4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • XanaxCore
    hát nah:D
  • Cnut
    A reptéren a hangárok utáni épületben szokott lenni M16/testpánél.
  • Dobronski
    valaki game?
  • Laza
    Szerintem nem teljesen random, és tuti megvannak a %-os spawn esélyek. Csak nehéz ezeket kiszámolni akkor, mikor nem adnak erről pontos infót illetve Ők üzemeltetik a szervereket :)
    De ami késik nem múlik :)
  • Laza
    A régi heli roncs is tuti fegyver loot pont. Egyik este ott ugrándoztam, mikor meglestem, és ha nem volt üresre pucolva akkor min1 fegyver mindig volt ott (FN, Sig, Mauser shoti, stb).
  • Susarc
    jaja elég random....találtam már közértben is m4-est....amúgy aki autómata géppuskát akar/ FN,AK,M16/4 stb/ az a PArkenville-i rendőrséget próbálgassa! az elmult 2 hétben szarásig szedtem magam ilyen fegyókkal ott! javasolt reggel munka előtt 2-3 szerverre átugrálni:P /6-8 óra körül sehol senki:P/
  • tutituti
  • Laza
    Az a baj, hogy ez még így semmit nem ér, mivel attól, hgy bejelöl bizonyos helyeket, még a valódi loot érték becslés semmit nem ér ... hiába military egy hely besorolása, az ott található lootok már nem tükrözik ugyanezt, így két katonai hely is teljesen különböző loot szempontból.
    Loot érték alapján kéne bejelölni.
  • Dobronski
    Na, meg az első játékom. :)

Kérdeztem, hogy van-e valaki Clearview-ben, eg srác válaszolt hogy ő ott van, de ne öljem meg. Mondtam neki, hogy ha fél a zseblámpáktól fusson. Erre válaszolt, hogy ad nekem baseball ütőt. Megbeszéltük, hogy találkozunk a tó mellett, erre megörültem, a tóhoz siettem. Vártam rá 2 percet és megérkezett.

A földre dobta a baseball ütőt, fel is vettem, de a srác közölte, hogy érdemesebb kalapáccsal nyomulni, keressünk egyet. 1 óráig keresgéltünk, zombikat öltünk, emberekkel nem igen találkoztunk. (1:00 am)

Egy másik srác látta, hogy hogy elvagyunk a chaten, és csatlakozni szeretett volna hozzánk. Mondtuk, hogy éhezünk. Mi a safezone-ban voltunk, mert a Holland barátom megajándékozott mindenféle jóval, amint kiderült, "veterán" játékos. Shotgun, painkiller, bandázs, egyedül kajája nem volt. Induljunk vissza clearview-be ételért. A város mellett egy dombon percekig csak távcsővel pásztáztuk a várost, de a város üresnek bizonyult. A srác mondta, hogy találkozzunk a tó mellett, ad kaját.

Megérkeztünk. Felszólítottuk egymást a fegyver letételre. Bevállaltuk, mert más választásunk nem volt, fájdalomcsillapítón éltünk. Rengeteg kaját dobott a földre, backpack-ünk megtelt vele, még kevlar-t is adott nekünk, de amint felvettem volna, golyózápor.

Kifigyelték a chatet. Mindenki lehasalt, a chat-ben mind a hárman "enemy!!". Egy fához próbáltam kúszni, de körbevettek. Megfordult a fejemben, hogy a srác csalt minket csapdába, de lelőtték, így egyértelművé vállt, hogy nem. A fát épp hogy elértem, másik irányból is elkezdtek repkedni a golyók, tudtam semmi esélyem. Golyót kaptam, és meghaltam. A Holland nem halt meg, ő megölt egyet, és el tudott menekülni.

Sajnáltam, hogy meghaltam, mert tökéletes egy kaland volt. Már megérte a pénzét a játék. :)
  • Hexex86 #2742
    Én vagyok Ts-en.
  • KiruHoshino
    http://thewarzcartographer.com/# - Ezt ki lehetne rakni a Letöltés alá.
  • Laza
    Mondjuk WZ01, WZ02, stb :D
  • XanaxCore
    Főadminként tudok csinálni:D csak mondjatok szobaneveket:D
  • chts
    nekem sajna nincs mikrofonom
  • Laza
    A teamspeak szervert ki kéne emelni fenn, aztán aki bandázni akar oda menjen fel szvsz, mert játék közben nem nagyon nézegeti senki a topicot :)
    Kéne azon a szerón még 1-2 extra szoba, tud csinálni vki?
  • chts
    na,valami bandázás?:)
  • Hocci
    Hexex86 és a tegnapi banda: mikor lesztek?
  • Dobronski
    valaki játék? szerver? név? enyém Dobika vagy Dobi.
  • Árnyvadász
    Vannak másmilyen épületek. Nagyon más ez a város. Most éppen az elárasztott részeket jártam be. Víz van mindenütt, de csak térdtől-mellkasig ér, lehet benne menni nyugodtan. Loot az igen foghíjas, de azért található.

Fájdalomcsillapító, kötszer, kalapács, kalap. Ilyesmiket találtam most. A belső részekben még alig vagy egyáltalán nincs loot, de ez biztos nem marad így. Esetleg ha arra jártok, érdemes elnézni.

• Susarc
    még nincs:P
  • Laza
    Annak itt nincs sok értelme.
  • Dobronski
    ki kéne nézni 1 szervert amelyiken letelepednénk.
  • XanaxCore
    valaki jön játszani?:D
  • Dobronski
    valaki game?
  • oneal1
    mi lőtte a játékot?

alig enged be valahová és 2x is kivágott pár perc után, hibaüzenet nélkül
  • oneal1
    vagyok TS-n, ha jönne valaki:)
  • Dobronski
    Hotspot shield nevű program megoldotta.
  • Dobronski
    Patcher megállt amikor már csak 180mb volt hátra, bezártam, most újra indítottam, de nem kezdi el a letöltést hanem hibát ír ki.
    "There was a problem downloading from CDN server"
  • Dobronski
    cool :)
  • Fpocok
    Szerintem az csak akkor, ha alacsony az fpsed, ha leesik.
  • Laza
    Én kipróbáltam tegnap a laptopomon, ami egy Core i3-as, dedikált VGA nélkül. Minden low-on 20 fps-el ment (megjelent az fps mérő a sarokban, mondjuk az nem tudom mitől jelenik meg néha) ... bár a ventilátor ezerrel fújt :)
    Sokat nem mocorogtam, csak futottam egy pár 10 métert a nyugati safe zónában.
  • Bogyee
    Lényeg, hogy nvidia 7xxx őskövülettel ne próbálkozz mert akkor csak a sírás marad :)

• tutituti
    Ott van hogy Alpha állapot.És ez kb már vagy két patch alatt csökkentve lett.
    Tehát nem kell aggódni.
  • Dobronski
    Akkor ezt a gépigényt nézd meg :)
  • tutituti
    amúgy meg erre számolj picit és megkapod az ajánlott gépigényt.(két perc gugli volt)

CPU: Intel Core 2 Duo 3.0 GHz or similar AMD
    CPU Speed: 3.0 GHz
    RAM: 4 GB
    Video Card: nVidia 570 or similar ATI, 1 GB dedicated video memory
  • tutituti
    Van refound lehetőség.

FAQ-ban benne volt:
    If your computer has at least 2GB of RAM, has video card that supports Shader Model 3.0 - then you should be able to play The War Z.
  • Dobronski
    Dejó hogy gépigényt már csak akkor írnak, amikor már megvetted. Ha nem fut megfelelően, van refound lehetőség?
  • Susarc
    $$$$ kétszintes üzlet! $$$$ finom:)
  • tutituti
    van ilyen két szintes üzlethelység szerű de loot még nincs benne.
    Tegnap mögénk spawnolt egy srác.Éppen lopakodtunk a városban.csúnya halál volt:(
  • Dobronski
    na, nem soka megveszem a jatekot.
    gepigenye milyen a jateknak?
    athlon x2 5000 2,6ghz
    4giga ram
    ati hd 4670, menni fog?