4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#2631 Nem szóltam.... -
#2630 Leállították a szervert :((((((( -
#2629 Nincs sok mindenem,de ha úgy van víz van bőven :) kalapács sisakok meg két Jericho 9mm+két tár meg Mossberg az is kettő.Meg egy m16 száz lőszerrel de ahhoz még nem nyúlok.Majd holnap megbeszéljük a részleteket.Most a 209-es szerón vagyok,de ts-re nem tudok menni.Ha gondolod így is mehetünk egy keveset! -
Hocci #2628 hát holnap kezdek játszani, szóval még nem tudom mim lesz addigra:D -
#2627 Én kb.Délután 6 körül leszek.Neked is jó?Meg előre el kéne vinni egy karit egy megbeszélt Safe Zoneba.Milyen cuccaid vannak? -
Hocci #2626 Én benne vagyok -
#2625 Holnapra megbeszélhetnénk délutánra-estére egy közös keresgélést! -
Hocci #2624 Végül rászántam magam, és megvettem. Remélem nem bánom meg ... :)
Legelsőnek: Hol kereshetek magyar játékosokat, akikkel mehetnék? Ts-re tegnap felkukkantottam, de üres volt. -
Cseri0058 #2623 ma a reptérnél ráömlöttek shotival én meg m16-al kinyírtam a tagot volt mindene. csomó fegyver alice pack is. aztán megyek el a reptérről erre leszedtek sniperrel :D
ettől függetlenül hihetetlenül élveztem :D -
#2622 azért arra szerintem még 1 évet várni kell, mármint a Dayz-re.
Addig ez tökéletes lesz!:) -
#2621 Én imádom a Skyrimet, de ezzel összehasonlítani botorság :)
Itt nagyon nincs mit felfedezni, ugyanazon a területen bóklászol fel alá ...persze talán egyszer lesz majd értelme a játéknak, na de ha abból indulunk ki, hogy MMO, akkor az már régen nem lesz olyan, mint egy Skyrim.
Én is csak akkor kerülök harcba, ha valaki rám támad, nem szoktam keresni a csatát (bár egyszer elborultam és lelőttem egy fegyvertelen gyereket, az egy másik sztori) ... de nem is kergetek hiú ábrándokat azzal kapcsolatosan, hogy miről is szól a játék.
Egyébként viccen kívül, azok, akik RP, PvE élményekre vágynak, sokkal jobban járnak egy DayZ-vel. Ott ennek a térképnek a sokszorosa van, sokszoros mennyiségű helyszínnel, igazi erdőkkel mezőkkel, állatokkal, vadászással, stb-stb. És lehet nyomni privát szerveren is, senki sem zavar.
A WarZ egy casual lövölde, egy teljesen kiherélt DayZ ... és nyomokban sem látom, hogy mikor lesz ez legalább annyira kaland élményű, mint az. Nem árulok el nagy titkot ha elmondom, Én várom, hogy minél előbb kijöjjön a standalone DayZ az ArmA3 motorjával, és már itt sem vagyok :)
De ott is ha meghalsz el fogsz dobni mindent, és ott is vadászni fognak rád ... mert ennek a típusú játékélménynek ez az alapja, és ez nem is fog változni. -
Árnyvadász #2620 Unatkozni? Nekem pont az benne az öröm, hogy Skrym szerűen felfedezek mindent és gyűjtögetek. Oké, az is izgalmas, amikor másik játékos elől kell bujkálni, de én feleslegesen nem fogom lelőni, megtámadni. Ami nála megvan, az meglesz a legközelebbi közértben vagy bárhol. Végre örültem, hogy egy szép nagy sandbox szerű zombis játékot kapok, erre ez is arról szól, hogy orrba szájba kinyír a sok gyökér, mert tényleg nem tudok mást mondani rájuk.
Nekem az esetek 90%-ban még fegyverem sincsen, ha akad, zombikra lövöldözöm el a golyókat, hogy könnyebben hozzáférjek a loot-hoz. Közelharci fegyver persze több akad, de az még nem ment meg a másik játékostól. Békés játékos vagyok tulajdonképpen.
Eddig egyszer lőttem le egy banditát. Rám támadott, párbajoztunk, bujtunk, gyógyítottam magam, majd pisztollyal, mivel kifogyott az M4 lelőttem, de nekem mindössze 1 mmm életcsíkom maradt. Ennyi volt az összes gyilkosságom, önvédelemből.
Többi az zombi, de abból sem túl sok. Talán 100 összesen. Mindegy, különbözően játszunk, csak a lényeg ebből, amit az előző hozzászólásomban kifejtettem, hogy én biztosan szívok a kiskapukat kihasználó és cod-ot játszó emberkéktől.
És van persze kivétel, de nagyon ritka. Már amikor normálisan együtt megyünk. Persze ezeknek a sztoriknak is gyorsan vége szakad, amint jön egy... és a kör kezdődik elölről.
Ez van. Megszokom, megszököm. Majd választok.
-
Susarc #2619 ezer dolgom van mostantól kb.:S:( -
#2618 Látom megint találtál csákányt :)
Délután 2 után leszek. Leszel még? -
#2617 Abban mi a másik játékának az elbaszása, ha valaki mögéd spawnol és megöl, majd Te viszont leszeded, és éppen csak visszaszeded a cuccaid?
Arról nem beszélve, hogy a játéknak (jelenleg) kb az ég világon semmi értelme azon kívül, hogy gyűjtögeted a lootot meg esetleg PvP-zel.
Nekem ne mondja senki, hogy azt élvezi ahogy a teljesen értelmetlen és kihalt tájakon gyalogosan fél órákat futkos két hely között azért, hogy benézzen egy random közértbe, ami valószínűleg üres, mert ha nem is hoppingol a nép, akkor is egy boltra min 2 játékos jut.
És azok akik csak az erdőkben barangolnak városról városra, azok is csak minden nap ismétlik ugyanazt ... azaz boltról boltra ugrálnak, csak szerveren belül.
Én pl 90%-ban el sem hagyom azt a települést, ami mellé ledobott a játék kezdéskor. Azt barangolom be folyamatosan.
Maximum a déli településeknél megyek át másikba, mert ott 2 perc van közöttük.
Egyébként meg csak csapattal járom a vidéket.
Egyszer majd talán megértitek, hogy a modell amit 'lemásoltak' nem a zombik elleni harcról, hanem a post apokaliptikus környezeteben játszódó túlélésről szól. És mivel multiplayer játék, ezért ennek a túlélésnek szerves része a fellelhető javakért folytatott folyamatos harc (főleg, hogy eldobod az egészet). A zombik csak statiszták az emberek egymás elleni harcában. Erről szól a játék!
Vegyétek rá a készítőket, hogy a playerek ne dobják el a cuccaikat a földön (csak tűnjenek el tőle), és máris megszűnik a gyilkolászások egy része.
Aki mást remélt az jobb ha most keres magának jobb szórakozást, úgyis annyi zombis témájú PvP mentes játék van, kezdve a L4D-el és társaival, hogy választani is nehéz.
Vagy természetesen bérelni kell majd egy szervert, ahol lehet unatkozni :) -
Susarc #2616 jaja:P
ez az új karakter nagyon CAMO:P szinte láthatatlan:P
-
#2615 A tónál? Na ne már ... -
Susarc #2614 és tudod hol volt? a régi lezuhant heliben:P -
#2613 Na mijaz, megint vannak sniperek? Érdekes, Én az egész játékban egyet sem találtam ... amim van azt is csencseltem egy testpáncélra :D -
Susarc #2612 nade a sors kegyes volt ma is ilyet se látam még:
m107 .50 caliberes nehézpáncélos elleni sniperpuska :D
-
Susarc #2611 mennyire életszerü ,hogy egy teljesen felderitett helyen egyszercsak ODATELEPORTÁL valaki 3 méterre a hátadba egy fegyverrel és lelő?:D
Fáról fára,bokorból bokorra, árnyékból árnyékba közlekedek baszott óvatosan ,de ezt az orbitális játékból adódó hibás dolgot engedtessék már meg,hogy "kezeljem"!
a 3 hét alatt van össz vissz 5 játékoskillem.....sosem lövök először szóval vegyél vissza pls! -
Árnyvadász #2610 Látom Ti is azok a játékosok közé tartoztok, akik egyrészt saját maguknak (mondjuk ezt pont leszarom), másrészt viszont a többieknek a normális játékát basszátok el. Plusz erre még büszkék is vagytok és ide le is írjátok.
Saját meglátásom: (tudom ezt is pont leszarja bárki)
Minek ölsz meg valakit? Amit találsz nála, megtalálod a játékban és úgy, hogy közben azt játszod, aminek ez ki lett találva. Zombis-túlélőset. Aztán ott van az összes többi, mint a szerver ugrálás és egyéb. Minek?
Válasz: Valóban, ha ezeket a hülyeségeket nem csinálja az ember, akkor nyögvenyelősebben megy és nehezebb, de ugyanakkor pont ettől lesz az aminek be van ez harangozva.
Eszembe nem jutna ezeket a szarságokat használni. És másnak sem fogom elcseszni a játékát, még akkor se ha szarrá lőnek és egyéb. Majd megyek olyan szerverre (ha meglesznek), ahol az ilyen balfaszoktól mentes övezet lesz és normális játék.
-
Susarc #2609 nah megvolt nekem is az első óraátálitósdi:P
Fullos kari /nagyzsák,uzi,pisztolyok,m16 c maggal,páncél,kajapia,kötszerhalmok stb./ egy majom mögémpoppolt a repülőgépnél tehát atomszerencséje volt! hátbalő....gyorsban kilog,óra előreállit adok egy m4-et meg egy nagyzsákot uccu vissza....letesz 150 méterre a halálomtól:P látom gyerek még pakolászik:D szépen árnyékban közel megyek 30-40 méterre....befejezte pakolást elindul fut 20-30 métert-biztos gecire ürül-majd CSATTTTTTTT fejbe sonom..odaballagok cuccokat visszaszedek és logoff:D gyháááá:D
oké tudom undoritó,de egy 800000000000hektáros map közepén 10 méterre mögém poppol? hát kapjabe:D -
Susarc #2608 ezek csak számomra nagyon gyik javitások? -
Susarc #2607 nem működik még én már több mint 500-at öltem:) -
#2606 Jelentsd be! :D
(inaktív funkció) -
#2605 Nálam egy olyan probléma merült fel,hogy 10XP fölé nem megy a számláló,pedig már 38 zombit öltem.De lehet most én vagyok a vak!:) -
Árnyvadász #2604 Ismét pipa az érvelésedre, de mondok valamit: Sergey Titov. Szerinted milyen nemzetiségű? Nincs több kérdésem. -
#2603 Vicces, és milyen igaz :)
Végül is ha az ember nem egy bugoktól hemzsegő játékot 'próbál ki', akkor nagyobb esélye lehet az utólagos vásárlásra :D -
#2602 Utolsó mondatodról ez ugrott be. Nem tudom hallottad ezt? :D -
#2601 "hogy lehet LIMITÁLT EGY DIGITÁLIS VERZIÓ"
Nem a digitális verzió lett volna limitált, hanem a LEGEND accountok száma. Azaz a korai 'támogatók' kaptak volna egy kis kiemelést, amellyel mindenki tudhatja, hogy Ők bizony a legelején bizalmat és támogatást szavaztak a játéknak. Nos, ez a státusz már ebben az értelemben nem él :)
Mondjuk nekem tök mindegy, a büdös életbe nem fogok valamiért már alpha állapotban felső kategóriás játékárat kifizetni egy hülye ikonért, stb :)
Lehet még a Pieneer is túlzás volt :)
Engem csak az zavar, hogy a pénz szagától (attól a pár millától ami bejött nekik) elborultak, nincs tartásuk, és ez nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve.
Persze, kis fejlesztő cégként meg kell fogni minden bevételi forrást, de ha egyszer valamit mondok akkor az úgy lesz, nem gondolom másképpen ... vagy akkor csinálok ugyanilyet, csak silverben ... minimális kreativitás.
Notch úttörő volt a modell felállításakor, de mindig is volt tartása ... sőt, Ő maga mondta, hogy mindenki warezolja le a játékát, és ha tetszik és gondolja, csak akkor vegye meg :) -
#2600 Na jó, nem leszek undok: Mondjuk tényleg... ha limitálva volt hirdetve, akkor legyen az. Bár nem tudom, hogy mégis hogy gondolták, hogy lehet LIMITÁLT EGY DIGITÁLIS VERZIÓ. Főleg ha több pénz is jön be belőle a kiadónak. -
#2599 Úgy volt hírdetve, hogy csak limitált változatban lesz kapható. Ezért megy a sírás. Ők azt hitték csak ők lesznek különlegesek :D -
#2598 Am nem ertem ezt a legendes siras dolgot....
Nekem legend van, marhara nem azert ezt vettem mert kesobb nem lehet majd kapni:D:D -
1NST1G8R #2597 Jaja vágom a szitut, olvastam korábbról a topikban hogy ez volt. De hát istenem, ugyanezt eljátszották már a Mechwarrioral is, meg előtte még jónéhány játékkal, de hát ez van. Vannak ennél sokkal nagyobb mocsokságok is hidd el, mint a korábban említett DLC-k. Gondolj csak pl. a Mass Effect 3-ra, azok után amit ők műveltek én még csodálkozok hogy van olyan ember aki fizet olyan játékért, amit le lehet tölteni crackelve is...de a lényeg hogy senki nem kényszerít rá hogy Legend accountot kell venni, a 6 hónap stonghold meg azért lehet hogy jól fog majd még jönni ha kijön a végleges verzió mert akkor szerintem cseppet változni fognak az árak.
Damien: ha van 9 cuccod akkor mit csinálsz? -
1NST1G8R #2596 Lövésre ne is, arra elég ha jönnek akik a környéken vannak, csak akkor lehetne több ha játékosok lőnek egymásra, hogy közben legyen valami zavaró tényező ami még izgalmasabbá tenné a helyzetet. Gondolok arra hogy pl. ha bent rekedsz egy épületben és lőnek rád kintről, akkor akik kint vannak ne tudjanak mondjuk bekempelni és várni hogy kidugd az orrod, hanem igenis vonják el a figyelmüket a zombik, ha már egyszer ott vannak a játékban meg elvileg róluk szól akkor ebben lehetne nagyobb szerepük, mert a jelenlegi helyzetben az van, hogy ha már van egy öt fős csoport, bárkit leszednek és közben a zombiktól se kell félni mert egy kettő mindig rájuk figyel a csoportból, és mozogniuk sem kell különösebben. Remélem így már érthetőbb mit akarok mondani. -
#2595 Ok, de azt ígérték, limitálva lesz Okt 20-áig a Legend account, és utána annyi, nem lesz több (ezáltal ugye nincs lehetőséged kipróbálni guest kulccsal, és az után venni Legendet) ... ki is tették 20-a után, hogy elfogyott! Majd mikor megnyíltak a guest kulcsok, hirtelen újra bekerült, találtak még 'leesve a polc mögött' ... hogy akinek bejött az tudjon venni magának a jóféle drága, egyébként semmi érdemi hasznossággal nem bíró Legend accountból!
Nem csodálkozom, hogy azok akik direkt ezért fizették ki látatlanul a Legendet az elején, cseppet csalódottak és rászedve érzik magukat. -
#2594 http://forums.thewarz.com/showthread.php?35551-Low-Setting-Odd-Terrain-White-Boxes-White-Out-White-Screen - A fehér képernyő ingame. Nincs még rá fix -
#2593 Na, végre vmi hasznos feature :D -
#2592 "Ha lövöldözés van akkor meg alapból spawnoltatnék a környékre egy két hordát mert így lenne reális (már a szakirodalomhoz képest), na meg azért is amit korábban írtam."
Pont hogy ne ... mielőtt lövök körülnézek, tehát az a célom, hogy ne vegyenek észre, vagy minél kevesebben ... nehogy már a lövésre spawnoljon.