4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3357 Okks akkor ha privatban irod a neved akkor este meg is csinalom a csoportot -
Dobronski #3356 jootlet! -
#3355 hali
eszembejutott, hogy kéne csinálni egy facebook groupot a játéknak, csak magyaroknak.
Ki lehetne írni, hogy ki mikor játszik, csencselni is tudnánk egymással, kiírja valaki mi kell neki:)
Mit szóltok hozzá?
ha van rá igény akkor megcsinálom, privátban meg kellene pár név, hogy meg tudjam csinálni a csoportot. -
#3354 Paráztatás :) -
Susarc #3353 jesszus mi a rák ez a sziréna szerű ütemes egyre erősödő hang? leesik a fejem:P -
Susarc #3352 volt ma egy ilyen tervem,hogy pár sráccal bekempeljük a tunnelt /mindenki vesz 5-6 szögesdrótot,homokzsákot meg barikádot/ és a generalban meghirdetjük,hogy jöjjenek próbálják elfoglalni a "bázist"...,de aztán elvetettem,mert mint ahogy írtam 2 perc alatt rájönnek az emberek,hogy egy másik szerveren bemennek az alagútba-->kilog és a mi szerverünkre belog....:P -
#3351 Érdekes, hogy az új terület katonai bázisán soha nincs semmi, de a boltokban, rendőrségen mindig találok fegyvert. Szinte minden karim megint fel van fegyverezve :)
Pedig 1x sem szerver hoppingoltam!
Valahogy a Camposi nagy boltot kivéve bármelyik városban voltam, minden bolt tele volt, nem volt kipucolva. Még a Camposi kisbolt sem (onnan van pl pisztoly).
Szóval van már pár pisztolyom, pár Saigam, AK-m, és egyik sem playertől :) -
#3350 Milyen 'bázisról' beszélsz? -
Susarc #3349 építessz valahol egy bázist,megcsinálod faszán körbekerítve homokzsákokkal,szögesdróttal stb...az ellenfélnek más dolga nincs minthogy egy másik szerveren odamenni ahol van a bázisotok ott kilogol és visszalogol a szerverre ahol van az "erőd" és paff már bennt is van és hátbalőhet mindenkit:)
ez egy példa a jövőből amire reméljük nem kerülhet sor,mert elég szar lenne:) -
#3348 Az a baj, hogy betegek is vannak itt. Pl most úgy döglöttem meg, hogy a sötétben megint a hülye bázinál rakott ki, futok-futok, erre elkezd vki ütni ... rég meghalok, de az emberke még tovább ütött vagy 3 percig ...... mondom ez vagy beteg vagy bot. -
#3347 Hihetetlen, hogy eddig az 5 kariból 4-es az új terület bázisához rakott, ami egy rakat kaki hely.
Már töröltem is ilyen karikat, de akkor is ide rakosgatja szinte mind. -
#3346 Ez a fára mászás 'bug' mekkora szopatás ... kerget a gyerek, beszaladok a fák közé, majd az elsőnél aminek nagy a lomba elkezdek felugrálni, simán elfutott alattam ... leugrottam és hátulról nyakonvertem :D -
#3345 Mindenféle sértődés és egyebet nélkülözve akinek nem tetszik a pvp az keressen másik játékot.
És tényleg nem bántásból mondom de aki nem szereti a harcot, lövöldözést egymásra annak sajnos nem ez a játék való :(
Most fegyver (még kalapács sincs nálam) nélkül gyűjtögettem és jobbnak láttam elkerülni az embereket :)
Nekem is volt már nem egyszer, hogy jött szembe a csóka és bizony kapott ólmot mert ha elengedem még a végén visszajön hátba támad vagy hozza a haverjait és szépen agyonlő.
Sajnos (vagy nem) ember embernek farkasa. -
Ok we know what the server issue is and why it keeps happening. We will need to install some new hardware and this will create some down time. Once I get more info from our IT team I will relay it back to everyone :) The servers should be good for now though!
http://forums.thewarz.com/showthread.php?72241-Server-issues-12-6-2012 -
1NST1G8R #3338 Valszeg szerver para megint. -
#3337 Most mi van a játékkal? Egy órája még simán bementem bárhova, most meg sehova. -
1NST1G8R #3336 Valamint PC-n lehet vele jatszani... -
#3335 https://account.thewarz.com/buy/buy.html
15 dodó a legolcsóbb, ebben nem kapsz ingame lóvét de anélkül is lehet vele nyugodtan játszani.
-
#3334 Mennyibe kerül ez a játék? hogy lehet vele játszani? -
#3333 Ez már egy kiépített bázis, ide gyűjtik a cuccokat. A vidi közepén hoz egy srác egy újabb zsákmányt :)
Ott kb mutatja a térképet is, ott látszik, hogy a településeken vannak mission pontok. -
#3332 Eddig is volt vagy újdonság a farkasvonyítás? :)
Smallville közelében fedeztem fel a számomra új hangot.
Bár nem volt patch note-ba írva de úgy vettem észre most már zombik nem aggróznak házfalon keresztül. -
#3331 Van két csapat aki harcol egymással.bázist épít.
őnáluk kontaktban van pár ember a többi csapattal mondjuk a kékek közül.És a missionöknél próbálják megszerezni a jobb cuccokat.
Aztán vannak a felkelők vagy helyi lakpsok,kinek hogy tetszik.Ők meg szabotálják mindkettő műveletét.
kb mint az összes katonai fps-nek :D -
Susarc #3330 ennek amúgy mi értelme,hogy álcaruhás csókák full gearben 300 járművel a seggükben lövik egymást 1km-ről?:P -
#3329 "Láttál videót erről az Arma2 wasteland modról?"
Jaja, kira. Mindig csodálkozom, hogy milyen hihetetlen mennyiségű cucc van abban a játékban ... járművek, fegyverek, stb ... mindezt sandboxként, agyon moddolhatóan.
vidi
Az ArmA3 ezért is lesz brutális, mert mai színvonalon fog felvonultatni mindent, amit csak jármű és fegyver szinten el tudsz képzelni. A mozgásrepertoárról ne is beszéljünk, olyan testhelyzetekből és szögekből lehet lőni, amit más játékban még nem láttál.
Az Invasion 1944 egy régi WW2-es mod. Lehet azt akarják összenyomni a DayZ-vel (mint pl az ACE-t). Mondjuk nekem nem hiányzik a WW2, anno annyi játék húzta le a rókabőrt, hogy még most is hányok :D
Bár ha beteszik a jó kis járműveket is, akkor már jöhet.
-
#3328 mikor várható a legközelebbi patch és miylen tartalommal? -
#3327 "Looks like the servers are acting up again this morning. We are looking at the issue and hope to have it resolved asap!" -
#3326 Vagy cheater ...pl speedhack. -
#3325 de.
kicsit lassú volt a csekkolásnál -
Susarc #3324 nem lehet belogolni? -
Susarc #3323 nem az én belogolásomkor halok...hanem csak úgy random odalogolnak az emberek amerre járok-kelek.....ők logolnak ki hülye helyeken nem én:P -
#3322 ne a boltban lépj ki:D -
#3321 Valszeg nem jó helyen jársz akkor :) -
Susarc #3320 ha még egy karit MŐGÉM logol be a kibaxott játék eret vágok:D 90% ban úgy jhalok,hogy valami makkeres hülyegyerek mögém spawnol és lelő:D -
#3319 kis off,mert dayz/arma2 topikban nem hiszem hogy érdekes lenne.
Láttál videót erről az Arma2 wasteland modról?
illetve most egy WWII modba akarják beleültetni a dayz-t
valami invasion 44.elég klafa lenne második vh.-s fegyverekkel meg régi bunkerekben zombikat irtani:) -
#3318 Én nem érzem többnek a zombikat, sőt ...
Pénzt nekem tegnap rengeteget dobtak, 3-ból 2. -
#3317 "és a városok azért annyira vannak tele zombival hogy ne tudjál csak úgy rohangálni."
Semmi gondot nem jelentenek még mindig a zombik, még 3-4-et is simán, sérülés nélkül leverek elemlámpával (körözés körülöttük). A guggolva haladásnak semmi értelme, nem halkabb viszont sokkal lassabb. A kúszás ugyanez. Ezekre is max a többi player miatt lenne szükség, nem azért hogy a zombik között haladjunk.
Sokkal több zombi kellene, és BE a városokba ... mert még mindig kint spawnol a szélén a legtöbb. -
#3316 "Semmi nem történik A és B pont között, csak a pure kutyagolás."
Ez sajna mindben benne van (kivéve crashsiteok keresése a vadonban - DayZ), ezért is tud unalmas lenni néha, a kva sok kutyagolás miatt.
Én WarZ-ben nagyjából a spawn városban vagy annak közelében lévő településeken vagyok csak, ritkán mozdulok messzebbre.
Na meg ezért használok automata futás scriptet ... a kari fut a vadonban és meg netezek a laptopon :) -
#3315 Én több kaját találok most, mint piát .... rengeteg konzervet. Régen ez alig volt. -
csanyigabor #3314 Ki tudod próbálni ingyen a játékot guest key-el, próbálj szerezni (én a játék fórumán tudtam). -
#3313 Amikor még tényleg mindenhol kaja volt,az milyen jó volt,most lassan a granola bart is megtartom:D
meg mintha kicsit több zombit raktak volna bele,de lehet csak én éreztem így.
Viszont pénzt azt nem dobnak olyan nagyon.
még az olyan helyen ahol pl 2bőől 1 tuti dobott.