4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • tutituti
    Na most valami patchhről makognak de késő van és nem olvastam el
    hosszú ezért spoilerben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Since the launch of Alpha we have been steadily been receiving 400-600 emails per day. Initially we did not have the staff to support such capacity but have since built an entire support team that has been kicking much ass! Just yesterday the team handled 2300 emails and continue to smash through emails to pick up the huge backlog of support tickets. We have also grown our Customer Satisfaction rating by 23%. You may have noticed a lack of my presence on the forums and this is why along with building this team from the ground up I am working in the trenches with them to ensure we get to your tickets asap!

To get some additional help I have created a new Tech Support forum. Initially, this will be handled by our awesome moderators who are very tech savvy and have already been helping you guys out. We would love if players helped players as well. as such we will be implementing the reputation system again. Abuse of this system can and will lead to forum bans.

Please make sure to read the stickies and use the search before asking for help also if you do not have access to the forum activate your Forum Badge.

If your issue is fixed on the forum before your ticket, please mark your ticket solved

Current Goals

1. Get rid of the backlog of support tickets completely.
    2. Attain a 15-30 minute turnaround on support tickets.
    3. Raise customer satisfaction to 80+% (This number will be difficult to obtain with banned players and people that are not eligible for refunds)
    4. Get the support staff on the forums, in game, Twitch streams, on Facebook, and Twitter participating directly with the Community.

We thank all of you for your understanding and making this the greatest community on the internet!
  • XanaxCore
    valaki lesz 11körül irjon és mehet game.D
  • Hocci
    jaja:D
  • Dobronski
    ez rohadt jó volt srácok. :)
  • Laza
    Na, 15:14-kor lett beállítva az akkori időre, ami alapján kb 2 játék pernyi csúszás van mostanra ... az teljesen elhanyagolható, 12 normál mp.
    Ez kb azt jelenti, hogy 24 óra alatt is max 10 játék perc csúszás lehet a webes idő és a játékidő között, ami kb 1 normál perc.
    Valószínűleg a szerver órája nem pontos, mert itt már tényleg rendszeridők között megy a pontos számolás. Úgyhogy az elméleti 6x-os sebesség nem pontosan megy a szerveren (lehet vmi szar timer számolja).
  • Dobronski
    ja
  • XanaxCore
    valaki game?
  • Dobronski
    Na, tényleg nem szabad megbízni senkiben... brazil gyerekkel együtt toltuk 20percig, egyszer csak megöl...
  • Laza
    Mindig érdekelnek a kihívások, ilyet még úgysem csináltam :D
  • tutituti
    Ezt viszont köszönjük hogy így is megcsináltad.Remélem azért ha javul a dolog látunk még ingame:)
  • Laza
    Na, még egy automata frissítést is dobtam bele :)
  • Laza
    Na, megcsináltam a játék órát webes formában is, ez így jobb ... elvileg ugye késnie sem szabadna, mivel mindig lekérdezéskor számolom ki az időt a megadott algoritmussal (már ha a játék órája pontosan jár).

A szerver neve is fel van tüntetve, ahonnan az aktuálisan figyelembe vett kimentett idő származik, mert az előbb néztem, nem feltétlen minden szerveren egyformán jár az óra (a többségen igen).

A set még nem elérhető, nem kéne hogy vki szórakozásból hülyeségeket állítson be :)

WarZ óra

Akár ez már így a bennerba is injektálható.
  • KiruHoshino
    Én is attól tartok amúgy, hogy abbahagyják az egészet. Jól megtömték a zsebeiket és ennyi. Őszintén szerintem az a bug ami nálam van szerintem az sose lesz javítva.
  • Laza
    Ez ok, csak ha létező dolgokból eddig jutottak, akkor a nem létező dolgok elkészítése még nagyon nagyon sokára lesz meg ... ráadásul ugye bezsebeltek érte egy valag lóvét.

Mindegy, már egy hete nem nyomtam és nem is vonz ... tele a global invem fegyverrel (40+), kötszerrel, gyógyszerrel (100+), zsákokkal (50+) ... nagyjából semmi értelme bemennem, nincs mit csinálni.

Kíváncsi vagyok mit hoz a hónap végi patch.

És a járműveket is minél előbb beletenném, hogy legalább azzal is lehessen mókázni, legalább adna vmi pluszt, kevesebb lenne a szerverhopping.
  • tutituti
    Szerintem a következő patch fogja eldönteni mi a mérvadó irány.

Sok dolog zavar engem is természetesen.
    Ez a map ami most van már kissé kicsi lett.Vagy túl jól kiismerte már az ember.A fix lootok miatt nem érdemes vándorolni van fix 5 hely ahová az ember megy.A katonai sátrak Campos citynél,a repülőroncs+reptér,parkerville két boltja,Boulder city leszakadt hídja és hill ranch.(talán mellette a Dark mouuntain Rest shop a két rendőrautójával és az alagút ami még jó)

Engem a zombik mennyisége ami zavar.Kevés!
    Ha több lenne akkor a lőfegyvereket is kéne használni nem csak a kalapácsot.

A járműveket csak akkor raknám bele ha a teljes map unlockolva van,addig felesleges lenne.

Amik fel fogják dobni az a szinthez kötött fegyverek,a küldetések és pl ez ami volt hogy halloweenkor töklámpás sisak volt stb.

Más.

tegnap felmentünk egy majdnem teli szerverre.Castle pine settlementnél jöttünk ki és valszeg egy nagyobb csapat volt ott.egy ember mint csali kicsalta a frissen érkező játékosokat és amint kiértek a safezoneból agyonlőtték őket.Ez Pleasant valley felé is megvolt és vissza is.Mi kijutottunk nagynehezen de egy srác Whitestone mountain átjárónál silenced fegyverrel és sniperrel várt minket.Megkérdeztük hol van és elmondta hogy kb. itt és ezzel lőtt.

A másik van egy "új" loot hely bár nálam nem jött semmi extra.Ez pleasant valley EY kiírásánál van.Aki kíváncsi rá nézzen oda.
  • Árnyvadász
    Ebben bizony sok igazság van. Én már úgy vagyok ezzel az egész játékkal, hogy innentől kezdve nincs más dolgom, mint várni. Pénzem benne van, egyszer úgyis kész lesz, és mondjuk 1 év múlva már meglesz benne minden amit elterveztek.

Már most sem rossz játék, az alfa létéhez képest elég sokat nyüstöltem és igazság szerint, szinte mindig élveztem amit nyújtott, eltekintve a sok haláltól, de mint tudjuk ez is a játék része.

Persze nem leszek rest kipróbálni a többi versenyzőt sem, bár a DayZ-t, mindenképpen csak standalone formájában. Bár arra is biztosan várni kell egy évet, hogy normálisan összeálljon. Hiába fogják azt kituszkolni idén év vége előtt, gondolom ugyanaz lesz a helyzet, vagyis alfa teszterek leszünk egy jó darabig abban is.

Mondjuk a WarZ-vel van egy olyan félelmem, hogy esetleg mégsem tartják be az ígéreteket és abbahagyják a fejlesztést, aztán tessék itt van, játszatok ezzel felkiáltással magunkra hagynak bennünket. Nem tudom miért, de sokszor eszembe jut ez. Nektek?

• tutituti
    Én nem akarlak baszogatni de tényleg.
    Értem hogy ez a saját véleményed.
    De még megjelenés előtt raktak ki képeket amik a War Inc.-ből voltak,direkt prezentálás céljából.Elmondták azt is hogy a modellek nagy részét átültetik csak más skinekkel vagy módosítva.
    Hogy mit csináltak fél évig én se tudom.Valszeg javítottak a motoron hogy majd az óriási mapot tudja kezelni meg a száz playert egyszerre.
    Aztán biztos dolgoztak a zombikon is,a loot rendszeren,magán a tárgyon,A belső attachmenten(ugye ez régen menüből volt elérhető a Warinc-nél).
    Aztán valszeg összerakták a mapot mert ugye az nem egy fix kész mapból áll mint pl dayz amit két három éve mondjuk valaki elkészítette funból vagy eleve tartalmazta a játék.
    Csupán ezek történhettek.

• Laza
    Vagy csak simán átrakták a War inc.-ből .... most néztem képeket a Steamen, omg ... 1:1-ben minden át van emelve, karakterek, fegyverek, felszerelés .... valszeg lemásolták a projekt könyvtárat és átnevezték :D
    Mi a szart csináltak akkor fél évig?

Ezt sem évek óta tervezgették, most már ezer %, hogy az egész ötlet csak le lett nyúlva és beleerőszakolták a régi játékukba ... olyan is.
    Kíváncsi vagyok hogy fognak a szarból várat építeni. Mert ezek alapján sehol sem tartanak még.
  • tutituti
    És így zuhant le a repülőgép(hivatalos történet)

• tutituti
    na találtam pár új térképet.

Egykettő elég jó

http://warzcentral.com/loot-maps/
  • XanaxCore
    esetleg valaki 10-11től jön játszani?
  • Laza
    Már az október végi guest pass nyitás előtt is kezdett elnéptelenedni, utána ugye a guest passok miatt volt egy roham, meg azok miatt, akik ezután megvették, de most már az is csillapodik. Én konkrétan kb egy hete nem játszottam vele ... inkább visszamentem DayZ-zni, tegnap is azt nyomtam ... alpha ide vagy oda, mod ide vagy oda, az még mindig sokkal 'kiforrottabb' és hangulatosabb/élvezetesebb, a terep sokkal jobb ... persze a WarZ-ben is megvan a potenciál, csak nagyon egysíkú, egyhangú.

Majd 31-e után megnézzük mit alkottak. Addig meg DayZ, Demons Souls, GTA4 multi :D
  • KiruHoshino
    Egyre több szerver kezd elnéptelenedni. Fórumon pedig egyre több a panasz. Update ped8g kb. fél hetente. Én nem csodálkozom, hogy mással játszanak.
  • Rowlend
    Köszi ez megnyugtató, hogy nem kell 12ezer forintot kiadnom erre. :)
  • Árnyvadász
    A legolcsóbbat vedd meg. Most már nincs "akkora" jelentősége annak, hogy a háromból melyik, mert már mindegyikkel tudsz játszani. Korábban csak a Pioneer és a Legend vásárlók tudtak alfa lehetőséghez jutni.

Az a pénz ami játékban levásárlható és a Pioneer és Legend pakkhoz jár lófasz, azt a játékban is össze tudod szedegetni. Jelenleg csak dollárt lehet zombiból kiütve, de később lesz gold coin is.

Ezek a Stronghold szerver hostolások sem érnek annyi, hogy többet fizess a vendégkulcs meg megint lófasz, arra a két napra. Az pedig végképp egy hülyeség, hogy Legend esetén ki van emelve a neved a chat ablakba, szép sárga színnel. Annyit nem ér az meg hidd el.

Szóval Survivor mehet. Meg ebből mire normális, elkészült játék lesz... 1 hónapja még naponta jöttek javítások, most már hetente, de még mindig nincs meg egy csomó alap dolog.

A "Be part of the game forever" szöveg meg arra utalhat, hogy a neved szerepelni fog a ranglistán és így a az elért teljesítményedet a program megőrzi. Hiszen mindegyik csomagnál megveszed a játékot és nem kell többet érte fizetned. A többi tartalom már ingyenes.

Egyébként lesz lehetőség vásárlásra is. Igazi pénzért, mert mikrótranzakciós modellel akarja magát fenntartani a cég. De a lényeg, hogy ez nem kötelező, ez csak egy lehetőség. Te attól még minden javítást, plusz tartalmat megkapsz ingyen és a valódi pénzért megvásárolható dolgokat is meg tudod venni játékban megtalált pénzzel. Tehát erre tekints úgy, mintha nem is lenne.

Tényleg egy kérdés: Laza, Susarc ennyi volt? Ahogy láttam a Day-Z fórumban aktívak mostanság. Mi történt? Uncsi lett a WarZ?
  • Rowlend
    Sziasztok. Gondolkozok a játék megvételén, de mindenekelőtt érdekelne, hogy melyik pack éri meg legjobban a három közül? És Legend-nél mi lenne ez a "Be part of the game forever"?
  • XanaxCore
    esetleg valaki game?:D irjon
  • TZola16
    Na megvettem végül, csak a Survival pack-ra áldoztam, annyira bejött az a pár kaland sztori hogy nem bírtam ki :D még patch-el aztán indulhat a játék :)
  • 1NST1G8R
    Mint ahogyan valoszinuleg a valo eletben sem gyilkolnak egymast halalra az emberek egy konzervert vagy egy kalapacsert, termeszetesen abban az esetben ha legalabb annyit lehetne talalni beloluk mint a jatekban. :)

Meg hat azt se felejtsuk el hogy ez egy sandbox game, szoval annyit er amennyit a jatekosok hozza adnak. Ha lesznek akik irnak izgalmas kuldeteseket es beindul valamifele csencseles a jatekosok kozott a celtalan oldokles helyett akkor meg valami jo is kisulhet belole.
  • 1NST1G8R
    Ha nem kurjak el akkor miert ne, rengeteg lehetoseg van ebben a jatekban, de termeszetesen a jatekosbazison is mulik mit hoznak ki belole. Pl. ha csak gyilok lesz az eleg hamar unalmassa fog valni, nem azt mondom hogy ne legyen PK de ne esz nelkul, meg csak az oles kedveert. Sot, a lootert sem minden esetben, mert pl. ha a sok verpistikenek lenne egy kis esze akkor shoot on sight helyett lehetne kommunikalni es ha loot kell legyen kereskedelem. Szerintem.
  • grebber
    IGN Prime által adott trial kulcs akit érdekel használja:

NUWY3-XU6EF-EB3VG-XYT2J-45T8E
  • Dobronski
    szerintetek tenyleg olyan komplex lesz a jatek mint amilyennek sergey leirta?
  • oneal1
    jaja:)
  • XanaxCore
    oké leszek TS-en:D ha némitva vagyok irnál?:) megköszönöm:)
  • oneal1
    én kicsit később leszek
    22:45 től kb vagy 11 től!
  • XanaxCore
    22től valaki game?:D
  • XanaxCore
    amúgy valki szokot farmolni vagy csak én vagyok ilyen h..e:D
    amúgy szoktam csak alig vannak néha és van mikor azt mondom benézej 10percre és 60lesz xD
  • oneal1
    voltunk ott nemrég. TS-re nem szoktál menni?

este leszek még később.

Jó kis kör volt, kár, hogy clearviewbe érve ki kellett lépnem!

quarto majd írd meg mi volt:)
  • XanaxCore
    ha kell valakinek raptére jöjjön és adok m16-t vagy mp7 -et :D
    szerver 191:D
  • tutituti
    Fasza de olvass vissza picit ls akkor látod ki mit mondd róla.
    Van PVP,sőt! lényegében az adja meg a sava borsát.
    permadeath van.Ha meghalsz 1 óra míg újra használhatod a karaktert,és minden ami nálad volt kiesik belőled amit lootalnak is vagy ott marad és egy másik karakterrel odamész érte.