4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3437 na hál istennek,kicsit tömegnyomor volt a legtöbb szerveren -
#3436 Helyesbítek, 240 :) -
#3435 Időközben 220-ra növelték a szerverek számát így lehet kevésbé telített szervert találni :) -
Susarc #3434 3377........ -
#3433 miért adod el ha szabad érdeklődni?:) -
#3432 Mennyiért? -
#3431 amúgy vicces, mert a tört játékban meg szinte nincsenek is cheaterek (még nem is találkoztam velük) :D -
d4wee #3430 Eladnám legendary accom ha érdekel valakit írjon -
nikopeti #3429 Szintúgy... Nehezen mondom rá valakire,hogy csaló de sajnos ebben a játékban alapból óvatosabb vagyok mint az átlag. Nagyon tetszik a hangulata viszont a tisztességtelen játékosok rendesen megkeserítik a szórakozásra szánt időmet,ami sajnos nem túl sok... Nem tudok a munka miatt egész nap a gép elött ülni. Mindegy,ha megjelenik majd kiderül... sajnos egyre pesszimistább vagyok,remélem nem így lesz vége ennek a játéknak. -
Susarc #3428 az a baj,hogy a rendes játékosokat ez kiírtja....a szerver hopping miatt kb. minden másodpercben kéne figyelned a playerlistát,mert hiába vagy óvatos bármikor ott teremhet a csaló a szerveren ahol játszol....
én is bemakkoltam pár normális órát,de miután 2 hete folyamatosan leszednek a leglehetetlenebb helyzetekben már nem fárasztom magam a játékkal....
esküszöm még én éreztem magam hülyének mikor először beírtam,hogy mindegy merre megyek pár perc és valaki mögöttem terem és lelő....és volt,hogy ki sem lootoltak.Ugyan minek is lootoltak volna hiszen a csíter videóban is látszik,hogy a csítprogi miatt még a tárgyakat is látja messziről tehát minek kell a te guberált lootod:P ha a összeszed annyi Mausert amennyit akar 5 perc alatt....
gááááááz -
#3427 Ez a baj.Már nem cheater van benn.Nem srác aki wh-zik meg aimbotot esp-t használ.
a chatben többször megkérdeztem hogy srácok honnan veszitek hogy csaló lőtt le mikor engem mondjuk két órája senki ember fia.
Erre mondják hogy óó bot van beállítva.
meg van adva hogy speedhackkel megy és öl és ennyi.
nem szed fel semmit(vagy csak ami be van állítva gondolom) és a kis pondró meg az általános iskolában rejszol a hátsó padban..
Ez a probléma.Én a csalókat leszartam eddig.Mert csaljon,én meg két óra alatt újra összelootolom magam és jól éreztem az alatt az idő alatt.
De ez!! ez hihetetlen hogy ilyen van. -
#3426 Valami saját hülyeségük van.
A teljes kommunikációt át kéne írniuk szerintem, mert jelenleg a memóriából ki lehet nyerészkedni minden infót, és csalásnak már bőven elég az, hogy tudod ki/mi merre van. Az, hogy a játékba tudnak injektálni, egy másik probléma. Nem maguktól kerülnek be a lebegő markerek.
Sok sebből vérzik ez.
Alapvetően a játék koncepcióját tekintve gáz ez ... mert egy BF3-ban nem baszna fel annyira egy csaló, mint itt, ahol bukok mindent.
Egyébként az a röhej, hogy a cheaterek sokszor nem is lootolnak ki...... -
#3425 mindenki utálja a punkbustert mert nem fog meg semmit.
namármost állítom ha ez a védelem lenne benne és egy team(két fő) azt a feladatot kapná hogy nézze a reportokat amiken meg lehet állapítani hogy ki csal és ki nem.Teljesen szűrhető lenne az egész.
Bár nekem van egy sanda gyanúm hogy nincs is semmi védelem itt.
Én mondjuk 5percenként megnézem hogy ki van a szerveren,ha mondjuk 1234124314 vagy haszonló krixkrax a neve akkor lépek is ki mert ugye tuti csaló. -
Susarc #3424 nem vagy egyedül:D izzik a levegő FB-n meg a Fórumokon....ha nem lépnek hamarosan tömeges eltávozás lesz:(
engem is full sötétben éjszaka lövöldöznek/tek ki pedig még be se értem a városba.....
ami FB-ot illeti az egyik hozzászólásomban én is kértem őket,hogy a pénzbeszedés fejlesztése helyett az anticheatre és a játékra koncentráljanak inkább...namost a posztomat törölték engem meg kitíltottak..... -
#3423 Ez van most sajna :(
Konkrétan büntetlenül lehet csalni. Frászbúkon is ezt pofázza a nép folyamatosan, jelenleg sajna játszhatatlan a játék ... azaz legalábbis számomra minden eltöltött perc pazarlás, hiszen nem rajtam múlik mi történik. -
#3422 Nah kb. most lett elegem a játékból. Olyan mennyiségű hacker van, hogy az valami hihetetlen. Ezek a 5435436545365 nevű karik mind azok, olyan helyen lőttek le sötétben, hogy azt magam sem hiszem el és nem csak engem hanem havert is.... Pedig én mindig úgy vagyok vele, hogy biztos csak nem volt szerencsénk észrevett véletlenül nade, ez nem ilyen volt, hanem campeltünk és egymástól vagy 20m-re és úgy lőtt le mind2őnket, hogy visszalőni se tudtunk és olyan irányból jött ahonnan egyáltalán nem látszódtunk. Vicc az egész.... -
#3421 Elvileg pakoltak már oda is. -
#3420 Szomorú, ha egy masszív multiplayer játékban ez extra tartalomnak számít. Ezért még a All Points Bulletin-ben sem kell fizetni, pedig ott olyan arcot raksz össze amit csak akarsz. -
#3419 Lehet ez csak nekem új de Boulder cityben a többszintes házakban is van loot.nagyrész bandage,painkiller meg rengeteg ammo.
-
#3418 Látod, azt már nem kell tesztelni, azok a skinek olyan tökéletesek, hogy végleges állapotuk mivoltából már a megjelenés utáni életüket élik, azaz fizetősek :)
... vagy, valakinek a fizetési rendszert is tesztelni kell :D
Alpha test megjelenés utáni 'funkciókkal' :)
Mondjuk jobb örülnék, hogy ha az anticheat rendszerükbe fektetnék az energiákat a fizetős szolgáltatások helyett.
Egyébként nem mindegy hogy néz ki a kari? Kb semmi értelme a különböző skineknek, még mindig a legelső kari az egyik legjobb, a többiért fizetni hülyeség. -
#3417 -
#3416 nem szemétség, az elején írták, hogy extra tartalom stb -
Rane19 #3415 amúgy elégé szemétség az új emberkék csak ex millitary skint választhatják a többit unlockolhatják 367 gc vagy 15000 xp ellenében... -
#3414 na majd holnap reggeltől tolom akkor nem lesznek annyian:) -
nikopeti #3413 Na mentem még 1 kört,képtelenség bemenni bárhova is. Minden helyről fegyverropogás hallatszik. Ha el is kerülöm a települést perceken belül valaki rámlő... Honnét van ezeknek ennyi lőszerük? Hogy vesznek észre a legnagyobb susnyásba? Sok a 70 ember erre a mapra... (szerintem) -
Susarc #3412 nekem is Off ez igy játszhatatlan lett! -
nikopeti #3411 Értem én.De úgy öltek meg,hogy irdatlan gyorsan változtatták a helyüket ráadásul percekig lövöldöztek mindenfele érdekes módon,mintha táraznia sem kellett volna. Az egyik halálomnál megszivta valaki más is mert utánam rögtön kinyírt a csaló egy másik playert is... sem engem sem a másikat nem láthatta volna,képtelenség.Szerintem wallhack volt,meg a golyó sem fogyott el neki,jó biztos volt egy rakat tár nála...
-
#3410 buzi reklámfelület,istenért nem tudom eltüntetni... -
#3409 Mivel szerver összevonások voltak, így arra egyértelműen számítani kell, hogy nem lesz olyan kisváros, település, stb, ahol ne lenne min 1 ember rajtad kívül. Nem lett annyival több település (mert a csupasz terepen ugye max átgázol a nép, mindenki a városokban garázdálkodik), hogy 50-70 ember el tudjon rendesen 'kalandozni'. -
nikopeti #3408 Jah,aszem nekem is... Ennek a játéknak annyi ha nem oldják meg a csaló kérdést... lehetetlen szituációkban ölik meg a karaktereimet! Elhiszem,hogy vannak mások számára szerencsés helyzetek de ma reggel fél óra alatt ölték meg az összes karakterem különböző szervereken. Lehetetlen felvenni velük a harcot. sajnos ebbe a játékba van is mit veszteni,ha ez így marad akkor bánom,hogy megvettem... Pedig iszonyú hangulata van,nagyon szeretem. -
#3407 Na jó, nekem ennyi elég volt ebből a játékból addig, amíg a csalókat ki nem takarítják. Összevonják a szervereket, még elkerülni sem lehet őket. Az északi kisváros közért mögötti dombján állok egy bazi nagy fa törzse és lombjai között, megjelenik egy gyerek a posta mellett felém fordul 2 lövés vagyok ... bentről a városból! ÉJSZAKA! Még a halál után magam sem látom mi a fene van körülöttem, nemhogy olyan messziről 1mp alatt kiszúr és lelő, ráadásul 2 golyóval.
Egyébként is végig cheaterekre panaszkodik mindenki a chaten.
Drága nekem az időm ehhez az értelmetlen mókához. Majd írjatok ha lesz normális anticheat. -
#3406 A szerverek számát meg lefelezték kb ... így hajnal 1-kor minden szerver 30+ fős. -
#3405 Jaja, ezt írtam én is vmelyk nap, bementem rögtön AK a rendőrségen, pisztoly a boltban, és nem pucolták utazó ügynökök :) -
Susarc #3404 ááá random az! van hammer bőven...viszont amit mondtam a sielős városkával kapcsolatban az szerintem mégn mindig áll! rengeteg fegyver poppol abba a citybe! érdemes elbaktatni...egyedüli bibi,hogy messze esik a safe zónáktól tehát nehéz kimenekíteni a csempészárut:) -
#3403 Hát hogy vegyél a Marketből, mi másért? :) -
#3402 Mondjuk régen tonnaszám volt kalapács, most meg össz egyet láttam eddig. Baseball ütő fosásig van.
Valszeg nem véletlen vitték le a baseball ütő árát 50 GC körülre :) -
#3401 hétfőn 10 től lesz esetleg valaki délutánig? -
#3400 Ha más nem az ember egyszer felkel korán (vagy le sem fekszik :D ) és reggeli órában kis populációjú szerveren gyűjtöget :) -
#3399 Tartalékolni kell, én direkt elraktam pár kalapácsot is global inventoryba, hogy ne kelljen azt is keresgélnem.
De tényleg okosan menve full üresen is fel lehet szerelkezni alap dolgokkal. -
#3398 én üres karakterrel mentem ki eleve.semmit nem vittem.
mégis élek :)