4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Rane19 #3397 Mi ez a hülyeség hogy 10 kari után nem kapsz cuccot kezdésnél így hogy éljem túl?????? -
#3396 na végre az első fasza feature:
- Increased chance on lootdrop for GC items ( ie advanced food like MRE, medkits, etc )
- Added more items to be dropped by zombies when killed - not just Game Dollars. -
#3395 ha már reklám akkor csináljuk nagy vonalakban:D
https://www.facebook.com/pages/The-War-Z-Hungary/376256815786114?ref=hl&bookmark_t=page
http://twzhun.wbh.hu -
#3394 Ha már Facebook akkor bedobom én is az oldalam, lehet lájkolni
http://goo.gl/d0mnR -
#3393 de ha dobsz egy linket vagy meg mondod a nevét tudunk jelentkezni is és utána eltudod fogadni:D -
#3392 mivel hogy csoport ezért a neved kéne és én tudlak velvenni!privátban írj mint a többiek!
thx:) -
#3391 én meg pont örülök hogy van!
a legtöbb ember azt is csekkolja így láthatjuk ki mikor megy fel.(a nem sg-sek is) -
BlaZze01 #3390 Faces linket betudnád dobni ? -
#3389 Sok értelme nincs, de hajrá :)
A frászbúknak a közelébe sem megyek ha nem muszáj :P -
#3388 na találtam egy lefürészelt csövűt,persze táskát és töltényt nem.
mountain crestből megyek hill ranchbe. -
#3387 Hali! Csinaltam egy facebook group ot , csatlakozzatok, kiirjuk kinek milyen cumo kell, mi van feleslegbe, ki mikor jatszik, kari kimenekites ilyesmi:)
Irjatok neveket privatban es hozzaadok mindenkit:)
Lenyege az volna h minel tobb ember legyen bennt ne csak sgrol, tehat legyen egy kozos group:) -
#3386 attól úgyan úgy lesznek olyanok akik ember vádaszatott tartanak a több zombival annyi lenne hogy be kempelne valahova és onnan mig te a zombikat kerülöd figyeled megtölt olomal:d -
#3385 több és erősebb zombi kell!
Én még mindig ezt gondolom. -
#3384 Bementem egy teli szerverre ... ami a nagyvárosban ment éppen, az kb a BF3-ban megy ... csak itt nem spawnolsz újra. Viszont szépen sunnyogva jól lehet lootot mások hullájából elszedni.
Na majd este sunnyogok :) -
#3383 Egy ekkora térképen? Ez már tényleg CoD. -
#3382 postánál bebaitelt,felugrált a tetőre(glitch),leugrott és mögötted is volt.
nem kell csalni ehhez:D -
Altarix #3381 Mi a különbség a csomagok között?
És ti melyiket vettétek meg? -
nikopeti #3380 őszintén kívánom az összes kö...g csalónak,hogy ez legyen az életben a legnagyobb örömük... -
Susarc #3379 hát b+ besírok!!
WarZ Hack
- Over 500,000 Network Site Members and Cheaters
- Full Featured Cheats with Configurable Options
- The Longest Running Undetected Cheat Site in the World-->NATAKAROGGYY!
- Become a VIP Now and Start Cheating Instantly
- Amazing Mod and Admin Staff to Help You 24/7
- Backed by Paypal and Authorize.net for Your Safety & Satisfaction -
Susarc #3378 A büdöspicsába! akkor ezért halok orrba szájba!,mert az kurvahétszentség,hogy néha nem figyel az ember,de folyamatosan a leglehetetlenebb helyekről szedtek ki mostanában! Arról nem is beszélve,hogy egy gyereket kiszúrtam a postán a beugrós részen utánna mentem majd egyszercsak már kinntről jött be....gondolom meghallott és átrepülve a falon került elém!:S Mondjuk vele szerencsém volt,mert lebírtam lőni...,de nem is értettem hogy kerülhetett az ajtóba mikor a benti helységből ugye csak arra tudott volna jönni amit figyeltem....
de ezek a kibaszott csíterek ha már bármit felszedhetnek a mapen akkor mi a faxért lőnek ki minket? direkt? hogy elbasszák a játékunkat? mert cucc nemkell nekik emberektől,mert azt szednek fel amit akarnak és ahogy látom specifikusan odatud menni ahoz a loothoz ami kell neki! -
Susarc #3377 -
Dobronski #3376 player limit: 70 -
1NST1G8R #3375 Koszi, kuldd el nekik a linket is mindenkepp! -
#3374 rohadt szemetek az ilyenek!
Nem ugrik be a srác neve akinek írni kell ilyeneknél..Mindjárt jelentem! -
#3373 "Bringing the servers down in 20min. Approximate downtime will be 30-60 minutes." -
1NST1G8R #3372 Skacok, ez mi a f@szom mar: http://www.ilikecheats.com/?news=warz-cheat-on-the-way Nehogy mar ilyenek menjenek, ez nagyon nem franko. :( -
#3371 ma akartam játszani de ez a csalós dolog kicsit elvette a kedvem,viszont találtam redditen egy bejegyzést ahol tökjó hátterek vannak,hátha kell valakinek:
wallpaper -
#3370 Engem megint nem enged be sehova. Játszok inkább mással, utálom mikor fél órát kell szenvedni a játékhoz. -
#3369 Anno nem találkoztam cheaterrel, most állandó téma a chaten ahogy olvasgatom. Nem tudom milyen szintű a férgesedés jelenleg, de még nem szűnt meg a kór :) -
#3368 valami hirtelen sürgös karbantartást végez a szolgáltató azt mondták max eyg 20perc kiesés lesz. -
Hocci #3367 beszart a ts? -
Susarc #3366 másnak is valami hasonló tapasztalat vagy mi vagyunk ilyen hülyék Lazával?:D
amúgy mi ugye "régi motorosok" vagyunk,de szerintem Laza meg én se posztoltunk ilyen "érdekes" embereket október/november elején....én még szerencsésebbnek is mondhatom magam,mert én hónapokig nem láttam csitert? amikor itt már beszéltetek róluk,de a mostani sacc/kb 2 hetes időszakl az valami katasztrofa!
és szó szerint alig néhány ember a szerveren /reggel én betudok logolni mikor az emberek 90%-a melóban van és tényleg mindegy milyen eldugott helyen vagyok pár perc és valaki kiszed hátulról....tehát konkrétan esélyem sincs,hogy én vegyem észre először vagy hasonló,minmt az normális esetben történne ugye.... -
#3365 Mondom, nekem tegnap ugyenez, keddőhelyről elindulok és egy őrült a tök sötétben nekemjön és vagdalkozik, a halálom után még 3-4 percig a tetememen ... direkt végigvártam mikor hagyja abba ... a lootomat kb meg sem nézte, mondjuk volt egy baseball ütő nálam aztán annyi ... tuti ezek vmi botok vagy hasonló. -
Susarc #3364 ezt nem hiszem el most halok 5x-e az elmult egy órában....tök minmdegy merre megyek néhány perc alatt valaki mögöttem lesz és lelő vagy lever....miapicsa? most egy gyerek akit nagynehezen kiszúrtam kb. 2x olyan gyorsan futott mint én,mert full sprintről elindultan nyilegyenesen és pár másodperc után utólért és levert pedig volt vagy 50-60 méter előnyöm! -
#3363 -
#3362 Mindenki bandita, csak nem mindenkinek írja ki a neve mellett ;)
Nem találkoztam még olyannal, aki ne akart volna rögtön kardélre hányni. -
Susarc #3361 ja és most szerintem m4/m16 a best fegyó loot,mert fillérekért vehetsz hozzá egy C magot a bótbó:P:) -
Susarc #3360 ofc bandita volt a srác meg is lett a delete óta első bandit killem:P
remélem lesz erre is valami achievement vagy titulus....reset előtt 16 bandita killem volt és csak 3 civil /azok is agresszorkodtak,mert én békésen nyomom alap hangon:P:) -
Susarc #3359 reggel valami bug volt szerintem az alpesi városban....az egyik karim oda rakta le és talált egy csomó fegyvert: Mp5 3db b92/Jericho,AK.....már kifele indultam,mert baget nem dobott és nem fért a kis tatyóba mikor betámadott egy gyerek....nagy nehezen kinyirtam a postán és nála is csak fegyver volt....DUPLA csövü! ak/m16/piszolyok/aa12.... próbáltam úgy váltogatni a lootot,hogy a legtöbbet tudjam kimenekiteni eltelt 4-5 perc..elindultam kifele és megint egy rakás fegyver spawnlot....hummerekbe,rendőrségen /m16/mp5/mp7....
csináltam egy karit hátha a közelbe rakja le,de nem volt mákom igy kilőttem a játékot...akinek van esetleg ott karija az most jó loothelynek tűnik.....tuti nem normális most ott a spawn rate! -
Susarc #3358 konkrétan 5 percenként meg kell állni amig tart ha városban vagy,hogy halhass is valamit ne csak azt a szar riasztó szerű izét! nagyon FAIL....