4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Since #2791 Mi a véleményetek a játékról? PVP van benne? Halás után elvesznek a cuccaim és újból meg kell szerezni az itemekt vagy itt ilyen nincs? Köszönöm a válaszokat! -
#2790 Most meg négy ember levadászott Echo's compound-nál.
Az előző karakterem cuccaival.két shoti,mp5/10,20 bandage,meg minden szar. -
#2789 fullos karakter.Épp visszamentem északra amikor campos city mellett Parkerville-nél ahol az a ház van amiben note is.
Na ott steam pop up ablak fel és 1 azaz egy zombi megölt:DDD
nem tudtam időben vissza alt+tab-ozni. -
Cseri0058 #2788 ez jól hangzik. :) -
#2787 nekem egyenlőre mind1, hogy mikor jön....nem tudok belépni a szerverekre, kb50 ből 1szer ha beenged, quick join al gyakrabban és sokszor a szerver listát sem kapom meg:S:S -
Árnyvadász #2786 Régebben volt egy hír, miszerint november 30-tól törlődnek a karakterek, felszerelések és utána élesedik a játék. Teljes térkép, spéci zombik, meg amiket ígértek (bár a kocsi még biztos nem), vagyis ekkora már lehet béta verzió lesz, de az is lehet csak egy kiforrottabb verziót kapunk, ami még mindig alfa.
Ha ez így lesz, meg minden jó úton halad, akkor december elejétől már lehetnek Stronghold szerverek és ezeken játék lehetőség. Legalábbis tippre ezt mondanám. Meg ahogy haladnak mostanában (nem túl erős tempó, ami a javításokat és azok tartalmát illeti) 3-4 hét múlva már valószínűnek, hihetőbbnek is tűnhet.
-
#2785 valaki tudja amúgy mikortól lesznek Stronghold szerverek? -
#2784 Fog futni, játszható lesz szerintem de + 2 giga ram még elférne a gépedben ;)
Stronghold szerveren lehet majd "termelni" javakat, berendezheted a saját kis bázisod. Olyasmi lesz szerintem mint egy guild ház.
Kisebb mapok lesznek, 3-4 négyzetkilométer méretűek, 2 hely lesz a bázis(ok)nak és azokon kívül lesznek a zombik.
Lehet majd "építkezni", barikádokkal és egyebekkel.
Így hirtelen ennyi :)
Itt van bővebb infó:
http://forums.thewarz.com/showthread.php?16172-Stronghold-servers-WTF-is-this-and-how-to-make-gazzilions-of-dollars-!
-
TZola16 #2783 Üdvözletem mindenkinek! Én eddig csak olvasgattam a játékról, és eddig nagyon megfogott a hangulata meg úgy az egész, mióta meg megtaláltam ezt a fórumot és a kalandokat olvasgatom, azóta biztos vagyok benne hogy megveszem előbb vagy utóbb. Viszont lenne pár kérdésem, nem akarok menőzni a gépemmel meg semmi ilyen, de nem akarom úgy megvenni hogy nem elég hozzá a gépem, Core i3, 2gb ram, Ati 5650 1Gb, ilyen configon mire számíthatok? A másik kérdésem az a Stronghold lenne, ami a Survival pack-hoz nem jár ugye, én viszont azt szeretném megvenni, és az a kérdésem hogy mit is takar ez pontosan, mennyire fontos a játékhoz és mennyivel vagyok hátrébb ha nekem nincs? Előre is köszönöm a válaszokat! -
#2782 Ha zoomolz, akkor bal shiftet nyomkodva. -
Snipa #2781 Külső nézetnél, hogy lehet balra vagy jobbra tolni a nézet nagyságát?
Nem tudom hogy lehet a kérdést jobban megfogalmazni :-) bocs... Aki játszik vele szerintem érti. -
#2780 valaki kis reptérezés?:) -
Hocci #2779 na ja...:D -
quattro7 #2778 annyira találkozni akartunk már valakikkel,hogy meg is lett az eredménye :) -
Hocci #2777 Így mehet kárba 2 óra gameplay: 5-en mentünk full felfegyverkezve, erre jön egy speedhacker és csak annyit látunk hogy meghalunk. semmi lövés. leütött valami meelevel. -
#2776 Az a baj a guggolással és a kúszással, hogy nagyon lassú.
Szoktam látni embereket, hogy kúsznak ... csak nem tudom minek ... én inkább fejbe verem a zombikat :)
Főleg olyan helyen nem értem a kúszást, ahol zaja van a lépteknek is. Ugyanis ott a kúszásnak olyan hangja van mintha simán mennél. Az egyik videómban is rögzítettem, mikor két gyerek kúszott be Campus city nagy boltjához a szélétől az ablak alatt, ezt bent simán hallották és az ablakba guggolva leszedték mindkettőt. Semmi értelme nem volt. -
#2775 Kibírtam ... cserébe meg tudtam nézni a Skyfall-t iMax-ben :)
Na meg ugye a héten lesz ennek a szarnak az utolsó része, úgyhogy készülhetek .... de már biztos, hogy szintén iMaxban fogom nézni a Hobbitot :D -
#2774 -
#2773 Vagy párszor már törölt vele, de még így sem tud szabadulni tőle :D -
Susarc #2772 párszor kiolvastad látom!:D: -
#2771 -
#2770 nem csak te vagy vele egyedül!:D:D -
#2769 Én a TF2-t csak azért néztem meg, mert nem voltam egyedül. TF3at nem láttam, nem is fogom. Egy twilight szart sem láttam, nem is fogok.
Na most ehhez a filmekhez képest ez a zombis szerelmes film egy oscar-díjas alkotás. -
#2768 Ember... te nagyon szerelmes lehetsz... vagy csak a párod valamit nagyon tud :D -
#2767 én láttam az összes részét az alkonyatnak, de csak azért, mert az asszonnyal el kellett mennem moziba megnézni (tudjátok, vica-versa ... ha Ő megnézi azt Velem, amire nem kíváncsi, akkor ezt Nekem is kompenzálnom kell :D).
Végigszenvedtem mindet ... mai napig nem értem, hogy lehet ennyi középkategóriás színésszel olyan love sztorit forgatni, amiben a 'szerelem' egyenlő a depressziós, öngyilkosság közeli élménnyel ... már akkor is, mikor még benne vagy (nem a szerelem végén) :D -
#2766 komolyan az a film kine tetszik?:O -
Hocci #2765 nana, azért ilyet ne mondj..:D -
#2764 Lehet, ízlések és pofonok :)
Van akinek az alkonyat is jó film :D
-
Hocci #2763 lehet, hogy csöpögős, nyálas de a trailerben van pár jó poén:D -
Susarc #2762 nincs...évek óta remake-elnek..... -
#2761 Beleszeret majd a csajba, jön a rossz zombi meg egyéb és harcolnak, rájön a zombi srác, hogy a csak agya helyett inkább másba kóstolna bele :)
Ennyire nincs már ötlet Hollywood-ban? -
#2760 Azért beletettek még valamilyen monsztát, hogy ne csak a zombik legyenek, mint ellenségek, hanem legyen egy igazi 'ellenség' is, mert végül is ki ellen fognának akkor közösen össze? Azért a kliséket ebből sem tudják kihagyni :)
Kár hogy a gyerek annyira hasonlít a Kozsó (szomorú szamuráj) vámpírhoz. -
#2759 -
#2758 Nesze neked, csöpögős tinizombi film :D
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/11/12/szerelmes_vampir_utan_romantikus_zombi/ -
#2757 :DDD
Akkor ezek azért vannak ennyien,már értem! -
#2756 Fucking zombie. :D -
Hocci #2755 vagyok -
#2754 véletlen vagy viccesek a készitők:D -
#2753 LOL WTF?:D:D -
#2752 bocsi a kép lemaradt:)