4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • tutituti
    Én a shift+egérkatt=10 itemenkénti pakolásra gondoltam először
  • tutituti
    Mi a te hibád amúgy?
    hátha valami orosz állat már megtalálta a megoldást.Rákeresek holnap!
  • KiruHoshino
    Patch Notes 11/7/12

Fixed some stuck areas related to water.
    Fixed bug with missing hands in FPS view for new characters
    Fixed bug when dying from thirst or hunger will result in you walking dead
    Fixed bug with zombies having female sounds

Sajnos még mindig nem az én hibámat javították ki. :)
  • 1NST1G8R
    Ohhohohohóóó, hogy én erre nem gondoltam! Amúgy tervben volt hogy megkérdem hogy mégis WTF, ha van x itemem ne egyesével kelljen már pakolgatni, de ez attól még nem megoldás, csak a rendszer kijátszása. Valami Fallout-os item rendszer kéne, ha több van valamiből és egyet áthúzol feljön egy ablak hogy hányat akarsz átrakni és kész, de szerintem ezt biztos megoldják majd.
  • tutituti
  • Bogyee
    Nincs mit, sajna csak így tudtam beilleszteni szerkesztés hiányában :(
  • tutituti
    Na ezt köszi!!!!!
    gyűlöltem egyenként jobb klikkel átpakolni
  • Bogyee
    http://youtu.be/utQd10GRAFU
  • Bogyee
  • 1NST1G8R
    Jaja, oroszokban nem szabad bízni. :D De mikor áll a lépcső előtt úgy hogy már tudja hogy ott vannak és lesnek rá és elkezd agyalni mit írjon a csetbe az priceless. :D

A város környékén egyszer jártam szóval azt nem tudom ott mi a helyzet, valahol a betonfal környékén lőtt hátba egy pöcsmadár ahol be tudtam volna slisszanni, és a poén az hogy nem a város felől jött hanem az erdőből mint én. Valszeg követhetett egy ideje...
  • Bogyee
    "ne bízz benne, orosz" :D

jó volt, végén röhögtem rendesen, elbénázták de vicces volt

zombi spawn nem lenne túl vicces viszont a hangra így is jönnek, városban elkezdesz puffogtatni odamegy elég sok zombi a környékről :)
  • 1NST1G8R
    Ezen nem kell annyira fennakadni, láttunk már ilyet máshol is (Mechwarrior Online), ez a marketing része. Én még örülnék is neki, mert így tovább kapod meg olcsóbban a játékot, mint mikor kijön.

Szoktam olvasni faszbuk kommenteket néha, ilyeneket hogy "STOP LYING TO YOUR CUSTOMERS" meg hasonlók. Namost ha valaki játszott már pl. NFS World-öt az tudja milyen ha hülyének nézik az embert, még egy olyan elcseszett játékot és masszív lehúzást nem tudnék mondani, ahhoz képest ezek a fejlesztők szentek. Nem kéne ennyit sírni, komolyan herótom van már az ilyenektől, ha valakinek nem tetszik akkor ne vegye meg, vagy ha megvette refund és ennyi. Szerintem az eddigi tapasztalatok alapján igyekeznek ezek a srácok valami jót összedobni, de szarból nem lehet várat építeni, ingyen nem dolgozik senki. A kisebb csúsztatások meg a mocskos marketing a legjobbaknál is jelen van, ez sajnos a rendszer része, ha játszottál már pár MMO-val akkor tudnod kéne.
  • Dobronski
    "BE PART OF THE FOREVER, BECOME A LEGEND! LIMITED AVAILABILITY"?
  • Mr_no_NaMe
    Valaki egy guest key? Csak megszán már valaki .__.
  • 1NST1G8R
    Sajna ez van, én is utálom az ilyet de a duma meg a szerencsétlenkedés az epic, hidd el megéri.
  • 1NST1G8R
    Ami engem idegesít amúgy az a falon keresztül beaggrózás, na az nagyon nem reális. Még ha hall is, ami reális lenne ha van ablak az épületem, vagy kerítés másik oldalán van, ne legyen már olyan okos hogy körbe kerül egy épületet vagy 200m kerítést, ez így nem kóser. A másik meg hogy ha sprintelsz akkor sem tudod lerázni sík terepen, muszály megkerülni egy fát hogy elvessze a fonalat. Azért hadd tudjak már lefutni egy zombit, ez nem a Dawn of the Dead.
  • Fpocok
    OFF: Amikor meglátok egy ilyen videót, ami tele van szemetelve... há bazz, kitakarja a fél képernyőt. Nem fogom egyesével kikapcsolgatni, inkább kinyomom videót. Legyen az bármi. :D
  • 1NST1G8R
    Nos egy adott hely megtisztításának szempontból zavaró tényező ez igaz, de az sem jó ha túl könnyű megszabadulni tőlük, az a baj hogy kisebb falvakban alapból kevesen vannak, van olyan hely ahol 2-3 lézeng összesen, az meg kb. 0 kihívás, nem is törődöm velük csak kikerülöm őket, ha meg meglátnak leszedem őket és pár percig nyugtom van. Nehéz lesz ezt úgy belőni hogy pont jó legyen, viszont mivel most spawn rendszer van valószínű hogy az is marad.

Én úgy csinálnám hogy nem az adott helyre raknám a spawn pontokat hanem a környékre, így lenne idő körbenézni tisztogatás után, aztán lehet pucolni ha becammog a többi. Azzal természetesen én sem értek egyet ha csak úgy oda nőnek a semmiből mint a gomba, az totál illúzióromboló. Szerintem technikailag meg lehetne azt oldani hogy csak oda spawnoljanak ahova épp nem néz senki (persze ne épp valaki háta mögé közvetlen közel), így tényleg olyan lenne hogy jönnek a hangra.

Ha lövöldözés van akkor meg alapból spawnoltatnék a környékre egy két hordát mert így lenne reális (már a szakirodalomhoz képest), na meg azért is amit korábban írtam.

Az is kétséges hogy jó megoldás-e hogy csak lakott területen vannak, a pusztában meg sehol. Én oda is raknék egy két hordát elvétve, meg terepakadályokat, sziklákat, esetleg roncsokat ahova fel lehet mászni és nem érnek el, hogy le tudd rázni őket, mert a fél órás vándorlások így elég uncsik. Na meg gondolj bele abba hogy mekkora poén lenne ha egy játékos elkezdeni üldözni, vagy egy sniper kifigyelne a susnyásban és betámadnák a zombik te meg észrevennéd, lenne pár új sztori...
  • Laza
    Ezt még gyakoroljátok :D
    Se szerver név kitakarva, se a szerver kiválasztása. Mindenképpen jelezzétek ha megint lesz :D

(szedd le a Borderless Windowed segédprogit, és keret nélküli full képernyős módban tudsz játszani és broadcastolni)
  • oneal1
    ez nekem sem jön be!

jobb lenne vmi dayz közeli megoldás, mert ha nekiállok kalapálni a zombikat akkor mire végzek 10-15 el addig már ott vannak az újak és sokszor a nyakamban....

nem korrekt:)
  • Laza
    Eleve szerintem nagyon rossz ez a random spwanoló zombi rendszer ... vagy ott van a zombi, vagy nincs ott ... de ne spawnoljon oda egyszer csak. Most is alig lehet kipucolni egy helyet, mert rakosgatja rád folyamatosan. Nem értem miért nem lehet legalább 15 percre kipucolni egy tanyát, pont ez a lényege a pucolásnak.
  • Laza
    Ezek a fejlécbe linkelt külső hivatkozások csak lassítják a topicot ... konkrétan az online számláló miatt csak trükkösen lehet ide bejönni (F5 + gyors oldal töltés megállítás) ... kell az ide? Mi a fenének?
  • Susarc
    fosimanók megdeglenek:P
  • 1NST1G8R
    Egyeseknek túl sok szabad ideje van itt...

Visszatérve a játékmenetre az jutott eszembe, hogy mekkora tutiság lenne ha tűzharc során elkezdenének százával spawnolni a zombik (elvileg hangra gyűlnek ugye), hogy ne csak egymástól kelljen fosniuk a játékosoknak, na úgy már tényleg elgondolkodnának páran hogy érdemes-e lövöldözni, és ha igen akkor mekkora para lenne. :D

Ja és egy kis csemege, aki ért angolul és még nem látta volna, én sírva röhögtem:

• Bogyee
    Mi történt, hogy mostanában mindenki élő adással szórakozik?

Na nem mintha nem férne el de van akinek nem kellene erőltetni :)
  • woulzenhun
    Sziasztok! Live Stream most indult, lehet írni, kérdezni a chaten. :)
    http://hu.twitch.tv/woulzenhun
  • Evoluti0N
    Egyetértek az alattam szólókkal. A PVP adja a játék sava-borsát. Olyan hangulata van, h nagyon :D Hétvégén is a haverommal meglátogattuk a repülőteret. Meglátott két játékost a messzelátójával. Egyiknek távcsöves puskája volt. Valami száz métert kúsztunk a fűben. Aztán végül nem találtuk meg őket, se ők minket, de életem leghangulatosabb fűben kúszása volt :D
  • Bogyee
    Teljesen igazad van :)

Mindig az sír aki általában a f.sz rossz oldalán áll és állandóan meghal :)
    Nagyjából minden játékban az adja a legtöbb izgalmat mikor ember ellen harcolunk és nem csak a mobokat ütjük egymás után.

Itt a játékban a szerver hoppingot kellene megváltoztatni/korlátozni és máris jobb lenne egy fokkal.
  • 1NST1G8R
    Pontosan. Igazából nem is értem a sok nyafogást a PK miatt, szerintem eléggé nyilván való hogy ez az ami igazán izgalmassá teszi a játékot. Ha csak zombik lennének abban semmi új nem lenne, arra ott van a L4D meg a Dead Island. Aki meg retteg hogy skúlót kap a fejébe (vagy baltát) az menjen olyan szerverre ahol kevesen vannak. Ha 5 vagy kevesebb játékos van egy szerveren, az esély hogy véletlenül összefutsz valakivel a nullához közelít, szóval lehet lootot farmolni meg zombikat lekalapálni, az ám a móka...
  • Hexex86 #2562
    Első pár óra játék után azt mondhatom:nem bántam meg kiadni azt az 5500Ft-ot.Párszor meghaltam az elején.Aztán levadásztam egy Nagy hátizsákot viselő egyént kalapáccsal,de a haverja megjelent shotival és hát köszöntem egyet a shotinak és annyi:)De most egész jól haladok:Pár kalapács,sok víz,nagy táska,közepes táska,egy Stanag tár,Black mask.stbLőfegyvert még nem találtam,de majd rátalálok egyre.Nagyon jó hangulata van és igen ebben a játékban a PvP az nagyon adja az érzést!Megérte!
  • 1NST1G8R
    Ha wipe lesz nem tudja valaki hogy amit veszek marketbe vagy ha esetleg unlockolok skint as is resetelodni fog es visszakapom a zset?
  • Cseri0058
    akkor mindenképpen akarok veled játszani min. 1-et :D
  • Laza
    Hozzáteszem, hogy az csak egy szép álom, hogy majd egy karakterrel hónapokig élsz és minden szép meg jó lesz ... nem véletlenül lehet 5 karaktered ... szépen meg fog dögleni mind, és állandóan kezdheted elölről a gyűjtögetést, stb ... hiszen erről szól.

Én leszarom ha meghalok, elindulok egy kalapáccsal aztán hajrá ... legalább van mit csinálni ... lőfegyverrel a kezemben már azt sem tudom merre menjek :D
  • Hocci
    Ááá annyira szeretném megvenni.. de ismerem magam és sajnos ebből az jönne ki, hogy nem nagyon készülnék a vizsgáimra... ÁÁÁÁ mekkora dilemma:D
  • Laza
    Leírtad azt a valós helyzetet, ami megtörténne egy ilyen eset után :D
    Csak az életben nem termelődnek újra a cuccok a polcon :)

Egyébként meg egy kalapáccsal is meg tudja védeni az ember magát, ha kell. Fegyvert sem nagy kunszt találni. Népesebb szervereken főleg, ahol konkrétan hullarablás van.

Tegnap elindultam egy szem kalapáccsal, majd úgy mentem vissza a safe zonába, hogy egyetlen boltban sem voltam, mégis egy large táska tele volt fegyverekkel (3-4 pisztoly, 3-4 puska), lőszerekkel (rakat tár), large táskákkal (min 3), és egyebekkel ... mindezt ugyanarról a szerverről!

Játszani kell, és akkor lesz jóság is, magától nem terem a szőlő :) pláne a bor :D

Egyébként ez zombis téma másképp ... ami nem feltétlen a zombikra, hanem inkább a túlélőkre összpontosít ... és ezzel semmi baj, ugyanis Dunát lehet rekeszteni a zombihentelős egyéb játékokkal.
  • Laza
    Nem értelek ... éppen most próbálták/ják megoldani ezt a problémát. Nem tudsz olyan online játékot mondani, amiben ne lenne csíter/csaló/hacker ... több-kevesebb sikerrel.

Az, hogy felveszik velük a versenyt és minél előbb eltakarítják őket csak nekünk kedvez. Csak sikerüljön!
  • Cseri0058
    egyre szarabb ez a játék...
    kb sehol sincs semmi már mert mindenki mindent felszed. mindenhol nyomi fegyveresek vannak.ennek a játéknak a zombis témához olyan szinten nincs köze hogy az már hihetetlen.
  • Jockey
    nem tudom sirjak vagy nevessek:
    http://sandboxer.org/
    nem keves hack/cheat van ehhez ajatekhoz..azt hiszem tenyleg megvarom az eles megjelenest a megvetellel es ha jobb a helyzet akkor veszem csak meg..
  • Árnyvadász
    OFF folytatás:

Ez leírva nagyon egyszerű. Tényleg ez a recept, ezt nagyon is jól látod. Csak megvalósítani baszott nehéz. Egyszerűen azért, mert nehéz megmondani mitől is lesz egy játék tényleg jó. Másik részről, az egy dolog, hogy jó, de a másik dolog, sikeres lesz e.

A LoG-nak véleményem szerint a sikere abban rejlett, hogy igencsak egy hanyagolt témát valósítottak meg újra (ami akkoriban nagyon is népszerű stílus volt) és társítottak mellé egy mai korszerű grafikát.

Mellesleg az árát is úgy lőtték be, hogy megfizethető legyen szinte bárki számára. Végezetül pedig maga a játékmenet is egész jó volt. Igazából a régi recept szerint ment minden, így nem is nagyon tévedhettek a srácok.

COD-ra meg látod szükség van. Nem olyan rossz az, sőt ha megfigyeled ebből a stílusból az egyik legjobb. Más kérdés, hogy ez az évenkénti kiadás hova vitte. Ezt sem lehet az emberek torkán a végtelenségig lenyomni. Persze a fasz se tudja. Mióta is megy? 2002-től datálnám, akkor jelent meg a MoH és azóta megy a széria.

Na mindegy. Ezekről sokat lehetne beszélni, de nem akarok eltérni a témától.
  • Laza
    Most nézem, elsiklottam felette.