4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Susarc
    vannak új épülettípusok is? esetleg jobb loot?
  • KiruHoshino
    Még pár hónap és összejön. XD
  • Laza
    NVG ... én is erre gyűjtök ... csak 16000$ :) van már 4000 :D
  • Bogyee
  • chts
    jaja.melyik szero?
  • XanaxCore
    valaki game?:D
  • chts
    valaki jön játszani?
  • Hexex86 #2704
    Mármint,hogy csak a kill-re menni.Mert így éhen hal a banda!:)
  • Hexex86 #2703
    Hát egy igazi vadállat az a srác!
    De én nem akarok elmenni teljesen ebbe az irányba.Én értem,hogy mindenki ezt csinálja,de a való életben sem fogok segget nyalni,jópofizni,mert mindenki ezt csinálja! xD De amúgy nem volt annyira gáz
  • Hocci
    helikopterbe 4X is benéztem a nap folyamán, mindig antibiotikum vagy kötszer vagy üdítő volt benne szal nagy dolgot ne várj:D
  • Árnyvadász
    A fő dolgokat (kalapács, távcső, kötszer, közepes hátizsák) azokat a faluban szedtem fel a közértben, de a városban is volt loot. Lőszer, halkonzerv, ami így eszembe jut, persze ez nem sok, de a várost alig tudtam átnézni. Helikopterbe még be akartam nézni, de oda már nem jutottam el.

Most meg indítottam egy új karaktert. Az eredeti nagyváros közelébe lerak. Oda bemegyek, nézelődöm, persze még mindig este van. Emiatt néhány zombit összeszedek. Muszáj futni. Futok, hátulról valaki lelő. Érted, zombik elől futok (megjegyzem csont üres kari) és paff...

Mondtam már, hogy imádom ezt a fost? Pedig a karakterem neve is az volt: anyádatlőddle. Hiába, ez nem taszító hatású.
  • Hocci
    nem sok minden van. backpack, esetleg ritkán kaja, pia
  • oneal1
    nah, így már érdemes akkor benézni oda:)

találtál esetleg valami jóságot? vagy egyből kinyírtak ahogy írtál?:D
  • Árnyvadász
    Jó hír: Most már az új nagyvárosban is be lehet menni az épületekbe! Méghozzá nem is kevésbe. Csak kár volt ezt alt-tab-al beírni... Mentem vagy 30 percet a városban, sehol egy lélek, erre most, hogy ezt elkezdtem írni már hallom ahogy kinyírják a karakterem.

Egyébként meg hangulatos volt az esti holdfényben itt mászkálni. Mivel a kis falu felől jöttem, ami mellesleg tele volt zombival, de lekalapácsoztam mind, itt sehol egy árva zombi. Viszont 3 zombi is dobott pénzt, lassan már az előző összegekkel együtt meglesz az 1000 dollár. Ami persze nem sokra elég, de gyűlik.
  • Hocci
    szegény kalapácsos csaj...:D shotgunt kapott az arcába:D
  • Hexex86 #2696
    Jó volt!:)
  • Hocci
    na hát azért csapatban jobb a játék:D
  • oneal1
    király volt a játék!:D

volt egy hentesünk is, de belefér:D:D:D
  • Bogyee
    Külső nézetben jól tudtok célozni?
    Nekem szokatlan, de azért néha jól jön mikor olyan helyre is belát a kamera ahova fps nézetből esélyed sincs :)
  • XanaxCore
    ma délután shotikat osztogatam xDxD volt 7:D xD és furcsa módón akinek adtam nem lőt le:O
  • chts
    oké,akkor addig megpróbálom kimenekíteni a cuccokat :_D
  • XanaxCore
    én 9től leszek aki akar jöjjön:D még nem tudom merre megyek:D
  • chts
    huh.köszi:) valaki reptér előtt roncsoknál?van nálam pár cumó ki kéne vinnem SZ-ba :)
  • XanaxCore
    mikor zoomolsz:D jobbklikel akkor nyomj egy shift-et:D
  • chts
    mit nyomhattam el , hogy a 3rd person nézetbe a karakteremet a képernyő jobb oldalán látom?
  • Hexex86 #2686
    159-es szerón vagyok Reyolt86 karival.
  • Bogyee
    Ez jó zombis film? Uram atyám! Egy fokkal jobb talán mint a szerelmes vámpírokról szóló tinipicsáknak való alkonyat :D

Esetleg ami még zombis témában érdemes a nézésre:

Ez meg angol, kicsit vígjáték

• Hexex86 #2684
    ha tudsz gyere tsre.most öltek meg ::) elvesztettem egy berettámat meg sok kaját.
  • Hocci
    ki játszik? szerver nevet és megyek én is:D
  • Susarc
    vicces,hogy nekem is ez a véleményem...pfff 200 milliós mozi.....
  • Fpocok
    Láttam. Ezerszer jobb lesz :D
  • Susarc
    agyam eldobom! World War Z bullshit:P

ezt sasoljátok

http://www.dailymotion.com/video/xuy4g1_sangue-quente-trailer-legendado_shortfilms
  • Hocci
    mondjatok egy szerver nevet ahol gameltek
  • Fpocok
    A másik vicc, hogy megveszik a jogot, aztán meg szarnak a filmre.
    CGI zombiktól hánynom kell. Egyszerűen tudom, hogy nincsenek ott.
  • chts
    valaki game?
  • Hexex86 #2676
    Na én fent vagyok Ts-en,csináltam szobát.Aki egy kezdő Túlélővel akar gamelni az jöjjön!:)
  • Susarc
    a CGI is fos,de bazdmeg miért kell igy elbaszni a Zombikat?? Tőlem lehetnek kicsit okosabbak mint más filmekben okés,de láttátok már a bemutatót? sirva röhögtem kinomban! hömpölygő Zombik akik 60-80kmh-val buszokat sodorva többezres tömegben szinte folynak az utcákon! hát ANYÁD a rendezőnek! ,de vártam ezt a filmet és most jól elbaszaintották!:(((((
  • tutituti
    eddig a legjobb zombis akárki akármit mondd ez volt.Érdemes megnézni egyszer legalább.
  • Fpocok
    Szar CGI
  • tutituti
    Ezt úgy hívják hogy szopás!:D