem indultam el, mert szerencsére észrevettem egy puskákkal felszerelt bandát is. A vége ugyanaz lett most is mint akkor: prone, ESC, LOGOUT...Megvárom a hajnalt aztán visszanézek, kiváncsi vagyok mi jöhet még.
Kis észrevétel alfabéta állapotról meg hogy lehúzás stb.: nekem volt szerencsém nemrégen Hawken alfa és bétához, ill. Mechwarrior bétához és oké hogy az ingyenes volt, de azt kell mondjam, azokhoz képest a War Z ebben az állapotban is kész játék. A Hawken-ben ha néha sikerült bejutnom egy szerverre, akkor is játszhatatlan volt úgy szaggatott (jó gépem van), a Mechwarrior egy fokkal jobb volt, de csak egy játékmód volt és random dobált be pályákra, kb. 2 nap után meguntam. Szóval így, hogy vettem egy Pioneer pakkot kb. látatlanban (nem sokat olvastam utána csak megtetszett mert bejön a poszt apokaliptikus zombi téma, igy nem sokat gondolkodtam hogy megvegyem-e) egyáltalán nem csalódtam, sőt. Nagyon bízom a fejlesztőkben, remélem ők is érzik mekkora potenciál van ebben a sandbox-trust no one-survival témában, és nem fog lehúzásba fulladni a dolog, nagy kár lenne érte. Na asszem ideje befejezni,
-
#2500 nem mintha itt számítana 5 perc:D -
#2499 twichnél késlelteti a live streamet jó 5 perccel direkt emiatt. -
#2498 Vigyázz, azért ismerve pár embert nem biztos életbiztosítás, hogy látják hol vagy :D -
ImperyallHD #2497 Sziasztok! Minden este csinálok WarZ Live Stream-et, természetesen magyar kommentárral. Legtöbbször csapatba fogok játszani, de lesz olyan is, amikor egyedül. Ilyenkor lehet nekem írni nyugodtan, és jöhettek velem játszani, valamint ha kérdésetek lenne, szívesen válaszolok rá. :) A Live Streamem minden estére garantáltan lesz! Sokakkal szeretném megismertetni a játékmenetet, a játék előnyeit/hátrányait, szóval magát a játékot. :) Remélem szórakoztató lesz számotokra, majd írjátok le a véleményeteket nyugodtan a chaten. Előre is köszönöm mindenkinek. :) A weboldal ahol a live streamet meg tudjátok tekinteni: http://hu.twitch.tv/woulzenhun Itt tudtok nekem írni is a chatre, kérdezni, véleményt nyílvánítani, stb.. :) Előre is köszönöm még egyszer! A link még egyszer: http://hu.twitch.tv/woulzenhun -
#2496 Ha megnézed a wikis oldalt ott a fegyverekhez lvl is van írva.
Level requirements
http://www.warzwiki.com/Guns
lesz biza.
A skill az nem lesz nagy wasistdas.több hp több stamina.De nem is kell más -
#2495 Ez jó, még nem láttam :)
Vér remélem benne lesz már hamarosan, mármint, hogy jönnek a vérszagra.
Régebbi screenshotokon rajta volt a zaj és a láthatóság mellett a "szag" bar is, gondolom emiatt.
-
#2494 Nem lesznek szintek a játékban, csak a képességeid fognak fejlődni (pontosabb lövés, gyorsabb vagy hosszabb sprint és hasonlók).
Fegyvert bárki el tudja sütni de jó lenne ha lehetne nagy kaliberre gyúrni és akkor valaki kaszálhatna távolabbról azzal :D
Instant respawn nálam is jött már elő. Főleg akkor gáz ha végigmész a városon és mire jönnél ki megint ott vannak de a sok rinyagép miatt szinte olyanok is mintha nem lennének, 2-3 zombit simán le lehet csapni kalapáccsal :(
-
#2493 + egy Néznivaló!!
-
#2492 A traveszti zombik mondjuk tényleg bagatell hiba.
A lövések hangja meg hiába balról jön,tuti hogy nem onnan lőttek.
Ezen később javítanak,már írták.
A nagy hiba nálam a következő.
Adott a ranch ott középen.olyan fast respawn van a zombiknál hogy egyet leütök mer ott a következő.Kipucoltuk a szalmabálás részt.Mire visszanéztem megint ott voltak.
De nem ez a bajom hanem könyörgöm,Ezt a nagyvárosba rakják bele!!!
Meg triplázzák meg a számukat.
Amúgy akárki akármit mondd,amikor bementem az új nagyvárosba akkor a vízzel elárasztott részeknél csak álltunk és néztük hogy mennyire jó ötlet!
Meg a megsérült felhőkarcolók.
Ha egyszer be lehet menni az de jó lesz(kétlem).
És akkor még nem is láttuk a map nagy részét.Havas táj,sűrű erdő,NAGY város!
Ott lesz ám a móka.
Remélem addigra törlik mindenkinek a fegyvereit(nekem egy m249 amúgy eltűnt a listából meg pár mp5 is!)
És a legjobb majd a lvl-hez kötött fegyverhasználat lesz.Akkor majd óvatosabban fognak legénykedni az emberek:) -
#2491 Igen ezekről mindenki tud. Gondolom összegyűjtik egy patch-be a javításukat.
Support oldalon be lehet ezeket is postolni. -
#2490 http://account.thewarz.com/getforumbadge.php -
#2489 A tesztekre visszatérve ... a legtöbb triviális hibát Ők is tapasztalnák, ha belépnének a játékba, nem velünk kellene ezeket is teszteltetni.
(mint pl a női hangon sikítozó férfi zombik, stb)
Az is érdekes, hogy ha három sarokra tőlem valaki tárat cserél azt úgy hallom mintha Én lennék (legalábbis nem tudom mi okozza). -
#2488 Egyszer Én is kiürítettem egy tárat az M16-ból ... azt hittem kempeli a SZ-t, még nem jártam ott, nem tudtam ohnnan kezdődik (Campus city mellett), ott ólálkodott fegyverrel ... belenyomtam a tárat, de semmi baja nem lett, pedig fröcsögött a vér :D
Aztán közösen röhögtünk :) -
#2487 Aktiválni kell a forum badge-t és akkor eléred az alpha fórumot is. -
#2486 Miért, szerinted mi a szarért vettem meg? Nem azért az 5$ kedvezményért ... lol.
Vettem már alpha játékot (pl MineCraft), de azt 10$-ért adták, és az alapja hibátlan volt már akkor.
Nem a contentet várom, csak azt amit ígértek ugye ... meg azt, hogy ne legyenek csíterek ... mert egy ilyen rendszerű játéknál ennél fontosabb talán nincs is!
Egyébként meg tesztelek és feedbackelek, ahogy kell. -
Susarc #2485 WTF?
a közepes gamet vettem meg pedig:P
" you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation." -
#2484 Francba, és pont ilyenkor nem nyomatom élőben, hogy legalább rögzítse :)
Az ominózus hirtelen halál után ugye visszamentem, felszedtem ami maradt, lőfegyver ugye smafu. Elmentem hátra, a kisebb épületekbe barangolni (Campus city, nagy közért és az elkerített parkoló után), ahol egy srác menekült 2 zombi elől egy házba. Egyiket levertem róla, majd írtam hozza a másikat, segítek. Levertem, adtam neki egy kalapácsot. Megyünk i az épületből, kint egy M16-ossal áll egy gyerkőc ... azt mondja friendly, ad nekem pisztolyt, másiknak shotit ... majd megdumáltuk, hogy játszunk együtt :)
Végig nézem a seggem, de basszus ezek tényleg normálisak, tök jól megyünk együtt, a helyi chaten dumálunk. Majd jó fél-egy óra után elérünk város eleje felé, ahol az autópálya és azok a kisebb épületek vannak, aminek ki lehet menni a tetejére, és át a tetőkön mindenfelé .... na ott bent egyszercsak lépteket hallunk kintről ... már éppen fordulok a lécsőn, mikor a srácot aki a fegyót adta leszedi valaki kintről. Na, ketten akik maradtunk fel a tetőre, bújás.
Megy a kempelés ezerre, nem mernek bejönni, nem merünk kimenni ... aztán az egyiket vhogy a táram leszedte az utcán ... aztán Én átmentem egy pallón a másik ház tetejére, és onnan átnézve látom a mi épületünk ablakán keresztül, hogy bent ólálkodik egy másik ... puff neki, leszedtem :)
Ezután még meg a duma a chaten, franc se tudja ki hol merre, tuti jönnek is vissza ... lényeg a lényeg, hogy pár perc múlva kinéztem a tetőről, és vki leszedett (közben az első gyerek már jött vissza másik karival) .... na mondom fasza, gyors óraállítás, pisztoly a karinak, gogogooo ... a közeli erdőben tesz ki, ott találkozok az első srác mésik karijával, közben meg a 3. társunk is leszedhették, mert eltűnt ... megyünk vissza a tetthelyre, ott ólálkodik az egyik enemy megint, leszedve ... összekaparunk mindent, fel a tetőre, onnan látjuk jön az erdőből másik leszedve .... gyors összeszedtünk mindent aztán iszkiri :D
Konkrétan két nagy large táskát úgy megpakoltunk a hullákból fegyverekkel, táskákkal, tárakkal, stb, hogy csak na :D
Aztán elindultunk az erdőbe. Mivel nekem lépnem kellett elcsencseltük ami kellhet a másiknak (kellett neki M4, volt nálam 3, kapott egyet, adott Jerichot 5 tárral, stb), aztán elindult safe zona felé, Én meg log off ....
Na, szóval a játék történelme alatt most találkoztam először normális idegenekkel ... sőt, olyannal, aki szó nélkül ad lőfegyvert ...
Aztán a végére kifizetődött az összetartás :D -
#2483 Látod-látod :)
War Inc-ben is voltak ilyen problémák ha jól emlékszem ott javították.
Valakinél a DX frissítés után jó lett (mondjuk az fekete képernyős hiba volt) -
#2482 Hmmm... Ez elkerülte a figyelmem. Ezek szerint még van remény. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem. Bár a problémát eddig nem sikerült javítaniuk de jó látni a "Possible fix" szavakat. -
#2481 Úgy vagyok vele úgy is lesz wipe november végén addig fölösleges gyűjtögetni, bele lehet menni a tűzharcokba úgy a hangulatos :)
Távcső kéznél van, párszor már sikerült embert kiszúrni vele ami életmentő volt :P
-
#2480 én nem unom meg.Nem játszok vele éjjel nappal.Valamikor egy hét kihagyás is van szinte.Mégis ha naponta egy órát játszok vagy 6-ot mindig úgy fejezzük be hogy "emlékszel az milyen fasza volt,meg azok a szemetek hogy kifigyeltek minket."
Annyit még hozzátennék hogy ha 2-3 csapatban mentek legyen egy aki távcsővel figyel,egy aki hátratekintget egy pedig aki tüzelésre kész.Aki lőni fog annak mondjuk úgy hogy merre van valaki hogy értse(pl. nem neked négy óránál,hanem az ő szemszögéből 2 óránál.remélem érthető azért amit mondani akarok:) )
Ezzel kb jóval előbb észre lehet bárkit venni.
meg sose szabad valahova egymás mellett/mögött menni.Legyen kicsi távolság.utca egyik felén valaki a másikon a társa.
mi így jóideig kihúztuk,csak én akartam lenni a rambószupergyilkos kihaénnem,meg is lett az eredménye... -
#2479 Attól, hogy nem írnak a játékosok 1%-nál jelentkező hibáról (vga) nem biztos, hogy leszarják.
Azért írj supportnak egy ticketet.
November 2 changelogban:
[FIXED] Possible fix for "white screen" issue.
Ezek szerint mégis dolgoznak raajta.
-
#2478 2. és a 3. nem érdekel hasztalan berakni őket (egyenlőre). Sajnos a mi hibánkról egy szót se ejtettek (Magyarul nem foglalkoznak vele).
Majd meglátjuk mit lépnek a hackerekkel. -
#2477 Azért bárki bármit mond ilyeneknek van hangulata rendesen :) -
#2476 ne is mondd.két stanag volt nálam,maradt egy.Bár haver elhasználta egyiket,meg a zsákmányolt fegyverek között volt tele táras.
tehát nem nagy veszteség.
Ma visszaindultunk a tóhoz.ÚTközben megnéztük a sniper spawn helyet,hát sajna nem volt ott.Sebaj.
Most oda vissza megtesszük az egészet.Megpróbálunk egy karakterrel banditák lenni. -
#2475 Jaja, zónában nem lehet sebződni :)
A drááága lőszer! Elmorzsoltam egy könnycseppet :P -
#2474 Viszont ma mókás dolog volt.
éppen baktattunk safezone felé mikor látunk két fejet a domb mögött.
Előtte öltünk le 4 embert akik erősen lőttek ránk(na jó szétlőttem az egyiket a repülő roncsnál mert gonosz vagyok de azt hitem ők is ketten vannak).Itt én eldőltem mint a zsák haverom addig biztos helyre pakolta a fegyvereket(saiga,m4,m16,mossberg,5-6 large bp meg cirka 70 bandage,40 a gyógyszerekből külön külön,tehát OP loot)
így visszafutottam összepakoltunk megettünk ittunk mindent.pisztolyban tárak,fegyverekben szintén,szerven egyre többen.Ott ugye a két srác feje,kibukkanunk a domboldal mögül és irgalmatlanul agyonlődözzük őket.
shoti havernál csak úgy köpi az ólmot,én m4 semivel 27 golyót lövök a gyerek fejébe.fröcsög mindenfelé a vér,de ők csak állnak és egymásra néznek hogy ez a két barom meg mit csinál.Ők safezoneba voltak mi nem.
Nem sírtunk a röhögéstől gondolhatjátok:DDD
aztán egymás mellé álltunk és kiloggoltunk.
Tehát azért a safezone eddig jól szuperál. -
#2473 http://forums.thewarz.com/showthread.php?56819-What-we-re-working-on-a-quick-update
http://forums.thewarz.com/showthread.php?53105-Some-of-your-burning-questions-answered-(including-the-ever-present-wipe)
http://forums.thewarz.com/showthread.php?56157-Server-Rentals-Q-amp-A
Csak pár topic, hogy miket terveznek.
Persze nincs percre pontos dátum mert akkor mert azért menne a rinya, hogy késnek meg nem csinálnak semmit blabla. -
#2472 Már meg is van a megoldás a problémádra, játssz a borderlands-el :)
Nem kötelező venni de azt sem lehet elvárni, hogy 60+ fps-el menjen egy elavult kártyán a játék.
Abban igazat adok, hogy legalább futnia kellene a játéknak még ha lassan is .
Nekem egy 15e ft-os procim van beépített vga-val (amd apu) és 20fps körül megy a játék. Gondolom akkor nem kell olyan nagy ráfordítás, hogy elfogadhatóan fusson.