4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • rooney8
    hát igen, kezdek rájönni :D
  • 1NST1G8R
    Na csak levittek 50re. Ahhoz kepest hogy 250-et akartak meg az elejen, gondoljatok bele akkor mi lenne.
  • Bogyee

Patch notes 12/12/12

Engine optimizations to improve frame rates
    Increase radius at which you see items
    Updated UI for buying GC
    Fixed a bug that did not show all backpack slots some times
    Lowered server caps to 50 players
    Lots of map updates
    Fixed crash when running game on single core CPU
    Animation fixes
    Server stability fixes
    Decreased hunger rate
    Changed the server reboot message to display in red
  • Bogyee
    nem szabad bízni senkiben :)
  • rooney8
    neeeeeeee :S :D
    kolbászolok egyedül a játékban, egy városba találtam egy kalapácsot, jó pát painkillert, meg kötszert is és egy sotit is. megyek tovább és találok egy csomó cuccot egy kupacban (alice backpack, meg millió egyéb), fel is szedem ami kell, bemegyek a boltba és látom ír egy orosz, hogy barát, ne bántsam. mondom oké, látszólag nem volt semmije. közben nekem indul egy zombi, nekiesek kalapáccsal épp végzek és hátulról meg lelő valaki. sztem az orosz csávóval lehetett, mert utána nem láttam, hogy lelőtte volna őt is. köcsög oroszok :D már épp akartam kimenni safe zone-ba :(
  • oneal1
    és így legalább sajátjainkat ki tudjuk szűrni, még ha TS-n nincs is fennt az illető:) 500 méterről kb már egy kék kis nyil mutat rá a klántagokra
  • oneal1
    ma hallottam, hogy jött egy srác, és aki felvette mondta neki, hogy ha tud akkor majd 175 öt adjon be, én 300 at küldtem pl:) de van aki 4-500 at:)

lényeg az volna hogy mindenki aki magyar jöjjön be a klánba, de ehez venni kell szépen a slotokat:)

az oroszok jópár napja már 1500 fő fölött jártak:D
  • Laza
    Mennyiért vesztegetik a slotot?
  • oneal1
    szerintem nem marad bennt, de majd ki kell próbálni, írom a te karijaidat is a srácnak
    :)
  • oneal1
    rendben, tovább adtam, fel lesznek véve, annyi, hogy majd ha beléptetek, kis GC-t adjatok a klánba a slotok miatt.
  • Laza
    Ez a legfaszább, mikor valakinek 5 féle nevét kell megjegyezni, h tudd Ő az :D
  • Laza
    LAZA,LAZA1,LAZA2,LAZA3,LAZA4 :)

Ha törlök egy karit, de ua a nevet adom neki, akkor vajon benn marad a klánban?
  • kopaszqtya
    és még 1-2 coolka és buga
  • kopaszqtya
    Rendben, írok pár nevet bugajakab, digibogyo, lilithh, digitke előre köszi.
  • oneal1
    már kész a klán, összesen 85 karakter van már benne!

Aki még nincs benne ill más klánban, írja le nekem a mind az 5 karakterének a nevét és továbbítom az illetékesnek.

cél, hogy minden magyar bekerüljön!
  • oneal1
    bizony! jó volt a mai kör !!:)
  • kopaszqtya
    tippre most a 61-62es servert mondanám, 16-18 fő van rajtuk ahogy nézem.
    Jó ötlet a klán is ! Valaki csinálhatna 1et.
  • Laza
    Hát ja, egy klánba kéne tömörülni, és akkor már esetleg van értelme ... főleg itt, amikor előbb lősz, aztán írsz a chatre ..... mert én többet nem állok le emberközelben chatelni, sokszor szoptam meg, hogy olyankor nem tudom irányítani a karit :)
  • Hocci
    Gyerekek erre való a klán meg a TS
  • oneal1
    igen, TS-n is volta egy nagy mozzanat, srác mondja a másiknak camposban, hogy ne löjj most jövök ki a boltból
    - ok

...rottty:D:D:D
  • Laza
    Úgyis az lesz a vége, hogy egymást fogják majd halomra lőni ...... 'ja, te magyar voltál, jaaa, bocsi' :D
  • tutituti
    megmondjátok melyikre gondoltok és berakom bannerba.
    Akár többet is ahogy a csalók/hackerek lenyíló lista.

És ha már itt vagyunk,a csalókat is tessék ideírni!
    ÉS itt lehet jelenteni őket!!
    https://warz.zendesk.com/home
  • 1NST1G8R
    Ja es EU, ezt el ne felejtsuk. Gondolom mindenki EU-n nyomja.
  • 1NST1G8R
    +1

Amugy sztem 50-100 kozotti szamu szerver kene hogy legyen mert az elso 50-enen altalaban sokan vannak 100 felett meg nem mindig van a szerverek szama. Lehetne peldaul 69.
  • kopaszqtya
    esetleg oda fentre ahol van a hivatalos honlap stb stb oda is kielhetne írni a server számát.
  • 1NST1G8R
    Szerintem is jo 5let lenne ha kineveznenk egy magyar szervert, ha sokan is vannak legalabb meg tudnank talalni egymast ha irkalnank globalba. NFS worldbe is volt anno 3as chat csatorna ahova csak magyarok irtak, szoval mukodne ez csak az a lenyeg hogy minel tobben tudjanak rola.
  • kopaszqtya
    ja az is egy megoldás, mondjuk én úgy gondoltam, hogy pl mindenki menjen a 143as serverre és akkor ott összejöhetnénk.
  • tutituti
    dettó.
    Ezért volt furcsa.Na majd próbálkozok és ha sikerült megosztom a trükköt:))
  • Bogyee
    Én oda mentem csak ki ahol a két kémény van és lehet mellett feküdni úgy alig látszik az ember, fentebb nem voltam :)

• tutituti
    az ablakon kiugrás még oké,vissza is tudok menni,de a vadászház legeslegtetejére hogy lehet felugrálni?
    múltkor shoti volt fenn meg egy rakat cucc.
  • Bogyee
    Simán ki lehet menni a tetőre, semmi extra csalás nem kell hozzá :)
  • Laza
    Este mákom volt, bementem Camposba, egy Saiga volt nálam, elmentem a rendőrségre, és mindkét rendőrkocsinál 1-1 AK volt. Sikerült is kimentenem. Aztán töröltem a karit, újat csináltam, a Campos feletti tóparti városhoz rakott, ott a rendőrségen szintén egy AK.
    Most, hogy megint játszható létszámúak a szerverek, nem is találkoztam cheaterrel ... azok tuti a sok játékos közé mennek.
  • Laza
    "Ki kéne nevezni 1 szervert ahová mindig csak mi megyünk fel."

Ez nem az a játék ... legalábbis most :)
    Esetleg ha már lehet szervert bérelni.
  • Jeffjohnson
    A sífelvonó melletti városkával óvatosan mert minket a vadászhát tetejéről szedtek le valahogyan felugráltak oda vagy fel cheateltek. Voltak ott vagy 4-en.
  • kopaszqtya
    Srácok, melyik serveren játszanak általában honfitársaink ? Ki kéne nevezni 1 szervert ahová mindig csak mi megyünk fel.
    Tegnap játszottam a barátommal és találkoztunk 2 magyar sráccal, ki is pucoltuk a sielős kis városkát, majd amikor távoztunk volna 2 szemét ledarált mind a négyünket.....
  • tutituti
    én ma jártam úgy hogy belogoltam és az egy karakteremmel.Ezzel előtte találtam egy kalapácsot.azzal megöltem egyet aki le akart késelni majd.tehát ezzel a gearrel indultam neki mikor látom hogy rohan egy srác eléggé felszerelve,fejére ugrottam és elkezdtem lebökni mikor írja hogy "nenene,ő friendly" mondom ok.
    nem volt nála fegyver csak cuccok.dobtam neki kalapácsot.Nagyon hálálkodott.

Aztán találtam egy mesterlövés puskát de két srác az éj sötétjében egy lövésből leszedett.
    az új városban voltam(ahol a vadászház van.A sarokban álltam és ők kinn voltak...
  • Laza
    Végre, mert kicsit idegesítő volt, hogy loot az sehol semmi, mert 2 percenként pucol ki egy banda egy helyet.
    Még melee cuccot sem találtam, úgy adott egy srác egy lámpát.
  • Bogyee
    Egyébként csalásokhoz hozzászólva tényleg sajnos elég sok a csaló de azért azt is hozzá kell tenni nem mindig a számos nevek a csalók :)

Eddig engem ahányszor csaló ölt meg mindig 'normális' neve volt.

Ettől függetlenül játszanak inkább a f*szával a csalás helyett.
  • oneal1
    és ezért ad el egy alpha állapotban levő játékot?:D
  • Bogyee
    Jaja.

Volt is pár szerver ahol elég elfogadható létszám volt az előbb is.