4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Hexex86 #2671
    Mint a Csillagközi Invázióba,csak itt zombikkal!:)
  • XanaxCore
    okos zombik létrát épitenek:O?
  • Susarc
    miez-e?! :S:(((((((((

• Dobronski
  • KiruHoshino
    https://www.facebook.com/warzmmo/posts/112504275578221?notif_t=notify_me - Lehet, hogy a kiírástól számítva 48 óra.
  • Dobronski
    "Pontosan." Szombat hány óráig? Honnan az infó? (Láttam hogy olcsóabb, de nem tudom meddig.)
  • KiruHoshino
    48 óra
  • Hocci
    basszus... egy csávó shotgunnal(vagy vmi hasonlóval) le akart ölni, erre én bementem egy házba, becsaltam, és szétütöttem a kalapácsommal. tele volt jó cuccokkal. találtam egy csávót, akinek fegyvere sem volt, adtam neki egyet, bandáztunk, tök fasza volt, erre egy genyó hátba lőtt minket:(
  • Dobronski
    Pontosan meddig 20 dolcsi még a játék?
  • Mr_no_NaMe
    Valaki meg tudna szánni egy guest kulccsal?
  • KiruHoshino
    Köszi a segítséget.
  • tutituti
    Show server reboot message in chat

erre már vártam.Így nem fogok horda közepén kelni server restart után.
  • Laza
    XSplit meg Adobe Live Encoder, játéktól függ. Ezt XSpliten.
  • KiruHoshino
    Laza a twich-en milyen broadcaster programot használsz?
  • Bogyee
    Minket is...
  • KiruHoshino
    Patch Notes 11/8/12

Show dev accounts in player list and in chat
    Fixed reload bug (hearing reload sounds across the map)
    Fixed bug with being stuck in narrow location when logging in
    Show server reboot message in chat
    Fixed bug with swapped currencies in unlock new char window
    Minor map fixes

Újabb szar patch. Most sem fogok játszani. Bocsi. Csak már idegesít nagyon.
  • KiruHoshino
    Szép volt Laza. :D
  • Laza
    Azt a mocskos játékosát neki, de megszopattam a genyát ... a régi heli roncsnál Suss talált távcsövest, mondom körbenézek már 1-2 szerón, mert még sosem találtam egyet sem. Bementem már egy csomóra, csak egy mossberg meg egy FN pisztolyt találtam ....... este, sötét van ... egy közeli fa alatt jövök, megyek, hogy ne legyen gond .... mindig kikukucskálok, van e veszély ... most is a lombok alatt kelek, kinézek, sehol semmi ... mondom azért jó szokásomhoz híven benézek már a fa alá is, ahol spawnoltam, hátha szintén itt jön be valaki ....... hát egy genya játékos nem a fa tövében fekszik a roncsokat nézve és a játékosokat várva? Kb 2m-re volt tőlem, kapott a fejébe 2 golyót, én meg tőle 2x M16-t :D

Kecseg kemper ... mákom volt.
  • Bogyee
    Zombis okosság jövőre :)

• Bogyee
    Úgy is fogja magát tiltatni újra a hülyegyerek :)
  • Laza
    Én már rájöttem miért akcióztak hirtelen ... hogy a kibannolt nyomorékok újra megvehessék :D
  • Laza
    Beleteszek majd vmi riasztást is :)
    Ha valaki csak arra vár, hogy sötét legyen pl karakter kimenekítésre, akkor a beállított időben majd jelez :D
  • Laza
    Na, itt az óra. Próbálom még belőni, hogy a lehető legpontosabb legyen, nálam több órányi futás után is csak 1-2 perc játékidőbeli csúszás volt tapasztalható (10-15 valós mp), ami végül is nem lényeges (hogy a játék csúszik el, vagy az enyém, nem tudom ... én pontos mp alapon számolok).

http://tavinfo.hu/wz/WarZClock.zip

Nincs benne semmi az óra működésén kívül, semmi káros, ezért garanciát vállalok (a fenti linkről természetesen :) ).

Működése jelenleg: a játékban aktuális időt beírod, majd Set gombbal beállítod és a Start gombbal elindítod. A Top-al mindig ez lesz legfelül.

Majd vmi webes megoldáson is elgondolkodom :)

• Nihilex
    De ez már több mint pofátlanság...csábítják az embert a 20 dolláros elővásárlással, meg a "limitált" legendaryval, erre meg hátsót csinálnak a szájukból és megint árusítják.
  • Bogyee
    Kinek nem kell? Szerintem mindenki abból él :)
  • Laza
    lol, mondom kell a zsééé :D
  • KiruHoshino
    Most 48 órán keresztül akciós a War Z survival pack. 19.99$
  • tutituti
    ja igen,akkor nem szóltam.
    Ez mondjuk kibaszás!
  • KiruHoshino
    Ennyit engedett a játék mielőtt bejött volna a fehér képernyős bug....
  • Laza
    Mekkorát szívtam majdnem :D
    Benn állok egy karival a safe zonában egy fa alatt, le van téve a tálcára, hogy néha rá tudjak nézni az órájára a teszt miatt ... aztán netezgetek (kijöttek a GTA5 infók!!), és ahogy az előbb ránéznék, a karim halott, a földön szanaszét a cuccaim .... konkrétan éhen/szomjan halt a szerencsétlen :D
    Gyors visszafutás, szerencsére senki nem vette észre a cuccokat :D

Karakter pihenni nem szabad még pause képernyővel sem benn hagyni.
  • tutituti
    igazi hardkór gamer vagy jelentsük ezt ki!
  • KiruHoshino
    Lassan 1 hónapja, hogy megvan a game. Kb 3x haltam meg. Egy hónap alatt kb 15 percnyi játékidőm volt.
  • Hexex86 #2639
    Először olyan szeróra menj ahol kevesen vannak.Amúgy tényleg senkiben sem szabad megbízni!!
  • tutituti
    Ez a balszerencse és a óvatlanság:D
  • Hocci
    hát de milyen már hogy nekem van egy kalapácsom ezek meg lőfegyverrel szarrá lőnek?
  • Hexex86 #2636
    Hocci:ne aggódj,én is rengetegszer haltam az elején.Aztán ráérzel a játékmenetre és nem lesz gond.Én már rég nem haltam.
  • Hocci
    hát eddig 4X haltam meg.. meglesem holnap a vidit:D
  • tutituti
    köszi az órát!

kis help
  • Hexex86 #2633
    Jól fog jönni!:)
  • Laza
    Na, összeütöttem egy WarZ órát szimuláló programot :)
    Problémás volt, mert sehol nem találtam olyan custom órát, amit lehet gyorsítani meg lassítani ... de sebaj, írtam magamnak egyet, szóval most már bárhol fel tudom használni.

El is készült a WarZ special, most tesztelem. Ha minden ok akkor kiteszem :)