4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2551 Jó játékot kell csinálni, és akkor meg fogják venni az emberek, ennyi.
Lásd MineCraft, ami alphaként is szinte kész játék volt 10$-ért (most 20 eur). Vagy ott van a Legend of Grimrock (14 eur), amit 3-an csináltak, a megjelenését követő 2 nappal már anyagi siker/megtérülés volt a játék ... most meg kiadták hozzá a pályaszerkesztőt, kifogyhatatlan extra tartalom van hozzá.
Jó játékot kell csinálni, és kész.
Aztán vannak ellenpéldák is, mert pl egy szaros CoD pl akkora üzleti siker, hogy leírhatatlan, pedig az egész egy unalmas, buta, scriptelt FPS lövölde. Viszont reprezentálja a közízlést (ami szomorú). -
Susarc #2550 reggel irtam....zsernyákság a cellák melleti kis szoba -
#2549 Remek munka volt ifjú padawan. Veled van az erő. Hagyd, hogy átjárjon a sötét oldal ereje. Muhahahahahaha -
#2548 De genya voltam az imént ... de a szükség szülte :)
Éjszaka volt, mondom kimenekítem 2 megpakolt karim Campos cityből. Azért kifelé menet bementem a kisközértbe, volt is ott egy Jericho. A jövök ki, rám tapad 3-4 zombi. Mondom nem állok meg, tele vagyok, még vki kiszúr. Így sprinteltem ki a közért mögötti erdős részre. Ahogy lemegyek az útról nézem, hogy az első fánál egy fegyvertelen gyerek kúszik a földön .... na mondom, a zombik úgyis olyan buták (még mindig), hogy arra mennek aki a legközelebb van, így odaszaladtam a sráchoz, átugrottam majd sprinteltem ... szerencsétlenre rátapadtak, menekült be velük az erdőbe :D
Ez van, nem kockáztathattam a nagy zsák fegyvert és lőszert :) -
Árnyvadász #2547 Némileg OFF:
Eddig a kiadók pénzét nyúlták le a játéktermék fejlesztésekért a csapatok, most a játékosok pénzén csinálják ugyanezt. Lásd kickstarter vagy ezek az egyre gyakrabban előforduló fizess az alfáért típusú üzleti modellek.
Mondjuk eddig vettél egy biciklit. Most veszel egy vázat, többit majd idővel megkapod. Rosszabb esetben még rá is fizetsz.
Lehet ezeknek a komoly anyagi vonzatú AAA szarságoknak becézett cuccoknak tényleg befellegzhet egy idő után, mert nem lesz aki ezeket a csapatatokat eltartsa. Reklámköltségekről nem is beszélve.
Mondjuk én amúgy is az indie vonalat pártolom. Pár ember összedob valamit, nem is kérnek érte horror árat és nekik sem kerül annyiba, hogy ha nem jön vissza a kiadási pénz, akkor utána bukják a boltot.
Na persze ettől még ilyen EAnal, UBISzaft, KotickVision meg egyéb mammut szarságok még ugyanúgy lesznek...
-
#2546 Van nekem 3 tár ... szereztél távcsövest? Honnét? :)
Nekem is van egy, de még sosem sütöttem el ... el kéne menni egyet 'vadászni' :) -
Susarc #2545 .308-as Winchester lőszer kéne cserébe adnék 9mm,AK,Stanag,sörétet:P -
#2544 Nappal szembe ne szaladj :D
A lenti képen is látni, ahogy fényes a cipzár és 1-2 helyen van rajta villanás ... na ez élőben ugrál össze vissza ahogy mozog ... legalábbis a karakter képernyőn ... ingame nem látom szemből :) -
Susarc #2543 bakki akkor mindegyikkel van valami bibi:) -
#2542 Na, fullos terep színű öltözet ... mi ez ha nem előny :)
Érdekesség, hogy FPS nézetben nincsenek végtagjai barátunknak, konkrétan a kalapács a levegőben ugrál, a fegyvert is csak a 'lélek' tartja :D
-
#2541 Konkrétan ennek a fickónak a dzseki cipzárja villog-villog a fényben, mint a karácsonyfaizzók :D -
#2540 Én azt utálom a legjobban, mikor egy játék megjelenésekor már létezik hozzá 1-2 DLC is ... micsodaaaa? Ha készen van akkor miért nincs benne az alap játékban?
A legszörnyűbb, amikor a megvásárolt játékban konkrétan benne van, csak unlockolni kell kóddal ...
Meg azok az elővásárlói akciók, hogy kapsz ilyen meg olyan ingame itemet, meg plusz küldetést, stb ... ez tipikus EA eljárás. -
#2539 Na, már nem csak egy bazi nagy szám, hanem konkrét érték is meg van adva az új unlockolható karakternél.
335 GC-be kerül vagy 150.000 XP-be.
Mondjuk valami el van kurjantva, mert GC-nek a játék dollárom írja, XP-nek meg a GC-met.
Kíváncsiságból unlockoltam, és bizony a GC-ből vonta le (mondjuk ahhoz képest, hogy ugye ez ALPHA, mégis 'valódi' maniért kell vásárolni).
Na, csináltam is egy terepmintás figurát :)
-
Susarc #2538 hát igen az elmúlt 5-8 évben rájöttek erre a játékfejlesztők,hogy mekkora business van ebben.....hol van már az,hogy megveszed a fullos játékot és örülsz!
Direkt félkészen/féltartalommal adják ki,mert tudják a másik felét még 3x fizettetik ki veled:S -
#2537 "vagy ha igen akkor legalább legyen drága"
Akkor sem ... nem fogok buzi kis milliomosokkal játszani, akiknek nincs jobb dolguk, mint a 'beépített fizetős cheattel' szórakoznak.
Eleve utálom azt amilyen irányba az elmúlt 7-8 évben tendál a játékipar ... DLC-nek nevezett fizetős PATCH-ek ... aztán ha egy 'DLC' ingyen jön, akkor hajlong a nép a fejlesztők előtt, hogy mekkora királyok ... egy új kameranézetért meg nehézségi fokozatért ... közben meg vedd meg 1$-os áron 40 karakterhez a mindenféle skint (egyenként) ... vagy vegyél havonta 3-5 új autót 5-10$-os áron ...
Ingyenesnek beállított játékok, amelyekkel kb lófüttyöt nem érsz, ha nem raksz bele 5-10$-t ... aztán még 5-öt, majd még, majd még .....
Komolyan mondom, ebből a szempontból utálom az EA-t, de még a BF3-al Ők csinálták a leghumánusabban ... megvetted az alapjátékot, ami egyébként is kiba tartalmas, bőven rengeteg minden van benne, majd vehettél 7k-ért egy Premium csomagot, amivel a következő összes kiegészítőt megkapod (5x), ami tartalomban majdnem ugyanannyi, mint az alap játék. Na mindegy, ez egy másik történet. -
#2536 Igen meglátjuk, nem kell egyből rinyálni ha valamiért pénzt kell fizetni.
Nem kötelező megvenni a skin-t, szervert sem.
Majd ha esetleg én vehetek rpg-t a játékban real money-ért és arconlőlek vele minden szerveren akkor lehet puffogni az igazságosság és pénzért vett előnyök miatt :D
De ez még tényleg a jövő zenéje, csak nem rontják el a vásárolható komoly cuccokkal (vagy ha igen akkor legalább legyen drága). -
#2535 Ne legyen minden ingyen... na de miről is beszélünk? A szervereket sem lenne kötelező nekik üzemeltetni, ugyanúgy, ahogy egy BF3, egy DayZ és bármi más esetében működik, szóval ez nem indok. Bőven elégséges lenne központi szerveren tárolni a karakter és account információkat (ahogy most is), a gameworld-öket meg bármelyik hivatalos hosting szolgáltató üzemeltethetné (mint 1000 másik játékban). Nem kell feltalálni a spanyol viaszt :)
Úgyis mikor bejön a szerver bérlés, akkor már eleve fizetnek a népek a fenntartásért, a saját költségen üzemeltetett szerverek száma jelentősen csappanni fog.
Mindegy, mondom, engem addig nem zavar, amíg a kifizetett alap pénzért egy normális tartalmú játékot fogunk kapni, és nem a plusz költségen vehető vackok lesznek túlnyomó többségben ... illetve ezek semmilyen módon nem fogják befolyásolni a játékosok közötti balanszt.
Meglátjuk. -
#2534 Igen, természetesen. -
Dobronski #2533 Ha megveszem az alphát, akkor véglegest is "megkapom"? :) -
#2532 És? Ezt eddig is lehetett tudni, hogy nem dísznek lesz bent a vásárlási lehetőség.
Valamiből kell fizetni a szervereket és egyebeket. Bár tudom legyen minden ingyen :D -
Susarc #2531 jaja alap:D -
#2530 Gondolom a szokásos ... 1 milla xp (10/zombi) vagy 10$ :D -
#2529 :) -
#2528 Eleje óta ezt szajkózzuk,csak nem értik meg.XP vagy pénz ezzel lehet unlockolni mindent.
Látom te azért nézel is,nem csak látsz:) -
#2527 Meg XP-ért is lehet unlockolni,ha jól látom. -
Susarc #2526 na neeee! attól hányok én is! "INGYENES" ,de az összes COOL cuccot pénzért tudod venni..... 'NYÁTOK:D -
#2525 Na, már amikor rányomtam valamelyik nap a 'fekete' gyerekre, meg bejött ott egy ablak a szőke csajjal, és megláttam, hogy GC-be fog kerülni ezek aktiválása (azaz kőkemény maniba), elszörnyedtem.
Ha a mikrotranzakciós rendszer teljesen elborul benne, illetve előnyt fog jelenteni más játékosokkal szemben, akkor törlöm ... utálom az ilyen játékokat. -
#2524 Megvettem a Survival-t én is.Belevetem magam a keresgélésbe!:) -
Susarc #2523 nagy izgalmamban ellőttem egy skulót vele a semmibe....elbaszottul hangos:)
WTT /want to trade/ .308 ammo:P -
Susarc #2522 JAAAAJ GECCÓ MIT TALÁLTAM!!!!
http://www.warzwiki.com/BLASER_R93
nagyvárosi rendőrség cella melletti kis szoba -
Susarc #2521 az új karikat nem lehet választaniu? WTF? pedig a terepgayta+terepfelsős kéne:P -
Árnyvadász #2520 Ezek bevétel miatt is (bár elenyésző az alig 1%-os csaló bázis) fontosak lehetnek. Újra meg kell venniük, ha folytatni szeretnék.
Csalóval szerencsére még nem találkoztam. Annak viszont nagyon örülök, hogy lehet 15 fős szervert választani. Az a nagy térképpel már pont az a szám (főleg, hogy lehet tele sem lesz) ami nagyban lecsökkenti a pvp miatti elhalálozások számát. Szóval lehet nyugodtan zombi apokalipszisesen játszani, ahogy én szeretek. -
#2519 "First offense will result in a 24-72 hour ban."
De kedvesek ... azonnal bannolnám ... saját maga rúgja fel a 'szerződést' mások kárára. Felesleges jópofizni ezekkel, ezért nem tanulnak sohasem ebből. -
Árnyvadász #2518 Igen ez a realisztikusság végett lett így. Ha nagyon le vagy sérülve akkor nem lehet futni és a képernyőn lévő színek is kifakulnak, kissé feketés-fehéres lesz.
Amit észrevettem és szintén ezen kategóriába tartozik, amikor futsz hegynek, komolyabb emelkedőnek felfelé. Ilyenkor sokkal gyorsabban elfogy a kitartást mérő csík.
Ez meg csak úgy tippnek:
Fekve, ha CTRL le van nyomva egyszer, gyorsabban lehet kúszni. Kúszásnak két sebessége van, az egyik alapból egy lassabb, a CTRL-os meg gyorsabb, de arra figyelni kell, ha így álltok fel, akkor guggoló helyzetbe kerül a karakter, tehát nyomni kell még egy CTRL gombot és rendesen feláll. -
#2517 fél óra mulva valaki TS?:) -
1NST1G8R #2516 Master server shutting down, na zsir. Amugy ez a fél óra bakker, bárcsak be se léptem volna, ilyen se történt még: boltba be egyik faluban ahol van egy note is a polcon, de végis sem tudtam olvasni, találtam egy AK-t (az elsőt), elkezdem olvasni a note-ot erre látom gyülnek oda a mocsok zombik, na mondom ez nem lesz jó, egyszer csak egyik besétál boltba, de úgy hogy nem vehettek észre mert polc takart teljesen kb, na mondom ehh, kirpóbálom az AK-t...Leszedem, egyből rohan mégegy, na mondom nem lesz jó, azt is levadászom és indulok meg kifelé nagy iramban, mire még 5 elkezd özönleni befelé, mindkét bejáraton...kúl...3rd personba vagyok, ösztönösen elindulok az egyik ajtó irányába mert gondoltam sokan vannak bent ragadok végem. Mire kiérek kb. 1 hp-m van, piroslik a keret, ÉS NEM TUDOK FUTNI!!!!! Nyomom a Shiftet ezerrel, mondom WTF, kb 3 métert sikeült még mennem és nyekk... -
#2515 Facebook hír. Ez egy jó hír de sajnos ez a patch sem hozta el nekünk a megváltást. (Nem sikerült orvosolni a white screen bugot)
Good news, everyone!
Our new and improved anti-cheat system is finally live. Over the past few weeks we've been collecting data on the ways folks are hacking (ESP hack, adjusting weapon settings, no clipping) and have updated our code.
This means that using any cheats or hacks, or even ATTEMPTING to use them, will result in a ban.
First offense will result in a 24-72 hour ban.
Second offense... permaban.
SO, this is a formal warning to the 0.8% of you using cheats - stop what you are doing or face the consequences. -
1NST1G8R #2514 Elindulok 068-as szervre, Im watching U néven vagyok.:) -
1NST1G8R #2513 Beindult, húzza az updatet. -
#2512 *fogod